2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Eki Görüntüle 738271
Kızlar oğluma bu tulumu aldım ama sonra da olur mu diye tereddütte kaldım kız tulumu gibi mi sizce değiştirıyim mi?

cmmm ben çok beğendimmm güle güle giydir. yaa kız ne erkek ne? bana saçma geliyor kızda erkekte her rengi giyebilir. erkeğe mavi kıza pempe fln saçma şeyler. şimdiki devirde erkekler kırmızı pantalon bile giyiyor rahat ol şekerimm

Burcakcım pardon ben şu yedek kaplarla karıştırdım Avent VIA Yedek Kaplar 10lu SCF615 | 22,68 TL

kız neharrrrr aklımı aldın sabah sabah 59tl boşa mı gitti dedimmm. içim cız etttiii. hayır araştırıp almıştm ama yanlış aldım heralde dedimmm

hımmm güzel düşünmüşsün canımcım işsizlik aldıktan sonra anlamı yok. bende 7 senedir aynı yerdeyim dediğin doğru belli bişeyden sonra sıkıyor, insan kendini yenilmek istiyor. bebişlerle birlikte yepyeni bir başlangıç olur. ya benimde kızların birinin ismi DERİN olacak kesin diğeri tam net olmamakla birlikte DEFNE düşünüyoruz. DERİN & DEFNE. bakalım değişedebilir fikrimiz
%99 kız dedi ikiside ama belli mi olur belki sonradan birinde pipi oluşur

hımmm güzel düşünmüşsün canımcım işsizlik aldıktan sonra anlamı yok. bende 7 senedir aynı yerdeyim dediğin doğru belli bişeyden sonra sıkıyor, insan kendini yenilmek istiyor. bebişlerle birlikte yepyeni bir başlangıç olur. ya benimde kızların birinin ismi DERİN olacak kesin diğeri tam net olmamakla birlikte DEFNE düşünüyoruz. DERİN & DEFNE. bakalım değişedebilir fikrimiz
%99 kız dedi ikiside ama belli mi olur belki sonradan birinde pipi oluşur
[/QUOTE]

isimleri de çok güzelmiş maşallah isimleriyle büyüsünler. derin ismini bende çok beğeniyorum. asya, masal, derin ve nehir var şu an aklımda diğer bebiş için bakalım eşimi ikna etmeye çalışıyorum:) bende %100 mü diye sordum. %95 dedi doktorumuz:) hatta eşim ve ben bebişlerin kız olduğunu anladık ama doktor hala inceliyordu dayanamayıp eeee orda bişey yok ki dedim valla. sonra kız dedi:) ben kız çok istiyordum. o yüzden ilk bebişi duyunca dayanamayıp ağladım. sen bebişlerin bakımı konusunda ne düşünüyorsun canım. doğum izninden sonra bakacak biri var mı yoksa bakıcı mı tutacaksınız?

ozaman bencede uzun kalma anlayışlı bırılerı degılse hıc gıtme zaten ne kadr sana bırsey yapdırmak ıstemıyo gıbı davransalr bıle olmuyo ısde

Güzel annisler minik bebisler hepinize gunaydin..

Ruyamda bebegim karnimda oyle hareket ediyorduki ,bir yere toplniyor geriliyor zipliyor hopluyor :))
Hala ruyayla gercek arasinda karar verememis durumdayim o derece gercekti ....

Burasida cok sicak durulmuyor ... Sabh oglumu anaokuluna gotururken 5 dakkasa susuz kaldim yandim ...

Burcucum bugun randevun vardi .. Insallah bebis iyidir ..

Asi olanlara olacak olanlara gecmis olsun ...
Guzel dileklerinde oturu herjese tesekkur ederim ..

Anlayamyrm boyle kv leri yaa .. hamilesn soncta dinlenmen lazm senin.. bende yeni dondum yillik izinden elimi hicbiseye surdurmedi annem.. ben utancmdan arasira erken kalkip kahvltiyi hazrliyodm yat dinlen kizim diyodu.. cok sasiryrm cidden cnm yaa

ah sorma artık,öyle vicdansız ki,oğluma hamileyken ne çektirdi bilsen,aldırcaksın diye bile geçti karşıma o derece yani.ama allah iyi etmesin inşallah hakkımı helal etmiyorum onlara,bir sene aynı evde kaldık o da hamileliğme denk geldi.düşün ki moralimi bozardı hep sabahtan akşama aç durduğum günlerden biriydi yine,akşam saat 21 de canım tost istedi,tost makinası da yoktu tavada peyniri koydum ekmeğin arasına tosta benzer bişey yaptım,mutfağa bir girdi bu peynir herkes yesin diye alındı seni tost yapsın diye değil dedi,daha ilk lokmayı yutamadan öylece kalakaldım tabi yiyemedim onu da.allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.

