ne kadara buldun canım. baya indirim varsa bende bakiim
canımm cok geçmiş olsun.. Acil sifa versin Rabbim. kötü hic bisey düşünme. bol bol su ic. sağlıkla vaktinde kucağına alacaksın inş. bu ara nazar değdi sanki topiğe. herkeste bir hal var. benimde pek keyfim yok..
bı sıtede hala 650 dıger sıtelerde 700 ile 800 lerdeNagecim bu araba çok kullanışlı fakat tek taraflı, özellikle güneşli günlerde ve ilk aylarında yüzünün bize dönük olmasında fayda var.
canım ben de istiyorum o arabadan, ne kadara düşmüş en son 650 civarıydı
canım bende o arabayı çook beğendim, geçen gün alışveriş merkezinde gördüm bende kırmızısını utanmadım gittim sordum nerden kaça aldınız memnun musunuz diyehiçbir mağazada bulamadıklarını o yüzden internetten hepsiburadadan aldıklarını söyledi, çok memnunum dedi, hatta baya birde anlattı bana kolaylıkla sökülüp takıldığını falan.. akşam eve gidip araştırdım gittigidiyor'da 600 TL'ye vardı onu alacaktım tam, ertesi gün kuzenim aradı benim bebek arabam duruyor hiç binmedi kızım sana vereyim onu diye, öyle olunca bende almaktan vazgeçtim ama hala gözüm onda kaldı
Allah hayırlı evlat etsin oğluşunu :)Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
20 cm dedi asagi yukari:)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
Herseyi iyi gordum o yuzden coookk sevincliyim
Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah ...
Masrafimiz az olacak :))) oglumdan cok esyayi saklamistim .
Filizcim coook gecmis olsun kuzum ... Insallah ilac hemen fayda eder ..
Buscopan hastanede banada verdiler kramplara birebir ..
Gecmisi okuyamadim kizlar ... Insallah herkes iyidir ..
Iremneva geldinmi canim ??
saolun kızlarrr bakalım ıns atlatırımmmkum ve enfeksıyon erken dogumu tetıklıyor ya okadarda su icııyorum ama genede cok korkuyorum
ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..
çok geçmiş olsun canım..basit bir iltihapta bile nasıl kıvranmıştım ben..
Kum daha zordur..suyunu iç dinlen geçer inş.
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
canım benim senin kuzun erken başlamış seni deli etmeye
takma canım benim bir şey yoktur Allah'ın izniyle yorgun felandır
dinlenince hareket etmeye başlar inş.
ben kullanıyorum solgarı bıtkısel bır hap zaten her eczane satmıyor o ılacı daha oncede solemıstm mıgdeye falan hıcbır zararı yok agrıtmıoo rahatlıkla alabılırsınKizlar multivitamin disinda demir, kalsiyum ve magnezyum hapi icin yardim.
Demir icin Solgar Gentle Iron 25 mg iyiymis ama hamileler kullanabilir yazmiyor.
Kalsiyum magnezyum tek bulamadim Osteocare cignenen tablet ya da sandoz seklinde olani var. Bunlari kullanan var mi? Gebelerde kullaniliyor mu?
bıtanem cok saollll ıcıyorum valla suyu bol bol ıns hemen dokerım kumuda gcercanımın içi geçmiş olsun çok sen yine suyunu iç bol bol ihmal etme bunun en önemli tedavisi su biliyorsun. içinide ferah tut hayırlısıyla atlatıcaksın en kısa sürede geçer inşallah
aa temmuz başı değilmiydi senmi aradaın doktoru onlarmı aradılar canım ay ben bunların işinden zaten bişey anlamıyom çok düzensiz işleri var heee doktorumu sevmesem bu hastaneye gitmeyecemde işte doktorumu seviyorum
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
ben kullanıyorum solgarı bıtkısel bır hap zaten her eczane satmıyor o ılacı daha oncede solemıstm mıgdeye falan hıcbır zararı yok agrıtmıoo rahatlıkla alabılırsın
bıtanem cok saollll ıcıyorum valla suyu bol bol ıns hemen dokerım kumuda gcer
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
ben kullanıyorum solgarı bıtkısel bır hap zaten her eczane satmıyor o ılacı daha oncede solemıstm mıgdeye falan hıcbır zararı yok agrıtmıoo rahatlıkla alabılırsın
bıtanem cok saollll ıcıyorum valla suyu bol bol ıns hemen dokerım kumuda gcer
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah şifanı versin atlatırsın inşallahselam kızlarr nasılsnız?
selam kızlarr nasılsnız?
canım gözün aydın hayırlı olsun oğluşun darısı artık haftaya bize inşallah bende senin gibi güzel haberler duyarım:)
ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?