2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kadikoy benim burun doktorundada cok beklemistim her seferinde acaba aynisimi diye dusundum :)))
Cok ogundu benim doktor ozamanlar ...:)

bebegımı gormeden tam 1 ay dayanmıs olucam 27 sıne kadar şaka gıbı benım gıbı pıpırıklı ınsan
ustelık okadar kasık agrısı cektımmm ve gıtmedım dr dırendım sanırım hıssedıyorum dıye
kızlar bebek arabasını bende kalıtelı bısey ıstıyorum baya kullanıyım dıyee 3 4 yasına kadar ıdare etsın ablamın 3 yasında hala bınıo uyuyor yollarda napalımm mecbur
maxi-cossi almak ıstıyorummmmmmmmm ama alamam cok pahalı ama ıcımde kalıcakkk keşke hayrına babam alsa
trawel sıstem ıstıyorum varmı başka markada guzel bıseyler

selamm anneler ve bitanecik minnaklariii nasilsiniz bakalim iyimisinizz selayhus cumm gec oldu ama dogum gunun kutlu olsunn allahimm nice nicee guzel yaslar nasip eylesinnn ailenle saglikli mutlu huzurlu bir sekilde

bebek arabasindan konusulmus sanirim bizde bakioruz bir stokke die marka var arabasi cok guzel birde maxi cosi mura plus 4 var ikisinin arasinda karar kilmaya calisiliorum ama sanirim maxi cosi dha mantikli geliorr tr de ki fiyati nekadar tam bilmiorum ama:)) cok guzel araba

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:

canım maxi cosi benım begendıgım model 1.799 dusmus alamam cok pahalı gerci ama bayıldımmm cok guzel sızın orda ne kadar?

herkese selam
filiz ben şuna bakmıştım ama halen bakınıyorum zaten seneye alıcam Allah nasip ederse
http://www.youtube.com/watch?v=p16RhJ8Gk5E

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 739202

pierre cardin ps -280 travl sistem bebek arabası olarak biz bunu düşünüyoruz gitti gidiyorda videosu vardı kullanışlı bir arabaya benziyor ama bilemiyorum tabiki.

canım ben Pierre cardini asla tavsiye etmiyrum. özellikle bu tekerlekli olanlarını. süspansiyonu berbat. nerde yasıyosun bilmiyorum ama ben istanbulda kaldırımlardan indir çıkar yaparken o kadar sert bir araba ki. nasıl değiştirdim arabamı bilemedim.. tabi yine de sen bilirsin..

canım maxi cosi benım begendıgım model 1.799 dusmus alamam cok pahalı gerci ama bayıldımmm cok guzel sızın orda ne kadar?

galiba ayni araba canimm cok guzell gittim gordum de arabayi cok acayip guzeell ve kulanislii cift yonluu filnn 519euro araba oto koltugu bide 1 seyi dha var hepsi beraber 95o tutuo magazada ama int. biray daha uyguna gelio ayrica 4 tekerlikli tercihimdirr tr de ki yollar nasil bilioruz .)) Maxi-Cosi Mura Plus 4 Kinderwagen Intense Red burda oto koltugu yok ama daha yeni 2013 model:)) birdee
Stokke® Sportwagen Xplory® Aktionspreis bu araba ikisi arasinda karar veremioruz esimle<.D

bayağı tuzlu :) 1.600 filandı
maşallah cok ucuzmus off benım ıstedıgımde ole yaa okadarda veremem kusura bakmasın bebıs

bakım canımmm sızın orda 950 mı? 950 euromu

maşallah cok ucuzmus off benım ıstedıgımde ole yaa okadarda veremem kusura bakmasın bebıs

bakım canımmm sızın orda 950 mı? 950 euromu

950 euro canim concord da guzelmis ama.)))) ayy herseye atiliorum yaa offf buarada hergun 5 dk bebegim kalbini dinliorum filizzz esimde dinliooo gorsen nasill donuo bidee pat arioruzz sesini yineee cok guzel biseyyy vee cuma randevum varrr bu sefer cinsiyet ogrenicez sanirim artik ogrenelim nerdeyse 5. ayimiz bitioo ve ben daha ogrenemedimm..29 unda samsuna gidiorum yavruma hep ordan alicam herseyini yavrumun sadece buradan yatak araba salincak ivir zivirini alicam

:)) alacaksanda şimdiden para biriktirmeye başla
ya sadece araba olsa alınırda daha birçok ihtiyaç var..
sağlıkla gelsinlerde kuzular bakarız artık..
amin canımmmmm en onemlısı saglık hersey alınır zamanla

evet canm 950 yazınca dedim 950 mı
ne guzel dınlıosun hergun bız napalım canm 1 ay olcak nerdeyse ılk defa dayandım bende bukadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…