yenıdogan naturelde pes modelı ama anne memesı gıbi olmasından dolayı tercıh edıcem.1 tane alıcam ondan
bıberona aktarıyorsunda sütü o naturel bıberonmu aktardıgımız bılgım yok o konuda.
yok canım hepsı aynı deıl kımısı seffaf kımısıde balsarısı gıbı bana bal sarısı olanı tercıh etmemı soledi e bebektekı kız zaten fıyat olarakta bıraz daha pahalı
hımm resimde görünce anladım philipsin görmemiştim bu renk olanı..
sağol canım..araştırayım olmadı Marmara forumdaki mağazasına bi bakayım hafta sonu sıcak olmazsa:)
cnm gecmıs olsun. yenı yerınde hayırlı olsun... benımde yarın ayrıntılım var :18: cok korkuyorum ıns sorunsuz gelırısss
Selam herkese,uzun sure oldu girmeyeli.herkes iyi insallah. Bacagimi yakmistim baya sikintili surec yasadim.sonra tayin islerim vardi artik gebze deyim. İstanbul la dun vedalastim sonunda kendi evime dondum.prosedur islemler zordu baya yoruldum.simdi izindeyim 15 gun.
Sirtustu yatmaya bayiliyorum oglumun pitpitlarini hissetmek hele karnimdaki tekmelerini gormek mukemmel,cok sukur masallah.
Yarin kontrolumuz var seker yuklemesi ve detayli usg yapilacak.gerci ben 1 hafta once baska bir dr a gittim karnim agridi diye minik oglum agzini acip kapatiyordu annesi yesin agziNi burnunu
Badecim ben geçenlerde pek çok tavsiye üzerine Avent'in Natural serisinden aldım 2 tane. Mothercarede indirim vardı 31 tlye aldım 2sini. Anne memesine benziyor ucu küçücük ve yumuşacık. Aventin en son çıkan ürünü. Size de tavsiye ederim. Alışveriş topiğinde de paylaşmıştım. 125 mg aldım, yeni doğan akışlı emzik, 3 aydan sonra da sadece başındaki emzik boyutlarını değiştirmek gerekir.kızlar aventin biberonlarından alanlar vardı..
kaç ml aldınız ve hangisini aldınız..
bpa filan yazmıştınız..
vuhuuuuu kızını severiz seninnnnnMerhaba Antalyaaaa :))))) oglusumuz nasil :)))) kizim da bir suru opucuk yolluyor sizlere dunyanin obur ucundan :))) oyle herkese yollamaz opucuk kiymetini bilin haa))))
canım çok geçmiş olsun, nazar mı değdi ne olduSelam herkese,uzun sure oldu girmeyeli.herkes iyi insallah. Bacagimi yakmistim baya sikintili surec yasadim.sonra tayin islerim vardi artik gebze deyim. İstanbul la dun vedalastim sonunda kendi evime dondum.prosedur islemler zordu baya yoruldum.simdi izindeyim 15 gun.
Sirtustu yatmaya bayiliyorum oglumun pitpitlarini hissetmek hele karnimdaki tekmelerini gormek mukemmel,cok sukur masallah.
Yarin kontrolumuz var seker yuklemesi ve detayli usg yapilacak.gerci ben 1 hafta once baska bir dr a gittim karnim agridi diye minik oglum agzini acip kapatiyordu annesi yesin agziNi burnunu
Selam kızlar, bizim de detaylı ultrasonumuz bitti. Her şey şükürler olsun yolunda. Ama çok stres yapmıştım giderken, hiç durmadı kıpır kıpır.Etkilendi bence. Sonra da uyudu parmağını emerek
Sizler nasılsınız? Bu arada cinsiyetimiz kesin erkekmiş.
