fena fena çok fena bizde durumlar su sebilinin basından ayrılmıyoruz doğru orantı ile wcdende tabi
Sağol canım benim annesi yer onun minik damarlarınıinşallah 2 damarlada beslenir normal bir şekilde, dün hepinize çok dua ettik, bu dediğin kitaba da bakıyım merak ettim bulursam alır okurum çok sağol
Filizcim geçmiş olsun kum döküyormussun galiba. evde yapılan yoğurtun suyunun iyi geldiğini duymuştum. Rabbim şifa versin inş.
birşey danışmak istiyorum sizlere. ben daha internetten hiçbirşey almadım bebeğime aslında gidip bi magazadan da almadım. bugün e-bebek e bakayım dedim bi kaç şey beğendim ama emin olamadım kalitelerinden. Baby Trend diye bi markanın bi kaç ürününe baktımda nasıl sizce alan var mı aranızda? Eğer beğenmezsem iade gibi bi hakkım var mı? Birde indirim kodundan falan bahsetmişsiniz e-bebek le ilgili ona nasıl uylaşıyorsunuz? yakından görme imkanı olmadığı için büyüklüğü ve kalitesii konusunda tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim :))
canım 20 haftada yapılıo sanırım. ben olmıcam bana olma dedı dr ama dıer arkların cogu oluyor .slm arkadaşlar dün sormuştum ama geçmişte cevap bulamadım
tetanoz aşısını yaptıran varmı 22 demi yapılıyor bide yaptrımak şartmı?
canım cok sevındım hadı gozun aydınnnMerhabalar herkese nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim şükür kayınpederimde iyiye gidiyor
slm arkadaşlar dün sormuştum ama geçmişte cevap bulamadım
canım yogurt suyunu hep ıcıyorum zaten cok faydlı dıyede ıns dokerum kumlarıda kurtulurum
e bebekte ıade var cnm hatta magazasındanda ıade edebılırsın.. netten aldıgın urunlerı.
peki canım mağazası nerede var sadece istanbulda mı?
e bebek belırlı sehırlerde var cnm e bebek sıtesıne gır orda gorursun canımmm nerelerde vardı suan hatırlamıom tam ıstdayım ben ıst da subelerı baya var
Asyacım güzel bilgiler için teşekkür ederim. Arabanız da hayırlı olsun. Ben de Kraft Twiste bayılıyorum ama çok haklısın çok fazla 2. elini görüyorum bende piyasada. İlke bebedeki kız da onların dönen yerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Ama araba güzel yani. Biz de muhtemelen Wolleks Newyork alcaz ama Antalyada hiç görmedik.kızlar selam... dün bebek arabamızı (ve küvet, file, lif) aldık, alırken de bir kaç şey öğrendik sizinle paylaşayım dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-20.html#post30922887
nasılsınız kızlar? pek vakit bulamıyorum foruma girmeye girdikçede geçmişe biraz bakabiliyorum. bi çok kişi detaylı ultrasona girmiş galiba. inşallah herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır. sonuçları çok iyi olmayanlarda hiç morallerini bozmasınlar Rabbim bilir herşeyi bugün belkide bizleri sınamak adına ufak sorunlar çıkarıyor karşımıza içinizi ferah tutun dua edin inş herkes mutlu mesut bebeğine kavuşacak...
Aksırınca hapşırınca idrarını kaçıran anneler hiç endişelenmeyin gayet normal bi durum. ben bazen hapşırmadan da kaçırıyorum çok sıkışınca tutamıyorum az da olsa kaçıyo.
Filizcim geçmiş olsun kum döküyormussun galiba. evde yapılan yoğurtun suyunun iyi geldiğini duymuştum. Rabbim şifa versin inş.
birşey danışmak istiyorum sizlere. ben daha internetten hiçbirşey almadım bebeğime aslında gidip bi magazadan da almadım. bugün e-bebek e bakayım dedim bi kaç şey beğendim ama emin olamadım kalitelerinden. Baby Trend diye bi markanın bi kaç ürününe baktımda nasıl sizce alan var mı aranızda? Eğer beğenmezsem iade gibi bi hakkım var mı? Birde indirim kodundan falan bahsetmişsiniz e-bebek le ilgili ona nasıl uylaşıyorsunuz? yakından görme imkanı olmadığı için büyüklüğü ve kalitesii konusunda tereddütlüyüm yardımcı olursanız sevinirim :))
slm arkadaşlar dün sormuştum ama geçmişte cevap bulamadım
canım cok sevındım hadı gozun aydınnn
Saol canım sen nasıl oldun iyimisin
çok teşekkür ederim cevaplar iiçin
bide kızlar aldıklarınıza bakıyorum diğer topikte bu merhaba bebek indirimi
dediğiniz nedir e bebeğe bende üye oldum bide merhaba bebek die tv programı varmı
orda kod veriyorlar o mu ?bide o site bende hiç açılmıyor hediye kazanmak için
girin die programda hep hata veriyo sizede oldumu
çok teşekkür ederim cevaplar iiçin
bide kızlar aldıklarınıza bakıyorum diğer topikte bu merhaba bebek indirimi
dediğiniz nedir e bebeğe bende üye oldum bide merhaba bebek die tv programı varmı
orda kod veriyorlar o mu ?bide o site bende hiç açılmıyor hediye kazanmak için
girin die programda hep hata veriyo sizede oldumu
asyacım uyku setı besık alıcaksan lazım oluyor zaten. yanlarına baglanması ıcın ..
sonraısndada kullanabılıyorsun onu
Asyacım güzel bilgiler için teşekkür ederim. Arabanız da hayırlı olsun. Ben de Kraft Twiste bayılıyorum ama çok haklısın çok fazla 2. elini görüyorum bende piyasada. İlke bebedeki kız da onların dönen yerinin çabuk bozulduğunu söylemişti. Ama araba güzel yani. Biz de muhtemelen Wolleks Newyork alcaz ama Antalyada hiç görmedik.
Canım biz 2 hafta önce e-bebek mağazasına gittik o Baby Trend hastane çıkışları felan 29.90a düşmüştü. Ama sakın sakın o marka alma, berbat dandik, gözümle gördüm. Düşün koca setin 29 tl olmasından da anlaşılıyo. Yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?