2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Günaydın canım bende tam akıntıyla ilgili yazacaktım benimde arttı akıntılarım korktum bende üşütmekten mi acaba gece rüyama bile girdi akıntıdan sonra kanlar geliyor sözde bebeğimi kaybediyorum ama sonra doktora gidiyorum bakıyorum ultrasyondan el sallıyor :) bilinçaltım çok fena :)

c.tesi günü kayseri memorial hastanesi fatma hanımdan randevu aldım .giden bilen varmı acep ilk defa gideceğim umarım cinsiyet kesinleşir dün bir arkadaşın annesi ben anlalrım dedi ayağa kal bakayım dedi kalktım döndüm durdum valla ben senden bişey anlamadım dei kocakarılar bile yetersiz kalıyor cinsiyet konusunda

inşallah canım 34/35 görmeyi bende çok istiorum küvezde kalırlarsa die korkuorum ALLAH yardımcımız olsun çok zor benimde ikizlerin teki erkek dedi galiba bnmde iki erkek inşallah tek olan kız olur :) facede ki grubunuzun adı ne?

canım hesapla 20-24 dü arasına denk gelirse normal ama 24 haftayı geçmemesi gerekiyor.

canım inşallah gönlündekini verir rabbim.
kontrolleriniz güzel geçer hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah kızlar.

dokotra sorsak normal diyecek sormayın ya bend ehep kabus goruyorum hatta hanı bebegın anne kanrında sırt ustu sıçrayış pozıyonu varya bende ıkı gecedır yatakda öyle sıçrıyorum rüyamda ne oluyosa o an

bu arada bebek arabası konusunda fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar şu tekerlek olayına hiç dikkat etmemiştim. daha fazla araştırmam gerekecek. yalnız aldığımız bebek arabaların araç bagajına sığıp sığmayacağıda çok önemli onada dikkat etmek gerekiyor sanırım.. puuufff bilmiyorum kafam çok karışık belkide çocuk binmek istemeyecek köşede duracak o yüzden çok fazla parada vermek istemiyorum açıkcası daha almamız gereken bir dünya şey var :44:

canım sen kac doğumlusun bıde dogdugun ay nedır .son adet tarıınıde yazsana bana ben bı bakayım genelde yanılmam hıc ama doğru olarak yaz ben benımkını doktor söylemeden soylemısdım ona.
arkadaslarımada bakdım hıc yanlmadım

neden canın sıkkın hayırdır canım

dun aksam esımle abuk subuk bısı yuzunden tartıstık annesıde ıcmısmı ne sınır ettı benı bugun bıtsın ıstıyorum cok uykusuz kaldım..bır surude durusma vardı gırmedım hıc bırıne...bır ana once 5 olsun saat gıdıp uyumak ıstıyorum.allahtan kızım kıpırdanıyorda ıcım rahat edıyor.

14 haziran 1984 doğumluyum ama sona adet tarihim belli değil bende adet düzensizliğim vardı 2-3 ayda bi oluyordum yani yani sende bilemeyecen.. illa çatlatacak bizi

içini ferah tut dün akşamı unut bu akşam güzel bi akşam olur inşllhhhhhhhhhhhh

bosver salla bende esımle arada bırsorun yasasak kendı kendıme ONA BIRSEY OLMUYOKI OLAN BANA VE BEBEGIME OLUYO DIYORUM kendımı sakınlestırıyorum :) yoksa bıze yazık valla

şu çin takvimine göre mi hesaplıyon , o bende tutmadı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…