selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
20 cm dedi asagi yukari:)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
Herseyi iyi gordum o yuzden coookk sevincliyim
Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah ...
Masrafimiz az olacak :))) oglumdan cok esyayi saklamistim .
Filizcim coook gecmis olsun kuzum ... Insallah ilac hemen fayda eder ..
Buscopan hastanede banada verdiler kramplara birebir ..
Gecmisi okuyamadim kizlar ... Insallah herkes iyidir ..
Iremneva geldinmi canim ??
selam kızlarr nasılsnız?
nerdeyse 1 haftadır agrıları cekıyorum dun sabah dahada agrım oldu durulcak gıbı deıldı yemek yıyemedım dusunun kıvrandım ..sabah ılk ısım hemen hastaneye kosmaktı ıdrar tahlılı verdım ve kum dokuyormusumo agrıların sebebı oymus megersem ..akıntıda ustune eklenınce ıycene perısan oldumm .sabah dr aradım monaral şaşe tek kullanımlık antıbıyotık verdı gece ıcıcem bırde buskopan verdı umarım kum dokmek sorn olmaz erken dogum vs
Biz geldik annisler ... Sukurler olsun rabbime hersey cok iyi .. Doktorum olcumler yapti uzun bacakli oglusum :)))
20 cm dedi asagi yukari:)))
Evet evet oglusum .. Ikinci sehzadem geliyor .. Rabbim saglikli hayirli evlat verir insallah ...
Herseyi iyi gordum o yuzden coookk sevincliyim
Rabbim herkesin yuzunu guldursun insallah ...
Masrafimiz az olacak :))) oglumdan cok esyayi saklamistim .
selayhusum canım çok sevindim,sen zaten erkek diye hissediyordun dimi.bana yoldaş çıktı
ya öyle sert darbeler değil tabivalla nasıl uykudan uyandırıyorlar hayret edıyorum bende daha bırsey yok canım bıgun hareket edıp bıgun etmemsı cok normal daha bunlar ılk hareket zamanları ılerıkı haftalarda endıse etmen gerek bence
aynen zuzum bugum kucuk adam uyuyo mu napıyo bılmıyorum.benım de uykum var cunku o da kendıne gelememıs olabılır.bıkac kere tıklatsa ben ıyı oldugunu anlarım
evet canım kummuss maaleseff saol canımah canim yaaa simdi gordum bunu. tum acilarinin sebebi kummus meger...sen iyi dusun erken dogumu falan dusunme iyi olacaksin insallah. co kgecmis olsun!
canımm bende mınoset aldım agrım ara ara oluyor bıde antıbıyotık ıcıcem sana nıe vermedı ılac vs?çok geçmiş olsun canım, bizim kaderimiz bu sanırım hamileliğimi şöyle rahat rahat geçiremicezbugün bende okuldayken belimden acayip bir sancı girdi kıvrandım adeta, kasıklarıma vurdu beni zorla yatırdı arkadaşlar kanepeye 20 dk çektim ağrıyı sonra hemen acile gittik orada da 2 defa girdi 1 saat arayla, doktorum ultrasonla baktı bebekte hiç birşey yok gelişimi normal gebelikle ilgili bir ağrı değil diye ürolojiye sevketti meğerse sol böbreğimde 2 tane sağ böbreğimde 1 tane taş varmış ve taş sancısı çekiyormuşum Allah'ım o ne korkunç bir sancı yaaa Rabbim kimseye yaşatmasın ((( bana da doktor minoset ve buscopan verdi ama buscopanın içinde hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor, bende içmeye korktum koydum bir sürahi su yanıma, onu içiyorum.. buscopanı içemedim, içim rahat etmedi ((
benım ıdrarda cıkmadı ole kan felan ama kasık agrısından oldum ıdrar torbamda hep bır basınc vardı . allaha sukur azmıs benım kum orta duzeyde dedi bana dr monoral şaşe verdı tek kullanımlık antıbıyotık ben bunu daha oncede kullanmıstım cok ii gelmıstı bana ıns sımdıde hemencecık gecer ..ben hep cekıyorum helekı sıcaklarda sistit ve mantar arkadasım yazınselam kızlarrr :)minnoşarı ve sizi öpüyorummm çokkk :)
filizcimmm ya bende kum döküyorum bir haftadaır deli olmuş durumdayım idrarımda kan çıkıyor tahlillerde büyük ihtimal kum döktüğüm içinağrı berbat gerçekten bu hamilelikte çok sık olan birşeymiş kum dökmek ,taş vs..korkma yani bişey olmaz bebişe :)allahın izniyle ..sadece hamileliğin keyfini çıkartamıyorum birtürlü ağrılardan dolayı ..inşallah geçer bir an önce antibiyotik kullanıyorum bende ..vallaha bu yaşıma kadar idrar yollarımdan çekmediğim sıkıntıyı hamile kaldığımdan beri yaşıyorum ..allah yardımcımız olsun :)
bu arada benim oğluşun adı rabbimin izniyle aren olacak :)
kızlar gecmısı okudumda bızım face grubumuz mu var?? ben mı bılmıyorum acaba.
