2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

gecmıs olsun canım.ınsallah kalan bebegının uzun omru olur.lekelenmenın devamıdır o bana kalırsa bende yasadım.ama endıselenıyorsan bır doktora gıtmen ıcını rahatlatır

canım hayırlı olsun aldıkların gıttın demekki hee ..bızde 2 gun once tartıstık eşler sanırım hepsı aynı uzulme netten bısey alıcam baksana dıyorum tvdan gozunu alamıyor sınır oldum Sonrada bagrındım yattım

Teşekkür ederim teyzeler nazlı kızım gösterdi sonunda ama ben hala acaba diyorum kızdır inşallah ayrıntılıya kadar sabredeceğim

Teşekkür ederim teyzeler nazlı kızım gösterdi sonunda ama ben hala acaba diyorum kızdır inşallah ayrıntılıya kadar sabredeceğim

ayy bende öle doktora 3 kere baktırdım kontrol ettirdim kesin kız mı diye diye erkek çıkarsa diyede beklemiyor değilim artık 1 ay sonraki gidişimde tam netleşir heralde kesin kız diyor ama erkek beklediğimden inanamıyor gibiyim hayırlısı artık

sorma sorma
benimki de oturmuş çizgi film izliyor sırf bebek şeylerine bakmayacak ya...
"getir neler almışız hepsini bakalım, eksikleri yazalım uzanamıyorum" dedim, getirmedi...
ben de söylendim söylendim durdum, sinirle yattım bir ton rüya gördüm ve yorgun uyandım
sen bir forum yap dayanamazsın :)

ben de son zamanlarda gideriz havuzlu handan eminönünden toplarız eşimle diyordum ama milyon çeşit var forumda.
pusetler en çok kafamı karıştıran konu, hem şık, hem kullanışlı, hem hafif, hem de uygun fiyatlısını bulan söylesin kızlar hahaha :)

gecmıs olsun canım.ınsallah kalan bebegının uzun omru olur.lekelenmenın devamıdır o bana kalırsa bende yasadım.ama endıselenıyorsan bır doktora gıtmen ıcını rahatlatır

İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.

bulusalım canım bebıslere bıseyler bakarız

şöyle birbirini anlayan, mağazada fikir veren, en azından eşlik eden birileri olur.
yoksa eşlerimize kalsa ohooooooooooooooooo

canım ben de her gidişimde kesin erkek mi diyorum :)
erkek istiyordum erkek nasip etti rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ama kızsa barizdir.
ben artık oğluşumun p.pisini tanıyorum ama işte onlar uzman diye gene soruyorum

aynen yaaa erkek mılletı ıste ne anlarrrrrrrrrr pefffffff

ayy aynı ben hiç kız olacağını düşünmemiştim ben erkek eşim kız diyordu erkek çıksa anasının oğlu diyeceğim diyordu,kız çıkınca ben diyorum babasının kızı öyle deme o bizim kızımız gücenir diyor

İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.

geçmiş olsun canım, bir doktora görünmekte fayda var tabi. git de bize de haber et.
inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin

Ben erkek bekliyordum çin takvimi erkek, rus takvimi kız dedi, rus takvimi tuttu

aynen canım ablamında kız dediler dediler erkek çıktı aklımı kurcalamıyor değil yani .. doktora söledim birde birşeyde sorulmuyoki anacım ben doktorum ben bilirim gibisinden bir bakış fırlattı sormadm başka bişe soramadm da heyecandan

İstanbul'da olanlar!

diyorum ki iyice ağırlaşmadan şöyle bir buluşsak tanışsak ne dersiniz?:44:

OLUR CANIM GORUSELIM
HAHAH cızgıı fılım mı amanınnnn ben lıste yaptım canım ..
bende emınonune gıdıcem havuzlu hana bıde annem bıyere goturcekmıs merter dedi sanırım cocuk seylerı cok varmıs

bende dun aksam konusrken benım oğlum sole benım oğluma bole yapıcam derken esım bı kızdı bana benım oglum dıyıp durma dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…