2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın annişlerrrrrrr

ayyy nihayet birhalcim gözün aydın çookk nazlı bu fatmagül yaaa, zilli sonunda gösterdi kendini

ohhh maşallah oğluşuna neharcım bakalım 1 ay sonra randevuyu yine aynı güne denk getirebilecekmiyiz:)))

inşallah canımcımmmm bizimki 25 temmuz ayy böyle böyle doğurcaz heeee

Kızlar bu arada öyle mutluyum ki.... Eşim bebeğin tekmelerini hissedemiyorum diye üzülüyodu kızıyodu ama dün elini koydu 3 tane şiddetli tekme yedi bebişim de ilk defa bu kadar güçlü vurdu nedense... Ayy mutluluktan uyuyamadı kocişim, bi Ronaldo yaptı oğlanı, bi Messi

inşallah canımcımmmm bizimki 25 temmuz ayy böyle böyle doğurcaz heeee [/QUOTE]

hahahaaahh benimkide 25 temmuz ama kararsız kaldım ben bizim 26 temmuz 10.evlilik yıdönümümümz acaba ogünmü gitsem diyorum.bencede artık deriz ben şugün doguracam sende peşimden gel diye:))))

hahahaaahh benimkide 25 temmuz ama kararsız kaldım ben bizim 26 temmuz 10.evlilik yıdönümümümz acaba ogünmü gitsem diyorum.bencede artık deriz ben şugün doguracam sende peşimden gel diye:))))
ayyy hadi yaaa olabilir aslında o gün mutlu mutlu kutlarsınız artıkkkkk Ben de malum köyde yaşıyorum ya Perşembe günleri bizim hastanenin orda halk pazarı kuruluyo çok da güzel, geçen sefer denk gelmiştik, bari bu seferde perşembeye denk getirelim de gitmişken pazara da uğrayalım diye o güne aldık, düşündüğümüz şeye bak

günaydnnn kıslarrrr ve güzell mi güzelll bebeişleriii... nasılsınız ???

günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

ben indirimlibebe diye bir siteden dayanamayıp aldım bişeyler güya memelekete gidince annemle alacaktım güzel çıkarsa koyarım topiğe oraya kesin bak çok ucuzlar

eşlerin tepkileri daha komik ve güzel oluyo bizde bir gün önce tattık

eşlerin tepkileri daha komik ve güzel oluyo bizde bir gün önce tattık
valla büyük mutluluk bizimki iyice triplere girmişti artık Bu arada canım alışveriş topiğine yazdın burdan cevap vereyim. Teşekkür ederiz canım daha iyileri sizin olsun. Ben de her şeyi mavi olmasın mavi olmasın diye diye doğru düzgün mavi almadığımı farkettim ama zaten mavi olmasa da aldığım renkler genelde sert renkler, desenleri felan da erkeksi.. accık da mavi almalıyım ama

Günaydın kızlar. Her kese bebişini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Bir sorum olucak. Yaşayan varsa cevaplasın lütfen. Dün geceden bu yana acık kahve renkli su gibi, kokusuz akıntım oluyor. Daha önceleri kanamam oluyordu. Bizim bebiş ikizdi, biri gelişimini durdurdu. Zamanla kanama ve kekelenme yapıyordu. Bir gün önce lekelenme durmuşdu. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aklıma Allah korusun kötü şeyler geliyor ancak tam bir anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ? Geceden bu yana çok korkuyorum.

bende kıyafetlere bakıyorum netten aldım gerçi belki mağaza gezsem öyle olmazda direk pembe bile değil pembe sönük geliyo fuşya renktekiler ben burdayım beni al diye bağırıyo Bende bu aldıklarımdan sonra ara renklere döncem kısmetse ....

günaydın ben deoğlumda hep mavi almıştım herşeyimiz maviydi 3 battaniye aldık üçüde amvi eee bu da kız olacağı için inşllhh herşeyy pembe olurolur. eşime diyorum gel biz üçüncü çocuğu yapalım bak erkek olsada kıyafet hazır kız olsada masrafsız çocuk olur :9 ama ben erkeğe mavi kıza pembe çok yakıştırıyorum.

Maşallah oğluşuna daha da bişey kalmadı zaten. evimin yakınında lcw var bi bakayım merak ettim. çok sağol kuzum

canım korkman için bir neden yok çok şükür. bakma bizde ayrıntılıdan sonra alışverişe başladık. benim ayrıntılım 2 hafta önceydi bebek arabası ve küvet dışında bişey almadım. gerisi ufak tefek hediye. hem ayrıntılıyı beklemek mantıklı cinsiyeti teyit etmiş oluyoruz

gunaydın herkeseeeeeeeee ve bebişlereeeeeee

neharcım sabah sabah guldurdun benı........

kıslar bu duphalacla basım dertte benım ya cok tatlı bu ufff ıcınde gunde bır defa yazıyor doktorum bana gunde 3 defa yazdı korkuyorumda bebısımede bısey olur dıye mıdemıde bulandırıyor

neharcım sen bir de haftaya gör. 1 haftada bile okadar değişiyor büyüyorki. her an karımın şekli değişiyor,

