şu çin takvimine göre mi hesaplıyon , o bende tutmadı bu arada
sağlıklı olsunda mehmet emin olsun :))
zaten kız adı bulamadık erkeğin adı hazır
14 haziran 1984 doğumluyum ama sona adet tarihim belli değil bende adet düzensizliğim vardı 2-3 ayda bi oluyordum yaniyani sende bilemeyecen.. illa çatlatacak bizi
dokotra sorsak normal diyecek sormayın ya bend ehep kabus goruyorum hatta hanı bebegın anne kanrında sırt ustu sıçrayış pozıyonu varya bende ıkı gecedır yatakda öyle sıçrıyorum rüyamda ne oluyosa o an
çin takvımınde yas ekleme olayı var ama ona gore bakıyorsun dırek yasına gore bakılmıyor. Ocak ve subatda doğanlarda sıkıntı cıkıyo subat ve ocak doğumlularda o ayki cin takvımı yasına bakıyorusun benım bakdıklarımda hep tutmusdu kendımınkıde dahıl tabı tabıkı kesınlık payı yok eglencesıne bakıyoruz tutarsada sevıyoruz ısde :)
senın doğum tarıhın neydı canım bıde dodugun ay
bizde kızımıza halen bir isim bulamadıktercihler arasında asya ceylin şelale ve ırmak isimleri bulunmakta ama çok kararsızımmm
bizde eski türkler gibi bir kahramanlık yapmasını bekliycez karar veremiyoz
biliyorum canım öyle olduğunu benim kini eklesemde erkek diyo eklemesemde zatenBen eylül 84 doğumluyum şubatta son adet 29 un şubatına bakıyom erkek çıkıyo onda Ama %90 lık tutmuyo öğleden sonra %100 lük kısmını söylerim
kız adı betül,ahsen, mina,var üçü geçmiyor
kız adı betül,ahsen, mina,var üçü geçmiyor
kızlar aranızda 3 lü tarama testi yaptıran var mı?
benim 3 lü tarama sonucum ikiliden kötü çıktı? ikilide risk çok düşüktü , 3 lüde yaşıma göre yüksek çıktı..
amniyosentez ihtimali var sizce ne yapmalıyım????????????????????
evet canım bende 21 eylül 1984 doğumluyum :) neyse %10 luk yanılma payına gırmışsın sende :) aman zevkine bakyoruz ısde
benım eltının kızının ısmı neva sesıde cok güzel ısmıne cekmıs kendıde güzel cımcıme ama cok hiperaktif durmuyo hıc :)
ahsen ismini seviyorum ama benimde kuzenimde var olmasaydı koyabilirdim.
iremm onun kahramanlık yapmasını beklersek yandık ama hemileliğimde bana çok çektirdiği için cadı bişey olacağı kesin onu söyleyenilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?