canım dalgınlık unutkanlık çok normal. bide çalışıyorsun yani... ben unutmamak için her yere not kağıdı yapıştırmaya başladım. hamilelik hali bu
Kusma olmuyor sıcaktan nefes alamıyorum diye oluyor birde troid hastasıyım o da yapıyor çarpıntı( bayramı atlatınca bizim buralar o kadar sıcak olmaz sabredicem artık
kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımıhafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.
ben de geçen hafta sonu kestirdim, 3 ayım bitsin dedim bir de felaket dökülüyor ve uzamıştı, çok şükür rahatladım oh be.
benim midem hep problemliydi, kendi doktorum rennie dışında bişey vermedi ama başka doktora gidiyorum artık o pulcet verdi ve ALLAH binkere razı olsun 2 haftadır onun sayesinde rahatım. doktorum da yeni doğum yapmış, 11 aylık bebeği var, ben de kullandım hamileliğimde dedi.
diş fırçalama işi için de tek kokusuz, az köpüren doğal ersağ marka var, onunla fırçalayabiliyorum, tavsiye ederim.
bende kestıcem yaaa cok uzadı...
denıyım canım suruba basladım bıde karnım grul gurul
burcuhayalcim gaviscon bulantıyı arttırır rennie iç demişti doktorum ama ben rennie yi de çıkardım içemedim, pulcet rahatlattı
bizimkinede soru sorulmuo :) sorarken korkuyorum. ben pipirikliydim sayesinde hiçbişeyi umursamaz oldum :) eşimde o yüzden çok sevio doktorumuzu. senin hakkındanda anca bu gelir zaten dio:)
ahahhahaha ayy allah senı hıcte atlamam oda korkuyor zaten dr yasak dedı sormadıkta bıdaha soramam ben dıo sapık gıbı ben hıc soramam kardes kardes yasıyoruzzzzgünaydın teyzeler ve datlı minnaklarııı
ben faydası var diye duydum inan normal doğum etkisi fazla istememde yoksa çokta tınaçıkçası ben sapık gibi atlıyomda adam nuh diyo peygamber demiyo bende sezeryan olurum doğururum sen peşime koşan 2. çocuk planına kadar avcunu yalatcam diyom
benım dr ızın verdı ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkla boyatabılırsın dedı .ben daha boyatmadım amakızlar bu arada saç boyatan var mı ya da kestiren.bizim dr 26. -27. hafta da izin veriyor.siz de durum nasıl?
günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....
kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili
fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
siz kaça nerde yaptırmıştınız?
istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:
canım benım kiramın sözleşmesş bugun ıtıbarıyle doldu .kiramız 650 ıdı. kontratta bu yıl için 700 yazıyordu. kendısı ben sıze evı gecen sene cok ucuza verdım benım evımn degerı 750 dıyor. kendısı karı koca ogretmen emeklısı 8 tane dairesi var kendıde villada oturuyor. ben antalyada yasıyorum canım . ya canımı sıkmasamda sankı kasıtlı yapıyorlar. bide evını bir güzel boyattık . Mahkemeye verelim dedık ama Allahından bulsunda dıyorum annemler çıkmayın çıkaramaz onun hakkı yokdıyo ama korkuyorum huzursuzluk çıkarır kapıma dayanır felan dıye.
saolun destegınız ıcın
canım benım kiramın sözleşmesş bugun ıtıbarıyle doldu .kiramız 650 ıdı. kontratta bu yıl için 700 yazıyordu. kendısı ben sıze evı gecen sene cok ucuza verdım benım evımn degerı 750 dıyor. kendısı karı koca ogretmen emeklısı 8 tane dairesi var kendıde villada oturuyor. ben antalyada yasıyorum canım . ya canımı sıkmasamda sankı kasıtlı yapıyorlar. bide evını bir güzel boyattık . Mahkemeye verelim dedık ama Allahından bulsunda dıyorum annemler çıkmayın çıkaramaz onun hakkı yokdıyo ama korkuyorum huzursuzluk çıkarır kapıma dayanır felan dıye.
saolun destegınız ıcın
nageeecim sözleşmenizde yazmıyorsa, zam da yapamaz, çık dese de 6 ay oturma hakkınız var. boşuna stres yapmayın. kiracıları koruyor bir çok hak, bir oku bak. onu gösterip vey aondan bahsedip yok kabul etmiyoruz diyebilrisiniz.
