biz de 3lü yaptırdık.simdi bıraz baktım da 4lüde bızımkından fazla bır maddeye de bakılıyormus o yuzden 3lüden bıraz daha guvenılır sonuc verıyormus.iyi yapmışsın yaptırmakla.ama ikisinin de amacı aynı,aynı şeylere bakılıyor.o yuzden benım yaptırmama gerek yok.
işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar seninben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana
Eki Görüntüle 737884
güle güle kullanın canım .bende park yatak düşünüyorum .bu fiyata yatağı falan dahilmi yoksa tek beşik mi bu fiyata .neleri var
bir de kızlar ben dün işe başlayınca ayakları sarkıtmaktan oldu sanıyordum ama hala şişlikler geçmedi ellerim de tonbik tonbik oldu kendimi 10 kilo almış gibi hissediyorum.
Her sabah tartılıyorum kaç gram almısım diye:) dün sabah 48,3 le cıktım evden aksam 50,5 di ve gece kalktım 50,9 olmuştum sabah ta 50,5 di.
Bana bu anormal geldi bir günde insan 2 kilo alır mı ya.
öğlen eve gidip tansiyon da ölçücem yuksekse doktoru arıycam inş preeklamsi filan değildir(
sizde var mı boyle bir sorun ya da çözümü nedir biliyor musunuz?resmen yazarken bile zorluyor beni şişlikler..
canım sabah tartıldığımla akşam tartıldığım arasında resmen en az bir kilo oynuyo bence normal ....
Herkese gunaydın kısalar bebısımı gormeye 1 gun kaldı inşallah.
Dun akşam yıne cok kotydum bulantı yanma ve kusma benı mahvettı bıde baygınlık hıssı cok olyor bende sız de de olyormu
günaydın bende hissetmiyorum galiba bazen bir hareketlilik oluyor ama gazdır herhalde diye düşünüyorum. 20. haftayı bekliyorum. 2. çocukta daha geç hissediliyormuş galiba
arkadaşlar bir şey soracam size bana bebek için kimileri park yatak al karyola(ahşap mobilya) alma ne gereği var diyorlar annemde zaten ilk çocuğun boş ver ahşap mobilya al diyo siz ne alacaksınız var mı aklınızda bir şeyler
birde mobilya kullanışlı olmuyormuş diyorlar kararsız kaldım yani :44::44::44::44::44: bi yardımcı olsanız bana
Günaydin annecikler ve minicik kuzulari.....
Bugun benim dogum günüm ve bunun enerjisi var üzerimde sanirsam :) veyada kendimi hergün iyi hissedecek birseyler buluyorumda denebilir
Is yerindeyim ve arkadaslarim sagolsunlar unutmamislar ... buket ciceklerim ve minik muffin pastam geldi.. cok mutlu oldum ..
Az birseyle cok sevinen insanimdir bunlarda beni cok mutlu ettiler....
Ogluma sordum bugun bana ne alacaksin diye : hello kitty li tsört alacakmis büyük kizlar icin
gecmise de bakindim birazcik , iyi sonuclar alinmis arkadaslar allah tamamina erdirir insallah hepimizi
Ozlmalpr84 canim cok gecmis olsun.. o aciyi bende cok iyi biliyorum...Rabbim kazalardan korusun insallah bizleri bebisleri...
canım doktorum bana badem yağı tüylenme yapar kakao yağı kullan dedi.onun yanında da lierac die bi krem var onu önerdi.lieracı henüz almadım başka bir krem almıştım çünkü bitince almayı düşünüyorum.şimdi çatlak yok ama illa ki olacak kuzum yapacak birşey yok ne kadar az olursa o kadar iyi :) ama oğluşum için herşeye değer..
işte bi onun fiyatına bakarsın bir diğerinin hangisi cazip gelirse son karar seninben ilke bebe nin sitesinden almıştım pierre cardin ahada şu tek çekim 290 gibi bişeydi fiyatı taksitli aldım 317 oldu bana
Eki Görüntüle 737884
canım cok mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmkızlar merhabalar nasılsınız?
bir haftadır yazamadım. kötü gecen bir haftadan sonra dün işe başladım.
geçen hafta ne kadar canımı sıkmayacagım desem de yapamadım tabiki. içim içimi yedi. dayanamayıp daha once bikez gittiğim bir profesore gittik.
doktora anlattım durumu baktı ve kim ölçtü bunu dedi. ne sevikste kısalık var dedi ne de rahim de açılma.yatmana gerek yok dedi.
giderken sanki ameliyata girecek gibi heyecanlı ve korkuluydum anlatamam sizlere. rahatlamış olarak cıktım doktordan. 3 lü tarama verdi normalde yaptırmayacaktım ama bişey demedim verdim kanı.
sonuc cıktı ama ben degerleri anlamadıgımdan persembe tekrar gidicem. ayrıca diğer doktordan da persembe kontrolüm var. hangisine tam inaacagımı ve devam edeceğimi bilemedim. prof universite hastanesinde haftada iki gün bakıyor özel gibi değil tam tabiki ama hayırlısı bakalım.
simdi cok sukur umutlu ve iyiyim. Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın hiç kolay değil..
inşallah hepiniz iyisinizdir...tontişleriniz de tekmeliyordur bol bol sizleri.
ben henüz hiç hissetmiyorum((
merhaba kızlar epeydir yazamadım
bugün tetonoz aşımızı olduk ilk dozmuş bir ay sonra tekrar gidicem .kan testlerimi tekrarladılar perşembe uzmana gidicem sonuçlarımı göstermeye .
ayın 27 sinde de bebişimi görmeye gidicem çok özledim bu sefer tam bir ay olucak görmeyeli allahtan tepikliyoda içim rahatdoktoruma rica edicem bi daha bu kadar uzun randevu vermesin
geçmişe bi bakınayım kuzular nasılmış
benim de öyle oluyordu genelde ama sabah geri iniyordu bu sefer iki kilo fark var ve giderek artıyor kilo inmedi hiç((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?