2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hımm resimde görünce anladım philipsin görmemiştim bu renk olanı..
sağol canım..araştırayım olmadı Marmara forumdaki mağazasına bi bakayım hafta sonu sıcak olmazsa:)

hımm resimde görünce anladım philipsin görmemiştim bu renk olanı..
sağol canım..araştırayım olmadı Marmara forumdaki mağazasına bi bakayım hafta sonu sıcak olmazsa:)

bızde gıdıcez marmara form yada torıuma pazar gunu
var aventınde cnm yakından gorunce anlarsın

beni,mde ağrıyor yaa ağrımak değilde kasılıyorr çocuk kasıyor sıkışıyor kalıyor bacağımı oynatamıyorum biran nefesim kesiliyor ben kızlarda bunları son aylarda yaşadım neden böyle oluyor anlama veremiyorum birkaç saNİye sürüyor feci birşey temmuz başı kontrolüm var iple çekiyorum :26::26:

Selam kızlar, bizim de detaylı ultrasonumuz bitti. Her şey şükürler olsun yolunda. Ama çok stres yapmıştım giderken, hiç durmadı kıpır kıpır.Etkilendi bence. Sonra da uyudu parmağını emerek
Sizler nasılsınız? Bu arada cinsiyetimiz kesin erkekmiş.

Selam canım anneler biz geldik yüzde yüz pipili oğlumla (iremnevanın yüzdeyüz kukulu kızına karşı ) Ayrıntılımız çok iyi geçti Rabbime binlerce şükür hiç bi sıkıntısı yokmuş oğluşumuzun. Yalnız elleriyle yüzünü kapatttı 10 dk uğraştı doktor, vurdu, öksürdüm ama yok nafile zar zor bir resim aldık
Daha sonra alışverişe gittik,yine topladık geldik. Lcw ve H&M de baya indirim vardı. Özellikle koşup kızlara haber vermem gerek diye hemen yazayım dedim,battaniye haberini. Bizim alışveriş topiğine de atıyorum resimleri ama özellikle herkes görsün diye burda paylaşmak istedim. Sıkı duruuuunnnn Lcw da penye battaniyeler 10 liraya düşmüüüüşşşşş hem de yumuşacık kızlar 2 tane aldım, fırsat bulan hemen yarın gitsin alsın, pişman olmayacaksınız canlarımmmmm ahanda bunlar Eki Görüntüle 743451 Eki Görüntüle 743452

Diğer aldıklarım burda teyzoşları http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-21.html#post30959014

Kadıköycüm çok geçmiş olsun. Bi anlık sinirle olmuş aman canım dikkat et kendine Allah korusun. Ömer'ini düşün mutlu ol.

kızlar aventin biberonlarından alanlar vardı..
kaç ml aldınız ve hangisini aldınız..
bpa filan yazmıştınız..
Badecim ben geçenlerde pek çok tavsiye üzerine Avent'in Natural serisinden aldım 2 tane. Mothercarede indirim vardı 31 tlye aldım 2sini. Anne memesine benziyor ucu küçücük ve yumuşacık. Aventin en son çıkan ürünü. Size de tavsiye ederim. Alışveriş topiğinde de paylaşmıştım. 125 mg aldım, yeni doğan akışlı emzik, 3 aydan sonra da sadece başındaki emzik boyutlarını değiştirmek gerekir.

Merhaba Antalyaaaa :))))) oglusumuz nasil :)))) kizim da bir suru opucuk yolluyor sizlere dunyanin obur ucundan :))) oyle herkese yollamaz opucuk kiymetini bilin haa ))))
vuhuuuuu kızını severiz seninnnnn dünürlüğe adayım yakışıklı mı yakışıklı bi oğluşum olacak kaçırma erkeki

canım çok geçmiş olsun, nazar mı değdi ne oldu bizimki de bugün ağzını açtı kapatıı ooyyyy yerim ben onların totolarınıııııııııııııııı

canım gozun aydın cok sukur guzel cıkmıss darısı bana yarın benımde:18:

