2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
saolsın canım benım sızınde canınızı sıkdım valla

canım sende sıkma canını sakın allaha havale et inşallah daha güzel bir ev bulursunda oğluşunla yeni bir evde yeni bir hayata başlarsın.üzülme konusuna gelince bende 3 gündür çok üzdüm kendimi bebişten hiç ses çıkmamıştı ama bugün doktordan çıkınca baktım içimde bişeyler hareket ediyo o yüzden sen mutlu huzurlu olki oda seninle birlikte sevinsinn annesi.:))

gözün aydın canım darısı basıma ınsallah bende cuma gıdıcem olglusununda kılosu ıyıymıs masllah

canım ben bugün bahçelievler medicalparkta yaptırdım 275 tl verdim ama resim veya cd için para vermedik ayrıca.

canım evet ıstanbul.ınternetten bır arastır ıstersen.dedıgım gıbı benım doktorum normalde orada calısmıyor.dısarıdan anlasması var.ıstersen ozelden daha cok bılgı verırım.recorder bozuk oldugundan cd veremedı

Canım yerinde olsam asla taşınmazdım. Ben avukatım ve bu işlerle ilgilendiğim için biliyorum. Kısaca bilmek istersen ; Ev sahibi Borçlar Kanunu 344. madde gereği sadece ÜFE oranında artış yapabilir. BU da %10 dan bile düşüktür. Kanun çok açık bunun üstünde kira artışı yapamaz. Siz kiranızın %10 unu belirleyip artış yaparak hesabına gönderin. Ayrıca bir yıllık peşin kira eğer kira sözleşmenizde açıkça yazmıyorsa alamaz böyle bir hakkı yok. O yüzden rahat ol ve sadece artışını yaparak oturmaya devam et hiç bir şey yapamaz sizi evden çıkaramaz.

Canım gözünüz aydın bizde dün aldık randevumuzu detay usg için 11 temmuzda gideceğim ama benimde içim içimi yiyor bu evham bizi yiyip bitirecek hamileliğin tadını çıkaramaz olduk valla yazık evlatlarımızda etkileniyor bu ahlimizden ama olsun sağlıklı oldukları haberini almak bizi çok mutlu ediyor. Maşallah iyi bakmışsın beyzadene bakalım bizim beyzade için ne diyecekler

hadi hayırlısı canım.sorma ya ben gayet rahat bir insandım ama bu bebiş yedi bitirdi valla beni ama doktordan fırçamı yedim bugün adam diyo gayet rahat bir hamilelik geçiriyorsun ya sen o yüzden şımarıklık yapıyorsun:)inşallah bundan sonra güzel bir 4 ay geçiririz canım:))hadi bakalım 11 temmuzda güzel haberlerini bekliyorum.

kızlar hepinize cok teskkur ederım . ben bılıyorum ona cekdırmesınıde bende oyle ınat koca varkı. kadın bugun depozitonuzu getırcem dıyo bıde kıraacı bulmuş eve bakdrıcakmıs . emlakçı aradı bıze evı kıralayan adam dıyorkı taşınıyormuşsunuz bızde dedık senın bulduğun evı sahıbı böyle böyle yapdı vay serefsız diyo ardından musaıtsenız kıracı getırcem dedı ben de asla taşınmadan evıme bırını sokmam dedım . şimdi esim sınırlenır bu konularda kadınla kocası gelınce kavga cıkartcak dıye korkuyorum benımde karnım burnumda bısey olur dıye de korkuyorum ama sımdı netten bakıyorum su an bile belkı ıyı bıyer düşer dıye hemen atlamıycam ne zaman gzuel ev düşerse ozaman tasıncam beklesın

canım cok uzuldum yasadıkalrına ama ole kolay deıl kıracıyı cıkarmak bızımde ev var kıra alıyor babam hıc zam yapmadı bıle ıstanbul gıbı bı yerde 550 tl kıraya oturuyor senelerce ..
cık desede babam 6 ay ızın tanınır ona ole kolay deıl ayrıca hıcte 1 senelık kıra bedelı alnmadı

kıslar sıze nedıycem bu bır olay benım ıcın bu oğlan aklımı basımdan aldı resmen bulantı kusma derken haytta atlamıycam seyı yaptım ve evlılık yıldonumumuzu unuttum gecen hafta
ay allah senı napıcan artık hamıleyız eşler hatırlasın bızım kafamızda bınbır turlu tılkı var zaten
saol canım bakıyım bende ole dusundum yenı dogandan bı tane alsam yeter naturelden
aynen bende olsem soramam ya kadın olsa belkıde erkek adama nasıl ssoruyummm :18:

gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

gozun aydın canımcımmm darısı bana yarınaaaaaaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18::18::18::18::18:[/QUOTE]

SAOL CANIMMMMM AMİN AMİN YARIN SENDEN DÖRT GÖZLE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ:))

Kizlar her ultrasona giriste tahmini dogum tarihi degisiyor mu? Yoksa 1-2 gun mu fark ediyor yani benim en son tahmini dogum hesabi 11+4te yapildi da bundan sonra cok degisen oldu mu?

canım ben bugün bahçelievler medicalparkta yaptırdım 275 tl verdim ama resim veya cd için para vermedik ayrıca.

sağol tatlım bilgi için, oldukça pahalıymış gerçi diğerlerine göre

cd vermedilerse yaptırmam :) ben açıp açıp izlemek istiyorum.
ben biraz araştırayım bakayım

bu arada FİLİZcim sağol verdiğin detaylı usg bilgisi için, bir bakayım olmadı senden detaylı bilgi alacağım, biraz daha araştırayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…