2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım cok saol ıcıyorum valla suana kadar 1 bucuk lıtre ıctım aksama kadar 3 bucuk ıcerım artık orta derecede kummus ıns cabucak gecer

bı sıtede hala 650 dıger sıtelerde 700 ile 800 lerde

aslında bız almıcaz canım kayınvaldemler alcak daha erken dıye beklemek ıstıyorum bıraz daha artık fıyatı faln ne kadar olursa ama kullananlar banada tavsıye ettıler çokta begendım

ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..

Allah hayırlı evlat etsin oğluşunu :)

saolun kızlarrr bakalım ıns atlatırımmm kum ve enfeksıyon erken dogumu tetıklıyor ya okadarda su icııyorum ama genede cok korkuyorum

çok geçmiş olsun canım..basit bir iltihapta bile nasıl kıvranmıştım ben..
kum daha zordur..suyunu iç dinlen geçer inş.

canım benim senin kuzun erken başlamış seni deli etmeye

takma canım benim bir şey yoktur Allah'ın izniyle yorgun felandır

dinlenince hareket etmeye başlar inş.

canımın içi geçmiş olsun çok sen yine suyunu iç bol bol ihmal etme bunun en önemli tedavisi su biliyorsun. içinide ferah tut hayırlısıyla atlatıcaksın en kısa sürede geçer inşallah

canım çok sevindim herşeyin iyi olmasına ohhh ikitane şehzade anası oldun :) 2 tane gelin düşünsene bizim kız gitcek ellere ahh ahh ben ne yaparım şimdiden düşünmeye başladım

canım benim senin kuzun erken başlamış seni deli etmeye

takma canım benim bir şey yoktur Allah'ın izniyle yorgun felandır

dinlenince hareket etmeye başlar inş.

dr. oynayınca rahat edersin bu kadar panik olmazsın demişti
şimdi daha kötüyüm:)
ya hep az oynasın yada çok oynasın :)
başına buyruk olmaz bu işler..paşanın keyfini bekliyorum..
dinleniyorum zaten canım..annem sağolsun bişey yaptırmıyoda
beyimizin keyfi gelince oynuyo

ben kullanıyorum solgarı bıtkısel bır hap zaten her eczane satmıyor o ılacı daha oncede solemıstm mıgdeye falan hıcbır zararı yok agrıtmıoo rahatlıkla alabılırsın
canımın içi geçmiş olsun çok sen yine suyunu iç bol bol ihmal etme bunun en önemli tedavisi su biliyorsun. içinide ferah tut hayırlısıyla atlatıcaksın en kısa sürede geçer inşallah
bıtanem cok saollll ıcıyorum valla suyu bol bol ıns hemen dokerım kumuda gcer

tatlım yarın 21ınde gelıcekmıs eray bey ama hastalara donem donem gelıp bakıyor ya demet hnım sana erken olur dedı.senın doktorununkıde ayrı bı gun gelıp sırf onun hastalarına bakıyor mus.bılemedım bende nasıl dayancam okadar gun.

canım çok geçmiş olsun. kıyamam. çok zordur onun ağrısı ben iki kere taş düşürdümde ölüom sanmıştım allah yardımcın olsun. bol bol sıvı tüket. o tek kullanımlık ilaç bana baya ii gelmişti. umarım en kısa zamanda geçer. kumları alabilme ihtimalin varsa dene. onları tahlile gönderip vücudun hangi besine karşı bunu yaptıını örenme şansın oluo.

filizcim cok cok gecmıs olsun canım evet senın dedıgın gıbı en onemlı sey bol bol su ıcmen ıslak terlı kalma ayağını usutme .yedıgın sebzelrı ve meyvelelrı bol bol yıka cok zor olur onun ağrısı.bebegıne zarar olmaz ama kendını kasarsın canını sıkar . denızede gıtme canım gıdersende ıslak kalma sakın dıkkat et kendıne.şans ısde ama en onemlısı bol suuuuu. benım babamda hem kum doktu hem tas dusurdu bazen ne kadr dıkakt etsende bünye yapıyor ısde Allah sıfa versın

gozun aydın canım cok sevındımmmmmmmmmmm

canım eger cok ılerlerse enfeksiyona yol acar sen doktorun verdıgı ılacı ıc ALLAHDAN muayne gününde yaklasdı

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah şifanı versin atlatırsın inşallah

canım geçmiş olsun .inşallah kısa sürede atlatırsın kendine dikkat et bol bol su içip dinlenmene bak .

valla nasıl uykudan uyandırıyorlar hayret edıyorum bende daha bırsey yok canım bıgun hareket edıp bıgun etmemsı cok normal daha bunlar ılk hareket zamanları ılerıkı haftalarda endıse etmen gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…