2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber doğum günün kutlu olsun.

açıkçası bende aynı senin gibi düşünüyorum ama park yatak o kadar dayanıklı oluyor mu

acımasız anne değil de tutumlu anne diyelim biz buna

canım benim oda arkadaşım onu kullanmış 4 yaşında normal takıma geçmişler oyun parkı gibi kullanmaya başlayınca atlamaya başladığı için bir iki yerinde sorun varmış ama 2. yi planlıyo o kısmını tamir ettirip 2. yede onu kullancam dedi ki kızıda az haşarı aslında inş. aşırı yaramaz olmazsa idare eder beni en azından yatak olarak diye düşünüyorum açıkçası ......

bu arada ayser ben pierre cardin aldım açıkçası ya pierre cardin ya kraft ya chicco alacaktım ki en iyisi chicco diye biliyorum almışken uzun süreyi düşündüğüm için iyi bişey alayım dedim

tamam canım bu aklıma daha cok yattı cok teşekkür ederim

inş canım ne guzel gelmemıs ben kestıgım an gelcekmıs gıbı korkuyorumda
Hayırlısı ıns bakalım ne olucak.

günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. Haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba

ılk bebekte daha gec ıkıncı bebeklerde daha erken hıssedılıyormus.
ılk bebekte 20 21 haftada dedı dr
ıkıncı bebekte 16 17 haftalar arası hıssedılıyormus
ben daha erken hıssettım ama 18 haftamda basladı dr gazdır dıo

Kizlarr gunaydinnn ..
nasilsinizzz?? BEN OGLUMU DEVAMLI HISSEDIP Heyecanlaniyodum ..
bidaha tatil yapamam diye yillik izne ayrilmistimm.. baya gezdimm yoruldummm ve su bikac gundur kipir kipir olan oglumda hareket yok .. dua edin ins iyidir yavrumm ( yoruldugum icin olmustur insallah baska bi nedeni yoktur ..

selayhus doğum günün kutlu olsun çocuklarınla ve eşinle nice mutlu yıllar , nasılsınız hanımlar ne var ne yok çalıştığım için arada geliyorum..

bu arada ayser ben pierre cardin aldım açıkçası ya pierre cardin ya kraft ya chicco alacaktım ki en iyisi chicco diye biliyorum almışken uzun süreyi düşündüğüm için iyi bişey alayım dedim

tabii birde marka derdi var doğru söylüyorsun iyi bir şey olması lazım

nice nice güzel mutlu huzurlu sevdiklerinle hayıırlı bir ömür tatlımmm :118::118::118::118::118::118::118:

yorgun olduğun içindir canım dinlen biraz hissetmeye başlarsın içini rahat tut

tabii birde marka derdi var doğru söylüyorsun iyi bir şey olması lazım
işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar senin ben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana

canımmmmmmmm nıce nıce uzun senelerınız olsunnn eşinle cocuklarınla hep mutlu olunnnn inşallahhh :119::118:

cok hareketlıysen canım oyuzdende hıssetmemeıs olabılırsın.hemen en kotusunu dusunme.ama genede emın olmak ıcın bır doktora gorunebılırsın annesı bosuna stres yasatma kendınede bebegınede Allahım korusun yavrularımızı.sag salım alalım kucagımıza.yer degıstırmıste olabılır oglun cunku 19.20.haftalarda favorı pozisyonlarını alıyorlarmıs.yanlıs hatırlamıyosam senın haftalarında uyumaları falan yenı dogmus bır bebek gıbı oluyormus bebk ne kadar uyursa oda okadar uyuyormus ıcerıde..

doktora falan gıdersende haber ver bızede...ıyıdır ama bebegın korkma.

canım doktorum bana badem yağı tüylenme yapar kakao yağı kullan dedi.onun yanında da lierac die bi krem var onu önerdi.lieracı henüz almadım başka bir krem almıştım çünkü bitince almayı düşünüyorum.şimdi çatlak yok ama illa ki olacak kuzum yapacak birşey yok ne kadar az olursa o kadar iyi :) ama oğluşum için herşeye değer..

kızlar ben geldımmmmm cok sukur 3 lu test sonucumuz temız cıktı ve kızımız olacak Allahın ıznıyle kesınlestı :124::124::124::119::119:

kızlar merhabalar nasılsınız?

bir haftadır yazamadım. kötü gecen bir haftadan sonra dün işe başladım.

geçen hafta ne kadar canımı sıkmayacagım desem de yapamadım tabiki. içim içimi yedi. dayanamayıp daha once bikez gittiğim bir profesore gittik.

doktora anlattım durumu baktı ve kim ölçtü bunu dedi. ne sevikste kısalık var dedi ne de rahim de açılma.yatmana gerek yok dedi.

giderken sanki ameliyata girecek gibi heyecanlı ve korkuluydum anlatamam sizlere. rahatlamış olarak cıktım doktordan. 3 lü tarama verdi normalde yaptırmayacaktım ama bişey demedim verdim kanı.

sonuc cıktı ama ben degerleri anlamadıgımdan persembe tekrar gidicem. ayrıca diğer doktordan da persembe kontrolüm var. hangisine tam inaacagımı ve devam edeceğimi bilemedim. prof universite hastanesinde haftada iki gün bakıyor özel gibi değil tam tabiki ama hayırlısı bakalım.

simdi cok sukur umutlu ve iyiyim. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın hiç kolay değil..

inşallah hepiniz iyisinizdir...tontişleriniz de tekmeliyordur bol bol sizleri.

ben henüz hiç hissetmiyorum((

bir de kızlar ben dün işe başlayınca ayakları sarkıtmaktan oldu sanıyordum ama hala şişlikler geçmedi ellerim de tonbik tonbik oldu kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum.

her sabah tartılıyorum kaç gram almısım diye:) dün sabah 48,3 le cıktım evden aksam 50,5 di ve gece kalktım 50,9 olmuştum sabah ta 50,5 di.

bana bu anormal geldi bir günde insan 2 kilo alır mı ya.

öğlen eve gidip tansiyon da ölçücem yuksekse doktoru arıycam inş Preeklamsi filan değildir(

sizde var mı boyle bir sorun ya da çözümü nedir biliyor musunuz?resmen yazarken bile zorluyor beni şişlikler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…