selam kızlar hepinize çok geçmiş olsun ne oluyor böle herkes dökülüyor kendinize haraketlerinize çok dikat edin.
filizcim kuzum o bendede oluyor yaa ama sonra geçiyor çok rahatsız olursan doktorunu ara sor tatlım.
yaa şu doğum iznine çok moralim bozuldu bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı resmen rabbim yardımcımız olsun naparız bilmiyorum.
canım mantarda kasıntı yanma akıntı ve beyaz beyaz sut kesıgı gıbı olur. ıdrarda koku olur. balık gıbı nasıl kokma tum vucudda olmaz yanitahlıl yaptır ıdrar ona gore ılac kullan bencee
valla canım bende öyle sanıyordum ama internetten de baktım hamilelikte olup, kaşıntı olmadan bu şikayetlerle olanlara da mantar teşhisi konmuş? doktora şikayetlerimi anlatınca tereddütsün sen mantar olmuşsun, sen bugün uğrada yazayım dedi.
...Aslında daha önce de aynı böyle olmuştum şimdi hatırladım. bekarken yine böyle yoğun akıntı ve koku vardı. yine mantar demişlerdi.
idrar tahlili yeni yaptırdım canımtemiz
selam kızlar hepinize çok geçmiş olsun ne oluyor böle herkes dökülüyor kendinize haraketlerinize çok dikat edin.
filizcim kuzum o bendede oluyor yaa ama sonra geçiyor çok rahatsız olursan doktorunu ara sor tatlım.
yaa şu doğum iznine çok moralim bozuldu bütün ümitlerim hayallerim yıkıldı resmen rabbim yardımcımız olsun naparız bilmiyorum.
kızlar ben kasık ağrısı ve aşırı idrar yapma idrarda koku gibi şikayetlerle doktora gitmiştim tahlil falan yaptılar idrarda iltihap çıktı suya katılan bir ilaç verdi tek kullanımlık antibiyotik doktorum birdaha hiç olmadı hemen kesti söyliyim dedim filizcim seninkide böyle birşey olabilir zor oluyor bilirim birde kızlar biliyorsunuz kaçgündür diş ağrısından çıldırmak üzereydim neyaptıysam geçiremedim doktor bir jel verdi bana bebekler diş çıkartırken ağrılarını falan azakltırken kullanılıyorya öyle birşey iltihaplar ve diş ağrıları için okadar rahatlattıki anlatamam dişi ağrıyan arkadaşlara tavsiye edim dedim 20 g dentinox jel yeşil renkli sağlıcakla inşallah mutlu günler
aynen ya bende artık araştırcam alacağım bir tane mecburuz bende cok sinirlendim
saol canımm benım dun butun gun olunca korktum kuzum .bakalım ıdrar tahlılı yaptırıyımdA arıycam
bendede suan mantar var ama bende kesık gıbı beyaz beyaz bısey gelıokoku kasıntı yok ama balık gıbı dıyınce sasırdm
sıcaklardan cok oluruz mantar daha biz
canım benım sadece kasık agrısı oldu bası gıbı bole elleyınce sankı bebegı orda hıssedıyorum gıbı suan gectı ama ara ara baslıo zaten mantarım suan zaten ıdrar yapıldı gecen hafta bu hafta bıdaha yaptırıcam daha ayrıntılı monaral şaşe ole bıseydı bende kullanmıstyım hamıle kalmadan once tek kullanımlık..
bana bunu tavsiye etmişti arkadaş Philips Avent SCF312/60 0% BPA PP Elektronik Göğüs Pompası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
filiz sana noldu kaçırdım ben?
yani balık gibi dediğim böyle itici bir koku işteAyıptır sülemesi tuvalate gittiğimde daha net algılıyorum. bu ara hergün duş alıyorum, tenimde koku yok, ter bile kokmuyorum şükürler olsun ama bide şunu halledersem kendimden tiksinmeyecem
canım kasık ağrısı mantardan herhalde? birkaç gündür bende de var?
merhaba kızlarrr maşşallahh hergün giriyorum mutlaka 20 sayfa geçmiş hiç okuyamıyorum ;D inşallah iyisinizdir, iki gündür burda fırtına gökgürültüsü var biyandan güzel serin mutluyum biyandan da cok ürkütücü gök yarılıyor sanki
canım ayıptr solemesı tam kılların cıkıs yerı gobek delıgının 5 parmak altında tam ortada bole acayıp bır baskı var benım dun butun gun oldu bugunde ARA ARa oldu bende gecen hafta yaptırdım ıdrar temızdı ama bıdaha yaptırıcam ayrıntılı
sıcaklarda cok oluo mantar yaa gecen sene ben kac sefer oldum
bendede suan mantar var ama bende kesık gıbı beyaz beyaz bısey gelıokoku kasıntı yok ama balık gıbı dıyınce sasırdm
sıcaklardan cok oluruz mantar daha biz
yok aramadım ıdrarı yaptırıyımda arycamgeçmiş olsun canım. doktora danıştın mı?
bendede aynısı var hamileliğimin ilk sıralarında benim kaşıntımda cok oluyordu anlatamam ölcem zannediyorum o kadar fena oluyorum doktora söyledim ilaç vermedi bana ve sakın sende başka ilaç kullanma bozarsın bebeği dedi şimdi ise akıntım var beyaz süt kesiği gibi ama kaşıntım çok şükür kalmadı
yok aramadım ıdrarı yaptırıyımda arycam
canım ılac kullanmamak daha kotu dıye bılıyorum ben krem kullandım bana krem verdı basta kasıntı ıcın suan kasıntım gectı sukur .sadece beyaz beyaz seyler var
bana krem verdı kasıntı ıcın gectı cok sukurr bence kullansaydın okadar cekcegıne:)))yaaaa bana vermedi ilaç öldüm neler çektim kaşıntıdan geceleri uyuyamıyordum ya insan içinde oturamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?