2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

eşim de tutturmuş bu para tuzağı herkes 3lü yaptıyo diyo 4lü kimseden duymadım ondan kafamda soru işareti kaldı valla

kızlar bende geldim hastaneden 3lü
tarama için kan verdim iki gün sonra çıkıck inş. 4 hafat sonraya randevu verdilerr detaylı utrasyona siz girdinizmi detaylıya

merhaba kızlar epeydir yazamadım
bugün tetonoz aşımızı olduk ilk dozmuş bir ay sonra tekrar gidicem .kan testlerimi tekrarladılar perşembe uzmana gidicem sonuçlarımı göstermeye .
ayın 27 sinde de bebişimi görmeye gidicem çok özledim bu sefer tam bir ay olucak görmeyeli allahtan tepikliyoda içim rahat doktoruma rica edicem bi daha bu kadar uzun randevu vermesin
geçmişe bi bakınayım kuzular nasılmış

güle güle kullanın canım .bende park yatak düşünüyorum .bu fiyata yatağı falan dahilmi yoksa tek beşik mi bu fiyata .neleri var

canım sabah tartıldığımla akşam tartıldığım arasında resmen en az bir kilo oynuyo bence normal ....

Herkese gunaydın kısalar bebısımı gormeye 1 gun kaldı inşallah.

Dun akşam yıne cok kotydum bulantı yanma ve kusma benı mahvettı bıde baygınlık hıssı cok olyor bende sız de de olyormu

Canım Allah yardımcı olsun bende ilk 3 ay aynı senin gibiydim gerçekten çok zor,mide bulantısı ilacı içiyormusun o belki iyi gelir.Baygınlık hissi tansiyonun düşüyordur ondan dolayıdır muhtemelen.depresyon için mutlaka doktorla görüş gerekirse hamilelikte kullanılan antidepresanlar var onu kullan.çünkü bebek depresyondan çok etkileniyor.Allah korusun erken doğuma bile neden oluyor birde sen kilo alsan bile bebek çok zayıf kalıyor.dikkat et tatlım kendine,herşeyin bir çözümü var artık

günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba

canım benim bildiğim kadarıyla 2. çocukta daha erken hissedilir.biz şimdi hissedebilsek bile gazmı bebekmi ayırt edemiyoruz ama tecrübeli anneler farkı biliyor.bu arada bende hissedemiyorum arada sanki birşey kayıyor ama omu bilmiyorum.

biz bebek odası takımı alacağız canım.beşiği büyüyebilenlerden olacak.yatak odamız için sepet beşik alacağım zaten 6 aydan fazla tutmam odamda

doğum günün kutlu olsun güzel anne,Allah yavrularınla eşinle güzel bir ömür nasip etsin sana.bu arada oğluna bayıldım büyük kızlar için ha

canım bende lierac kullanıyorum birde vasalinenin kako yağlısını kullanıyorum çok memnunum

Herkese merhaba arkadaşlar :) sonunda iş tatile girdi evime kavuştum, uzun zamandır takip edemiyordum sizleri. Bugün saglık ocagına gittim ,önümüzdeki hafta içi tetanoz aşısı için gideceğim bu arada ilk kez dün bebeğimi bu kadar net hissettim çoookk mutluyum :))))

iBenim oğlumun beşiğinin aynısı... kızım da yeni almıcam oğlumun bazası doğmadan önce alınmıştı ona korkuluk yaptırıp odasına geçirmeyi düşünüyorum.. iki yaşında büyüdü ama nasıl ayrılcam onu düşünüyorum

ayrıca park yataklarla ilgili bişey söylicem... Çok gıcırdıyor....oğlum eşimle ortamızda uyuyor.. uyuduğunda beşiğine alıyorum koyarken mecbur beşiğe abanıyorum çok gıcırdıyor.. Allahtan seseuyanmıyor ama bazen uykuya dalmamış oluyoro zaman gözünü açıveriyor...
açıkcası mobilya aladığıma pişmanım

kızlar unnoda'da dısney urunlerı ındırımde ama ben daha uygun olanlarını buldum mınoca bılıyorsanız ordada lısanslı urunlerı satılıyor nerdeyse her bır utunde 6 tl fark var ornegın unnodada bady 18 iken miniçoda 12 tl bakmanızı tavsıye ederım

canım cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmm cok sevındımmmmm oh sukur ne guzell ..

selam canımm ayın 27 sınde dr gıdıcek cok ınsan var bende nerdeyse 1 aydır gormemıs olucamm valla sorma hıssetmesem dayanamassdımmmm :2: 27 sını ıple cekıyorummmmmmmm

herkese merhaba nasılsınız kızlar dun 4lu testımızın sonucu almaya gıttık cok şükür sonucumuz ıyı cıktı herkes bışeyler almış çok guzeller gule gule kullanın ben bı iğne dahı almadım daha ama aannemle kayınvalıdem basladı alışverışe alınanlarda onların evınde bebek arabamızıda begendık Wollex New York Manhattan Seyahat Sistem Bebek Arabası alıcaz

veee sonunda cinsiyetlerimizi öğrendik ikiside kı dedi doktorumuz. bende %100 mü dedim. yok %99 dedi

biri kız biri erkek gibi hissediyordum hep, yanılmışım. rabbim sağlıklı doğurmayı nasip etsinde hiç fark etmez kız erkek. artık 2 tütü alıcaz

çok özledim hepinizi raporluydum bu hafta başladım işe. çok iyi değilim. geceleri bacağıma kramplar giriyor. ve sonra oranın ağrısı geçmiyor. bastıkça yeri ağrıyor. kollarım parmak uçlarıma kadar sancıyor. kalsiyum ve megnezyum ilacına başlıcaz bugün. öyle işte. artık bende kızlarıma bişiler almaya başlıcam. zaten çok hevesliyordummm.

topikte herkes iyi mi??? geriye dönük okumam imkansız çok ilerlemiş. baharınkızı da cinsiyeti öğrenmişşş sanım oda benim gibi ikiside kız. ay çok sevindimmm bizim kaderimiz aynı onla

canımın içi doğum günün kutlu olsunnn nice mutluu yaşam doluu senelereeeeee. rabbim eşinle çocuklarınla bilikte hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş.

benim de öyle oluyordu genelde ama sabah geri iniyordu bu sefer iki kilo fark var ve giderek artıyor kilo inmedi hiç((

canım yediğin bişey şişirdi belki bazen bende de oluyo, ben yaz gireli bir kere karpuz yemiştim oda ilk başlardaydı çok farketmedim dün akşam yedim birde ama ilerledik hafta olarak ondan mıdır nedir acayip şişirdi resmen burnuma karpuz kokmasa yemeyecektim yine şekeri bol diyede yedim ,resmen bir kaç saat şişkinliğin rahatsızlığını çektim .....

kızlar merhabaa
şimdi doktordan geldimm her şey yolunda dedi şükürr
plesanta arkada dedi one demek dedim yani eşi arkada ne demek ki iii biişiymi kötü bişiymi bilemedim...

kızlarr 4lü kan sonucumu aldım ultrason içinde 2 temmuz a randevu verdiler kan sonucumda down sendromu dogumda 1/50,000 NTD 1/14,000 trısomi 18 1/99,000 çıktı sanırım iyidir bunlardan pek anlamıyorum ama, birde kanda bakılan başka degerler yazıyorki onlar cokkk daha karısık ;
AFP ( DOWN SEN T T 4LÜ TEST) 38.1
ESTRİOL (E3) , serbest 1,34
HCG 32,5
İNHİBİN A 282,8 ve birkaç sonuç daha var bunlar yazıyor bunlardan hiiiiiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…