günaydın canım. tetanos aşısı dimi ... çok fena çok. ben 4-5 gün sağ tarafıma yatamadım, kolumu hareket ettiremedim. 2. doz da 1 ay sonraymış ama ben doktoruma danışacam, yapmak istemiyorum. 1 doz yeterliyse aynı sıkıntıyı yaşamayayım.
kampanya haziranın sonuna kadar geçerliymiş onun için biz bugün alalım dedik.
doktor anlayamadı işte nedenini,emar çekilebiliyormuş hamilelikte.tomografi yasak.kendi doktorumuda aradım çektirebilirsin dedi.
günaydın canım. tetanos aşısı dimi ... çok fena çok. ben 4-5 gün sağ tarafıma yatamadım, kolumu hareket ettiremedim. 2. doz da 1 ay sonraymış ama ben doktoruma danışacam, yapmak istemiyorum. 1 doz yeterliyse aynı sıkıntıyı yaşamayayım.
gecmıs olsun canım neden bukadr ağrıyor acaba
dün emar çektirmeye gittik,tam çekilecek içime bir kurt düştü,sanki bebeğim etkilenecekmiş gibi hissettim vazgeçtim çektirmicem dedim çıktımartık dayancam ağrıya napim bu arada dün e bebek e gittik,arabayı çok beğendik ve aldıııkkk hediye çekiylede emzirme yastığı,tulum takımı,biberon,emzik,2 tane badi ve göğüs pedi aldık.akşam eşim evde hemen kurdu arabayı,evin içinde sürüp duruyor
ben hiç kilo almadım kızlar ama göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden,zaten 90 bedendi iyice inek gibi oldum yaaa,bikinimin üstü küçük gelmeye başladı,dün birde bikini aldım,bugün denize gireceğimmm
canım cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun .ablamda yandı gecen yaz cok fena acısı allah yasatmasın vallahi.. Senın adınada sevındım cok sukur ayrıntılıyı atlattın drısı bızegünaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))
geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben hastayım bugün tam diyordum bu sene hiç hasta olmadım ama şifayı kaptım boğazlarım ağrıyor hafif ateşimde var doktorumu arayacağım birazdan ama sizede sorayım dedim ne içsem iyi gelir?
canım pıyeloseptyl daha once kullanmıstım hamıle kalmadaN benım dedıgım ılac 1 kullanımlık antıbıyotık şaşe seklınde ınsallah ıyı gelır ama mutlaka ıc ıcmessen daha beter ılerler allah korusun erken doguma sebeb .ben ıctım dun eger gecmesse 1 hafta sonra gene ıcıcem dr gıdıcem zaten haftaya persembe
canımm 20.24 haftalar arası yapılıyor dıye bılıyorum ben bana dr ole soledı .ben 21+larda gıdıcembana antibiyotik vermedi doktor bende tam anlamadım salı günü tekrar bakılacak böbreklerime o zaman tekrar soracam bakalım, perşembe 3 kere sancım oldu, ondan beri Allah'a şükür olmadı, su içmeye çalışıyorum ama fazla da içemiyoruminşallah bir an önce kumlarımız taşlarımız düşer de rahat ederiz canım yaa...
birde bir şey soracağım, ayrıntılı ultrason için 20+1 de gitsem erken mi olur acaba?
allah razı olsun canım .ben hatıme basladım ınsallah onlarıda okurum yetıstıremem doguma kadar gercı ama olsun her namazın arkasına okuyorum 1 2 sayfa rabbım dualarımızı kabul eder ınsallahhbu dualari bana bir arkadasim verdi Adi Filiz. Insaalh ona dua ederseniz sevinirim. Allah ondan razi olsun.. Benim normal dogum yapacagimi duydugundan beri arastirma icinde:))
simdi normal veya sezeryan sanirim fark etmez, dogum dogumdur.. Arkadaslarim bunu biz hamile anneler yapicak..
Insirah Suresi, Yusuf suresi, Insan suresi, Muhammed Suresi 7 ser defa okunacak.
Sümme sebile Yessera ise zikirdir. Simdiden ezberleyelim hep cekecegiz insaallah..
hamile olan diger arkadaslara da verelimmm.. Hepimizi Allahim hayirlisiyla kurtarsin insallah..
dün emar çektirmeye gittik,tam çekilecek içime bir kurt düştü,sanki bebeğim etkilenecekmiş gibi hissettim vazgeçtim çektirmicem dedim çıktımartık dayancam ağrıya napim bu arada dün e bebek e gittik,arabayı çok beğendik ve aldıııkkk hediye çekiylede emzirme yastığı,tulum takımı,biberon,emzik,2 tane badi ve göğüs pedi aldık.akşam eşim evde hemen kurdu arabayı,evin içinde sürüp duruyor
ben hiç kilo almadım kızlar ama göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden,zaten 90 bedendi iyice inek gibi oldum yaaa,bikinimin üstü küçük gelmeye başladı,dün birde bikini aldım,bugün denize gireceğimmm
Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
burcucum öncelikle gözün aydın atlattın sağsalim ultrasonu. Kayınpederine de Allahtan acil şifalar diliyorum.Günaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))
Geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam
Ayyy canım benim yaa daha neler duycaz acaba. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah sıkma canını. Ne gibi sonuçları olabilirmiş ne dedi doktor.Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?