Eki Görüntüle 738271
Kızlar oğluma bu tulumu aldım ama sonra da olur mu diye tereddütte kaldım kız tulumu gibi mi sizce değiştirıyim mi?
Burcakcım pardon ben şu yedek kaplarla karıştırdım Avent VIA Yedek Kaplar 10lu SCF615 | 22,68 TL
işin hamileliğime denk gelmesi süper oldu evet. aslında onu da düşündüm hatta onlar teklif etti doğum parası alabilmem için bu süreyi raporla geçirmemi. ama doğum izninde pek bir artış yok. sigortam asgari ücretten ödendiği için doğum parası da öyle pek dişe dokunur bir şey tutmuyor. aynı parayı hatta fazlasını pekala işsizlik sigortasından alabiliyorum. hem tazminatta haketmiş oluyorum. bir de 10 yıl dile kolay sıkılıyor insan artık çocuklarım için 1-2 yıl ara verip, başka bir yerde devam etmek istiyorum. bende bir kez bebişlerin hareketini uykuda hissettim rüya gibiydi gerçekten:) tam hissetsek harika olacak. isim konusunda biz eşimle nişanlıyken bundan 8 yıl önce karar vermiştik. ilk çocuğumuza ben ikinciye eşim karar verecekti. ben yıllar önce hatta çocukluğumda karar vermiştim kızım olursa adını Nisan koymaya. hala aynı fikirdeyim. diğer bebişe eşim karar vermedi henüz. siz düşündünüz mü isim?
gitmek istemememin sebebi hiç dinlenmeme müsade etmez benim kv,sürekli hazır ve nazır hizmet için bekleyeceksin yanlarında.ne zaman döneceğimiz de belli değil, yani ağustos sonuna kadar da kalabiliriz.gideceğim ben de ama 15 gün kalıp dönmek istiyorum.ama ne zaman karar veremedim en azından ağustos ayı girsin diyordum.haftaya da detaylı randevum var.
Günaydın kızlar
canım benim ultrasyona girmeden önce çikolata ye, o zaman bebek daha cok hareket ediyormuş
Canim seni buralardan buldum rahatsiz ettim kusura bakma ozel msj cevap yazamiyorum henuz yetkim Yok.
Anlayamyrm boyle kv leri yaa .. hamilesn soncta dinlenmen lazm senin.. bende yeni dondum yillik izinden elimi hicbiseye surdurmedi annem.. ben utancmdan arasira erken kalkip kahvltiyi hazrliyodm yat dinlen kizim diyodu.. cok sasiryrm cidden cnm yaa
hımmm güzel düşünmüşsün canımcım işsizlik aldıktan sonra anlamı yok. bende 7 senedir aynı yerdeyim dediğin doğru belli bişeyden sonra sıkıyor, insan kendini yenilmek istiyor. bebişlerle birlikte yepyeni bir başlangıç olur. ya benimde kızların birinin ismi DERİN olacak kesin diğeri tam net olmamakla birlikte DEFNE düşünüyoruz. DERİN & DEFNE. bakalım değişedebilir fikrimiz
%99 kız dedi ikiside ama belli mi olur belki sonradan birinde pipi oluşur
ah sorma artık,öyle vicdansız ki,oğluma hamileyken ne çektirdi bilsen,aldırcaksın diye bile geçti karşıma o derece yani.ama allah iyi etmesin inşallah hakkımı helal etmiyorum onlara,bir sene aynı evde kaldık o da hamileliğme denk geldi.düşün ki moralimi bozardı hep sabahtan akşama aç durduğum günlerden biriydi yine,akşam saat 21 de canım tost istedi,tost makinası da yoktu tavada peyniri koydum ekmeğin arasına tosta benzer bişey yaptım,mutfağa bir girdi bu peynir herkes yesin diye alındı seni tost yapsın diye değil dedi,daha ilk lokmayı yutamadan öylece kalakaldım tabi yiyemedim onu da.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
ah sorma artık,öyle vicdansız ki,oğluma hamileyken ne çektirdi bilsen,aldırcaksın diye bile geçti karşıma o derece yani.ama allah iyi etmesin inşallah hakkımı helal etmiyorum onlara,bir sene aynı evde kaldık o da hamileliğme denk geldi.düşün ki moralimi bozardı hep sabahtan akşama aç durduğum günlerden biriydi yine,akşam saat 21 de canım tost istedi,tost makinası da yoktu tavada peyniri koydum ekmeğin arasına tosta benzer bişey yaptım,mutfağa bir girdi bu peynir herkes yesin diye alındı seni tost yapsın diye değil dedi,daha ilk lokmayı yutamadan öylece kalakaldım tabi yiyemedim onu da.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
şimdiden geçmiş olsun bende iki gün önce olmuştum ateş yapmadı ama ağrı yaptı sadece hala biraz daha var ama korkulcak bişey yok için rahat olsun
bende henüz olmadm ama öle yapmak gerekiyormuş korkarımda iğneden aşıdan yaptırcaz mecburen
Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle
Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba
ahhh canımmm neler çekmişsinn kıyamam. valla hiç ezdirme kendini. tabiki eşinin atası saygı duymak zorundasın. atsan atılmıyor ama sende ona göre gardını al hiç ezdirme kendini. misafir gbi git gel. gittiğinde de düşük tehlikem var yatmam gerekiyo de hiç kalkma valla
Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle
Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?