2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım çok etkilendim vallahi geçmisi de okudum neler yaşamışsın allahım yardım etsin bol bol dua et kv galiba eşin bu dönemde sana çok bağlanacak diye mi korkuyor ne ben senin yerinde olsam hayatta hizmet etmem ya görümceye hamile hamile ben yorgunum siz alın ne alcaksanız diyiver allahım yardımcın olsun

esim sadece biraz gamsizdir ama gecmisi okuyunca ne nankormusum dedim.. esimden de ailesnden de Rabbim bin kat razi olsun .. el ustunde tutuyolar bebek gibi ilgileniyorlar... cok sukur.. Allah sabir versn, bu donemde tahammul etmek zor gercekten..

kızlar nasılsınız? gece gece uyku tutmadı
hiç 2 gün boyunca bebişi hissetmediğiniz oldumu
benim oğlum tekmelemiyor dünden beri çok tedirginim

Gözün aydin canim .. Hayirlisi ile kucagimiza almak nasip olur insallah
benim kide 22. hafta 500 gr 27 cm idi. sorun yok doktor cok iyi dedi:))
Nerelerdesin canim sen ?? Bayada oldu görüsmeyeli , bu arada masallah bebeklerimize kilolari cok güzel :) umarim saglikli bir sekilde normal dogumla aliriz kucagimiza
kızlar nasılsınız? gece gece uyku tutmadı
hiç 2 gün boyunca bebişi hissetmediğiniz oldumu
benim oğlum tekmelemiyor dünden beri çok tedirginim

Bende bugün uyuyamadim , ben tellden girdigim icin kac haftalik oldugunu göremiyorum canim ? Dün bende bütün gün kosturdugum icin fazla bebegin hareketlerini hissedemedim, sende korkma canim birsey yoktur insallah , bi anda anne ben burdayim diye tekmeler insallah

çok morardı benim koldan ve bacaktan.o nedenle bilmiyorum hep karından oldum bugüne kadar.çok şişersem kola geçerim artık :)

Canım benim bebeğim tüp bebek. Bugüne kadar çok iğne kullandım yani. Ayrıca hastanede iğne kullanan bir sürü arkadaşım oldu. Gözlemlediğim kadarıyla iğneyi 90 derecelik açıyla vurmadığında morarıyor. İlaç derinin altında toplanıp yayılmıyor çünkü. Ona dikkat et bi de öyle dene.

arkadaşlar tek tek alıntı yapmayı beceremediğimden tek mesajla hepinize teşekkür etmek istedim.ne yazıkki,kaynanam pek anlayışsız bu konularda.dün eşim yine mesaideydi 12 de geldi..tabi beni kandıracak bişeyler almıştı yine
oğlumuza ayakkabı almış.ilk kez daha alıyor bişey..sonra oturup 2 ye kadar konuştuk.bu sefer hemen yumuşamadım.özür diledi.bundan sonra seninle ailem arasında ince bir çizgi olacak her zaman dedi..bakalım,umarım

evet bunu biliyordum ama karında morarmıyor kolda oluyor hep onu anlayamadım

canim benim direnisdeyim, orada da ban aliyorum zirt pirt:)) insaalllahhhh Birgülcümmm, insalllah normal dogum ile saglikla aliriz kucagimiza.. Benim 9 unda detayli ultrasonum var, Hannover de bir hastaneden randevu aldi doktorum. Iki doktor bakicak, cok heyecanliyim. Insaallah güzel haberler ile gelebilirimmmm.. Sen ebe ayarladin mi yoksa daha erken mi?

kızlar birazdan dışarı çıkacağım.araştırma yaptım pek çok sitede zararlı değildir diyor.heralde ben bugün boyatırım ya saçımı.valla çingeneye döndüm utanıyorum artıkkk

kızlar birazdan dışarı çıkacağım.araştırma yaptım pek çok sitede zararlı değildir diyor.heralde ben bugün boyatırım ya saçımı.valla çingeneye döndüm utanıyorum artıkkk

benım kafada 3 renk sarı sıyah kahve karısık bende boyatıcaktım annem solendı ama dr kesınlıkle boyat ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkla boyat dedi dedım kımyasal dıo kuaforler ne kadar bıtkıselde olsa ıcınde var dıo kımyasal arkadasım kuafor .
dedi onlar dr deıl bız dr'uz dedi ama ben hala cesaret edemedım
buarada sen nerde oturuyorsun cnm starcıtyı demıssn tüühh basta deseydın keskee yaaa gıderdım hafta ıcı bugun baska yere gııdcez

bende dün öğrendim ya orada panayır olduğunu biçok şey aldım çokta para etmedi.hele hummelin çocuklar için yaptığı tulumlar var harika polardan.astronot modeli 20 tl :)
ben altın yıldız sitelerinin orada oturuyorum :)

ahh nurdan ahh sımdımı solenır bu heeeeee gelıom yanına sımdı tuh yaaaaa bugun gıdemem
hafta ıcı haberım olsaydı kesın gderdm ..bugun marmara form gıdıcez eşim kendıne alısverıs yapıcakmıs
hummelde cok guzell modeller var ama beden cok fazla kalmamıstı baktm gecen.
dısneyın tulumlarınımı aldın okadar ucuza nerden aldın peki dısneyın tulumunu magaza?
buarada ben cennetteyım starcıty yakın 15 20 dk arabayla armonıde 5 dk

chicco ve wenice getirtmiş disney tulumlarını :)
lisanslı taraftar tulumları ve ayakkabılarda vardı hemen bi galatasaraylı takım aldım aslan parçama
küvette getirmişlerdi bebek için tahliye tıpalı falan bide onadna aldım 25 tl o da..

hımmm ıyı yapmıssın cnmmmm gule gule kullansın kuzucugun.
uygun orası bılıyorummm outlet oldugu ıcın sanırım:)) neyse hafta ıcı bıgun gıdıyım ben kendım ındırım kalksada genede uygun oluyor orası :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…