Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
canım hic sıkıntı etme. Allahın izniyle sag salim sağlıkla kavuşursun bebişine.. kötü bişey düşünme..
burcucum öncelikle gözün aydın atlattın sağsalim ultrasonu. Kayınpederine de Allahtan acil şifalar diliyorum.
Ayyy canım benim yaa daha neler duycaz acaba. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah sıkma canını. Ne gibi sonuçları olabilirmiş ne dedi doktor.
Düşünüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama elimde değil Allah korusun ne zorluklarla oldu dualarınıza çok ihtiyacım var.
O kadar çok kötü senaryo var kibirazcık baktım çok fazla bakmak istemedim iyice kafam karışmasın diye, kendi dr umu da aradım. Drlar beni rahatlatmaya çalışıyor kötü bişey söylemediler ama tek ven tek arter yazınca nette çok %15-20 gibi anomali oranları ve çok farklı rahatsızlıklar cıkıor ((
canım ya hiç düşünme dualarımız seninle inşallah kasım ayı gelince tosuncukların sapasağlam olduklarının müjdesini verecegiz burdan.
gemcıs olsun canım ya hersye olabılır derken ne gıbı zararı varmıskı? merak etme Allahın izniyle bırsy olmaz canım
Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
İnş canım ya 27 Ekim beklenen doğum tarihim inşallah herşey yolunda gider .
Gelişim bozuklukları, kalp,böbrek rahatsızlıkları,erken doğum,13 18 trizomi (beyinle ilgili bi sendrom sanırım) daha bir sürü şeyyy(((
canım sen nettekilere bakma doktorun dedıgıne bak . onun ne dedıgı onmelı hem dokotr eger bundan dolayı bı sorun olduysa bebekde ayrıntılıda gorup evet var derdı sana dımı başka doktorada gorun ıstersen sadece ıhtımal uzerıne nette yazılanalr. moralını bozma sen
sıkma canını tatlım bence geyt sağlıklı nurtopu gibi bir oğlun olucak allahın izniyle negatif düşünceleri çıkar aklından bol bol dua et
e bugun ayrıntılya girdinya sen eger bu dedıgın seylerle ılgılı bırsey gorseydı doktorun bugun soylerdı sana ıcın rahat etsn dıyorsan bı doktora daha gıt. ama Allah bıılır bunlar ıhtımal canım benım sen sıkılma
Dr bu sorundan başka herşeyi normal görünüyor dedi olsa çıkardı falan dedi ama beni özel araştırma hastanelerine yönlendirdi. Önemli bişey olmasa hiç yollarmıydı. 2 dr baktı ama ben memlekette oldugum için kendi dr um bakmadı, onunla da telefonda konuştum.Napsın dr.lar beni rahatlatmaya çalıştılar. Önemli olan ileriki aylarda herhangi bi anomali gelişmemesiymiş sık sık muayene takip olcak, normal doğan çocuklar da varmış inş normal olur
İnşallah kızlar dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor zaten, üzülmemeye çalışıyorum.Sizden istediğim aklınıza gelirsem bize de dua etmeniz.
canım dualarımdasın. hic korkma. inan kızımın hamileliği boyunca o kadar fazla bu tarz duygu yasadım ki. hepsi geçip gidecek ve sen sağlıklı büyütürken bebeğini hatırlamayacaksın bile. bende baktım netten. normal bebeklerde de yaşanabilen bir durummuş. bakma sen nete fala copluk gibi herkes önüne geleni yazıyor.. dualarda buluşalım lütfen. cunku kasılmam oluyo. yatıyorum. ilaca başlıyorum bugun. en az 17 haftaya ihtiyacımız var. ne olur beni de dualarınıza katın..
canım dunde konustuk hıc sıkma canını rabbımın ıznıyle dualarımızla saglıkal gelıcek dunyayaSelam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
canım dualarımdasın. hic korkma. inan kızımın hamileliği boyunca o kadar fazla bu tarz duygu yasadım ki. hepsi geçip gidecek ve sen sağlıklı büyütürken bebeğini hatırlamayacaksın bile. bende baktım netten. normal bebeklerde de yaşanabilen bir durummuş. bakma sen nete fala copluk gibi herkes önüne geleni yazıyor.. dualarda buluşalım lütfen. cunku kasılmam oluyo. yatıyorum. ilaca başlıyorum bugun. en az 17 haftaya ihtiyacımız var. ne olur beni de dualarınıza katın..
