saolsın canım benım sızınde canınızı sıkdım valla
Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür kafmda kurdugum kötü senaryolar gördüğüm kabuslar hepsi asılsızmış:)))ayrıntılı usg mizi yaptırdık ogluşumun herşeyi gayet iyi saglıklı bi bebiş olarak gözüküyormuş.doktora dedim ben hala hissedemiyorum oda dediki normal 22 haftada ancak hissedebilirsin ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş.ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tepinmeye başladı bile demekki biz huzursuz olunca onlarda hareketlerini kısıtlıyorlar bugün itibariyle oğluşumun kilosu 413 gram boyuda 23 cm olmuş rabbim hepimize her gittigimizde böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem benim doktorum sabah erkenden aç karnına geleceksin dedi çünkü önce açlık şekeri ölçülüyormuş sonra şeker yüklemesi yapılıyormuş .
evet canım bende oyle dedım peşin verecek olsak kredı ceker ev alınır. bı yandan sıze yazıyorum bı yandan sahıbınden,hüriiyet emlaga bakıyorum sureklı ınsallah kartlarımız kredılerımız hallolurda bızde ev alırız
canım sen nerde oturuyorsun
günaydın annecikler ve onların ballı lokma tatlıları....
Kızlar benim sorum şu detaylı ultrasonla ilgili
fiyat aldım 170-250 tl arasında sigortalıya bile değişiyormuş, cd isterden v.s artıyormuş.
Siz kaça nerde yaptırmıştınız?
Istanbul avrupadan özellikle varsa daha uygun olan bana da söyleyebilir mi ordan randevu alayım????:44:
hadı maşallahhh canım gözün aydın
gözün aydın canım darısı basıma ınsallah bende cuma gıdıcem olglusununda kılosu ıyıymıs masllah
kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımıhafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi tasıycaz aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.
nageeecim sözleşmenizde yazmıyorsa, zam da yapamaz, çık dese de 6 ay oturma hakkınız var. boşuna stres yapmayın. kiracıları koruyor bir çok hak, bir oku bak. onu gösterip vey aondan bahsedip yok kabul etmiyoruz diyebilrisiniz.
canım bende oyle bi koca varkı kadın bugun gelcez gunu doldu dıye kapımıza kadını dövecek dıye korkuyorum gıcık aldı bi kere durmaz asla ama ben kadını mahkemeye vermeyı düşünmüyor degılım
CANIM BENCE SİZ %10 ZAMMINIZI EKLEYİP VERİN 65 DEN FAZLADA VERMEYİN AÇ GÖZLÜLERE O VERSİN MAHKEMEYE HAKKI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSA PEH,ÇIKMIYORUM DEYİN O SIRADADA YAVAŞ YAVAŞ ARAYIŞINIZI YAPIN YORMA STRES ETME KENDİNİ HİÇ, BENİM BİLDİĞİM YAZ SEZONU GEÇSİN EV KİRALARI DÜŞÜYO SİZİN ORDA GÜZÜN GEÇERSİNİZ BULDUĞUNUZ YERE RAHAT RAHATTABİ BURDA AVUKAT ARKADAŞLAR VARDI ONLAR HUKUKİ ANLAMDA DAHA İYİ BİLGİ VERİRLERDİR ..
antalyada otuyoruz canım meltemdeyiz
Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür kafmda kurdugum kötü senaryolar gördüğüm kabuslar hepsi asılsızmış:)))ayrıntılı usg mizi yaptırdık ogluşumun herşeyi gayet iyi saglıklı bi bebiş olarak gözüküyormuş.doktora dedim ben hala hissedemiyorum oda dediki normal 22 haftada ancak hissedebilirsin ilk gebeliklerde geç hissedilebiliyormuş.ama daha hastaneden çıkar çıkmaz tepinmeye başladı bile demekki biz huzursuz olunca onlarda hareketlerini kısıtlıyorlar bugün itibariyle oğluşumun kilosu 413 gram boyuda 23 cm olmuş rabbim hepimize her gittigimizde böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.
4 hafta sonra şeker yüklemesi için gidicem benim doktorum sabah erkenden aç karnına geleceksin dedi çünkü önce açlık şekeri ölçülüyormuş sonra şeker yüklemesi yapılıyormuş .
canım gözünüz aydın bizde dün aldık randevumuzu detay usg için 11 temmuzda gideceğim ama benimde içim içimi yiyorbu evham bizi yiyip bitirecek hamileliğin tadını çıkaramaz olduk valla yazık evlatlarımızda etkileniyor bu ahlimizden ama olsun sağlıklı oldukları haberini almak bizi çok mutlu ediyor. Maşallah iyi bakmışsın beyzadene :d bakalım bizim beyzade için ne diyecekler
canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..kızlar günaydın nasılsınız umarım ıyısınızdır. benim hiç keyfim yok. ev sahıbı kandıl gunu aradı kıraya 100 lıra zam yapdım bıde bır yıllık peşin istiyorum dedi.eşimle tartısdılar teelfonda esım karım hamıle sonucda zammı kabul edıyoruz dedı. ama bır yıllık nasıl verelim dıyor. kadında bızım prensıplerımız var dedı. 3 gundur eev bakıyorum sıcakda gezemiyorum evler hep satılık kiralıklarda ya cok pahalı ya cok kotü. iş yerımdede ık tane patronum var bır tanesı ıle tartısdım dun okadr cok agladımkı anlatamam hersey ust uste geliyor. cocugumn hareketlerını yenı yenı hıssetmeye baslamdım 2 gunudr hıc bırsey hıseetmıyorum . umarım bırsey olmamısdır. zaten ısden 6 da çıkıp sonra ev bakıyoruz aksamda gec geliyoruz. bi kaç gunudr doğru duzgun beselenemdım. cuma gunu doktara gıdıcem ayrıntılı ıcın bıde ası vurulcam. cocugumu umarım üzmemişimdir.ama cok ağladım bırsey olmaz dımıhafta sonu yıllık ızne ayrılıcam evi aılelelerımızde burda degıl nasıl tasıncak bılmıyorum.
ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zatenkıslar sıze nedıycem bu bır olay benım ıcın bu oğlan aklımı basımdan aldı resmen bulantı kusma derken haytta atlamıycam seyı yaptım ve evlılık yıldonumumuzu unuttum gecen hafta
saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter natureldencanım yenidoğan dönemi çok kısa. 1 tane alsan yeter. ama sonrakileri alırsın yazık parana.bak burda hangi ayda hangisi olur var: http://www................../2012/02/08/biberonla-ilgili-her-sey-2/
haaa hangi seri diyorsan ben olsam tüm biberonlarını avent natural seri alırdım. aynı anne memesi gibi. koliğe çok etkili.
aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:adamda bana nezmandır sor sor dıyıp duruyordu bend ekızdım soramam oğlum dedım sey meraklısı gıbı tobe tobe fırcaladım ınankı doguma kadar sormayı dusunmuyordum kı doktor kendısı soledı bırden once seyahat sert dedı benım surat bolesonra ılıslkıde serbest ama agrınsızın olmadıgı zamanlarda dedı ona pek bı tepkı veremedım acıkcası
canım ben bugün bahçelievler medicalparkta yaptırdım 275 tl verdim ama resim veya cd için para vermedik ayrıca.
canım evet ıstanbul.ınternetten bır arastır ıstersen.dedıgım gıbı benım doktorum normalde orada calısmıyor.dısarıdan anlasması var.ıstersen ozelden daha cok bılgı verırım.recorder bozuk oldugundan cd veremedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?