kızlarrr selammmm umarım keyifler yerindedir ...
vallahi ben hamileliğin tadını çıkartamıyorum birtürlü yaa çok zor geçiyorrr ..şu idrar yolları enfeksiyonundan kurtulamadım gitti..o kadar antibiyotik kulllandım geçti gibi oldu tekrar başladı ..deliricem artıkk ..ağrı yapıyor çok fena yaa ..tekrar başladım ilaca bu sefer daha düşük doz bakalım umarım artık yakamı bırakır bu illet ..
bu arada benimde 2 gündür dayanılmaz bel ağrılarım oldu özellikle yatınca oluyor sanırım yan yatmaktan kaynaklı ne zaman yan yatsaam başlaıyor ağırmaya ..uyuyamıyorum yaa daha şimdiden böyleyse ağırlaşınca ne yapacağız bilmiyorummm..hepinizi öpüyorumm tüm bunlara rağmen oğluş büyüyor tek tesellim onun iyi olması allahım sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin hepimize:)
ne 3 ü canım 1 buçuk haftadır kaşınıyorum ama alerji testi yapıldı en yüksek 86 çıkması gerekirken benim çıktı 300 küsür doktorumda alerji seviyen çok yükselmiş dedi
BENDE CEKIYORUM IDRAR YOLLARI ENFEKSIYONU CANIM ANTIBIYOTIK KULLANIYORUM SUAN
AYRICA KUMDA DOKUYORUM.nolcak bakalım 1 hafta sora bıdaha ıdrar testı verıcem ıdrar torbamda hep bır baskı var
bıran once atlatırız ıns
aklıma takıldı zaten canım bi arkadaşta söyledi bakalım yaptırcam kesin ne olur ne olmazoyle de olabilir tabiki ama benim 3 gün sürmüştü gecmeseydi dktorum karaciğer enzimlerine baktıracaktı ki nette de ben öyle okumuştum. sen yine de ne olr ne olmaz ölçtür bence.her yerde ölçüm yapılabilabiliyor. tabiki sen bilirsin de inş geçer tez zamanda alerjiyse de edğilse de.. çok geçmiş olsun canım
aynen canımm ya bende de kum enfeksiyon ve idrarımda baskı sürekli çişim var mış hissi ..allah yardımcımız olsun canımm ya inşallah geçer gider ..
KıZlar nasılsınız özledim sizi biliyorsunuz ben evle uğraşıyorum sonunda bulduk cok şükür bizim binanın arkasında bulduk elektrok su açıldı bugün hafta sonu yavaş yavaş taşınacam nasıl yapıcam tek başıma bilmiyorum. Bu arada filizim sonucların ıyı çıkmış cok sevındım bızde bugün gittik eşek sılası yüzünü göstermedi hersey iyi dedi doktorumuz şükür 420 gr olmuş ama boyunu söylemeyi unuttu doktor başka kım var doktora giden bilmiyorum hepiniz iyi haberler alırsınız inşallah cok yorgunum telefondan girdim İnternet'e gecmışşi okumadım hepinizi öptüm ben taşınana kadar fazla giremem öpdüm
kızlarrr selammmm umarım keyifler yerindedir ...
vallahi ben hamileliğin tadını çıkartamıyorum birtürlü yaa çok zor geçiyorrr ..şu idrar yolları enfeksiyonundan kurtulamadım gitti..o kadar antibiyotik kulllandım geçti gibi oldu tekrar başladı ..deliricem artıkk ..ağrı yapıyor çok fena yaa ..tekrar başladım ilaca bu sefer daha düşük doz bakalım umarım artık yakamı bırakır bu illet ..
