2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

BENDE CEKIYORUM IDRAR YOLLARI ENFEKSIYONU CANIM ANTIBIYOTIK KULLANIYORUM SUAN
AYRICA KUMDA DOKUYORUM.nolcak bakalım 1 hafta sora bıdaha ıdrar testı verıcem ıdrar torbamda hep bır baskı var
bıran once atlatırız ıns

ne 3 ü canım 1 buçuk haftadır kaşınıyorum ama alerji testi yapıldı en yüksek 86 çıkması gerekirken benim çıktı 300 küsür doktorumda alerji seviyen çok yükselmiş dedi

oyle de olabilir tabiki ama benim 3 gün sürmüştü gecmeseydi dktorum karaciğer enzimlerine baktıracaktı ki nette de ben öyle okumuştum. sen yine de ne olr ne olmaz ölçtür bence.her yerde ölçüm yapılabilabiliyor. tabiki sen bilirsin de inş geçer tez zamanda alerjiyse de edğilse de.. çok geçmiş olsun canım

aynen canımm ya bende de kum enfeksiyon ve idrarımda baskı sürekli çişim var mış hissi ..allah yardımcımız olsun canımm ya inşallah geçer gider ..

aklıma takıldı zaten canım bi arkadaşta söyledi bakalım yaptırcam kesin ne olur ne olmaz

aynen canımm ya bende de kum enfeksiyon ve idrarımda baskı sürekli çişim var mış hissi ..allah yardımcımız olsun canımm ya inşallah geçer gider ..

AY CANIM SORMA YAA ÇOK FENA DEVAMLI WC DEYIM 3 LITRE SU ICIYORUM ANTIBIYOTIK VERDI ONU ICIYORUM SIMDI .
BEBEGI DEvamlı asagıda hıssedıyorum dr da dedım dun ıltıhaptanmıs inş bıran once gecer..

KıZlar nasılsınız özledim sizi biliyorsunuz ben evle uğraşıyorum sonunda bulduk cok şükür bizim binanın arkasında bulduk elektrok su açıldı bugün hafta sonu yavaş yavaş taşınacam nasıl yapıcam tek başıma bilmiyorum. Bu arada filizim sonucların ıyı çıkmış cok sevındım bızde bugün gittik eşek sılası yüzünü göstermedi hersey iyi dedi doktorumuz şükür 420 gr olmuş ama boyunu söylemeyi unuttu doktor başka kım var doktora giden bilmiyorum hepiniz iyi haberler alırsınız inşallah cok yorgunum telefondan girdim İnternet'e gecmışşi okumadım hepinizi öptüm ben taşınana kadar fazla giremem öpdüm

demin bi sut iceyim dedim biraz kokusu garip geldi yudum alayim dedim...zehir gibi olmus tadi nasil oyle olduysa koca karton kutu, yeni de almistik, tukurdum yarisini ama yarisini da istemeden yuttum. bir yudumdan bir sey olmaz herhalde ama oyle zehir gibiydi ki tadi icim yandi valla. dikkat edin sutlere kizlar yaz yaz.

canım hayırlı olsun cok sevındımmmm ev buldugunuza..
bende dun gıttım benımkıde 370 gr olmuss boyuda 27 cm bızımkı mubarek herseyı gosterdı senınde guzel cıkmasına sevındım ..kendını fazla yorma cok optukkk

O idrar yolları enfeksiyonu derdi bende de var canım çok ağrım oluyor benimde kasıklarımda sanki bir ağırlık var gibi.ilaçlarım bitti bakalım faydası olacakmı..pazartesi tekrar görüşürüz doktorla bakalım napıcaz inşAllah geçer benim endişem ağrı değil aslında bebeğime zarar vermesinden erken doğum olmasından korkuyorum..inşallah bi sıkıntı yaşamayız..

