2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bende osteocare kullanıyorum ama yutuyorum.ne cıgneme ne sandoz oyle bısey demedıler.herhalde yanlıs kullanmamısımdır aylardır

ahh canım gecmıs olsun.allah sıfa versın.herkes yazmıs zaten sende bılıyorsun en onemlısı su.hatta ben tas dusururken ıdrarını bırıktır oyle yap demıslerdı.bılmem artık ne kadar dogru.

ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..

aynen zuzum bugum kucuk adam uyuyo mu napıyo bılmıyorum.benım de uykum var cunku o da kendıne gelememıs olabılır.bıkac kere tıklatsa ben ıyı oldugunu anlarım

saol canımmmm demekkı agrılarımın sebebı oymuss dun helekı cok sancılıyıdı aglıycaktm
kız kumları nasıl alıyım buara cok ot falan yedım semızotu vs cokta ıyı yıkadım sırkede 5 saat beklettım aama belkıde o yapmıstır :44:

yıkıyorum kuzum yaaa meyvayı 9 da suya koyuyorum 11 de yıyoruz 2 saat suda bekletıyorum aslında ama demekkı olcagı varmıs.yok bebegım ne denızı bu sene evdeyız mecburii .saol kuzum amin ınsallah gecer hemencecık
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah şifanı versin atlatırsın inşallah
canım cok saol amin ınsallah
canım geçmiş olsun .inşallah kısa sürede atlatırsın kendine dikkat et bol bol su içip dinlenmene bak .
saol canım ınsallahh su cok ıcıyorum 3 lıtre kadar

ahh canım gecmıs olsun.allah sıfa versın.herkes yazmıs zaten sende bılıyorsun en onemlısı su.hatta ben tas dusururken ıdrarını bırıktır oyle yap demıslerdı.bılmem artık ne kadar dogru.
:

saol canım benım. amin ınsallahhh evet canım drumda dedı su ıc dıye ben zaten 3 lıtre ıcıyorum suuuu ıdrarı hamıle olmassan tutup yapıosun.hamıle ıken tutamıosun cunku baskı oluyor rahıme canımm ama zaten cok su ıctıgım ıcın zaten sık sık gıdıyorum

ama bana öylegün vermedikiii temmuzun ilk haftası gel dedi buadam :))hiçbişey anlamadım bu işten ama hayırlısı acaba aryıp bilgi vericekmi desem sanmam amaan şimdi giderim yapmazlar bidaha gün verir uyuz olurum benim tahlillerim vs yapılcak bu gidişimde bide

selayhus canım oglusun hayırlı olsunnn ...vaktınde zamanında saglıkla gelsın ınsallah

merhaba canlar.. Rabbim hastLara şifa versin inşallah..
ya okuyorum da herkesin bebişi kıpır kıpır... benim kızda tık yok.. çok nadir geriliyor bazen sağda bazen solda ama o kadar... oğumun doğmundan çok geçmedi iki senecik geçti ama ben mi yanlış hatırlıyorm ki diyorum... kıpır kıpırdı... kızım hiiçç kıpırdamıyor öyle..

ayyyy inanmıyorum elim karnımın üstüde şuan sanki beni duydu elimin tam olduğu yere dokundu... inşallah bu sürekli olur...

canim kullandigim kalsuyim ve magnezum tablet bu mu?

ya da su mu?

http://www.vitabiotics.com/osteocare/chewable_main.aspx

Son düzenleme:

canım benımde oyleydı ama dun gece be bugun sankı vuruyo gıbı geldı bana ama bebıs mı karar vermedim kucukbısekılde vuruyo gıbı ama gazmı bılemedım göbegımın sag alt tarafına vurdu ama gazımda var nasıl ayırt etcezkı ama bı farklılık var gııbı ınsallah bundan sonra net hıssederız

Teyzoslar kizim olacagi kesinlesti cikolatakar yine ise yaramadi el ense keyifteydi doktorumuz yine ayni seyi defi bu ksdar keyifli kiz gormemis

kızlar gecmısı okudumda bızım face grubumuz mu var?? ben mı bılmıyorum acaba.

Teyzoslar kizim olacagi kesinlesti cikolatakar yine ise yaramadi el ense keyifteydi doktorumuz yine ayni seyi defi bu ksdar keyifli kiz gormemis

tatlım doktorum bana %100 organik meyve suyunu önderdi kıpırdaması için ve özelliklede ayrıntılı ultrasyona giderken yanımda getirmemi istedi haraketlenmesini sağlıcak dedi. birdahakine sende dene bakalım fark olucakmı

canim ben de kahve koliktim hamilelik oncesi, nescafem Turk kahvem...ilk 3 ay kafeinsiz dahi icmedim. simdi disarda gunde 1 kere kafeinsiz sutlu kahve iciyorum. gunde 1 bardak kafeinliden de bir sey olmaz 2 bardagi gecmeyin diyorlar sadece. burda her yerde kafeinsiz bulundugundan ben kafeinsiz siparis ediyorum.

gözün aydın canım e bu kadr keyıflı kız ıyı tekmelerını hıssettıryor anneısne

Canim zayifim ondan galiba dun aksam disardan be gorundu hareketi kizimin keyfine gore hareket ediyo galiba
Hepiniz sagolun bende yanima meyve suyu alayim bari 3 temmuz ayrintili zamanimda .......
Beren cim doktorda oyle dedi genelde erkekler keyifci ama bu olayi cozmus onun icin iyi dedi

sevgili Buketdemet ben ikisini de yaptirttim hatta 3lumun yapilacagini bilmiyordum doktor bir anda kan aldirip yaptirttti riskimiz hep ayni oranda cikti,yani dusuk cikti ama Selayhus gibi biliyorum ben de yani 2li testin daha guvenilir oldugunu biliyorum.

ben mart dogumluyum erkek gosteriyordu kiz benim ki cogunlukta tutuyormus bende tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…