Neharcim gecmis olsun canim..
Dün internette hafta gelisimlerini okurken 20 haftada yalanci sancilar olabilir korkulacak birsey yok icinizi ferah tutun yaziyordu.
sendede öyle olmustur belkide
sinemkilic masallah sizede pipinizi görmüsünüz
bizede dün doktor bunda hic tereddütte gerek yok demisti , ama benim sipam ne allah ne verdiyse acmis gösteriyordu edepsiz
duygu canim kizini görmüsün sende gözün aydin , alerji icinde gecmis olsun..
dünyaaa sanada gecmis olsun canim insallah sebebini bulurlar agrilarin icin..
bugun sabahtan beri disardaydim bir yandan sican bir yandan da alisveriste bakindim yoruldum .. eve gelince merdivenlerde basim döndü kizlar gözlerimin önü karardi terlemeye basladim korktum bayilacagim diye.. oglumda sasakaldi..
birdaha böyle cok gezmiyecegim
Selam kızlar.. Dün gece su içmek için kalktım ayaklarımın üstüne bastığım an kasıklarıma bıçak saplandı resmen ağladım ağrıdanSabah kalktığımdan beri de yürürken özellikle sol kasığımdaki ağrı devam ediyor. Doktorumu aradım,denize girdim ondanmı oldu dedim. Yok alakası yoktur,bu tür ağrılar normal,gelmene gerek yok,eğer otururken ve yatarken devam ederse ve lekelenmen olursa gel dedi. Şuan bebekte kıpırdıyo ama ben çok korkuyorum niye oldu bu ağrı
canım erkek bu bence kız deıl
canım cok guzelmıs ama bızım burda hıcte bukadar ucuz deıl h&m de genede bakım bii hosmusss gule gule gıyKizlar ben h & m e gittim bugun
hamilelik pantalonlarinda indirim vardi ama karar veremedim
birtane aldim bej renk cok hosuma gitti..
Internetten siparis vermek isteyenlere bir tavsiyem var dar kesim pantalonlarda 34 giyiniyordum
bu aldigim pantalon 38 beden.. anca oldu :) ve iki kilo aldim sadece esnek , 10. aya kadar giyinirim...
haftaya yine gidecegim 10 eur idi sadece
Eki Görüntüle 740556
öyleymiş filizcim,teyzem de erkek dedi.
Günaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))
Geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam
Günaydiiiinn annecikleerr :))
nasilsinizz?? dun asi oldum ya kolum acayip agriyooooo
Günaydın herkese öncelikle kendimden haber vereyim aşı olmuştum hiçbir sorun olmadı sadece kolumda 2 gün ağrı oldu ama abartılacak kadar değildi perşembe ayrıntılı randevum vardı herşey yolunda hiçbir sorun yok yarım saat evirdi çevirdi her yerine bakıldı kızımın birde benim arkam dönükken idrar kesesine bakılmış ben görmedim dedim ben bakana kadar kızım işemiş :))) yani allahıma şükür herşey yolunda ve uzun bacaklı kızım olacak aynı anası gibi :))
Geleyim kötü habere farkında olan arkadaşlar vardır giremiyorum foruma kayınvalidem kolnu incitti onunla uğraşırken kayınpederim iş kazası geçirip yandı şimdi onun peşindeyiz şükür şuan iyi sadece çok iyi bakılması gerekiyor yaklaşık 1 ay hastanede yatacak sizlerden kayınpederim için dua etmenizi istiyorum kolundaki yanık 3. Derece yaşından dolayı hayati risk taşıyor sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin amacım sizlerden dua istemek allaha emanet olun yavrularınızla ben müsait oldukca girmeye çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?