2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
uwww:))) ne kadan ucuzmuş o öleee yahu:)))))) vala bende okadar pahalısını aldıramam yazık yaa:))))) biz 1000liralık arabalarda mı büyüdük sanki:))) benımkide almaz vala:)

çok para vermeyin canım bende aynı fikirdeyim. yeterki kullanışlı olsun. tecrübeli insanlardan fikir aldığımda büyüyünce 2 arabayı aldık diyor. ya kullanışlı çıkmıyor yada çocuk arabaya binmek istemiyor filan.... e-bebekte o kadar çok 2. el vardı ki hepsi de belli pek kullanılmamış. 900 TL arabayı 350 TL den veriyorlardı.

canım bak buda guzell fıyatıda uygun 770 tl
Eki Görüntüle 743213
kraftın urunu

twist travel modeli değil mi? ben bunu 350 TL 2 .elden tam alacaktım vazgeçtim. satıcı kız önermedi. 1 yaşına kadar anca kullanabiliyorlarmış ve çok fazla 2. el geliyormuş. soğudum öyle deyince. sıfırını 900 TL hayatta almam zaten, yazık. 2. el bile hiç kullanılmamış gibiydi.

bana teyzem verıcek yegenımın arabısını kraft travel set ben kardayım anlıycanız.bırde dandını verıcek sonradan yamek sandelyesı olyor ondanda yırtık.ben ıste bı besık alıcam buyuk esya olarak

İnşallah dıgerlerıde temız cıkar canım

ewet canım aynen uzun sure bınmıyorlar ozellıkle yurumeye basladıklarında yegenım 2.5 yasında 1 senedır bınmıyor onlarda basotn falan aldır tekrardan bagaja atmak kolay olsun dıye

evet canım twist arkadasım aldı gayet guzel ama 1 yasına kadarda kullanılmıyor 3 4 yasınaa kadar kullanabılıyormus. 770 tl aldı o 900 deildi

valla burcu cok sanslısınnnnnn bızım yıgenler kocaman oldu maalesef bıseylerı kalmadı bı teyzem vercek sepetını bebısın okadar oda yenı dogdu zaten

ewet canım aynen uzun sure bınmıyorlar ozellıkle yurumeye basladıklarında yegenım 2.5 yasında 1 senedır bınmıyor onlarda basotn falan aldır tekrardan bagaja atmak kolay olsun dıye

evet öylemiş. çoğu kişi biraz büyüyünce bastonlardan aldık diyor.

bızımkıde 3 yasında hala bınıyor baston aldı ablam daha kolay dıye ama ondada uyudugu zaman yollarda zor oluyor yatmıyor ya

aynen güselmiş:))) bende siyah istiyorum eşim gotik mi olcak benım kızım dio:)))))))))

ewet canım oğlusumun şansı hepsıde yep yenı duryor.
bu arada kıslar bebsılerı yatagında yatırmaya alıstırmak cok onemlı teyzem ozene bezen cılekten cok gusel mobılya besık aldı ufaklık 1-2 kere ya yattı ya yatmadı hala anasıyla babasıyla yatıyor

ALLAH babalarımızdan razı olsun benım kendım ailemde allaım sıze dıyor .paraya ıhtıyacınız varmı dıyor hatta babam ısde calısmak zor gelıyorsa ben sana destek cıakrım dıyor.ama kayınpederden hıc böyle bır teklıf gelmedı gelmezde hadı bakalım yarın alırız güzel haberlerını artık kızınında yuzu yavaş yavaş sekıllenmısdır bakalım kıme benzıyorlar

Saolun kızlar bir de yarın evlilik yildönümüm çok canım sıkkın en çok kendime kızıyorum nasıl ben bebeğimi üzerim diye 2-3 gündür uyuyamıyordum bir taraftan sıcak herşey üst üste geldi şimdi el sarılı bir de sağ tam da parmağın oynak yeri neyse herşeyden bir ders çıkarmak lazım keyfinizi kaçırmak istemem öptüm sizi en güzel günler sizin olsun ben biraz uyumaya çalışıcam.

dikkat et kendine

uzmek ne demk canım burda acı tatlı herseyımızı paylasıyoruz sen uyu bıras sakınles bıras.Umarım hersey yoluna gırer

ne guzel valla mecbur ılk aylar yanımızda olucakk canımmm 6 aydan sonra yatagında yatırabılırım ben ancak

amin canım...inşallahhh guzel haberlerle gelırımmmm valla cokta korkuyorum :18: kesin eşime benzıcekk kayınpederımı pek sevmem ona benzemesınden korkuyorum cok :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…