isimleri de çok güzelmiş maşallah isimleriyle büyüsünler. derin ismini bende çok beğeniyorum. asya, masal, derin ve nehir var şu an aklımda diğer bebiş için bakalım eşimi ikna etmeye çalışıyorum:) bende %100 mü diye sordum. %95 dedi doktorumuz:) hatta eşim ve ben bebişlerin kız olduğunu anladık ama doktor hala inceliyordu dayanamayıp eeee orda bişey yok ki dedim valla. sonra kız dedi:) ben kız çok istiyordum. o yüzden ilk bebişi duyunca dayanamayıp ağladım. sen bebişlerin bakımı konusunda ne düşünüyorsun canım. doğum izninden sonra bakacak biri var mı yoksa bakıcı mı tutacaksınız?[/QUOTE]

Cnm biz annem yakın biryeden ev aldık. babamda emekli annemle birlikte onlar igilenecekler. zaten sırf bebeişlerin bakımı için yakınlarına taşındık. annem kendini çok enerjik hissediyor ben bakarım ikisine de diyor. zaten ilk zamanlar kaynvalde de destek olur ona. sonrasında çocukların durumuna göre çok ihtiyaç olursa annemin yanına bi yardımcı tutarız. sen neyapacaksın tek mi olacaksın?

o zaman hiç gitme ne biçim bir kadınmış, bu insanlar annelik duygusundan nasibini alamamış

ahhh canımmm neler çekmişsinn kıyamam. valla hiç ezdirme kendini. tabiki eşinin atası saygı duymak zorundasın. atsan atılmıyor ama sende ona göre gardını al hiç ezdirme kendini. misafir gbi git gel. gittiğinde de düşük tehlikem var yatmam gerekiyo de hiç kalkma valla

Bebişlerinize ne kadar güzel ciciler almışsınız öyle

Ben de alıyım bari daha da ağırlaşmadan, bebek odası alıp almamakta hala kararsızım , 2300 e bi takım begendim kocaman dolabı şifonyeri var güzelce sığar eşyaları, ama bizim 2 oda bir salon oturma odasını bozcaz öyle olursa, sizler naptınız, hea bide ark ım bebek odası ve telsizi aldı hiç yatak odasına götürmedi bebek odasında büyüdü , park yatak vb gibi taşınabilir bir beşik alıp yatak odasına bile götürmemiş hiç nasıl alıştırırsan öyle gider diyooo :26: napsak acaba

kurtlukırazcım kw sorunlu anladıgım kadarıyla.hıc onu kafana takma.eskıdenmıs o hazır olmalar sunlar bunlar.bakalım benım kw kp de ay sonunda gelecekler.cok merak edıyorum napıcaz

aman Allahım ben olsam onun bırdaha yüzüne bakmazdım valla vıcdansız .....bu hareketı yapan bırı ınsan olamaz bence

şimdiden geçmiş olsun bende iki gün önce olmuştum ateş yapmadı ama ağrı yaptı sadece hala biraz daha var ama korkulcak bişey yok için rahat olsun

bende henüz olmadm ama öle yapmak gerekiyormuş korkarımda iğneden aşıdan yaptırcaz mecburen

Aşımı oldum geldim eve korkulacak birşey yok sadece ilaç dağılırken yakıyor sadece aşıya gitmişken kalp atışlarını da dinledik güm güm dü kızım yine onun sesini duyunca ne aşı telaşı ne de korkusu kaldı şimdilik hiç bir sorun yok

daha hıcbırsey almadım bebısıme.bıkac parca hedıye geldı o kadar.oda yapacagım ama ona da hıc bakmadım.zamanı gelınce cıkar alırız allah ın ıznıyle.yatakodama da kucuk bır yatak dusunuyorum.aman kızlar hata yapıp da sepet almayın.arkadasım 1 gece bıle yatmadı dedı.ona gore park yatak bıle daha ıyıymıs

canım benim,kayınvalidmden neler çektim diye bir topik açsam rekor kırar brezilya dizisi gibi,bu anlattığım devede kulak kalıyor yani yanıında.evet atmaya başlasam önce eşimden başlamam gerekiyor yoksa elimden gelen bir şey yok,pek bir şey dedirtmez ailesine ama beni de bir kenara atmaz,biliyor ailesini zorlamıyor illaki gideceğiz diye ama,köylük yer küçük yerde yaşamak zor millet karın nerde niye gelmiyor dargın mısınız gibicesinden başlıyor ilk günden,dolayısıyla eşim de rahatsız oluyor bu tür laflardan.offff aslında varya gerçekten nefret ediyorum seslerini bile duymak istemiyorum ama,haaa,bir de şu var o kadar hakaret işittim yine de seiz de bana şunu dediniz demedim,kadın bir de iki senedir tutturmuş ''SEN DE BANA NELER ETTİN DERSİN BANA BAKMAZSIN DİMİ'' diyor.çatlak kadın yaa,kendim de kayınvalide olucam allahın izniyle korkuyorum böyle olmaktan.

ilk zamanlr bebek yanımızda kalmalı dıye düşünüyorum ben sonra ayrılır zaten be park yatak alıcam sonra oğlumun zevkine gore ona oda yapıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…