2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kusma olmuyor sıcaktan nefes alamıyorum diye oluyor birde troid hastasıyım o da yapıyor çarpıntı ( bayramı atlatınca bizim buralar o kadar sıcak olmaz sabredicem artık

gecmıs olsun canım ya troıd zor annem senelrdır ugrasıyor...

benım genelde sonu kusmayla bıtyor ozman rahatlıyorum resmen

nageeecim sözleşmenizde yazmıyorsa, zam da yapamaz, çık dese de 6 ay oturma hakkınız var. boşuna stres yapmayın. kiracıları koruyor bir çok hak, bir oku bak. onu gösterip vey aondan bahsedip yok kabul etmiyoruz diyebilrisiniz.

bizimkinede soru sorulmuo :) sorarken korkuyorum. ben pipirikliydim sayesinde hiçbişeyi umursamaz oldum :) eşimde o yüzden çok sevio doktorumuzu. senin hakkındanda anca bu gelir zaten dio:)

bir bakıma böle yapmalarıda iyi ben zaten heyecanlı olduğum için pek soramadm bir şey gerçi sorulmuyoda ama olsun bende seviyorum doktorumu memnunum

ahahhahaha ayy allah senı hıcte atlamam oda korkuyor zaten dr yasak dedı sormadıkta bıdaha soramam ben dıo sapık gıbı ben hıc soramam kardes kardes yasıyoruzzzz
kızlar bu arada saç boyatan var mı ya da kestiren.bizim dr 26. -27. hafta da izin veriyor.siz de durum nasıl?
benım dr ızın verdı ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkla boyatabılırsın dedı .ben daha boyatmadım ama annem bosver dıo

bakırkoyde dr'um ozel muayene dr muayene 150 ayrıntılı ıcın ben hastası oldugumdan ucret odemıycem perınatolojı uzmanı ve rısklı hamılelık dr'u ıstersen ozelden no verebılırmmm arayıp sorarsın makınesıde en son cıkan makınelerden bıldıgın vesıkalık foto gıbı normalde hep 4 d ıle bakıyordu bu daha baska bısey bıde cd her gtmemde verıyor beleş

canım zammıda cok yapmıs zaten en fazla % 10 yapabılır dıye bılıyorum ben

allahım ya saka gıbı 50 tl ıcın yaptıklarına bak 1 yıllık pesın verebılcek olsanız zaten kredı cekıp ev alırsınz 750 kırayla ugrasıcanıza bende kıradayım ve cok sıkıntı temız ıyı bır ev bulsam gecıcemde esımde bekle dıyor kredı cekebılsem hemen ev alırdımda bu ara kredı cekemıyorum eskı kredıler var dıye.kaldık yanı bızde oyuzden sıkma canını netten falanda bak pesın kıra ısteme dıye bırsey yok aslında resmen kıllık yapmıs.sozlesme daha uzun vadelı olsaydı bırseyler yapılırdıda bu durumda ne solesem bos.

adamda bana nezmandır sor sor dıyıp duruyordu bend ekızdım soramam oğlum dedım sey meraklısı gıbı tobe tobe fırcaladım ınankı doguma kadar sormayı dusunmuyordum kı doktor kendısı soledı bırden once seyahat sert dedı benım surat bolesonra ılıslkıde serbest ama agrınsızın olmadıgı zamanlarda dedı ona pek bı tepkı veremedım acıkcası

saolasın canımmmmmmmm

canım uzuldum yaaa ama herseyın hayırlısı olsun tatlım sıkma canını hersey yoluna gırecek İNŞALLAH.
ama ev sahıbınızde hıc acıma yokmu ya hamıle kadını ugrastyor bu sıcakta

saol canım benım hayırlısı bakalım bu arada oğlun olucakmıs gözün aydın diyorum

inşallah oda ceker aynı sekılde tek duambu . kıracı olmak cok zor ya hic busekılde hamıleyken basıma gelecegını dusunmemısdım herseyde bı hayır vardır

saolsın canım benım sızınde canınızı sıkdım valla

Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür kafmda kurdugum kötü senaryolar gördüğüm kabuslar hepsi asılsızmış:)))ayrıntılı usg mizi yaptırdık ogluşumun herşeyi gayet iyi saglıklı bi bebiş olarak gözüküyormuş.doktora dedim ben hala hissedemiyorum oda dediki normal 22 haftada ancak hissedebilirsin ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş.ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tepinmeye başladı bile demekki biz huzursuz olunca onlarda hareketlerini kısıtlıyorlar bugün itibariyle oğluşumun kilosu 413 gram boyuda 23 cm olmuş rabbim hepimize her gittigimizde böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.

4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem benim doktorum sabah erkenden aç karnına geleceksin dedi çünkü önce açlık şekeri ölçülüyormuş sonra şeker yüklemesi yapılıyormuş .

evet canım bende oyle dedım peşin verecek olsak kredı ceker ev alınır. bı yandan sıze yazıyorum bı yandan sahıbınden,hüriiyet emlaga bakıyorum sureklı ınsallah kartlarımız kredılerımız hallolurda bızde ev alırız

hadı Maşallahhh canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…