bu arada benimde 2 gündür dayanılmaz bel ağrılarım oldu özellikle yatınca oluyor sanırım yan yatmaktan kaynaklı ne zaman yan yatsaam başlaıyor ağırmaya ..uyuyamıyorum yaa daha şimdiden böyleyse ağırlaşınca ne yapacağız bilmiyorummm..hepinizi öpüyorumm tüm bunlara rağmen oğluş büyüyor tek tesellim onun iyi olması allahım sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin hepimize:)
kızlar cıkmıo lınkte atılmıo zaten gruptanda bısey anlamadımmmmm anlıtyacagınız
ayy bsverın burda sohbet iiherkez facesnı yazıo ozelıme eklıyorum ama lınk calısmıo
msj olarak facede eklı meaıllerı yazın bıde ole deneyelım
canım erken doguma sebeb olurmus evet ama ılaclarımızı ıcmessek olur o yuzden ılacları aksatmamalıyız..O idrar yolları enfeksiyonu derdi bende de var canım çok ağrım oluyor benimde kasıklarımda sanki bir ağırlık var gibi.ilaçlarım bitti bakalım faydası olacakmı..pazartesi tekrar görüşürüz doktorla bakalım napıcaz inşAllah geçer benim endişem ağrı değil aslında bebeğime zarar vermesinden erken doğum olmasından korkuyorum..inşallah bi sıkıntı yaşamayız..
offffffffffff ben bguun hıc hıssetmedım yaaaaaaa sabahtan beriKızlar elimi karnıma koydum o sırada bi tekme geldi tam da baş parmağıma denk geldi, ayyy içim bi hoş oldu haaaa içerde biri vaaaaaarrrr
bu arada tekme yemek eşimin çok hoşan gitti sürekli karnımı sallıyo sıkıyo tekme atsın diye
KıZlar nasılsınız özledim sizi biliyorsunuz ben evle uğraşıyorum sonunda bulduk cok şükür bizim binanın arkasında bulduk elektrok su açıldı bugün hafta sonu yavaş yavaş taşınacam nasıl yapıcam tek başıma bilmiyorum. Bu arada filizim sonucların ıyı çıkmış cok sevındım bızde bugün gittik eşek sılası yüzünü göstermedi hersey iyi dedi doktorumuz şükür 420 gr olmuş ama boyunu söylemeyi unuttu doktor başka kım var doktora giden bilmiyorum hepiniz iyi haberler alırsınız inşallah cok yorgunum telefondan girdim İnternet'e gecmışşi okumadım hepinizi öptüm ben taşınana kadar fazla giremem öpdüm
benim facebookum var ama sohbete burdan devam etmeyi tercih ediyorum canim.
Çalışan anneler hariç niye biberon almayı düşünüyorsunuz ben anlamadım eğer emme de ve sütte bir sorun yoksa kucağımıza alıp emzirmiyormuyuz ben almayı hiç düşünmüyorum doğumdan sonra ihtşyacım olursa alıcam bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum benim bilmediğim bir şey de varsa bilgi verirseniz sevinirim.
canım ben de senin gibi düşünenlerdendim. hatta kardeşime memeyi bırakır diye kullandırmamıstım ama gecen arkadasım dediki. geceleri en azından bir iki kez eşin biberonla sağdığın sütü verir sen de kesintisiz uyumuş olursun valla bana cok mantıklı geldi.
philips avent anne memesi gibi olanlardan ve sağma makinesi almayı düşünüyorum sonucta bazen sütünün azaldıgı da oluyor en azından ac kalmaz stoktan veririm diyorum ya da dısarı flian cıkmak zorunda kalırsam evdekiler verir. biberon almak emzirmemek anlamına gelmez bence müthiş bi bağ emzirmek ama lazım olacaktır diye düşünüyorum ben yine de...
Kizlar bende biraz nettede oglumun kilosunu inceledim , bi sorun yok zaten doktorumda demisti bu cok iyi birsey diye ama ben dayanamadimarastirdim biraz galiba oglumda dayisina benziyecek , kardesim 4 bucuk kilo dogmus :)
Birsey olmaz canim bencede , uc gun once bende oyle bozulmus sutten sutlu kahve yapmisim , sutu bir yudumladim böoooog igrencti ..demin bi sut iceyim dedim biraz kokusu garip geldi yudum alayim dedim...zehir gibi olmus tadi nasil oyle olduysa koca karton kutu, yeni de almistik, tukurdum yarisini ama yarisini da istemeden yuttum. bir yudumdan bir sey olmaz herhalde ama oyle zehir gibiydi ki tadi icim yandi valla. dikkat edin sutlere kizlar yaz yaz.
Kizlar bende biraz nettede oglumun kilosunu inceledim , bi sorun yok zaten doktorumda demisti bu cok iyi birsey diye ama ben dayanamadimarastirdim biraz galiba oglumda dayisina benziyecek , kardesim 4 bucuk kilo dogmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?