2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar lınk atamıyorum zaten grubada ekleyemıyorum sızlerı ayy sınır oldum vallaaaaaa yaa facesı olmayanlarda var bulduklarımı ozelden attım msj dıer kutusuna baksın faceden ok.
burayı aksatmayalım ama ben buraya daha cok alıstım facede pek anlamam ok..
msj kutunuz dolu burdada burcuhayal yazamıom

orayı daha çok seveceksin bak emin ol..orda herşey herkes daha gerçek g eliyo insana fotosunu görüyosun biz eski grupta ultrason görüntülerine kadar paylaşırdık

Canım ben bulamadım facede kasım anneleri diye arayınca 5 grup çıkıyor.eylül ekim kasım annelerimi bizimkisi ?

link yada tam adı nedir grubun

sıldım fılızcım hıc uyarı gelmedı dolu dıye haberım yoktu sen demesen

burda yazdıklarımızı daha sonra silemiyoruz da herkese acık oldugundan ben cok paykaşım yapamıyorum ama face daha gzuel oalcak diye dusunuyorum. burdan geçmişi okumak cidden zor oluyor ama yine de burayı da boşlamayalım kesinlikle..

kızlar cıkmıo lınkte atılmıo zaten gruptanda bısey anlamadımmmmm anlıtyacagınız
ayy bsverın burda sohbet ii herkez facesnı yazıo ozelıme eklıyorum ama lınk calısmıo
msj olarak facede eklı meaıllerı yazın bıde ole deneyelım

Son düzenleme:
herkese merhaba kızlar oglumla biz gittik tetenoz aşımızı yaptırıp geldik.hepinize kocaman öpücükler.

FİLİZ TEYZE grubu kurmayı başarabilirsen benide eklersin:))

özelıme attıgınız meaıller eklendı meaıl kuutunuzu acın .kızlar tekrar soyluyorum lınk atamıyorum atmak yasak ve tekrar soyluyorum burayı boslamayalım olurmu zaten facede eklemede vs de olmuo zor oldu....
eklenmek ısteyenler ozelıme meaılını atsın meaıl kutusuna gelıyor lınk ordan gelebılır

Son düzenleme:
beniii çoookkk merak eden arkadaşlarım koydum özel albüm. merakınızı giderebilirsiniz. öpüyorum hepiniziiiii . işim çokk sonra dönerim topiğe

Burcakcigim ayni isimdeki insanlar cok mu benzer nedir, benim yillar once Garanti Bankasinda calisirken Burcak diye cok sevdigim bir arkadasim vardi, o kadar benziyorsun ki ona :)))))

ayni seyleri ben de yasiyorum, haftaya cuma randevum soracagim magnezyumu.

kızlar ben galiba hamilelik alerjisi yaşıyorum varmı aranızda böyle bişey yaşayan bugün tekrar doktora gittim krem felan yazdı ama kaşıntıdan ölüyorummmm

kızlar ben galiba hamilelik alerjisi yaşıyorum varmı aranızda böyle bişey yaşayan bugün tekrar doktora gittim krem felan yazdı ama kaşıntıdan ölüyorummmm

karaciğer enzimlerine bakıldı mı canım eger yukseldiyse o da kasıntı yapabiliyor ve önemli bi durum ölçülmediyse mutlaka ölçtür derim 3 günden fazla surduyse kasıntın..

karaciğer enzimlerine bakıldı mı canım eger yukseldiyse o da kasıntı yapabiliyor ve önemli bi durum ölçülmediyse mutlaka ölçtür derim 3 günden fazla surduyse kasıntın..
ne 3 ü canım 1 buçuk haftadır kaşınıyorum ama alerji testi yapıldı en yüksek 86 çıkması gerekirken benim çıktı 300 küsür doktorumda alerji seviyen çok yükselmiş dedi

kızlarrr selammmm umarım keyifler yerindedir ...

vallahi ben hamileliğin tadını çıkartamıyorum birtürlü yaa çok zor geçiyorrr ..şu idrar yolları enfeksiyonundan kurtulamadım gitti..o kadar antibiyotik kulllandım geçti gibi oldu tekrar başladı ..deliricem artıkk ..ağrı yapıyor çok fena yaa ..tekrar başladım ilaca bu sefer daha düşük doz bakalım umarım artık yakamı bırakır bu illet ..

bu arada benimde 2 gündür dayanılmaz bel ağrılarım oldu özellikle yatınca oluyor sanırım yan yatmaktan kaynaklı ne zaman yan yatsaam başlaıyor ağırmaya ..uyuyamıyorum yaa daha şimdiden böyleyse ağırlaşınca ne yapacağız bilmiyorummm..hepinizi öpüyorumm tüm bunlara rağmen oğluş büyüyor tek tesellim onun iyi olması allahım sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin hepimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…