Arkadaşlar cümleten selamlar..vahşi ve sıla 84 içinizi ferah tutmaya çalışın.Allahım hepimize yardım edecektir inşallah.Bu mübarek günlere sağ salim geldik ve kıymetini bilelim,hem unutmayın kişinin kardeşi için ettiği dua makbuldür.Birbirimize cok dua edelm ki hepimiz sağ salim yavrularımıza kavuşalım.
doğduktan sonra hele bi de biraz büyüyüp iyice tatlılaşınca bunların hepsini unutuyorsun.
Rabbim Yardımcın olsun Dualarımdasın işallah sağlıkla sıhatle kucağına alırsın işallah Allah büyük .Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
Arkadaşlar şu erken doğum mevzularını kapatırsak sevinirim. Erken doğum kötü bişey değildir, yeterki sağlıklı sıhhatli olsun. Ama böyle korkuyorum felan deyince ben de hiç aklımda yokken acabalara kapılıyorum. Biz ne kadar çabalarsak çabalayalım Rabbim onun zamanını çoktan belirledi. Aklımızda olmayan şeyleri burda dillendirip hassas arkadaşlarımızı daha da üzmeyelim. Üstelik daha 5. ayımızdayız, bu tür şeyleri konuşmak ve düşünmek için çok erken.
Vahsicim dualarımız seninle Allahın izniyle sağ salim gelecek aslan parçası.
Ne kadar düşünürsek düşünelim ne yaparsak yapalım Bizim için programlış planı yapılmış bir düzen var Ve biz Bu planın içinde neyi yaşamamız gerekirse onu yaşayacağız ,Buşekilde düşünmek soğukkanlıyım diyen anne adaylarını bile etkileyecektir.En güzeliAllaha tefekkül edip her şeyi ona bırakmak Dua dan başka yapılacak hiç bir şey yok Allah hepimizin yardımcısı olsun .Zaman çok çabuk geçiyor Kızımın hamileliğinde ben doğuramam diyordumGöremem o günleri diyordum Doğdu okula başladığı günleri göremem diyordum hep bir kaybetme korkusu hep kaygılar......Şimdi 3 . sınıfa geçti ki 1 yılda geç gönderdim yoksa fındıkkurdum önümüzdeki yıl ilkokuldan mezun olucaktı Zaman işliyor işte ben kaygılarımla korkularımla en güzel zamanlarımı mahfetmişim
bencede kızlar...annelik böyle bişeymiş demekki..bu güne kadar hep düşük tehlikesi yüzünden kuruntu yaptık..şimdide erken doğumu düşünüp yoruyoruz zihinlerimizi..bazen istemeden de olsa başka topiklere dalıyorum..çok kötü şeyler okuyorum..Rabbim hepimizi korusun...dua etmekten başka çare yok,olacaksa ne yazıkki önüne geçemeyeceğiz...
Burda başımıza gelen olumsuzlukları konuşup paylaşıyoruz dualar ediyoruz birbirimize. Ama benim dayanamadığım nokta kuruntuların da burada paylaşılması. Gerçekten hoş bi durum olmuyo ve okuyasım bile gelmiyor çıkıyorum hemen forumdan. Daha çok bilgi paylaşımları ve fikir alışverişleri üzerine gidersek bence hepimiz adına çok iyi olur.
Benim küçük adamın sağı solu belli olmuyor dün tık yoktu bugün tekmeler havada uçuşuyor abur cuburu fazla kaçırdım hoşunamı gitti nekızlarr bebişlerinizin hareketleri ne durumda ben hergün hissediyorum hatta bazen fazla ileri gidiyor
kızlarr bebişlerinizin hareketleri ne durumda ben hergün hissediyorum hatta bazen fazla ileri gidiyor
maşallah. Ben de son zamanlarda epey hissediyorum. 2 gün önce denize girmiştim o gün maşallah hiç durmadı, hoşuna gitti heralde. Dün azcık kasık ağrım olunca giirmedim. Ama bugün gircem, aklıma gelmişken bakayım denize girmenin bebek üzerinde olumlu etkileri oluyo mu
ben korkumdan gitmedim mikrop kapmazmıyız?
yoksa bende çook istiyorum :)
Yüzme hamilelerin yapabileceği en iyi spordur. Fakat havuz yerine deniz tercih edilmelidir. Özellikle suyun kaldırma kuvveti vücuda binen yükü hafiflettiği için gebeler özellikle tercih etmelidir canım. Benim evim denize 200 metre Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa her gün, hatta sabah akşam gitcem artık.
Ayyyy hem deniz hemde eve 200 metre süperr içim gitti vallaYüzme hamilelerin yapabileceği en iyi spordur. Fakat havuz yerine deniz tercih edilmelidir. Özellikle suyun kaldırma kuvveti vücuda binen yükü hafiflettiği için gebeler özellikle tercih etmelidir canım. Benim evim denize 200 metre Allahtan bi sıkıntı çıkmazsa her gün, hatta sabah akşam gitcem artık.
Normal Doğum Yapmak Istiyoooooommm !!!
kızlar benim karnım tam seyirlik.. icerde neler oluyor merak ediyor insan. herkes bi taraftan tepiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?