2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

biz de 3lü yaptırdık.simdi bıraz baktım da 4lüde bızımkından fazla bır maddeye de bakılıyormus o yuzden 3lüden bıraz daha guvenılır sonuc verıyormus.iyi yapmışsın yaptırmakla.ama ikisinin de amacı aynı,aynı şeylere bakılıyor.o yuzden benım yaptırmama gerek yok.

Herkese gunaydın kısalar bebısımı gormeye 1 gun kaldı inşallah.

Dun akşam yıne cok kotydum bulantı yanma ve kusma benı mahvettı bıde baygınlık hıssı cok olyor bende sız de de olyormu

günaydın kızlar ufak tefek kaza atlatanlar olmuş gecmıs olsun dıkkat edın .test sonuçları güzel çıkanlara gözelrı aydın dıyorum bebegının hareketlerını net hısssedenelerede maslaah dıyorum ......ben hala hıssedemıyorum arada böyle pıt gıbı bırsey oluyo ama oda uzanınca ve sankı ıcerde gaz varda sıkkısınca o hareket oluyo gıbı zaten gazımda var hanı oyzuden ben ayırt edemiyorum gazmı bebekmı zten günde ancak 3 defa oyle bırsey oluyo ama gazımda cok nasıl ayrıt edıcem

dıkkat et canım ya Allah korusun

günaydın dünyalar güzeli annelermiz çok sevindim testler iyimiş benim de öyle çok şükür 2lim çok ii diye 3lü testte gerek duymadı doktorum:) bende daha tam hissedemiyorum oğluşumu hep bağırsak harejeti gibi düşünüyorum öyle yoruyorum işte bakalım doktorum 20. haftada anlarsın tam dedi kısmet diyelim herkese iyi günler gününüz muhteşem sağlıkla geçsin

burcucum valla bulantıların nıye bukadr uzun surdu bılmıyorum ama deprosyandayım diyosunya bunun ıcın doktordan yardım alabılırsın benım eltımde hamıleyken böyle olmuş sonra kızı doğunca 2 yıl boyuncada atlamadı sonra doktora gıttı sende gıt bence yardım al bebegınıde etkıler bu durum

günaydın kızlar ben hissediyorum pıt pıt diye atıyor hatta şimdide attı :) bende de çok gaz oluyor ama o zaman belime ve kasıklarıma acayip baskı oluyor oradan anlıyorum gaz olduğunu bunda tatlı tatlı pıt pıt diye atıyor inş. sizde en kısa zamanda hissedersiniz

bılmıyorum canım ama bu benı cok halsız bırakıyor belkıde bu kadar uzun surmesı psıkolojımı bozdu yarın gıdınce doktora sorucam.dunde okadar kotu oldumkı yanma kusma ağlıycaktım artık o duruma geldım.

ne mutlu sana inş. bende kesin olarak duyacağım zaman gelir oğluşumu :) sağlıklı olun hep inşallah

bende hıssettım canım bi kac kez bole pıt pıt cok tatlı.ilk hıssetgımde cok acayıp gelmişti

çok geçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktorunu psikolojinide etkiliyorsa bebişinde etkilerin bak dikkat et kendine:)

Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor inş. kısa sürede kurtulursun

ne mutlu sana inş. bende kesin olarak duyacağım zaman gelir oğluşumu :) sağlıklı olun hep inşallah

canım benim kızım olacak inş.

bir abla bana demişti ki kız olursa pıt pıt diye atar oğlan olursa karnının içinde kayar demişti.

ona da dikkat et

gunaydın anneler nasılsınız?...kızlar ya ben cok endıselendım kulagımın arkasında beze cıktı ve cok agrıyor annem kabakulak olma sakın dıye korkuttu doktorada yarına randvu alabıldım:s varmı duyanınız hamıleyken kabakulak olan bırını?

günaydın arkadaşlar bugün hissetmekten konu açılmış maşallah herkes hissetmeye başlamış bir taraftan bende 19 haftamda hissettim artık çok net hissediyorum şu anda bile vuruyor darısı herkesin başına çok güzel bi duygu hep burdayım der gibi kendini sürekli hissettiriyor.sağlıkla kucağımıza alırız inş kucağıma alıcam günü iple çekiyorum.

canım benim kızım olacak inş.

bir abla bana demişti ki kız olursa pıt pıt diye atar oğlan olursa karnının içinde kayar demişti.

ona da dikkat et

aysercim inanki nasıl yorucağımı bilemedim bazende sanki beni ittiriyormuş gibi pek bir gerilip ağrı giriveriyor çözemedim henüz:))))

günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…