2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aa ben piere cardin düşünüyordum her modelimi dediğin gibi?
ben bunu almayı düşünüyordum Pierre Cardin Ps4400 Travel Sistem Bebek Arabası GittiGidiyor'da 86452827

ya bence özellikle ilk bebeği doğacak olan arkadaşlar imkanları dahilinde tabi iyi bir araba almalısınız. daha sonra doğacak çocuğunuza da kullanırsınız. her pahalı araba güzel diye birseyde yok tabiki. ama ben maxi cosi mura modeliydi sanırım tek gecerim.. bize baby 2 go avangarde modeli hediye gelmişti. tipi öyle aman aman güzel değil ama süspansiyon yönünden inanılmaz rahattı kullanımı.simdi onun cift yönlüsüde çıkmış sanırım. tek kötü özelliği arabası olanlara bagaja sığdırma sıkıntısı çıkarabilir..

o reklamı izledikçe benim de içim gidiyor, çocuklar yiyor tabak tabak gıcık oluyorum :) şu reklamları hamileleri düşünüp yapsalar ya kardeşim

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bende o arabayı çook beğendim, geçen gün alışveriş merkezinde gördüm bende kırmızısını utanmadım gittim sordum nerden kaça aldınız memnun musunuz diye hiçbir mağazada bulamadıklarını o yüzden internetten hepsiburadadan aldıklarını söyledi, çok memnunum dedi, hatta baya birde anlattı bana kolaylıkla sökülüp takıldığını falan.. akşam eve gidip araştırdım gittigidiyor'da 600 TL'ye vardı onu alacaktım tam, ertesi gün kuzenim aradı benim bebek arabam duruyor hiç binmedi kızım sana vereyim onu diye, öyle olunca bende almaktan vazgeçtim ama hala gözüm onda kaldı

O zaman üzerine ağırlık koyup denemek lazım :)))

günaydın teyzoşlar baldan tatlı bebişleriiii biz bugün kızımızı % 100 leştircez yada sürpriz pipi mizle döncezzz görüş günümüz varrrr
bu arada dün gördüm şu karikatürü hala gülüyorum nasreddin hocanın fıkrası gibi

Eki Görüntüle 739525

o reklamı izledikçe benim de içim gidiyor, çocuklar yiyor tabak tabak gıcık oluyorum :) şu reklamları hamileleri düşünüp yapsalar ya kardeşim

o reklamları kesin hamileleri düşünüp yapıyolar sayemizde kesin satış sabah sabah canınız çekmez heralde bende carte door un keçi sütlü kesmesine sardım reklamlar yüzünden

günaydnlarr herkesee inşallah süprizle karşılaşmazsın ben henüz nesi var göremedm bile haftaya görcez inşallah teyzeleri :90:

ne kadara buldun canım. baya indirim varsa bende bakiim

kaliteli olanların hepsi pahalı canım bende bayadır araştırıorum bizim ablamın sıpada 5 yaşına kadar bindi. bi alayım diorum gözümü karartıp vereyim sonada bakıorum dierleri 200 300 tl bişey olursa atar yenisini alırım diorum. ablam kraft kullandı gayet memnun kaldık. onunda travel sistemleri 890 falan. ben hala kararsızım bakalım 7. aya kadar beklicem

Günaydın annişler,görüş günü olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruz ben dün gördüm ama cinsiyeti netleştiremedik kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi ya erkekse meraktan çatlayacağım bu arada ayrıntılı ultrason için temmuz 29 dediler çok geç değil mi ya

bana da %90 kız demişti ama kordon ar bacak arasında deyip şüpheye düşürdü bakalım bugün tembel olmazsa kızım anlıycaz Bende ayrıntılıya 21+5 ken gidecem en iyi zaman 22. Hafta diye biliyorum sen kaç haftalık olcan o zaman .....

Herkeslere gunaydin ...
Guzel bir gun gecirmenizi dilerim arkadaslar
1.5 saat sonra randevum var cook heycanliyim yavrumu gorecegiz insallah..
Dualarini eksik etmeyi arkadaslar ..
Belki cinsiyet ogrenecegiz :))

Iremneva sizinde insallah kontrolunuz iyi gecer canim ..

gunaydın guzel anneler guzel bebeklergorus gunumuz salı gunu.hem ayrıntılı ultrason olacak.artık gerı sayım basladı heyecanlıyım.doktoru bıle ruyamda goruyorum 2 gecedır

güzel haberlerle gelelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…