2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

23 haftalık olacağım inşallah canım

sılacım mesajların beni çok mutlu ediyo tşk ederim :) bebişlerin ve senin ii olmana sevindim inşaallah hep sorunsuzca gider. ben iki gündür felaket bir karın ağrısı çekiorum oturamıorum bişey batıo sanki ama çözdüm gaz sancısı kabız problemi yaşıorum galiba kan hapından oldu. dün sabah işten eve kendimi zor attım bu sabaha kadar hiç kalkmadan yattım. hala sancım var. artık çalışamıorum çok aşırı zorlanıorum haftaya tekrar kontrole gitcem 1 aylık rapor alım diorum doğum iznine kadar bu şekilde idare edicem. geçen hafta kontrolum vardı ikizlerin boyları biri 8,60cm biri 8,74 cm tek olan 9,99cm :) doktorum gelişimleri ii dedi inşallah öyledir çok korkuorum bişi olcak die. ALLAHIM hepimizin yavrularını bağışlasın. seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu?
bu arada ben bazı sebeplerden dolayı face kullanmıorum ama çok istiorum o gruba girmeyi bakalım sadece sizinle olmak için açarım öpüorum ::)

günaydın kızlar bebek arabası konusunda tavsıyede bulunanlara teşekkür ederım . ya eger dedıgınızs gıbıyse gıdıp tekrar bakalım yada ısmını mı karıstıryorum acaba bakdıgımızda bıze araba cok rahat gelmısdı bıde bıze ortağı ve kardesı araba ve besıgı hedıye alacağı ıcın bıraz fıyatıda düşünerek bakıyorum neyse gıdıp tekrar bakayım ben suna

bizim için farketmez ama bir aydır kızım diye seviyorum kızıyorsa yandık

günaydın canım güzel haberlerle gelısrsın ınsallah benımde bu sabah bır akıntm gelmıskı sormayın fazla gıbı geldı bana neyse bende ayın 26 sında gıdıcem ınsallah ozaman ayrıntılı ultrasına gırıcez

Allah yardımcın olsun canım.o halde calısmak cok zordur. ben kan hapı değil maltofer kullanıyorum. sıvı olandan. benim bağırsaklarımı gevşetti. kızımda da onu kullanmıştım zaten. kabızlık konusunda bir fark yaratırmı bilmem ama bir sor druna istersen.
benimde azcık fazla yürüsem yada ayakta dursam karnım sertlesiyo. cok endişeleniyorum böyle olunca. dün drumla mesajlaştım. mümkün olduğunca yat dedi.. mecburen yatıcaz. bebişlerin saglıgı için. 34. haftayı bulursak süper olur.. dişimizi sıkalım biraz
cinsiyetlerimizin üçte ikisi belli oldu iki oğlum olacakmış inş. diğeri göstermedi. göstermeyince o da kız mı acaba dedim amaa:44: bilinmez tabii.. sağlıklı olsunlar vaktinde doğsunlar da.. öpüyorum seni...

23 haftalık olacağım inşallah canım

20-24 arası gidiliyo sonrası gitmenin anlamı yok demişti ban radyolojide ki kişi , geç kalmıyosun yani

akıntının renginde sorun yoksa bence normal , benim akıntım hamile kalmadan önce fitil kullanmıştım ondan beri yoktu sadece yumurtlama döneminde olurdu yeni yeni başladı normaldir diye düşünüyorum bende

ınsallah güzel haberlelre gelırsınız benımde 26sında bakalım heycenalıyım

canım akıntın nasıl süt kesiği gibi mi?

Güzel haberlerle dönersin inş canımm..

canım dikkat et kendine ayağından terliğini falan eksik etme ayaktan üşütürsen bebeğin gazıda cok oluyormuş canım aman aman

canım dikkat et kendine ayağından terliğini falan eksik etme ayaktan üşütürsen bebeğin gazıda cok oluyormuş canım aman aman

kızalr ayakdan usutmuyorum yazın bıle corağ gıyerım ben ama dedımya antalyda yaısyoruz ve cok sıcak 38 derce aksam sıcakdan yatamıyoruz cam açtık dun ılk defa ozamanda gece usunuyor sabaha karsı açsan bır dert açmasan bır dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…