2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ah canim yaaa simdi gordum bunu. tum acilarinin sebebi kummus meger...sen iyi dusun erken dogumu falan dusunme iyi olacaksin insallah. co kgecmis olsun!

canim hayirli olsunnn! buyuk oglun gibi kurabiye yanakli, iyi kalpli bir oglusun olur insallah. Allah dogumuna kadar her seyi boyle duzgun goturtsun insallah.

çok geçmiş olsun canım, bizim kaderimiz bu sanırım hamileliğimi şöyle rahat rahat geçiremicez bugün bende okuldayken belimden acayip bir sancı girdi kıvrandım adeta, kasıklarıma vurdu beni zorla yatırdı arkadaşlar kanepeye 20 dk çektim ağrıyı sonra hemen acile gittik orada da 2 defa girdi 1 saat arayla, doktorum ultrasonla baktı bebekte hiç birşey yok gelişimi normal gebelikle ilgili bir ağrı değil diye ürolojiye sevketti meğerse sol böbreğimde 2 tane sağ böbreğimde 1 tane taş varmış ve taş sancısı çekiyormuşum Allah'ım o ne korkunç bir sancı yaaa Rabbim kimseye yaşatmasın ((( bana da doktor minoset ve buscopan verdi ama buscopanın içinde hamilelikte kullanılmamalıdır yazıyor, bende içmeye korktum koydum bir sürahi su yanıma, onu içiyorum.. buscopanı içemedim, içim rahat etmedi ((

selam kızlarrr :)minnoşarı ve sizi öpüyorummm çokkk :)

filizcimmm ya bende kum döküyorum bir haftadaır deli olmuş durumdayım idrarımda kan çıkıyor tahlillerde büyük ihtimal kum döktüğüm için ağrı berbat gerçekten bu hamilelikte çok sık olan birşeymiş kum dökmek ,taş vs..korkma yani bişey olmaz bebişe :)allahın izniyle ..sadece hamileliğin keyfini çıkartamıyorum birtürlü ağrılardan dolayı ..inşallah geçer bir an önce antibiyotik kullanıyorum bende ..vallaha bu yaşıma kadar idrar yollarımdan çekmediğim sıkıntıyı hamile kaldığımdan beri yaşıyorum ..allah yardımcımız olsun :)

bu arada benim oğluşun adı rabbimin izniyle aren olacak :)

valla nasıl uykudan uyandırıyorlar hayret edıyorum bende daha bırsey yok canım bıgun hareket edıp bıgun etmemsı cok normal daha bunlar ılk hareket zamanları ılerıkı haftalarda endıse etmen gerek bence
ya öyle sert darbeler değil tabi
nasıl tarif edeyim ..aniden yer değiştiriyor gibi
birden karnım kalkıp iniyo :)

aynen zuzum bugum kucuk adam uyuyo mu napıyo bılmıyorum.benım de uykum var cunku o da kendıne gelememıs olabılır.bıkac kere tıklatsa ben ıyı oldugunu anlarım

ya ben her geçen gün hareketleri artar ,sertleşir diye bekliyorum
ama yok..bazı günler , o ilk zamanlardaki gibi seğirme oluyo sadece
annemin dediği gibi çok dinliyorum galiba kendimi :)

ah canim yaaa simdi gordum bunu. tum acilarinin sebebi kummus meger...sen iyi dusun erken dogumu falan dusunme iyi olacaksin insallah. co kgecmis olsun!
evet canım kummuss maaleseff saol canım
canımm bende mınoset aldım agrım ara ara oluyor bıde antıbıyotık ıcıcem sana nıe vermedı ılac vs?
bende sabahtan aksama kadar 3 lıtre ıctım dahada ıcerım 10 kere gttm wc

benım ıdrarda cıkmadı ole kan felan ama kasık agrısından oldum ıdrar torbamda hep bır basınc vardı . allaha sukur azmıs benım kum orta duzeyde dedi bana dr monoral şaşe verdı tek kullanımlık antıbıyotık ben bunu daha oncede kullanmıstım cok ii gelmıstı bana ıns sımdıde hemencecık gecer ..ben hep cekıyorum helekı sıcaklarda sistit ve mantar arkadasım yazın

canim yaaa sana da cok gecmis olsun ((( Allah tez vakit sifanizi versin insallah.

