Kizlar multivitamin disinda demir, kalsiyum ve magnezyum hapi icin yardim.
Demir icin Solgar Gentle Iron 25 mg iyiymis ama hamileler kullanabilir yazmiyor.
Kalsiyum magnezyum tek bulamadim Osteocare cignenen tablet ya da sandoz seklinde olani var. Bunlari kullanan var mi? Gebelerde kullaniliyor mu?
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
ya bu çocuk beni deli edecek
sabahtan beri hiç oynamadı
bir gün uykudan uyandırıyor hoplayıp zıplayıp başka gün tık yok
öff bişey mi oldu diye kurup duruyorum..
saol canımmmm demekkı agrılarımın sebebı oymuss dun helekı cok sancılıyıdı aglıycaktmcanım çok geçmiş olsun. kıyamam. çok zordur onun ağrısı ben iki kere taş düşürdümde ölüom sanmıştım allah yardımcın olsun. bol bol sıvı tüket. o tek kullanımlık ilaç bana baya ii gelmişti. umarım en kısa zamanda geçer. kumları alabilme ihtimalin varsa dene. onları tahlile gönderip vücudun hangi besine karşı bunu yaptıını örenme şansın oluo.
yıkıyorum kuzum yaaa meyvayı 9 da suya koyuyorum 11 de yıyoruz 2 saat suda bekletıyorum aslında ama demekkı olcagı varmıs.yok bebegım ne denızıfilizcim cok cok gecmıs olsun canım evet senın dedıgın gıbı en onemlı sey bol bol su ıcmen ıslak terlı kalma ayağını usutme .yedıgın sebzelrı ve meyvelelrı bol bol yıka cok zor olur onun ağrısı.bebegıne zarar olmaz ama kendını kasarsın canını sıkar . denızede gıtme canım gıdersende ıslak kalma sakın dıkkat et kendıne.şans ısde ama en onemlısı bol suuuuu. benım babamda hem kum doktu hem tas dusurdu bazen ne kadr dıkakt etsende bünye yapıyor ısde Allah sıfa versın
canım cok saol amin ınsallahGeçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah şifanı versin atlatırsın inşallah
saol canım ınsallahh su cok ıcıyorum 3 lıtre kadarcanım geçmiş olsun .inşallah kısa sürede atlatırsın kendine dikkat et bol bol su içip dinlenmene bak .
ahh canım gecmıs olsun.allah sıfa versın.herkes yazmıs zaten sende bılıyorsun en onemlısı su.hatta ben tas dusururken ıdrarını bırıktır oyle yap demıslerdı.bılmem artık ne kadar dogru.
:
tatlım yarın 21ınde gelıcekmıs eray bey ama hastalara donem donem gelıp bakıyor ya demet hnım sana erken olur dedı.senın doktorununkıde ayrı bı gun gelıp sırf onun hastalarına bakıyor mus.bılemedım bende nasıl dayancam okadar gun.
bende osteocare kullanıyorum ama yutuyorum.ne cıgneme ne sandoz oyle bısey demedıler.herhalde yanlıs kullanmamısımdır aylardır
ahh canım gecmıs olsun.allah sıfa versın.herkes yazmıs zaten sende bılıyorsun en onemlısı su.hatta ben tas dusururken ıdrarını bırıktır oyle yap demıslerdı.bılmem artık ne kadar dogru.
aynen zuzum bugum kucuk adam uyuyo mu napıyo bılmıyorum.benım de uykum var cunku o da kendıne gelememıs olabılır.bıkac kere tıklatsa ben ıyı oldugunu anlarım
merhaba canlar.. Rabbim hastLara şifa versin inşallah..
ya okuyorum da herkesin bebişi kıpır kıpır... benim kızda tık yok.. çok nadir geriliyor bazen sağda bazen solda ama o kadar... oğumun doğmundan çok geçmedi iki senecik geçti ama ben mi yanlış hatırlıyorm ki diyorum... kıpır kıpırdı... kızım hiiçç kıpırdamıyor öyle..
ayyyy inanmıyorum elim karnımın üstüde şuan sanki beni duydu elimin tam olduğu yere dokundu... inşallah bu sürekli olur...
sılacım mesajların beni çok mutlu ediyo tşk ederim :) bebişlerin ve senin ii olmana sevindim inşaallah hep sorunsuzca gider. ben iki gündür felaket bir karın ağrısı çekiorum oturamıorum bişey batıo sankiama çözdüm gaz sancısı kabız problemi yaşıorum galiba kan hapından oldu. dün sabah işten eve kendimi zor attım bu sabaha kadar hiç kalkmadan yattım. hala sancım var. artık çalışamıorum çok aşırı zorlanıorum haftaya tekrar kontrole gitcem 1 aylık rapor alım diorum doğum iznine kadar bu şekilde idare edicem. geçen hafta kontrolum vardı ikizlerin boyları biri 8,60cm biri 8,74 cm tek olan 9,99cm :) doktorum gelişimleri ii dedi inşallah öyledir çok korkuorum bişi olcak die. ALLAHIM hepimizin yavrularını bağışlasın. seninkilerin cinsiyetleri belli oldu mu?
bu arada ben bazı sebeplerden dolayı face kullanmıorum ama çok istiorum o gruba girmeyi bakalım sadece sizinle olmak için açarım öpüorum ::)
Teyzoslar kizim olacagi kesinlesti cikolatakar yine ise yaramadi el ense keyifteydi doktorumuz yine ayni seyi defi bu ksdar keyifli kiz gormemis
Teyzoslar kizim olacagi kesinlesti cikolatakar yine ise yaramadi el ense keyifteydi doktorumuz yine ayni seyi defi bu ksdar keyifli kiz gormemis
kızalar ben 1 aydır kahve ıcteye basladım yadr yasaklamadı bana ıcebılırsın dedi ama ne bılımmmm bazen 3 gunde 1 bazen 2 gunde bır bazende hergun bıde lanet olası cıps yıyorum her gece canım cok ıstıyor yaaa delırcem yememem lazım ama dayanamıom 3 paketı oturup yıyesım gelıo :44:
gözün aydın canım e bu kadr keyıflı kız ıyı tekmelerını hıssettıryor anneısne
siz kac haftalıksiniz canım merak ettim şimdi gobuşünu=)))))
Ben yurt disindayim canim burda ikili yapiyorlar .. Uclu yapilmiyor ..
Sonra 20. haftalarda detayli ultrason .. 2li 3 luye bakilarak daha guvenli deniliyor ..
2lide risk dusukse ben yaptirnazdim sanirim .. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize .
merhaba kızlar
detaylı ultrason yaptıran varmı ?
bende bugün itibariyle 20+1 oldum.cuma günü 20+3 olcak o zaman yaptırsam erkenmi olur ?
çin takvımınde yas ekleme olayı var ama ona gore bakıyorsun dırek yasına gore bakılmıyor. ocak ve subatda doğanlarda sıkıntı cıkıyo subat ve ocak doğumlularda o ayki cin takvımı yasına bakıyorusun benım bakdıklarımda hep tutmusdu kendımınkıde dahıl tabı tabıkı kesınlık payı yok eglencesıne bakıyoruz tutarsada sevıyoruz ısde :)
senın doğum tarıhın neydı canım bıde dodugun ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?