kızlarr...
ben hamile depresyonuna girdim galiba.Eşim işi gereği hafta içi birgün izin kullanıyor.o gündede birbirimizi göremiyoruz bile.daha hiç benimle hastaneye gelmiş değil.hep yalnız gidiyorum ya kontrollerimeorada bakıyorum başkaları eşleriyle beraber gelmiş ben hep tekim yalnızım,kv desen hak getire hayatta gelmez
dün eşimin yine izinli günüydü...zehir ettiler bize ya..öğlen geldiler akşama kadar kaldılar,insan hiç mi demez başbaşa kalsınlar zaten bir günleri var diye..her hafta aynı bıktım artık yagece saat birde gittiler,görümcem yerinden kalkmadı hep ayağa hizmet...ille tutturdular bizi bırak diye evleri 2 yan sokakta...sonra eşim orda uyumuş!
saat 3 oldu aradım en sonunda seni bekliyorum diye,kv çıktı uyudu burda kalacak bu gece diye...1-2 saat önce uğradı eşim bağırdım onada bi güzel..sonrada ağladım işte...çok mutsuzum kızlar resmen tek başıma hamilelik geçiriyorum kimsenin umurunda bile değil
hele bide geçen gün nerden bulduysa kullanılmış eşyalar getirmiş al bebeğine giydir diyo kv bozuntusu....onada kızdım
kızlar ben haksızmıyım sizce ya
Gözün aydin canim .. Hayirlisi ile kucagimiza almak nasip olur insallahgünaydın kızlar,dün çok yorgundum oyüzden yazamadım.çok şükür iyi geçti ayrıntılımız.cd de verdiler foto da.ama yüzünü göstermedi sıpa yaaa,elleriyle kapatmış,bi açacak gibi yapıyor tekrar kapatıyor.dr kandırıyor bu bizi diyor :).ama çok güzel bir duygu renkli görmek.başkasının yanıda elimi tutmayan kociş bile ellerimi sıkı sıkı tuttu.o da çok duygulandı.rabbim olmayan herkese nasib etsin inşallah evlat sahibi olmayı.350 gr olmuş herifçik.
Nerelerdesin canim sen ?? Bayada oldu görüsmeyeli , bu arada masallah bebeklerimize kilolari cok güzel :) umarim saglikli bir sekilde normal dogumla aliriz kucagimizabenim kide 22. hafta 500 gr 27 cm idi. sorun yok doktor cok iyi dedi:))
kızlar nasılsınız? gece gece uyku tutmadı
hiç 2 gün boyunca bebişi hissetmediğiniz oldumu
benim oğlum tekmelemiyor dünden beri çok tedirginim
çok morardı benim koldan ve bacaktan.o nedenle bilmiyorum hep karından oldum bugüne kadar.çok şişersem kola geçerim artık :)
Canım benim bebeğim tüp bebek. Bugüne kadar çok iğne kullandım yani. Ayrıca hastanede iğne kullanan bir sürü arkadaşım oldu. Gözlemlediğim kadarıyla iğneyi 90 derecelik açıyla vurmadığında morarıyor. İlaç derinin altında toplanıp yayılmıyor çünkü. Ona dikkat et bi de öyle dene.
kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.
kızlar nasılsınız? gece gece uyku tutmadı
hiç 2 gün boyunca bebişi hissetmediğiniz oldumu
benim oğlum tekmelemiyor dünden beri çok tedirginim
Gözün aydin canim .. Hayirlisi ile kucagimiza almak nasip olur insallah
Nerelerdesin canim sen ?? Bayada oldu görüsmeyeli , bu arada masallah bebeklerimize kilolari cok güzel :) umarim saglikli bir sekilde normal dogumla aliriz kucagimiza
Bende bugün uyuyamadim , ben tellden girdigim icin kac haftalik oldugunu göremiyorum canim ? Dün bende bütün gün kosturdugum icin fazla bebegin hareketlerini hissedemedim, sende korkma canim birsey yoktur insallah , bi anda anne ben burdayim diye tekmeler insallah
kızlar birazdan dışarı çıkacağım.araştırma yaptım pek çok sitede zararlı değildir diyor.heralde ben bugün boyatırım ya saçımı.valla çingeneye döndüm utanıyorum artıkkk
benım kafada 3 renk sarı sıyah kahve karısıkbende boyatıcaktım annem solendı ama dr kesınlıkle boyat ıstedıgın zaman ıstedıgın sıklıkla boyat dedi dedım kımyasal dıo kuaforler ne kadar bıtkıselde olsa ıcınde var dıo kımyasal arkadasım kuafor .
dedi onlar dr deıl bız dr'uz dedi ama ben hala cesaret edemedım
buarada sen nerde oturuyorsun cnm starcıtyı demıssn tüühh basta deseydın keskee yaaa gıderdım hafta ıcı bugun baska yere gııdcez
bende dün öğrendim ya orada panayır olduğunu biçok şey aldım çokta para etmedi.hele hummelin çocuklar için yaptığı tulumlar var harika polardan.astronot modeli 20 tl :)
ben altın yıldız sitelerinin orada oturuyorum :)
ahh nurdan ahh sımdımı solenır bu heeeeee gelıom yanına sımdıtuh yaaaaa bugun gıdemem
hafta ıcı haberım olsaydı kesın gderdm ..bugun marmara form gıdıcez eşim kendıne alısverıs yapıcakmıs
hummelde cok guzell modeller var ama beden cok fazla kalmamıstı baktm gecen.
dısneyın tulumlarınımı aldın okadar ucuza nerden aldın peki dısneyın tulumunu magaza?
buarada ben cennetteyımstarcıty yakın 15 20 dk arabayla armonıde 5 dk
chicco ve wenice getirtmiş disney tulumlarını :)
lisanslı taraftar tulumları ve ayakkabılarda vardı hemen bi galatasaraylı takım aldım aslan parçama
küvette getirmişlerdi bebek için tahliye tıpalı falan bide onadna aldım 25 tl o da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?