Günaydın kızlar. Her kese bebişini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Bir sorum olucak. Yaşayan varsa cevaplasın lütfen. Dün geceden bu yana acık kahve renkli su gibi, kokusuz akıntım oluyor. Daha önceleri kanamam oluyordu. Bizim bebiş ikizdi, biri gelişimini durdurdu. Zamanla kanama ve kekelenme yapıyordu. Bir gün önce lekelenme durmuşdu. Hiç böyle bir şey yaşamadım. Aklıma Allah korusun kötü şeyler geliyor ancak tam bir anlam veremedim. Böyle bir şey yaşayan varmı ? Geceden bu yana çok korkuyorum.
canım hayırlı olsun aldıkların gıttın demekki hee ..bızde 2 gun once tartıstık eşler sanırım hepsı aynı uzulme netten bısey alıcam baksana dıyorum tvdan gozunu alamıyor sınır oldumgünaydın sağlıklı bebişlerimiz olsun inşalllah
Kızlar dün öğlen yemeğini iyi yiyince akşam iş çıkışı bana bir enerji geldi, forum istanbul'a uğradım.
Meğer orası bebek şeylerinin olduğu bir cennetmiş, bunca zamandır giderim hiçbirine girmemişim, neler varmış bakmamışım, hiç ilgi alanım olmamış.
Koca bir dünya resmen.
Oğluşuma dün 5li body aldım hangi mağaza hatırlamıyorum ama resimlerini çekip koyunca yazarım, ilk patiğini aldım bebişiminnnn,
sonra dedim hiç takımı yok bir de tulum, önlük, şapka,eldiven takımı aldım.
Renk renk oldu oğluşum takım giydirmek halbuki tek isteğimdi.
Bu arada ben kara, babası kara oğlan da kara gelecek diye koyu lacivertleri alamıyorum ama çok güzel şeyler var, şöyle sarışın çocuk olsa offf :)
zara'ya da h&m'ye de baktım ama tek tek fiyat koyuyorlar 2li 3lüye göre daha pahalı oluyor bence o durumda ve pek de birşey yok ilk doğanlar için. Biraz daha büyüklere göre bence, en azından aklımdan çıkarmış oldum.
39tl'ye e-bebekte sanırım alt açma, penye battaniye ve yastık seti görmüştüm keşke alsaydım ama taşımaya üşendim.
Almayı düşünüyorum.:44:
xneharx
aldıkların çok cici canım, lcw var burda gidip o penye battaniyelere bakmam lazım, sağol haber verdiğin için.
Bir de chicco'nun yenidoğan hastane çıkışı seti 81 tl'den 49 tlye düşmüş, gerçi çok fazla parça değil ama çok şık, almadığım için üzüldüm, gene kutusundan dolayı aman kim taşıyacak dedim
kızlar ya alınacak şey çok eşimle tartıştık akşam akşam hiç bakmıyorsun almıyorsun düşünmüyorsun dedim, ben senin gibi değilim dedi.
İstanbul'da olanlar!
diyorum ki iyice ağırlaşmadan şöyle bir buluşsak tanışsak ne dersiniz?:44:
Teşekkür ederim teyzelernazlı kızım gösterdi sonunda ama ben hala acaba diyorum kızdır inşallah ayrıntılıya kadar sabredeceğim
Teşekkür ederim teyzelernazlı kızım gösterdi sonunda ama ben hala acaba diyorum kızdır inşallah ayrıntılıya kadar sabredeceğim
canım hayırlı olsun aldıkların gıttın demekki hee ..bızde 2 gun once tartıstık eşler sanırım hepsı aynı uzulme netten bısey alıcam baksana dıyorum tvdan gozunu alamıyor sınır oldumSonrada bagrındım yattım
gecmıs olsun canım.ınsallah kalan bebegının uzun omru olur.lekelenmenın devamıdır o bana kalırsa bende yasadım.ama endıselenıyorsan bır doktora gıtmen ıcını rahatlatır
Ben erkek bekliyordum çin takvimi erkek, rus takvimi kız dedi, rus takvimi tuttu
bulusalım canım bebıslere bıseyler bakarız
ayy bende öle doktora 3 kere baktırdım kontrol ettirdim kesin kız mı diye diyeerkek çıkarsa diyede beklemiyor değilim artık 1 ay sonraki gidişimde tam netleşir heralde kesin kız diyor ama erkek beklediğimden inanamıyor gibiyim hayırlısı artık
İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.
şöyle birbirini anlayan, mağazada fikir veren, en azından eşlik eden birileri olur.
yoksa eşlerimize kalsa ohooooooooooooooooo
canım ben de her gidişimde kesin erkek mi diyorum :)
erkek istiyordum erkek nasip etti rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ama kızsa barizdir.
ben artık oğluşumun p.pisini tanıyorum ama işte onlar uzman diye gene soruyorum
ayy bende öle doktora 3 kere baktırdım kontrol ettirdim kesin kız mı diye diyeerkek çıkarsa diyede beklemiyor değilim artık 1 ay sonraki gidişimde tam netleşir heralde kesin kız diyor ama erkek beklediğimden inanamıyor gibiyim hayırlısı artık
İlgin için teşekkürler. Lekelenme diyil yaa, su gibi ve de durup-durup geliyor. Adet pedi kullanıyorum. Doktorla şimdi konuşdum, gel bakıyım dedi. Bakalım artık hayırlısı.
hayırlı olsun canım kızcen
Ben erkek bekliyordum çin takvimi erkek, rus takvimi kız dedi, rus takvimi tuttu
İstanbul'da olanlar!
diyorum ki iyice ağırlaşmadan şöyle bir buluşsak tanışsak ne dersiniz?:44:
OLUR CANIM GORUSELIMsorma sorma
benimki de oturmuş çizgi film izliyor sırf bebek şeylerine bakmayacak ya...
"getir neler almışız hepsini bakalım, eksikleri yazalım uzanamıyorum" dedim, getirmedi...
ben de söylendim söylendim durdum, sinirle yattım bir ton rüya gördüm ve yorgun uyandım
sen bir forum yap dayanamazsın :)
ben de son zamanlarda gideriz havuzlu handan eminönünden toplarız eşimle diyordum ama milyon çeşit var forumda.
pusetler en çok kafamı karıştıran konu, hem şık, hem kullanışlı, hem hafif, hem de uygun fiyatlısını bulan söylesin kızlar hahaha :)
ayy aynı ben hiç kız olacağını düşünmemiştim ben erkek eşim kız diyordu erkek çıksa anasının oğlu diyeceğim diyordu,kız çıkınca ben diyorum babasının kızı öyle deme o bizim kızımız gücenir diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?