kızlar merhabalar foruma girmeyeli 1hafta oldu almış başını gitmiş yine :) doktorum benden 2li den sonra 4lü tarama testi istedi daha güvenilir bir sonuç veriyomuş 4lü tarama yaptıran var mı aranızda?ben yaptırdım istedi diye.sonuçları da bugün yarın çıkar herhalde
Selamlar herkese.alisverisler tam gaz suruyor sanirim ne guzel.benim oglusumun hicbirseyi yok daha teyzelerisadece halasi zibin almis babam beni cok seviyor yaziyormus bitanede halam beni cok seviyor yazandan alacakmis
Ben 6 aydan sonra basliycam,sozumde durursam tabi
Buarada bugun bi kocaman kupa sicak cayi bacagima doktum,cok canim yandi cok.allahtan bir egitim programindaydim hemsire ve doktor arkadaslar aninda mudahale ettiler.cok agladim cok.
bizim de kızımız geliyo teyzeleri daha hissetmeye başlamadım sürekli elim karnımda bekliyorum ne zormuş böyle
burcucum valla bulantıların nıye bukadr uzun surdu bılmıyorum ama deprosyandayım diyosunya bunun ıcın doktordan yardım alabılırsın benım eltımde hamıleyken böyle olmuş sonra kızı doğunca 2 yıl boyuncada atlamadı sonra doktora gıttı sende gıt bence yardım al bebegınıde etkıler bu durum
günaydın kızlar ben hissediyorum pıt pıt diye atıyor hatta şimdide attı :) bende de çok gaz oluyor ama o zaman belime ve kasıklarıma acayip baskı oluyor oradan anlıyorum gaz olduğunu bunda tatlı tatlı pıt pıt diye atıyor inş. sizde en kısa zamanda hissedersiniz
günaydın kızlar ben hissediyorum pıt pıt diye atıyor hatta şimdide attı :) bende de çok gaz oluyor ama o zaman belime ve kasıklarıma acayip baskı oluyor oradan anlıyorum gaz olduğunu bunda tatlı tatlı pıt pıt diye atıyor inş. Sizde en kısa zamanda hissedersiniz
bılmıyorum canım ama bu benı cok halsız bırakıyor belkıde bu kadar uzun surmesı psıkolojımı bozdu yarın gıdınce doktora sorucam.dunde okadar kotu oldumkı yanma kusma ağlıycaktım artık o duruma geldım.
bılmıyorum canım ama bu benı cok halsız bırakıyor belkıde bu kadar uzun surmesı psıkolojımı bozdu yarın gıdınce doktora sorucam.dunde okadar kotu oldumkı yanma kusma ağlıycaktım artık o duruma geldım.
bende hıssettım canım bi kac kez bole pıt pıt cok tatlı.ilk hıssetgımde cok acayıp gelmişti
ne mutlu sana inş. bende kesin olarak duyacağım zaman gelir oğluşumu :) sağlıklı olun hep inşallah
canım benim kızım olacak inş.
bir abla bana demişti ki kız olursa pıt pıt diye atar oğlan olursa karnının içinde kayar demişti.
ona da dikkat et
aysercim inanki nasıl yorucağımı bilemedim bazende sanki beni ittiriyormuş gibi pek bir gerilip ağrı giriveriyor çözemedim henüz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?