biz mobilya adlık ama odasına koyduk ama neredeyse 1 yaşına kadr bizimle yattığı için komşudan beşik aldık bizim odaya koymak için.sonra odasına geçti.arkadaşlar bir şey soracam size bana bebek için kimileri park yatak al karyola(ahşap mobilya) alma ne gereği var diyorlar annemde zaten ilk çocuğun boş ver ahşap mobilya al diyo siz ne alacaksınız var mı aklınızda bir şeyler
birde mobilya kullanışlı olmuyormuş diyorlar kararsız kaldım yani :44::44::44::44::44: bi yardımcı olsanız bana
biz mobilya adlık ama odasına koyduk ama neredeyse 1 yaşına kadr bizimle yattığı için komşudan beşik aldık bizim odaya koymak için.sonra odasına geçti.
arkadaşlar bir şey soracam size bana bebek için kimileri park yatak al karyola(ahşap mobilya) alma ne gereği var diyorlar annemde zaten ilk çocuğun boş ver ahşap mobilya al diyo siz ne alacaksınız var mı aklınızda bir şeyler
birde mobilya kullanışlı olmuyormuş diyorlar kararsız kaldım yani :44::44::44::44::44: bi yardımcı olsanız bana
arkadaşlar bir şey soracam size bana bebek için kimileri park yatak al karyola(ahşap mobilya) alma ne gereği var diyorlar annemde zaten ilk çocuğun boş ver ahşap mobilya al diyo siz ne alacaksınız var mı aklınızda bir şeyler
ama bence hiç acele etmeyin eğer odanıza ayrı beşik alacaksanız herşeyi 1-2 aya sıkıştırmanın gereği yok. ne zaman odanızdakine sığmazsa ozaman alınır yatak. ben şimdi park yatak alacağım oda için büyüyüncede bakarız artık .çocuk odasıda küçük artık 2 yatak sığdıracağız
canım ben oda yapamayacağım ve yer sıkıntım olduğu için park yatak aldım ilerde oyun parkı kısmıda olacağı için oyun alanı diye düşündüm ama ayrı oda yapabilseydim büyüyen beşiklerden alırdım ama büyüyen olmasına dikkat ederdim açıkçası 100-200 fazla veriyorsun büyümeyenlere göre ..............
ben bir 3-4 yaşına kadar oda yapmıycam bu kafada gidersem, sadece odayı ayırcam ama oda takımı şeklinde mobilya almıycam , okul zamanında ayrı bir odası olur diye aklımdaki ...........
çok geçmiş olsun canım ihmal etme söyle doktorunu psikolojinide etkiliyorsa bebişinde etkilerin bak dikkat et kendine:)
aslında bende park yatak istiyorum bende çocuğa ayrı oda yapcam küçük bir odam var ona koymayı düşünüyorum olmazsa o büyüyenlerden alırım baya kullanır ikinci olana kadar :)
Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor inş. kısa sürede kurtulursun
evet evet ben ilk gece hissediyordum herhalde gece dinlenmiş olduğu için pıt pıt ediyordu şimdilerde gündüz vaktide hissediyorum çok hoş ya
eğer mobilya alırsan zaten her türlü uzun süre kullanır diye düşünüyorum ben herşeylerini kendilerininn seçebileceği dönem en az ilkokula başladıkları zaman bende 2. olursa park yatakla onu idare ederim ilkinin mobilyayı 2. ye kakalar ilke yeni alırım 2. hep 2. el kullanır diyorumacımasız anne iş başında
bende oda takımı almayı düşünmüyorum sadece yatak alıcam
Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir
Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Az birseyle cok sevinen insanimdir bunlarda beni cok mutlu ettiler....
Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin
gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi
Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?