kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın
Anneler sizin bebeğin kalp atımı kaç kızlar 140ın üstünde,erkekler 140ın altında olurmuş doğru mu diye merak ettim malum cinsiyet belli değil ya bizim henüz
kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın
ok canımm ama memnun kalıcagından emın ol:)) cok iidir drum biraz rahattır ama :))bu arada FİLİZcim sağol verdiğin detaylı usg bilgisi için, bir bakayım olmadı senden detaylı bilgi alacağım, biraz daha araştırayım da
canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı
ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten
saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden
aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:
gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Kizlar her ultrasona giriste tahmini dogum tarihi degisiyor mu? Yoksa 1-2 gun mu fark ediyor yani benim en son tahmini dogum hesabi 11+4te yapildi da bundan sonra cok degisen oldu mu?
ıyı ozman yaa bugun karalıyım doktor sute basla demıstı ıcememıstım bugun mıllat dıyorum eve gıderken alıyorum sutumu.ama acayıp gazım var offfff
canım süt çok gaz yapıyor. ben dünkü sancılardan sonra karar aldım artık süt içmeyeceğim. laktozu sindiremiyorum. Laktozsuz sütlerden almam lazım. neyseki ayranı çok seviyorum.
haaaaa ewet IQ de dusuyor resmen hamılelıkte
kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..
kızlar merhabalar ben grubunuza yeni dahil oldum.bende nasip olursa kasım annesi olacağım..aranıza 3lü tarama yaptıran ve sonucunu alan oldumu? ben bugün sonucunu aldım sınır 1/250 iken ben 1/230 riskliymişim yani sınırın biraz üstünde kalıyorsun dedi doktorum ve aminosentez önerdi bende istemedim çünkü aminosentez vakalarını çok duyuyorum sağlam çocuğun düştüğü bile oluyor..2 hafta sonra detaylı ultrasonu beklemeye karar verdim doğrumu yaptım bilmiyorum canım çok sıkkın..sizlerden benimle aynı durumda olan varmı yada yakın çevresinde bu tarz birşey yaşayan?cvplarınızı acil bekliyorum..
mantıklı omega3 açığı oluyormuş ya ondandır diye düşünüyorum. Her hafta büyük balık yemeye çalışıyorum ve ceviz ile semiz otu... ama yine de bir aptal halim oluyor
hoş geldin... Bende amniyo oldum ama düşük ihtimali çok düşük ihtimal ama yatıp dinlendin mi ertesi güne bir riskin kalmıyormuş. Karar tamamen senin ama 3lü taramada risk ihtimalinin yüksek olması genelde karşılaşan ve amniyo ile temize çıkan bir durummuş. 1/230 bir ihtimal çok yüksek gibi gelmedi bana? Down sendromunda 71 kişi de bir çıktı bana şükür ki temiz amniyo sonucu.
ya bende btun ıst bula yetecek kadar gaz var zatı ama doktor o sut ıcılecek dedı ayrandan da nefret edyorum napcam bılemedım
ivit okadar elevıt melevıt ıcıyos genede dusuyor zeka
banada doktor 2 gun kırmızı 2 gun beyaz et dedı nassı yıyecem kara kara dusunuyorum ınankı bugun semız otu yıecegım bırasdan annem evde pişiryordur su an yemek molasında gıdıp yıycegım
sonucu hemen çıkıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?