ben doktora sormuştum peki allah korusun herhangi bir durum söz konusu olduğunda müdehale edilebilinirmi diye yok doğduktan sonra çocuk doktorları müdahele edebilir biz değil dediee neanlamaı var ki çocuk doğduğunda zaten çocuk doktoruna hemen muayeneden geçicek:26:
gun olarak temmuzun 15 16 sı dedı doktorum 1 ay var nerdeyse en son 28 mayısta doktorumuz gordu. 24 haftalık falan olucak gec degılmı bılemedım.bırde sanırım fazla elfam yapıyorum allah korusun bısı drse dogurana kadar ben hergun 9 dogururum hayatını nasıl etkıler ne olur dıye.asırı hassaslastım erken dogum rıskıydı,dusuk tehlıkesıydı derken.oyuzden korkuda var.bır bakıma ıyı bısı tek tek ıncelenıcek yavrum haberımız olcak bır bakımada bılmemek dahamı ıyı acaba dıyorum oyuzden yanı..aklım karıstı fena..annemlerde gerk yok aslında dıyolar ama..
baby jem ürünleri güzel mi ya hamile kalmadan önce markalar konusunda bilgim olmayınca kim ne alsa soruyom o iyiymi diye netten bakarken cesaret edemiyom sırf markayı bilmediğimden :44:
aslında ben de konyaya gidince almayı düşünüyorum gözüm göre göre,ama dayanamayıp alırsam şaşmam.bir kaç tanesini masa üstü yapıp duruyorum,her gün birini ama,oğlum azıcık kıskanıyor galiba hemen değiştiriyor.
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
selam kızlarr nasılsnız?
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
20 cm dedi asagi yukari:)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
Herseyi iyi gordum o yuzden coookk sevincliyim
Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah ...
Masrafimiz az olacak :))) oglumdan cok esyayi saklamistim .
Filizcim coook gecmis olsun kuzum ... Insallah ilac hemen fayda eder ..
Buscopan hastanede banada verdiler kramplara birebir ..
Gecmisi okuyamadim kizlar ... Insallah herkes iyidir ..
Iremneva geldinmi canim ??
saolun kızlarrr bakalım ıns atlatırımmmkum ve enfeksıyon erken dogumu tetıklıyor ya okadarda su icııyorum ama genede cok korkuyorum
saolun kızlarrr bakalım ıns atlatırımmmkum ve enfeksıyon erken dogumu tetıklıyor ya okadarda su icııyorum ama genede cok korkuyorum
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
20 cm dedi asagi yukari:)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
Herseyi iyi gordum o yuzden coookk sevincliyim
Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah ...
Masrafimiz az olacak :))) oglumdan cok esyayi saklamistim .
Filizcim coook gecmis olsun kuzum ... Insallah ilac hemen fayda eder ..
Buscopan hastanede banada verdiler kramplara birebir ..
Gecmisi okuyamadim kizlar ... Insallah herkes iyidir ..
Iremneva geldinmi canim ??
canım sen içini ferah tut geçip gidicek hepsi bilirim kum dökmek çok sancılı olur ben epey önce yaklasık 5-6 yıl önce dökmüştüm acil şifalar versin rabbim bebişinide senide korusun mevlam
saol kuzum evet cok sancım vardı( ınsallah gecer bebegımı etkılemez bu durumm en buyuk korkum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?