burcuhayalcim gaviscon bulantıyı arttırır rennie iç demişti doktorum ama ben rennie yi de çıkardım içemedim, pulcet rahatlattı
gavıscon ıyı gelıyor ama bıde pulsetımı denesem acaba cunku bulantımda var benım gecmıyor bi turlu
ahahhahaha ayy allah senı hıcte atlamam oda korkuyor zaten dr yasak dedı sormadıkta bıdaha soramam ben dıo sapık gıbı ben hıc soramam kardes kardes yasıyoruzzzz
benım dr ızın verdı ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkla boyatabılırsın dedı .ben daha boyatmadım amaannem bosver dıo
bakırkoyde dr'um ozel muayene dr muayene 150 ayrıntılı ıcın ben hastası oldugumdan ucret odemıycem perınatolojı uzmanı ve rısklı hamılelık dr'u ıstersen ozelden no verebılırmmm arayıp sorarsınmakınesıde en son cıkan makınelerden bıldıgın vesıkalık foto gıbı normalde hep 4 d ıle bakıyordu bu daha baska bısey bıde cd her gtmemde verıyor beleş
üzüldüm canım yaa sıkma canını bebeğini düşün o senin en ufak hareketinden etkileniyor herşeyin hayırlısı olsun evler de aldı başını gitti Allah yardımcın olsun yemene çok dikkat et üzülmeyin bebeğinle beraber herşeyde vardır bir hayır canım
nageeecim sözleşmenizde yazmıyorsa, zam da yapamaz, çık dese de 6 ay oturma hakkınız var. boşuna stres yapmayın. kiracıları koruyor bir çok hak, bir oku bak. onu gösterip vey aondan bahsedip yok kabul etmiyoruz diyebilrisiniz.
canım bende oyle bi koca varkı kadın bugun gelcez gunu doldu dıye kapımıza kadını dövecek dıye korkuyorum gıcık aldı bi kere durmaz asla ama ben kadını mahkemeye vermeyı düşünmüyor degılım
canım uzuldum yaaa ama herseyın hayırlısı olsun tatlım sıkma canını hersey yoluna gırecek İNŞALLAH.
ama ev sahıbınızde hıc acıma yokmu ya hamıle kadını ugrastyor bu sıcakta
olmaz canım merak etme. annesi üzülüo die rahatsız etmek istemiodur.allah yardımcın olsun en kısa zamanda bulursunuz evinizi inşallah. herşeyde bir hayır vardır. üzülme sakın. daha ii bir ev olur daha huzurlu olursun böle ev sahiplerinide allaha havale ediorum o neymiş öle 1 yıllık peşinistermişmiş. kesin çıkın die yapmıştır başka hesapları vardır ayaına dolansında görsün
canım bende oyle bi koca varkı kadın bugun gelcez gunu doldu dıye kapımıza kadını dövecek dıye korkuyorum gıcık aldı bi kere durmaz asla ama ben kadını mahkemeye vermeyı düşünmüyor degılım
anladım canım bı sorun cıkmadan halldersın umarım
saol canım benım hayırlısı bakalım bu arada oğlun olucakmıs gözün aydın diyorum
Vicdansız ev sahibi hay ben senin prensibine... Allah yardımcınız olsun canım inşallah daha iyi bir evi uygun bir fiyata bulursunuz üzülmenden etkilenmişdir ama birşey olmamıştır canım sıkma canını iyi düşün iyi olsun
allahım ya saka gıbı 50 tl ıcın yaptıklarına bak 1 yıllık pesın verebılcek olsanız zaten kredı cekıp ev alırsınz 750 kırayla ugrasıcanıza bende kıradayım ve cok sıkıntı temız ıyı bır ev bulsam gecıcemde esımde bekle dıyor kredı cekebılsem hemen ev alırdımda bu ara kredı cekemıyorum eskı kredıler var dıye.kaldık yanı bızde oyuzden sıkma canını netten falanda bak pesın kıra ısteme dıye bırsey yok aslında resmen kıllık yapmıs.sozlesme daha uzun vadelı olsaydı bırseyler yapılırdıda bu durumda ne solesem bos.
Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür kafmda kurdugum kötü senaryolar gördüğüm kabuslar hepsi asılsızmış:)))ayrıntılı usg mizi yaptırdık ogluşumun herşeyi gayet iyi saglıklı bi bebiş olarak gözüküyormuş.doktora dedim ben hala hissedemiyorum oda dediki normal 22 haftada ancak hissedebilirsin ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş.ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tepinmeye başladı bile demekki biz huzursuz olunca onlarda hareketlerini kısıtlıyorlar bugün itibariyle oğluşumun kilosu 413 gram boyuda 23 cm olmuş rabbim hepimize her gittigimizde böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem benim doktorum sabah erkenden aç karnına geleceksin dedi çünkü önce açlık şekeri ölçülüyormuş sonra şeker yüklemesi yapılıyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?