Çift yönlü olmuyormuymuş sanmıyorum olması lazım yoksa böyle bir detayı atlamazdık hatta bunu bıze orda satıcı bayan tavsiye etmişdi
merhaba kızlar
detaylı ultrason yaptıran varmı ?
bende bugün itibariyle 20+1 oldum.cuma günü 20+3 olcak o zaman yaptırsam erkenmi olur ?
bana dr 20 24 haftalar arası dedı canım erken olmuyor yanı
sen ne zaman yaptırcaksın filiz ?
bebek arabasindan konusulmus sanirim bizde bakioruz bir stokke die marka var arabasi cok guzel birde maxi cosi mura plus 4 var ikisinin arasinda karar kilmaya calisiliorum ama sanirim maxi cosi dha mantikli geliorr tr de ki fiyati nekadar tam bilmiorum ama:)) cok guzel araba
bebegımı gormeden tam 1 ay dayanmıs olucam 27 sıne kadar şaka gıbı benım gıbı pıpırıklı ınsan
ustelık okadar kasık agrısı cektımmm ve gıtmedım dr dırendım sanırım hıssedıyorum dıye
kızlar bebek arabasını bende kalıtelı bısey ıstıyorum baya kullanıyım dıyee 3 4 yasına kadar ıdare etsınablamın 3 yasında hala bınıo uyuyor yollarda napalımm mecbur
maxi-cossi almak ıstıyorummmmmmmmm ama alamamcok pahalı ama ıcımde kalıcakkk keşke hayrına babam alsa
trawel sıstem ıstıyorum varmı başka markada guzel bıseyler
Eki Görüntüle 739202
pierre cardin ps -280 travl sistem bebek arabası olarak biz bunu düşünüyoruz gitti gidiyorda videosu vardı kullanışlı bir arabaya benziyor ama bilemiyorum tabiki.
CONCORD bılıyorum ama oda oldukca pahalı canımmmm maxi cosi kadar var ne kadar bu ? cok guzelherkese selam
filiz ben şuna bakmıştım ama halen bakınıyorum zaten seneye alıcam Allah nasip ederse
CONCORD NEO 2013 YENI MODEL VİDEO AYHANCOCUK.COM DAN - YouTube
CONCORD bılıyorum ama oda oldukca pahalı canımmmm maxi cosi kadar var ne kadar bu ? cok guzel
canım maxi cosi benım begendıgım model 1.799 dusmusalamam cok pahalı gerci ama bayıldımmm cok guzel sızın orda ne kadar?
maşallahbayağı tuzlu :) 1.600 filandı
galiba ayni araba canimm cok guzell gittim gordum de arabayi cok acayip guzeell ve kulanislii cift yonluu filnn 519euro araba oto koltugu bide 1 seyi dha var hepsi beraber 95o tutuo magazada ama int. biray daha uyguna gelio ayrica 4 tekerlikli tercihimdirr tr de ki yollar nasil bilioruz .)) Maxi-Cosi Mura Plus 4 Kinderwagen Intense Red burda oto koltugu yok ama daha yeni 2013 model:)) birdee
Stokke® Sportwagen Xplory® Aktionspreis bu araba ikisi arasinda karar veremioruz esimle<.D
maşallahcok ucuzmus off benım ıstedıgımde ole yaa okadarda veremem kusura bakmasın bebıs
]
maşallahcok ucuzmus off benım ıstedıgımde ole yaa okadarda veremem kusura bakmasın bebıs
bakım canımmm sızın orda 950 mı? 950 euromu
amin canımmmmm en onemlısı saglık hersey alınır zamanla:)) alacaksanda şimdiden para biriktirmeye başla
ya sadece araba olsa alınırda daha birçok ihtiyaç var..
sağlıkla gelsinlerde kuzular bakarız artık..
950 euro canim concord da guzelmis ama.)))) ayy herseye atiliorum yaa offf buarada hergun 5 dk bebegim kalbini dinliorum filizzz esimde dinliooo gorsen nasill donuo bidee pat arioruzz sesini yineee cok guzel biseyyy vee cuma randevum varrr bu sefer cinsiyet ogrenicez sanirim artik ogrenelim nerdeyse 5. ayimiz bitioo ve ben daha ogrenemedimm..29 unda samsuna gidiorum yavruma hep ordan alicam herseyini yavrumun sadece buradan yatak araba salincak ivir zivirini alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?