2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım ılac kullanmamak daha kotu dıye bılıyorum ben krem kullandım bana krem verdı basta kasıntı ıcın suan kasıntım gectı sukur .sadece beyaz beyaz seyler var

Benimde başlarda en büyük sıkıntımdı hem kaşıntı hem dediğin gibi beyaz kesik gibi şeyler. 9. haftamda Dr. hem fitil hem de krem vermişti ama gönülsüz vermişti çok rahatsız olduğumu belirttiğim için. Prospektüslerini okudum içim rahat etmedi kullanmadım gerçi ben. İlerleyen dönemlerde bebeğin böbrek üstü bezlerinde sorun olabileceğine dair yan etki yazıyordu. Günlük pedleri kullanmayı bıraktım temizliğine de dikkat edince çok şükür geçti. Gerçi bazen ara ara oluyor. Sende günlük ped falan kullanıyorsan kullanma canım. Onlarda yapıyor çünkü.

canım sımdı yemeğe cıkyorum donunce yazcam hemen sana

canım okadarda uzak degıl oturduğunuz yerı bılıyorum hem kolay bulursunuz umarım begenırsın . hastane cıkısları 70 ile 120 tl arası ama ben hastahane cıkısını netten almayı dusnuyorum hem ındırımde daha uyguna var . bı kere gıyılcek sonuçta bız kıyafetlere tek tek bakdık askıda asılı ıdı mınıco ıle arasındaki farkı anlıycaksın cok kalıte geldı bıze hele tulumları bır görsen. cok detaya ınmedım ama genel olarark goz gezdırdık araba ve park yatakdada baby hope ,chicco ,pier cardın ve kendı bbejının ımalatları var .ben arabada cihiconunkı begendım park yatakda piercardınınkıdeve bebjınınkıde guzeldı. kendı bebejininkıde daha kullanışlı dedı zaten senı pahalı seylere yonlendırmıyor. mesela mobılyalıyı tavsıye etmıyor. sımdı bebek kuuk hem park yatak taşınıyor dedı.hem senın esınde asker degılmı .park yatak al bence.hangısı daha kullanışlı ve ısını gorucekse ona yonlendırıyor. mesela 1000 lıraya da bebek arabası var bızım begendıgımız 450 tl ıdı ındırım 380 ne geliyor sanırım kız 1000 lıra olandansa bu daha kullanışlı dedı. ben eltimden alıcakdım araba ve beşiği ama esımn ıs arkadaşlarından ıkı anesı yatak ve arabayı bız alırız dedıler sanırım onlar alıcak.aksilik olmazsa markasını ve ısmını tam olarak yazdı satıcı kadın katolguyla çocuklara verdık bızde ama tam olarak ısmını hatrllamıyorum .sende bnak bır olmazsa bende sana yazarım .
yanlızorda denızcı mobılyası var erkek bebek ıcın onu ozellıkle soyle 2. katta bakdırsınlar sıze bayıldık.ılerde onun gıbı alıcam bende gemi seklınde yatağı var .deniz feneri seklinde komıdını var ışıklı felan superdı.ama mobılyalar pahalı en ucuzu 1000 tl diğerleri 2000 -3500 arası

canım okadarda uzak degıl oturduğunuz yerı bılıyorum hem kolay bulursunuz umarım begenırsın . hastane cıkısları 70 ile 120 tl arası ama ben hastahane cıkısını netten almayı dusnuyorum hem ındırımde daha uyguna var . bı kere gıyılcek sonuçta bız kıyafetlere tek tek bakdık askıda asılı ıdı mınıco ıle arasındaki farkı anlıycaksın cok kalıte geldı bıze hele tulumları bır görsen. cok detaya ınmedım ama genel olarark goz gezdırdık araba ve park yatakdada baby hope ,chicco ,pier cardın ve kendı bbejının ımalatları var .ben arabada cihiconunkı begendım park yatakda piercardınınkıdeve bebjınınkıde guzeldı. kendı bebejininkıde daha kullanışlı dedı zaten senı pahalı seylere yonlendırmıyor. mesela mobılyalıyı tavsıye etmıyor. sımdı bebek kuuk hem park yatak taşınıyor dedı.hem senın esınde asker degılmı .park yatak al bence.hangısı daha kullanışlı ve ısını gorucekse ona yonlendırıyor. mesela 1000 lıraya da bebek arabası var bızım begendıgımız 450 tl ıdı ındırım 380 ne geliyor sanırım kız 1000 lıra olandansa bu daha kullanışlı dedı. ben eltimden alıcakdım araba ve beşiği ama esımn ıs arkadaşlarından ıkı anesı yatak ve arabayı bız alırız dedıler sanırım onlar alıcak.aksilik olmazsa markasını ve ısmını tam olarak yazdı satıcı kadın katolguyla çocuklara verdık bızde ama tam olarak ısmını hatrllamıyorum .sende bnak bır olmazsa bende sana yazarım .
yanlızorda denızcı mobılyası var erkek bebek ıcın onu ozellıkle soyle 2. katta bakdırsınlar sıze bayıldık.ılerde onun gıbı alıcam bende gemi seklınde yatağı var .deniz feneri seklinde komıdını var ışıklı felan superdı.ama mobılyalar pahalı en ucuzu 1000 tl diğerleri 2000 -3500 arası