herkese merhabaaaa, tatil bitti. ama iki güne bir ban landim gelemedim:)))

Tr de doktora gittim yine ayni doktora.. Kizlar bu sefer de kiz dediiii:)) bende gecen sefer yüzde yüz erkek demistiniz dedim. yok bileklerimi keserim kiz dedi:))) bugün burada kendi doktor kontrolüm vardi, ikidir detayli ultrason bakiyor sag olsun. gecen ay baktiginda büyük ihtimalle erkek demisti. bugün kiz gekiyor kesin dedi:)) Rabbim hayirlisini versin, kabulüm yeterki saglikli olsunn...

uzun zamandır giremiyordum nette sorun vardı nasılsınız bakalım görüşmeyeli ne var ne yok gecmişide okuyamadım..
biz kızımla iyiyiz tekmelerimiz ufak ufakta olsa kendini hissettirmeye başladı çok heyecanlanıyorum bebişim tekme attıkça kızımın adını yağmur eda düşünüyoruz birde buğlem var ama yağmur eda 3 yaşındaki kızımın adıyla uygun olsun istiyorum adı yaren ela bu kızımada yağmur edayı düşünüyorum nasıl sizce birde nefes darlığı cekiyorum hergün varmı benim gibi nefes darlığı çeken..

evet nefes darligi hala cekiyorum ben.. yaslandim diyorumm.. ama ayaklarimin sismesi inanilmaz, bazen agridan duramiyorum

canım ümraniyede civil mağazası nerde var bende ümraniyede oturuyorum ama hiç civil mağazası görmedim ben ..

evet nefes darligi hala cekiyorum ben.. yaslandim diyorumm.. ama ayaklarimin sismesi inanilmaz, bazen agridan duramiyorum

benim göğüsler biraz büyük hamile kalmadan öncede cekiyodum nefes darlığı ama hamilelikte hat safada hele yemekten sonra iyice sıkıştırıyo

canımm bende mınoset aldım agrım ara ara oluyor bıde antıbıyotık ıcıcem sana nıe vermedı ılac vs?
bende sabahtan aksama kadar 3 lıtre ıctım dahada ıcerım 10 kere gttm wc

canım ürolog sadece minoset, buscopan ve piyeloseptyl diye 3 tane hap verdi ağrılar için, salı günü tekrar gidicem taşların büyüklüğüne bakmak için böbrek taraması gibi birşey yapacakmış.. bende şu an ağrım olmadığı için içmedim hapları cesaret edemedim, dediğin gibi su içiyorum bugünden beri bende wc'ye git gel yol yaptım bebişlerimize bir şey olmasın da çekelim artık ne yapalım zaten düşük tehlikesi durumumuzda vardı ya o korkuyla gidip taş olduğunu öğrenince sevindim bile, çok şükür bebeğimle ilgili kötü bir durum yok diye...

aaaa nezamn erkek demişti ay genemi yanılma yaa tırsıorum artık valla öff bu doktorları nasıl yüzzde yüz diyip sopnbra bileğimi keserim kız di,yor anlamıyorum hyiç bende ikinci gidişimde duruyomu yerinde dedim duruyo tabi değişmne olmaz dedi alla allaa anlamak çok zor yaw cd verdi bize çok belli herşeyi 4d yüklemeye çalıştım video ama yükleyemedim nedense :44::44:

Selam kızlarrr. 2 gündür bebişi hissetmiyordum, sabah kalktım karnım inmişti, çok korktum sanki yok gibiydi. Eşim gelince hemen sağlık ocağına gittik gördük bebişi, çok şükür iyiydi oğluşum. Sağlık ocağından çıkınca başladı tabi tekmeler Sonra bol bol yüzdük heralde onun da çok hoşuna gittiki tekmeler arttıkça arttı

Slm kızlar
Bugün detaylı ultrasonum vardı, her şey normal ancak kalbinde 2 adet beyaz nokta tespit edildi, tek başına birşey ifade etmiyormuş ama takibi yapılacakmış, bir süre sonra kayboluyor genelde ve 10 bebekten 2 sinde olabiliyor dedi doktor :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…