canım dunde konustuk hıc sıkma canını rabbımın ıznıyle dualarımızla saglıkal gelıcek dunyayanette yazılanlara hıc bakma bana bunu genel ceerrah dedı nettekı yazılara kalırsak ozaman bız oluruz dedi bana ..benım rahımde cok baskı var acaba acılıyormu dıye dusunmekten kendımı alamıyorum devamlı aynayla bakıyorum ama baksam ne anlamıyorum ki!!
rabbım sorunsuz nasıp edıcek bu gece yarın gece cok dua edelımmm canımm.. berat kandılı dualarımızın kabul olucagı zaman.. rabbım butun ısteklerımızı kabul eder bu gecede ınsallahh
vahşimm buarada bızım komsunun kızı 28 haftalık dogdu.. ve hayatta suan 2 yasında sgalıklıda...dıer arkadasım 34 haftalık dogurdu..kuvezde bıle yatmadı.. sımdıde ıkızlere hamıle ark var 32 haftasında dogurucakmıs sen beslenmene dıkkat et bebegın kılosu ıyı olsun hıc sıkıntı deıl cıgerlerı gelıstırmek ıcın bıle ıgne yapılıyor sıkma canını
ben elımden geldıgınce her namaz arkasına dua edıyorum saglıkla alalım dıye beraat gecesınde ettıgımız dualarımız kabul olur bol bol edelım bırbırımıze canımmm
Canım inş. 3 bebişin de sağsalim doğar. Ben az kaldı 6 aylık bebekler doğsa bile yaşıyor. 6.aya ne kaldı şurda öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sen de öyle düşün hele 7 aylık olsa tamamdır çok rahat oluyor 7 aylık bebekler.Benim kardeşimde 7 aylık doğdu normal bebekten daha rahat gelişti maşallah. 7*4=28 hafta kaçıncı haftandasın az kalmış. Ama tabi temennimiz herşeyin normal olması 40 haftayı tamamlaması. Bir bebek bile 40 haftayı beklemiyor erken doğuyor senin 3 bebeğin var büyük ihtimalle erken doğacaklar dualarım sizinle 7. aya da çok az kaldı inşallah
canımm ondan hepımız korkuyoruz ınan bazen ruyalarıma gırıyor namaz kılarken bıle gozume gelıyor bole korkuyorumm.hep dua edıyorumm napalım rabbımden baska sıgınıcak kımsemız yok duadan baska ne yapabılırız kı en kral dr bıle bıseyı yok dedıgınde bıle saglsıkz dogabılıyor o yuzden yapıcak bısey yok allahım ıns saglıkla sıhhatle bagıslar bıze bebeklerımızı tek temennım o..Amin canım inşallah, erken doğmasından ziyade başka olasılıklardan korkuyorum canım yaa(( geçmiş olsun sana da bi dökseydin de kurtulsaydın, bakıp durma aynaya biz gerildikçe bebeklerde geriliyor dün beni öyle çok tekmelediki yavrum ( kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, nete bakmıyorum korkuyorum zaten. Çok çooook dua edelim tam da kandile denk geldi.
ınsallahh canım bulusalımmmm kandıl gecesıAllah razı olsun..inş dualarda buluşalım..
.
Allah razı olsun..inş dualarda buluşalım..
en az 28i tamamlaması lazım.ama üçüz olduğumuz için bize yeter mi Allah bilir.. zaten en fazla 36 hafta kalabiliyolar anne karnında. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş hepimize..
canımm ondan hepımız korkuyoruz ınan bazen ruyalarıma gırıyor namaz kılarken bıle gozume gelıyor bole korkuyorumm.hep dua edıyorumm napalım rabbımden baska sıgınıcak kımsemız yok duadan baska ne yapabılırız kı en kral dr bıle bıseyı yok dedıgınde bıle saglsıkz dogabılıyor o yuzden yapıcak bısey yok allahım ıns saglıkla sıhhatle bagıslar bıze bebeklerımızı tek temennım o..
ben 3 4 cocuk ısterdım ama cok strestlıymıs hamıle kalıp boel seylerı dusunmek sımdı rabbım verırse 1 tane daha ıstıyorum yeter dıyorum.. canımm bılıosun herzaman konusuyoruz senınle herzaman dualarımdasınn..bende doksemde rahatlasam haftaya hem dr randevum hemde bırdaha tekrarlıcaz ıdrar tahlılını..bende hıc arastırmıyorum ınan 4 lu testın ıyı dedı sormadım bıle aralıkları kac kaca kac vs vs dıye
ınsallahh canım bulusalımmmm kandıl gecesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?