canım ben Pierre cardini asla tavsiye etmiyrum. özellikle bu tekerlekli olanlarını. süspansiyonu berbat. nerde yasıyosun bilmiyorum ama ben istanbulda kaldırımlardan indir çıkar yaparken o kadar sert bir araba ki. nasıl değiştirdim arabamı bilemedim.. tabi yine de sen bilirsin..
aa ben piere cardin düşünüyordum her modelimi dediğin gibi?
ben bunu almayı düşünüyordum Pierre Cardin Ps4400 Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86452827
canım ya helekı suu reklamlarda cıkıo ya yenı cıktı lays kasıklaesıme dedım al nolur gece 2 de yok abı heryer kapalı delı olcam reklamada koyuyorlar hala yıyemedımmmmmmmmm hıc bır markette hıc kuruyemıscıde bakkalda yok
BENIM EŞİM KARISMIYOR dr da bısey demıo yaa ben gecen yedım 1 paket
hahaa ayy ınanmyroummm ya ben her sabah cayı sevmem ama 1 bardak ıcıyorum ve hergun kahve ıcıyorum bazen 3 gunde bazen 2 gunde bır genelde hep ıcıyorum ama
ben yakından gördum canım bebek cok rahat görunuyodu içinde kullanan kışı tanıdıktı sordum çok memnunum dedı internetten yorumlarda gördum arka tekerleklerının buyuk olmasından dolayı araba yol bozuk olsa dahı sallamıyormuş hem suan indirmde bende emın olamıyorum cokta begendım aslında
bak işte bu tekerlekli modellerini bilmiyorum. belki kullanışlıdır. mağazaya gidip araba denerken üstünde ağırlık yokken cok güzel hareket ediyor. ama üzerine bebişlerimiz koyulunca asıl ortaya çıkıyor ak koyun kara koyun..
o reklamı izledikçe benim de içim gidiyor, çocuklar yiyor tabak tabak gıcık oluyorum :) şu reklamları hamileleri düşünüp yapsalar ya kardeşim
günaydın teyzoşlar baldan tatlı bebişleriiiibiz bugün kızımızı % 100 leştircez yada sürpriz pipi mizle döncezzz görüş günümüz varrrr
bu arada dün gördüm şu karikatürü hala gülüyorum nasreddin hocanın fıkrası gibi
Eki Görüntüle 739525
günaydnlarr herkesee inşallah süprizle karşılaşmazsın ben henüz nesi var göremedm bileHaftaya görcez inşallah teyzeleri :90:
ben yakından gördum canım bebek cok rahat görunuyodu içinde kullanan kışı tanıdıktı sordum çok memnunum dedı internetten yorumlarda gördum arka tekerleklerının buyuk olmasından dolayı araba yol bozuk olsa dahı sallamıyormuş hem suan indirmde bende emın olamıyorum cokta begendım aslında
bebegımı gormeden tam 1 ay dayanmıs olucam 27 sıne kadar şaka gıbı benım gıbı pıpırıklı ınsan
ustelık okadar kasık agrısı cektımmm ve gıtmedım dr dırendım sanırım hıssedıyorum dıye
kızlar bebek arabasını bende kalıtelı bısey ıstıyorum baya kullanıyım dıyee 3 4 yasına kadar ıdare etsınablamın 3 yasında hala bınıo uyuyor yollarda napalımm mecbur
maxi-cossi almak ıstıyorummmmmmmmm ama alamamcok pahalı ama ıcımde kalıcakkk keşke hayrına babam alsa
trawel sıstem ıstıyorum varmı başka markada guzel bıseyler
günaydın annişler,görüş günü olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruzBen dün gördüm ama cinsiyeti netleştiremedik kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi ya erkekse Meraktan çatlayacağım bu arada ayrıntılı ultrason için temmuz 29 dediler çok geç değil mi ya
herkeslere gunaydin ...
Guzel bir gun gecirmenizi dilerim arkadaslar
1.5 saat sonra randevum var cook heycanliyim yavrumu gorecegiz insallah..
Dualarini eksik etmeyi arkadaslar ..
Belki cinsiyet ogrenecegiz :))
ıremneva sizinde insallah kontrolunuz iyi gecer canim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?