2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar lınk atıyım gelın ama facesı olmayanlara cok uzuluyorum acamayanlarda var eslerınden dolayı burayıda boslamassak cok sevınırım

Son düzenleme:
Grubun linki varsa koysana filiz 2013 kasım anneleri olan senin açtığın mı herkese açık ....

Grubun linki varsa koysana filiz 2013 kasım anneleri olan senin açtığın mı herkese açık ....

grup gızlı oldugundan dolayı lınkte ekledım ama cıkmadı cnm? nıekı anlamadım evet bende yana deıldım facede acılmasından ama facesı olmayanlara uzuluyordum ama burayıda boslamayız kesınlıkleeeeee

grup gizliyse sen sadece mail adreslerinden davet gönderirsin diye biliyom :44::44: Bir tane açık sayfa var ama herkese 2013 kasım anneleri diye ....

face olmayan arkadaşşlar bence hemen açsınlar kimseyi eklemeden sadece kasım annelerine üye olsunlar eşleri görüncede sadece bu grupla paylaşımda bulunmak için açtıklarını söylesinler bence kızmazlarrrrr...herkes gelsin kimse üzülmesin yaaaa

Kızlar kullan-at şeklindeki örtüler hakkında nacizane bilgimi aktarayım. Ben şundan almıştım

Hediye olarak gelen mavi paket daha ince örtülerden oluşuyor. Benim aldığım sarı paket ise pofuduk diye geçiyor. İçinde 10 adet var.İsmi kullan-at ama bir kere kullanıp atcaz diye düşünmeyin. Gezmeye giderken koca penye alt açma örtülerimizi çantalarıma koymak yerine bunlardan 2 tane koysak yeterli. Mesela dışardayken ya da başkalarının evinde bebeklerin altlarına serebiliriz, yumuşacık ve çişi de geçirmiyor. Yine aynı şekilde kanepede ya da yatakta bebeklerimizin altını açıp havalandıracağımız zaman yine bunları serebiliriz altına,çiş yapsa da geçirmez. Hem diğer aldığımız alt açma minderlerine bir defa kaka ya da çiş bulaşırsa hemen yıkamak zorunda kalcaz ama bu adı üstünde kullan-at. Büyüdüğü zaman da çarşafın altına yine naylon muşamba görevinde kullanabiliriz. Boyutları çok büyük, bazı kullanıcılar dörde veya 2ye bölerek kullanıyor. Yani çiş ya da kaka bulaşmadığı sürece aynı bezi 3-5 hatta 10 defa bile kullanabilirsiniz. Baby&me, dalin gibi pek çok markada bu tarz alt açma örtüleri mevcut.
Eğer alcaksanız sarı bu benim yukarıda paylaştığımdan yani Baby&Me'nin pofuduk sarı paketinden alın. Mavi paket dediğim gibi daha ince ve daha az kullanışlı.Yine aşağıda özelliklerini netten almıştım:
Özellikleri:

Baby& Me alt Değiştirme Örtüsü- pofuduk ile alt değişimi sırasında bebeğinizin ve etrafın kirlenmesini önlersiniz.
Sıvıyı anında içine hapseden selüloz tabaka ile güvenilir bir ortam sağlarsınız.
Evde, dışarıda,seyahatte,kısacası her yerde bebeğinizin oturduğu ve yattığı yüzeylerde hijyenik bir ortam yaratırsınız.
Bebeğinizin çarşafı altına sererek gece kazalarına karşı yatak koruyucu olarak da kullanabilirsiniz.
60x60 ebatlarındaki Baby& Me Alt Değiştirme Örtüsü- pofuduk rengarenk ve şirin desenleriyle ve yumuşacık dokusuyla bebeğinizin de çok hoşuna gidecek.
Paket içerisinde 10 adet ürün mevcuttur.

Üretim Yeri : Almanya
Markanın ait olduğu ülke : Türkiye

Ne yazdım beeeeeee

kızlar lınk atmak yasakmıs o yuzden atamıyorummm zaten lınkte calısmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuyor yaniii anlıyacagınızz

Kızlar Filizin açtığı grup beğenmeli sayfa değil, gizli grup, dışardan görünmüyor. Siz facelerinizi fillize özelden yazın gruba eklesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…