ıyıyız sen nasılsın
günaydın canım güzel haberlerle gelısrsın ınsallah benımde bu sabah bır akıntm gelmıskı sormayın fazla gıbı geldı bana neyse bende ayın 26 sında gıdıcem ınsallah ozaman ayrıntılı ultrasına gırıcez
canım akıntın nasıl süt kesiği gibi mi?
çok şükür ikimizde iyiyiz ben grip olmuşum ayakta atlatmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canım.o halde calısmak cok zordur. ben kan hapı değil maltofer kullanıyorum. sıvı olandan. benim bağırsaklarımı gevşetti. kızımda da onu kullanmıştım zaten. kabızlık konusunda bir fark yaratırmı bilmem ama bir sor druna istersen.
benimde azcık fazla yürüsem yada ayakta dursam karnım sertlesiyo. cok endişeleniyorum böyle olunca. dün drumla mesajlaştım. mümkün olduğunca yat dedi.. mecburen yatıcaz. bebişlerin saglıgı için. 34. haftayı bulursak süper olur.. dişimizi sıkalım biraz
cinsiyetlerimizin üçte ikisi belli olduiki oğlum olacakmış inş. diğeri göstermedi. göstermeyince o da kız mı acaba dedim amaa:44: bilinmez tabii.. sağlıklı olsunlar vaktinde doğsunlar da.. öpüyorum seni...
Günaydın annişler,görüş günü olanlar iyi haberlerinizi bekliyoruzben dün gördüm ama cinsiyeti netleştiremedik kıza benziyor ama erkek de olabilir dedi ya erkekse meraktan çatlayacağım bu arada ayrıntılı ultrason için temmuz 29 dediler çok geç değil mi ya
Herkeslere gunaydin ...
Guzel bir gun gecirmenizi dilerim arkadaslar
1.5 saat sonra randevum var cook heycanliyim yavrumu gorecegiz insallah..
Dualarini eksik etmeyi arkadaslar ..
Belki cinsiyet ogrenecegiz :))
Iremneva sizinde insallah kontrolunuz iyi gecer canim ..
Günaydın canım bende tam akıntıyla ilgili yazacaktım benimde arttı akıntılarım korktum bende üşütmekten mi acaba gece rüyama bile girdi akıntıdan sonra kanlar geliyor sözde bebeğimi kaybediyorum ama sonra doktora gidiyorum bakıyorum ultrasyondan el sallıyor :) bilinçaltım çok fena :)
çok şükür ikimizde iyiyiz ben grip olmuşum ayakta atlatmaya çalışıyorum
saol canım bende ıyıyım yalnızca cok streslı bır gun bugun :S o canımı sıkıyor bıran once bıtssın ıstıyorum...
c.tesi günü kayseri memorial hastanesi fatma hanımdan randevu aldım .giden bilen varmı acepilk defa gideceğim umarım cinsiyet kesinleşir dün bir arkadaşın annesi ben anlalrım dedi ayağa kal bakayım dedi kalktım döndüm durdum valla ben senden bişey anlamadım dei kocakarılar bile yetersiz kalıyor cinsiyet konusunda
neden canın sıkkın hayırdır canım
canım sen kac doğumlusun bıde dogdugun ay nedır .son adet tarıınıde yazsana bana ben bı bakayım genelde yanılmam hıc ama doğru olarak yaz ben benımkını doktor söylemeden soylemısdım ona.
arkadaslarımada bakdım hıc yanlmadım
içini ferah tut dün akşamı unut bu akşam güzel bi akşam olur inşllhhhhhhhhhhhhdun aksam esımle abuk subuk bısı yuzunden tartıstık annesıde ıcmısmı ne sınır ettı benı bugun bıtsın ıstıyorum cok uykusuz kaldım..bır surude durusma vardı gırmedım hıc bırıne...bır ana once 5 olsun saat gıdıp uyumak ıstıyorum.allahtan kızım kıpırdanıyorda ıcım rahat edıyor.
dun aksam esımle abuk subuk bısı yuzunden tartıstık annesıde ıcmısmı ne sınır ettı benı bugun bıtsın ıstıyorum cok uykusuz kaldım..bır surude durusma vardı gırmedım hıc bırıne...bır ana once 5 olsun saat gıdıp uyumak ıstıyorum.allahtan kızım kıpırdanıyorda ıcım rahat edıyor.
canım sen kac doğumlusun bıde dogdugun ay nedır .son adet tarıınıde yazsana bana ben bı bakayım genelde yanılmam hıc ama doğru olarak yaz ben benımkını doktor söylemeden soylemısdım ona.
Arkadaslarımada bakdım hıc yanlmadım
Kızlar ebebek ten alışveriş yaptım ilk defa saat 4 ten sonra verdim siparişi ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı?
14 haziran 1984 doğumluyum ama sona adet tarihim belli değil bende adet düzensizliğim vardı 2-3 ayda bi oluyordum yaniyani sende bilemeyecen.. illa çatlatacak bizi
sağlıklı olsunda mehmet emin olsun :))canım ben bakdım gebelik haftandan yola çıkarak erkek olacak sanırım buyuk bır ıhtımalle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?