uyuzzz alıp alıp durma ucuz ucuz eşime gosterdmm sımdı yaaaaaaa bız nıe bısey almıoz hıc dıyorumSelam canım anneler biz geldik yüzde yüz pipili oğlumla(iremnevanın yüzdeyüz kukulu kızına karşı ) Ayrıntılımız çok iyi geçti Rabbime binlerce şükür hiç bi sıkıntısı yokmuş oğluşumuzun. Yalnız elleriyle yüzünü kapatttı 10 dk uğraştı doktor, vurdu, öksürdüm ama yok nafile zar zor bir resim aldık
Daha sonra alışverişe gittik,yine topladık geldik.Lcw ve H&M de baya indirim vardı. Özellikle koşup kızlara haber vermem gerek diye hemen yazayım dedim,battaniye haberini. Bizim alışveriş topiğine de atıyorum resimleri ama özellikle herkes görsün diye burda paylaşmak istedim. Sıkı duruuuunnnn Lcw da penye battaniyeler 10 liraya düşmüüüüşşşşş hem de yumuşacık kızlar 2 tane aldım, fırsat bulan hemen yarın gitsin alsın, pişman olmayacaksınız canlarımmmmm ahanda bunlar Eki Görüntüle 743451 Eki Görüntüle 743452
Diğer aldıklarım burda teyzoşları http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-21.html#post30959014
herkese iyiaksamlar hbr verip kacıcam yrn uzunca gelirim bu aksam kontrol vardı
hersey yolunda cok sükür bi sıkıntı yokmuş boyu kilosu hersey normal
tabi ilaçlara ve istirahate devam haftayada cocuk kardiyologuna gitcez
bnm dr böyle hersey için uzmana gönderiyor sizler gittiniz mi acaba
kardiyologa
Düşünüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama elimde değil Allah korusun ne zorluklarla oldu dualarınıza çok ihtiyacım var.
O kadar çok kötü senaryo var kibirazcık baktım çok fazla bakmak istemedim iyice kafam karışmasın diye, kendi dr umu da aradım. Drlar beni rahatlatmaya çalışıyor kötü bişey söylemediler ama tek ven tek arter yazınca nette çok %15-20 gibi anomali oranları ve çok farklı rahatsızlıklar cıkıor ((
canım gozun aydın cok sukur guzel cıkmıss darısı bana yarın benımde:18:
kızlar aldklarınızı eşime gosterdım sımdı alısverıs topıgındekılerı bız bısey almadıkk dedım şu uyuzlara bak neler almısseşim dıo anaammm bız gerı kalmısıs bızım ortada hıc bısey yok artık ayrıntılı gecsınde başlamak ıstıyorummmmm ama cokta korkuyorummmm nıyeyse :18: cokta ozenıyorummmmmmmmm ama ama ama
Selam canım anneler biz geldik yüzde yüz pipili oğlumla(iremnevanın yüzdeyüz kukulu kızına karşı ) Ayrıntılımız çok iyi geçti Rabbime binlerce şükür hiç bi sıkıntısı yokmuş oğluşumuzun. Yalnız elleriyle yüzünü kapatttı 10 dk uğraştı doktor, vurdu, öksürdüm ama yok nafile zar zor bir resim aldık
Daha sonra alışverişe gittik,yine topladık geldik.Lcw ve H&M de baya indirim vardı. Özellikle koşup kızlara haber vermem gerek diye hemen yazayım dedim,battaniye haberini. Bizim alışveriş topiğine de atıyorum resimleri ama özellikle herkes görsün diye burda paylaşmak istedim. Sıkı duruuuunnnn Lcw da penye battaniyeler 10 liraya düşmüüüüşşşşş hem de yumuşacık kızlar 2 tane aldım, fırsat bulan hemen yarın gitsin alsın, pişman olmayacaksınız canlarımmmmm ahanda bunlar Eki Görüntüle 743451 Eki Görüntüle 743452
Diğer aldıklarım burda teyzoşları http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...in-yapilan-alisverisleri-21.html#post30959014
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?