2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

buhar yakarda zaten sıcağıyla eğer dediğimi deniycek olursan yüzüne bir havlu kesin koy oda yakar yoksa...

Dogum iznine neoldu.ben buara ne gazete ne internet ne tv dunyadan haberim yok.6 aylik izin iptalmi oldu yoksa.

Dogum iznine neoldu.ben buara ne gazete ne internet ne tv dunyadan haberim yok.6 aylik izin iptalmi oldu yoksa.

bende iremin yazdığı yazıdan okudum tatlım şuan pek bakmaya vaktim olmuyor normalde takip ediyordum ama..bakalım yaa hayırlısı fatma şahin okadarsöyleyip söyleyip dediğini yapmazsa sitesine yazmadığımı bırakmıcam valla bütün ümidim 6 ay olması

evet konyaalında var subesı bakdım sımdı netten ozaman benım dedıgım yere gıtmene gerek yok . elbıse bolumu cok buyuk degıl evet ama buyuk seyler zamanla alınır basda kucuk seyler alırız. sonucda daha once bende anne olmadım ama yenı doğum yapan arkadaalar ve cevremdekıler bana park yatağı tavsıye etmısdı oyun parkı olması tasınabılemsı felan ... tabı bunlar tercıh meselesı canım .tabı beraberde bakarız zaetn benımde burda pek çevrem yok arkadaşoluruz bırbırımıze

ya su doğum ıznıne bak ya bırak bı hafta uzatmayı ben patronuma rıca etsem bır hafta gelmıycem deseydım o zaten bana ızın verırdı......... e neolcak sımdı benım ne annem burda ne kayınvalıdem bende dedım cocugum baya buyur güzelce emer bende bakıcı bulsamda aklım kalmaz sımdı ıkı aylık bebegı nasıl bırıne emanet edeyım ısı nasıl bırakayım vıcdansızlar ............. bırak 3 cocugu ıkı çocuk bıle ozr gözüküyor valla

Selam kizlar, allah calisan annelere kolaylik versin el kadar bebegi birakip ise gitmek cok zor. Burda (almanya) üc seneye kadar izin alabiliyorsun. Ben bir sene düsünüyorum yinede icim rahat degil bebek daha cok kücük olacak diyorum.

cok güzel ya cok sanslısınız 1 sene bıle olsa ALLAHDAN NE ISTERIM

benim annecim var ama yazık kadıncağız artık kendine yetemiyor. belinde bel fıtığı dizi ağrıyo tansiyon kalp şeker ne istersen var. ben nasıl diyim anne sen bak diye bakıcıya nasıl bırakayım şimdi inşallah öyle olmaz

inşallah ya bı cocugun anneye en cok ıhtıyac duyacağı zamnalr bıde ben bebegımın o analrı görmek yanında olmak ısteırm sabır ınsalah dedıklerı gıbı olmaz

ücretli mi alabiliyorsunuz ücretliyse niye 3 sene almıyorsun :44::44:yok değilse bizde 2 sene alıyozda para olmadan

benimde kayınvalidem görümcem var ama görümcemin zaten 3 çocuğu var kayınvalidemde aynı senin annen gibi bir umut diyordum ki birini tutarım onların gözetiminde olur yinede ama çok küçük bırakcaz ya alacaz rapor kendileri kaşınıyo .....

ücretli mi alabiliyorsunuz ücretliyse niye 3 sene almıyorsun :44::44:yok değilse bizde 2 sene alıyozda para olmadan

Canim ayligin yüzde 67 sini ödüyorlar bir sene ama istersen iki seneye de böldürebilirsin ayligi. Üc sene evde otursam is hayatina geri dönemem herhalde. Bir sene ücretli oturmayi düsünüyorum sonrada krese veririm herhalde. Annem var ama yasli bakabilirmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…