2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bildiğim kadarıyla dozları tamamlaman gerekiyo

Günaydın iyi haftasonları, bende dün sordum geçen sene 5 doz tamamlanan aşıya başlamıştım doktor hiç geryi yok dedi bir doz bile 5 sene koruyormuş boşuna yaptırma dedi kolda çok ağrı ve apse yapıyor dedi gerçi ben o acıları çoktan çektim ama.

gecmıs olsun canım neden bukadr ağrıyor acaba

dün emar çektirmeye gittik,tam çekilecek içime bir kurt düştü,sanki bebeğim etkilenecekmiş gibi hissettim vazgeçtim çektirmicem dedim çıktım artık dayancam ağrıya napim bu arada dün e bebek e gittik,arabayı çok beğendik ve aldıııkkk hediye çekiylede emzirme yastığı,tulum takımı,biberon,emzik,2 tane badi ve göğüs pedi aldık.akşam eşim evde hemen kurdu arabayı,evin içinde sürüp duruyor

ben hiç kilo almadım kızlar ama göğüslerim 2 beden büyüdü şimdiden,zaten 90 bedendi iyice inek gibi oldum yaaa,bikinimin üstü küçük gelmeye başladı,dün birde bikini aldım,bugün denize gireceğimmm

oy masllah arabayı begenemnıze sevındım baya bırseyler almışsın bıze hedıye gelecegı ıcın artık arkadaşlar ne zaman alırsa ozaman elımıze gecıcek ıyı ypamıssın emara gırmemekle dayanabıldıgın kadr dayan bence

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
Ben hastayım bugün tam diyordum bu sene hiç hasta olmadım ama şifayı kaptım boğazlarım ağrıyor hafif ateşimde var doktorumu arayacağım birazdan ama sizede sorayım dedim ne içsem iyi gelir?

canım cok gecmıs olsun allah yardımcınız olsun .ablamda yandı gecen yaz cok fena acısı allah yasatmasın vallahi.. Senın adınada sevındım cok sukur ayrıntılıyı atlattın drısı bıze

bana mınoset verdı canım sadece bıde zorda kalırsan taylot dedi

bana antibiyotik vermedi doktor bende tam anlamadım salı günü tekrar bakılacak böbreklerime o zaman tekrar soracam bakalım, perşembe 3 kere sancım oldu, ondan beri Allah'a şükür olmadı, su içmeye çalışıyorum ama fazla da içemiyorum inşallah bir an önce kumlarımız taşlarımız düşer de rahat ederiz canım yaa...
birde bir şey soracağım, ayrıntılı ultrason için 20+1 de gitsem erken mi olur acaba?

bu dualari bana bir arkadasim verdi Adi Filiz. Insaalh ona dua ederseniz sevinirim. Allah ondan razi olsun.. Benim normal dogum yapacagimi duydugundan beri arastirma icinde:))

simdi normal veya sezeryan sanirim fark etmez, dogum dogumdur.. Arkadaslarim bunu biz hamile anneler yapicak..

Insirah Suresi, Yusuf suresi, Insan suresi, Muhammed Suresi 7 ser defa okunacak.
Sümme sebile Yessera ise zikirdir. Simdiden ezberleyelim hep cekecegiz insaallah..

hamile olan diger arkadaslara da verelimmm.. Hepimizi Allahim hayirlisiyla kurtarsin insallah..

aşı yeri ağrıyan arkadaşlar ben çok çekmiştimn o aşılardan bana çok dokunmuştu şüküğrki bu hamileliğimde olmayacam beşe tamamladığım için diğerlerinde ben buzdolabında islak bez tutup temiz olucak bez yalnız onu soğuk kompleks yapıyordum sürekli tavsiye ederimçok iyi geliyor doktor tavsiyesiydi

kızlar.. bn 2li ve 3lü testimi oldum sonuclar normal fakat 20. haftalarda yapılan ayrıntılı ultrasondan bhsetmdi doktorum tarama test sonuclarım guzel cıkınca gerekmi görmediki?

canımm 20.24 haftalar arası yapılıyor dıye bılıyorum ben bana dr ole soledı .ben 21+larda gıdıcem
ınsallah duser valla cok fena bır agrı bıde wc yapamıyorum kucugumu bıle sankı kum ucunda zorlanıyorum yaparken

allah razı olsun canım .ben hatıme basladım ınsallah onlarıda okurum yetıstıremem doguma kadar gercı ama olsun her namazın arkasına okuyorum 1 2 sayfa rabbım dualarımızı kabul eder ınsallahh
bunlarıda kaydedıyımde okuyum

Geçmiş olsun canım. Evet insanın içi rahat etmiyor ya bebeğime birşey olursa diye. Bende biraz takıntılıyım bu konuda. İn
şallah geçer bi an önce ağrıların. Bu arada bahsettiğiniz bebek arabasının markası ne. Bende araştırıyorumda.

Selam kızlar, dün dr.a gittim ayrıntılı ultrason yapıldı. Malesef bebeğin göbek kordonunda toplam 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış, herşey olabilirmiş çok korkuyorum, dualarınızı eksik etmeyin nolur, sağlıklı, akıllı, herşeyi tastamam doğarlar inşallah...

canım hic sıkıntı etme. Allahın izniyle sag salim sağlıkla kavuşursun bebişine.. kötü bişey düşünme..

burcucum öncelikle gözün aydın atlattın sağsalim ultrasonu. Kayınpederine de Allahtan acil şifalar diliyorum.

Ayyy canım benim yaa daha neler duycaz acaba. Allahın izniyle bişey olmaz inşallah sıkma canını. Ne gibi sonuçları olabilirmiş ne dedi doktor.

gemcıs olsun canım ya hersye olabılır derken ne gıbı zararı varmıskı? merak etme Allahın izniyle bırsy olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…