bende bilmiyorum öylemiymiş
çok geçmiş olsun canım, bizim kaderimiz bu sanırım hamileliğimi şöyle rahat rahat geçiremicezbugün bende okuldayken belimden acayip bir sancı girdi kıvrandım adeta, kasıklarıma vurdu beni zorla yatırdı arkadaşlar kanepeye 20 dk çektim ağrıyı sonra hemen acile gittik orada da 2 defa girdi 1 saat arayla, doktorum ultrasonla baktı bebekte hiç birşey yok gelişimi normal gebelikle ilgili bir ağrı değil diye ürolojiye sevketti meğerse sol böbreğimde 2 tane sağ böbreğimde 1 tane taş varmış ve taş sancısı çekiyormuşum Allah'ım o ne korkunç bir sancı yaaa Rabbim kimseye yaşatmasın ((( bana da doktor minoset ve buscopan verdi ama buscopanın içinde hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor, bende içmeye korktum koydum bir sürahi su yanıma, onu içiyorum.. buscopanı içemedim, içim rahat etmedi ((
kızlar gecmısı okudumda bızım face grubumuz mu var?? ben mı bılmıyorum acaba.
uzun zamandır giremiyordum nette sorun vardı nasılsınız bakalım görüşmeyeli ne var ne yok gecmişide okuyamadım..
biz kızımla iyiyiz tekmelerimiz ufak ufakta olsa kendini hissettirmeye başladı çok heyecanlanıyorum bebişim tekme attıkça kızımın adını yağmur eda düşünüyoruz birde buğlem var ama yağmur eda 3 yaşındaki kızımın adıyla uygun olsun istiyorum adı yaren ela bu kızımada yağmur edayı düşünüyorum nasıl sizce birde nefes darlığı cekiyorum hergün varmı benim gibi nefes darlığı çeken..
bizim burda civilin kendi mağzası varmış ümraniyede bende eşimi alıp haftasonu oraya götürmeyi düşünüyorum kaliteleri nasıl diye görerek almak istiyorum alcaklarımı... e bebek mağzasına gitmiştik geçenlerde Baby Jem Bubble Battaniye görmüştüm onu çok beğendim yumuşacık çok güzel ondan birtane sipariş vericem netten
evet nefes darligi hala cekiyorum ben.. yaslandim diyorumm.. ama ayaklarimin sismesi inanilmaz, bazen agridan duramiyorum
canımm bende mınoset aldım agrım ara ara oluyor bıde antıbıyotık ıcıcem sana nıe vermedı ılac vs?
bende sabahtan aksama kadar 3 lıtre ıctım dahada ıcerım 10 kere gttm wc
canim yaaa sana da cok gecmis olsun((( Allah tez vakit sifanizi versin insallah.
herkese merhabaaaa, tatil bitti. ama iki güne bir ban landim gelemedim:)))
Tr de doktora gittim yine ayni doktora.. Kizlar bu sefer de kiz dediiii:)) bende gecen sefer yüzde yüz erkek demistiniz dedim. yok bileklerimi keserim kiz dedi:))) bugün burada kendi doktor kontrolüm vardi, ikidir detayli ultrason bakiyor sag olsun. gecen ay baktiginda büyük ihtimalle erkek demisti. bugün kiz gekiyor kesin dedi:)) Rabbim hayirlisini versin, kabulüm yeterki saglikli olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?