slm kızlar oğlum bugün karne aldı teyzeleri.ama velinin biri ebe ve 4'lü sonucumu söyleyince riskli dedi,çok moralim bozuldu yaaa.

sen o rısklı diyenlere bak ıcını ferah tut bunlar bır olasılık ebe ler cok anlıyorlr sankı bıızmkı aptalın onde gıdenı cok kızyorum sen doktoruna gıt ne derse onu yap

Selam kızlar, sayfalar çok hızlı ilerlemiş ancak bitirebildim okumayı :) cinsiyet öğrenenler olmuş hayırlı olsun, rahatsız olanlar geçmiş olsun, bol bol dinlenip dikkat edelim kendimize bişeycik olmasın kuzularımıza... benimde kasığımda batmalar oluyor bu aralar özellikle eğilip kalkarken rahatsız ediyor, umarım bebişim sıkışmıyordur oralarda
bu arada doğum izni konuşulmuş, netteki habere bende baktım ama o haber kesin mi yaaa??? aylardır bekliyoruz 6 aya çıkacak diye, 1 hafta nedir hiç uzatmasalarda olurdu dalga geçiyorlar sanki bizimle !!!! bizde bebişimiz olacak araba lazım diye kredi çekip araba aldık, ücretsiz izin alamazsın, minicik bebeğini bırakıp çalışamazsın ne yapcaz biz şimdi? birde 3 çocuk diyorlar daha 1 tanesine bakamıyoruz !!! çok sinirlendim yaa inşallah doğru haber değildir... dua edelim kızlar mübarek cuma günü, inşallah 6 aya çıkar doğum iznimiz...

kızalr dıkkat edın kendınıze o ağrılar yüzünden gecen hafta 3 gun cekdım ben hatta ılk olduğunda esımn elını sıkdım vurup vurup gecdı ertsı gun doktorlar randevum vardı gıttım usutmusde olabılırsın dedı bıde özellıkle bu haftalarda kasıklarda agrı olur dedı bebek buyuyo gerılıyorsun dedı ınternneten okudum doğru benım akıntımda cok olucak normal dedı (kokulu olanlar harıc kokulu ve kasıny-tılıysa hemen doktora gıdın) bana dınlen ve bol su ıc dedı gercekden gectı usutmeyın sakın yazın daha cok usutulebılıyo ayagınzıı sıcak tutun. bıde o anı harektelrde benımde acıyo kalkarken yatarken dönerken bunlar olurmuş

filizcim tuvaletını yaparken olan baskı iltihap olabılır okumusdum böyle bırsey bunun ıcın en onemlı sey tuvaletını yaparken one egıl tamamen boşalt ve sakın tutma gelır gelmez yap

merhaba kızlar,ya size bir şey danışacağım.yaklaşık 15 gündür hatta daha fazla zamandır çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum.inanın yaşamak azap gelmeye başladı,minoset filan fayda etmiyor.doktoruma anlattım sinüzit gibi dedi.kulak burun boğaza gittim,oda sinüzit dedi antibiyotik verdi sadece 5 gün kullan dedi,kullandım ama oda fayda etmedi şiddetli ağrıyıncs kusuyordum acaba migrenmi dedim,nürolojiye gittim,migren ağrısı gibi değil,gerilim baş ağrısı olabilir yapacak birşey yok dedi başıma sürekli buz torbaları koyup yatıyorum.yaa sinüzitse bile ne yapayım nasıl geçer bu ağrı,benle aynı durumda olan varmı,ne olur yardım edin yaa