Kızlar elimi karnıma koydum o sırada bi tekme geldi tam da baş parmağıma denk geldi, ayyy içim bi hoş oldu haaaa içerde biri vaaaaaarrrr

bu arada tekme yemek eşimin çok hoşan gitti sürekli karnımı sallıyo sıkıyo tekme atsın diye

benim facebookum var ama sohbete burdan devam etmeyi tercih ediyorum canim.

canım erken doguma sebeb olurmus evet ama ılaclarımızı ıcmessek olur o yuzden ılacları aksatmamalıyız..
offffffffffff ben bguun hıc hıssetmedım yaaaaaaa sabahtan beri

hayirlisi olsun canim :) bak ne guzel kolayca bulmussun :) biz de tasinacagiz sanirim 1-2 aya ben de iyice agirlasmis halimle esimle tek basimiza tasiyacagiz, artik bulunur bir yol napalim, huzurla oturalim da :)

canım emzik ve biberon vermeden bebek büyümez mi? büyür tabii. ama anneye çok zor olur.
ilk 3 hafta biberon verilmez zaten. ancak bebiş çok küçük olduğundan geceleri neredeyse 1 sonra 2 sonra 3 saatte bir emmek isteyecek ve sen her seferinde uyanacaksın. aslında kadınlar tam bu ara yaşlanıyor işte. o uykusuzluk bitiriyor insanı.

diğer arkadaşın da dediği gibi eğer sağar sütünü koyarsan, sen biraz daha uzun uyuyabilirsin. bebek bakımı kolay değil. dinç bir şekilde kalkabilmek büyük lüks oluyor.

bir de senin dışarıya çıkma ihtiyacın, ne bileyim kuaföre ya da arkadaşlarına gitmek isteyeceğin zamanlar olacak. o zaman da lazım biberon. ben mama tercih etmediğim için, pompa, biberon ve saklama kabını kendimce en iyisi, en verimlisinden almıştım. süt o kadar kıymetli ki. damlasını ziyan etmez iş bilir hemşireler mesela. senin bebeğin için gereken ne varsa sütünde olacak. hiç bir laboratuar yapamaz anne sütünü. mucize.

ben avent almıştım. burdaki gibi kullandım, bebişim ben yokken de sütümü güzel güzel aldı: http://www................../2011/07/04/bebekler-icin-ankastre-set/

artık natural serisi var avent'in. özellikle biberonda onu almak çok daha mantıklı. aynı anne memesi gibi ve koliğe karşı çok etkili.

umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet canım aynen. emzirme şart ve birincil. ama insanın kendini yedeklemesi gerekiyor. hele ki konu anne sütüyse. bence de avent natural biberon en uygun seçenek şu anda, biberon almayan bebek çok zor ve bu biberon o ihtimali minimuma indiriyor.

natural pompa da çok iyi, çok iyi. benzerlerinden daha çok süt sağdığı kanıtlanmış o pompanın, fiyatı o yüzden biraz yuksek galiba. çocuğunun boyu, zekası, sağlığı anne sütüne bağlı diye düşününce de değer diyor insan.

Kizlar bende biraz nettede oglumun kilosunu inceledim , bi sorun yok zaten doktorumda demisti bu cok iyi birsey diye ama ben dayanamadim arastirdim biraz galiba oglumda dayisina benziyecek , kardesim 4 bucuk kilo dogmus :)

Kizlar bende biraz nettede oglumun kilosunu inceledim , bi sorun yok zaten doktorumda demisti bu cok iyi birsey diye ama ben dayanamadim arastirdim biraz galiba oglumda dayisina benziyecek , kardesim 4 bucuk kilo dogmus :)

canım ne kadardıki bebişinin gr benim 21+1 günlükken 440 gr olmuştu benim oğluşumda

Birsey olmaz canim bencede , uc gun once bende oyle bozulmus sutten sutlu kahve yapmisim , sutu bir yudumladim böoooog igrencti ..

Sana bazen kiziyorum biliyormusun birgullll :)))
Nasil sorun cikarayimda kafama takayim diyorsun anacim ..
Masallah tosununa doktorun iyi dems , her bebegin ölcusu boyu kilosu farkli
Zaten kiloyu sirf kemiklerin uzunlugunu olcerrk tahmini yapiyorlar ..

Bence boy ve kiloyu burda birbirimizle olcmememiz gerekir yani kiyaslama olmamali her bebek her gen farkli dedigim gibi ...
Takma kafana yani :))

Kurtlukirazinda bugun kontrolu vardi insallah iyi gecmstir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…