uyuzzz alıp alıp durma ucuz ucuz eşime gosterdmm sımdı yaaaaaaa bız nıe bısey almıoz hıc dıyorum
korkumuza almadık yaa alalım yarın bızde dıo battanıyeler cok hosmusss
ayrıntılınada cok ama cok cok cok sevındımmm atlattın darısı banaa ıns yarın 11.30 da:18:

herkese iyiaksamlar hbr verip kacıcam yrn uzunca gelirim bu aksam kontrol vardı
hersey yolunda cok sükür bi sıkıntı yokmuş boyu kilosu hersey normal
tabi ilaçlara ve istirahate devam haftayada cocuk kardiyologuna gitcez
bnm dr böyle hersey için uzmana gönderiyor sizler gittiniz mi acaba
kardiyologa

kızlar aldklarınızı eşime gosterdım sımdı alısverıs topıgındekılerı bız bısey almadıkk dedım şu uyuzlara bak neler almıss eşim dıo anaammm bız gerı kalmısıs bızım ortada hıc bısey yok artık ayrıntılı gecsınde başlamak ıstıyorummmmm ama cokta korkuyorummmm nıyeyse :18: cokta ozenıyorummmmmmmmm ama ama ama

Son düzenleme:

canımm ne guzel senınde ayrıntılı guzel cıkmıss yarında benımm.
hıc duymadım ben kardıyologa yonlendırılenı perınatolojı uzmanı deılmı ayrıntılıyı yapan dr yada radyolog ? nıe gonderıokı ıycene stres oluo ınsanda yaa dımı

Konuları fazla giremediğimden geriden takip ediyorum :44:Canım hiç kendini üzme bence, inşallah sapasağlam bir bebeğin olacak. Forumda daha önce bununla ilgili topikler olmuş ve hepsinin bebeği de sağlıklı dünyaya gelmiş, iyi düşün iyi olsun her şey. Benim bebeğin de kalbinde beyaz noktalar cıktı, doktor pek önemsemedi zamanla gecer dedi, hiç bir testin hiç bir sonucun garantisi yok, hersey iyi görünse bile tam tersi olabiliyor dogdugunda dedi. Yani Allah ne takdir ettiyse o canım, dua edelim bol bol dualarımız geri cevrilmez bence Allahım bebeklerimizi korusun melek onlar melek :103:

Sagol filizcim ben ayrıntılıya oldu gireli 10 gün kadar 20 nin basında girmiştim sol arterde direnç çıktı ama geçicek bişeymiş 24 tekrar cagırdı kontrol edip bakcak geçtimi die,bugün normal kontrol vardı gecen hafta kahve akıntım geldi ya ondan yana tedirgin olmuştum ama cok şükür hersey yolunda dedi
bnm görümcemide göndermişti gebeyken kardiyologa ayrıntılı gibi işin uzmanı baksın istiyor heralde yoksa 2 defa perinatologa da gittik bi sorun görse derdi
bide omega 3 hapı vermedi bana zorla kendini balık ye dedi ah bide yiyebilsem,kilomada hiç laf etmedi şasırdım dogrusu

canım benim gönlünü ferah tut, inşallah hayırlısıyla ayrıntılı ultrasonun da iyi çıkacaktır, sonra hemen başlarsın alışverişe :)) kız bebekler için o kadar güzel şeyler var ki ben bile oğluşumun için gittiğimde kız bebek kıyafetlerine de bakıyorum hatta dayanamayıp kız kıyafetlerini de alıyorum ablamın kızına veriyorum sonra :)) bende ilk başta almaya çok korkmuştum ama cinsiyetini öğrenince dayanamadım, her seferinde de tamam daha almayalım diyorum ama olmuyo işte bir kere başladı mı gerisi geliyor :))))

Günaydı anneler nasılsınız? dün babamız başka bir doktordan randevu almış akşam üzeri oraya gittik ve %97 kız dedi, diğer doktor da kıza benzettim demişti,kızdır demi??
filizim beni de ekler misin artık kız bebiş isim de fatmagül

Son düzenleme:

ohhh maşallah oğluşuna neharcım bakalım 1 ay sonra randevuyu yine aynı güne denk getirebilecekmiyiz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…