Canımm rahat ol sen de benim gibi yapma
Doktor o kadar detaylı inceledi ki mideme kramplar girdi, ama boşunaymış. Keşke yapmasaydım.
ınsallah canımmm
cok gecmıs olsun canım ınsallah sorunsuz gecer odaa
inşallahhh bıtanemmm evet guzel seyler var valla kız ıcın ama erkek ıcınde var guzel seylerrr
bende tedavılı oldu ya bıde kanamam coktu hala daha etkısındeyım ve cok korkuyorum

tamam canım eklerımmmm hayırlı olsunnn kızçen
ben indirimlibebe diye bir siteden dayanamayıp aldım bişeyler güya memelekete gidince annemle alacaktım güzel çıkarsa koyarım topiğe oraya kesin bak çok ucuzlar
dayanamıo ınsan dımı neyse bende bugunu atlatırsam baslıcamm allahımın ıznı ıle

BENDE OLE BASLICAM CANIM AYRINTILIDAN SONRA INSALLAH RABBIMIN IZNIYLE GUZEL CIKARDA

Son düzenleme:
günaydın sağlıklı bebişlerimiz olsun inşalllah

kızlar dün öğlen yemeğini iyi yiyince akşam iş çıkışı bana bir enerji geldi, forum istanbul'a uğradım.
meğer orası bebek şeylerinin olduğu bir cennetmiş, bunca zamandır giderim hiçbirine girmemişim, neler varmış bakmamışım, hiç ilgi alanım olmamış.
koca bir dünya resmen.

oğluşuma dün 5li body aldım hangi mağaza hatırlamıyorum ama resimlerini çekip koyunca yazarım, ilk patiğini aldım bebişiminnnn,
sonra dedim hiç takımı yok bir de tulum, önlük, şapka,eldiven takımı aldım.
renk renk oldu oğluşum takım giydirmek halbuki tek isteğimdi.
bu arada ben kara, babası kara oğlan da kara gelecek diye koyu lacivertleri alamıyorum ama çok güzel şeyler var, şöyle sarışın çocuk olsa offf :)

zara'ya da h&m'ye de baktım ama tek tek fiyat koyuyorlar 2li 3lüye göre daha pahalı oluyor bence o durumda ve pek de birşey yok ilk doğanlar için. biraz daha büyüklere göre bence, en azından aklımdan çıkarmış oldum.

39tl'ye e-bebekte sanırım alt açma, penye battaniye ve yastık seti görmüştüm keşke alsaydım ama taşımaya üşendim.
almayı düşünüyorum.:44:

xneharx
aldıkların çok cici canım, lcw var burda gidip o penye battaniyelere bakmam lazım, sağol haber verdiğin için.

bir de chicco'nun yenidoğan hastane çıkışı seti 81 tl'den 49 tlye düşmüş, gerçi çok fazla parça değil ama çok şık, almadığım için üzüldüm, gene kutusundan dolayı aman kim taşıyacak dedim

kızlar ya alınacak şey çok eşimle tartıştık akşam akşam hiç bakmıyorsun almıyorsun düşünmüyorsun dedim, ben senin gibi değilim dedi.

günaydınnn şeker annişler :) nasılsınız keyifler yerindedir inş. bebişler tepik atmaya devam ediyormu bizim ki tembel walla ben bilem hissedemedim bişi daha ayrıntılı usg pazartesi günü bekleyiş gıcık bişi hoş gelen herşey allahtan ve varsa yada yoksa ama işte düşünmekten yoruldum her an aklımda böyle hareketsiz oluşuda kafamı bulandırıyor...bu aRADA cumartesi 1. evlilik yıldönümümüz herhangi birşey almadım bi programda yapmadım eşim inş. hatırlamıştır ve birşeyler yapar die umud ediyorum yoksa çok çok çokkkk üzülürüm kendime gelemem özellikle hiç bahsini etmedim bekleyişteyim.

gunaydın seker anneler ve seker bebıslerıs arkadasım cok guzel 2 zıbın setı almıs oglusuma.allah ım asık oldum cok guzellerkızlar dun kv kp geldı.ılk gecemızı guzel gecırdık cok sukur.zaten 1 hafta kalacaklarmıs.bugun yemek sıparıslerımı verdım bakalım ne olcakdun aksam dısarıdan bıseyler soyledık karnım tas gıbı oldu.korktum hıc hosuma gıtmed bu durum.sabah ac karnına bıle mıdem yanmaya devam edıyordu.rennıe aldım doktorun tavsıyesıyle.ınsallah ıyı gelecek.mıde yanmalarım gecerse yedıgım seyden de zevk alırım.

gıdımmla bende çok iyiyizz teyzelerii daha hareketi yok ama karnım bugün şiş gibi gazım mı var nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…