sırf sızler ıcın face actım haaaaa yıllarca acmamıstım
kızlar lınk atamıyorum zaten grubada ekleyemıyorum sızlerı ayy sınır oldum vallaaaaaa yaa facesı olmayanlarda var bulduklarımı ozelden attım msj dıer kutusuna baksın faceden ok.
burayı aksatmayalım ama ben buraya daha cok alıstım facede pek anlamam ok..
msj kutunuz dolu burdada burcuhayal yazamıom
kızlar kasım annelerı dıye grup acmıstım ben onceden ama onlıne deıldı kımseyıde eklememıstım hatta baslarda solemıstık facesı olmayanlar vardı uzulmesınler dıye eklemedık ama ıstıosanız onlıne ettım acık suanda bır tek ben varım sıtede sımdı bıde burcagı ekledım facede eklıydık
link yada tam adı nedir grubunkızlar lınk atamıyorum zaten grubada ekleyemıyorum sızlerı ayy sınır oldum vallaaaaaa yaa facesı olmayanlarda var bulduklarımı ozelden attım msj dıer kutusuna baksın faceden ok.
kızlar lınk atamıyorum zaten grubada ekleyemıyorum sızlerı ayy sınır oldum vallaaaaaa yaa facesı olmayanlarda var bulduklarımı ozelden attım msj dıer kutusuna baksın faceden ok.
beniii çoookkk merak eden arkadaşlarım koydum özel albüm. merakınızı giderebilirsiniz. öpüyorum hepiniziiiii. işim çokk sonra dönerim topiğe
günaydın canım geçmiş olsun ben dün doktordaydım benimde bacağım ve belim ağrıyodu yan yatıyoruz ya o yapıyomuş bel ağrısını et süt ürünlerini çoğalt dedi magnezyum verdi sanırım seninde öyledir bende çok çabuk tutuluyorum oturduğum yerden kalkarken bile vuruyo bazen bana önemli bişey olmadığını söyledi doktorum umarım seninde böyledir
kızlar ben galiba hamilelik alerjisi yaşıyorum varmı aranızda böyle bişey yaşayan bugün tekrar doktora gittim krem felan yazdı ama kaşıntıdan ölüyorummmm
ne 3 ü canım 1 buçuk haftadır kaşınıyorum ama alerji testi yapıldı en yüksek 86 çıkması gerekirken benim çıktı 300 küsür doktorumda alerji seviyen çok yükselmiş dedikaraciğer enzimlerine bakıldı mı canım eger yukseldiyse o da kasıntı yapabiliyor ve önemli bi durum ölçülmediyse mutlaka ölçtür derim 3 günden fazla surduyse kasıntın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?