rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin canım nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber doğum günün kutlu olsun.Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir
Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Az birseyle cok sevinen insanimdir bunlarda beni cok mutlu ettiler....
Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin
gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi
Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...
açıkçası bende aynı senin gibi düşünüyorum ama park yatak o kadar dayanıklı oluyor mu
acımasız anne değil de tutumlu anne diyelim biz buna
canım benim oda arkadaşım onu kullanmış 4 yaşında normal takıma geçmişler oyun parkı gibi kullanmaya başlayınca atlamaya başladığı için bir iki yerinde sorun varmış ama 2. yi planlıyo o kısmını tamir ettirip 2. yede onu kullancam dedi ki kızıda az haşarı aslında inş. aşırı yaramaz olmazsa idare eder beni en azından yatak olarak diye düşünüyorum açıkçası ......
inş canım ne guzel gelmemıs ben kestıgım an gelcekmıs gıbı korkuyorumdasonrasında daha büyük uçlar takabiliyorsun yine naturel uçlardan daha fazla delikli olanlardan.. Inşallah bıraktırır canım çok zor gerçekten, ama benim doktorum yavaş yavaş değil birden kestirdi, 3 haftadır lekelenmem olmuyo dedim, o da bırakabilirsin o zaman ama lekelenme olursa hemen tekrar başla demişti.. Allah'a şükür olmadı bişey yaklaşık 2 haftadır içmiyorum.. Darısı başına canım...
günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. Haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba
bu arada ayser ben pierre cardin aldım açıkçası ya pierre cardin ya kraft ya chicco alacaktım ki en iyisi chicco diye biliyorum almışken uzun süreyi düşündüğüm için iyi bişey alayım dedim
Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir
Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin
gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi
Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...
Kizlarr gunaydinnn ..
nasilsinizzz?? BEN OGLUMU DEVAMLI HISSEDIP Heyecanlaniyodum ..
bidaha tatil yapamam diye yillik izne ayrilmistimm.. baya gezdimm yoruldummm ve su bikac gundur kipir kipir olan oglumda hareket yok .. dua edin ins iyidir yavrumm( yoruldugum icin olmustur insallah baska bi nedeni yoktur ..
günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
ıs yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... Buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. Cok mutlu oldum ..
Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : Hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin
Kizlarr gunaydinnn ..
nasilsinizzz?? BEN OGLUMU DEVAMLI HISSEDIP Heyecanlaniyodum ..
bidaha tatil yapamam diye yillik izne ayrilmistimm.. baya gezdimm yoruldummm ve su bikac gundur kipir kipir olan oglumda hareket yok .. dua edin ins iyidir yavrumm( yoruldugum icin olmustur insallah baska bi nedeni yoktur ..
Kizlar karin catlagi icin ne kullaniyorsunuz.en son dr.bana bi krem yazmisti onu bulamaynca niveanin bebek yagini aldim alkolsuz parabensiz diye bide bolcana surdum alerji oldum.alerjim gecti biraktim tabi kremi.bugun tatli badem yagi surdum ilk kez bakalim deneyip gorucem.bu alerjik halimle dogumda catir catir catliycam sanirim pofff
kızlar ben geldımmmmm cok sukur 3 lu test sonucumuz temız cıktı ve kızımız olacak Allahın ıznıyle kesınlestı :124::124::124::119::119:
gözünüz aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?