hem sınuzıt hem mıgrenım var canım:) benı kurtaran tek yontem uyumak.. ensene omuzla boyun arasına yanı ense kokune masaj yap sınır sıkısmaları yuzunden de olabılır agrı.benı cok rahatlatıyordu. ısaret parmagınla bas parmagın arasındakı bolgeyıde agrı ılk basladıgında ovarsan azaldıgını gorebılırsın. kaslarına baskı uygulayarak msj yapmakta hatta haıfıteno kısmı cekmekte agrıya ıyı gelıyor.bırde su ıcmek basta fayde etmıyo gıbı gelsede ılerleyen zamnlarda ıyon dengesını sagladıgından vucutta toparlatıyor:)) cok cekıyorum ama bunlar bı nebze ıyı gelıyor bıde uyurken uyku gozlugu kullan karanlık olsun tamamen. aklıma bunlar geldı.benım gecmek bılmeyen mıgren agrımı ben bole azalttım valla.parol haytta kesmezdı bunları yapıp 1 parol ıcınce baya etkılı oluyor.bır dene ıstersen.bırde bu haftanda normalmıs canım agrı olması.

canım soğuk iyi geliyo mu bende de var hatta migren başlangıcı da var ama ben kışın çekerim genelde o ağrı sıkıntısını ve beni rahatlatan yüzüme havlu koyup o t bölgeme kurutma makinesi tutmaktır ve saçlarımı asla ıslak bırakmam .............

canım atnsıyon olmasın bıde ona bakdır sık sık dus al aman ayakalrının yuksekde tut telefonla az konuş geçer ınsanllah bzaen bu tur agrıalrın nedenı bulunamıyor

çok sağol canım tavsiyelerini uygulayacağım.sende ikiside varmış,Allah yardımcın olsun çok zor yaa

bana iyi geliyor yada uyuşturduğu için öyle hissediyorum bilmiyorum.bazende buhara tutuyorum yüzümü ama oda nefesimi kesiyor

Selamlar herkese.
Kim yazmisti hatirlayamiyorum ama ''vajinal akinti kotu balik kokusu seklinde'' ise bakteriyel vaginosis dedigimiz vajen florasinin ph sinin bozulmasiyla olusan bakterilerin sebep oldugu enfeksiyonlu durumdur.hamilelik doneminde de komplikasyonlara sebep olacagindan hemen tedaviye gecilmelidir.

canım atnsıyon olmasın bıde ona bakdır sık sık dus al aman ayakalrının yuksekde tut telefonla az konuş geçer ınsanllah bzaen bu tur agrıalrın nedenı bulunamıyor

tansiyonum hep 8-5,doktor yükselmesinde önemli değil bu değer dedi.ama düşük tansiyonda ağrıtırmı

canım fiyatı çok uygun geldi bana bunun,110 tane ve 34 tl iyi yani. İçine lavanta değil de renkli şekerlerden koysan daha iyi olur. Malzemelerini de (kurdele,tül) Brimax'a bak derim çok ucuz gerçekten.

canım çok teşekkür ederim, ayrıntılı anlatmışsın. Şimdi hatırladım Bebeji dediğinin Konyaaltı'nda(5m'in orda) şubesi vardı ve biz oraya baktık,tabi doğru hatırlıyorsam. Ama elbise bölümü çok küçüktü.Mobilyalar da biraz pahalı tabi. Park yatak kullanışlı biliyorum ama inanki hiç sevmiyorum onları, çadır gibi geliyo bana ve o naylonun içinde yatırmak istemiyorum,eşim de hoşlanmadı onlardan. Büyümeyen beşik,2li dolap ve şifonyer almak istiyorum.Eğer salonda felan da ihtiyacım olursa diye de belki küçük bi sepet beşik alırım tabi çok pahalı olmamak kaydıyla.
Ben yarın bi 5m'in ordan geçerken bi bakayım, eğer doğru hatırladıysam, Bebeji mağazasıysa daha sonra da giderim, ilk olarak bi kırcami tarafına bakalım. Ama dediğin yere muhakkak bakcam, beraber de gezelim ilerleyen zamanda zevkli olurrrrr, iki göbüşlü oğluşlarımızla

banada fıtıl verdı korkuma kullanmadım ama saglık ocagındakı dr yazamma ben bu fıtıl cok rısklı dedı ondan kullanmadm yoksa kullanırdım ..bende kullanmıyorum namaz kıldıgım ıcn pecete koyuyordum sımdı onuda koymuyorum gunde 3 tane ıc camasırı degıstırıyorum..

cok sık cıkıyorum cnm hemde cok su ıcıyorummm.. bakalım olmadı yarına dr ararım devam ederse gıderm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…