canim benim direnisdeyim, orada da ban aliyorum zirt pirt:)) insaalllahhhh Birgülcümmm, insalllah normal dogum ile saglikla aliriz kucagimiza.. Benim 9 unda detayli ultrasonum var, Hannover de bir hastaneden randevu aldi doktorum. Iki doktor bakicak, cok heyecanliyim. Insaallah güzel haberler ile gelebilirimmmm.. Sen ebe ayarladin mi yoksa daha erken mi?
kesinlikle bilenler yardımcı olsun bu hafta alışveriş yapacağım ama çok acemiyim bilinçsizce almak istemiyorum
canım ınan ben cok sevındım ve cok duygulandım benımde oglum olsaydı adı toprak olacaktı ınan en mutevazı ısımdır toprak adıyla yasasın ınsaallah kızım olcak benım adını da esila mina koyduk bile :)Kızlar selam yine bayadır giremedim.Okul çok yoğundu çok şükür herkes gitti iki ay tek başıma rahat edicem.İnanılmaz bel ağrısı çekiyorum. Fıtık iyice zorlamaya başladı. İlk hamileliğimde hiç olmamıştı böyle ağrılar. Doktora gidicem artık. Umarım iyi gelebilecek bişeyler verir. Geçmişi okuyamadım. Umarım herkes ve tüm bebekler iyidir. Bu arada oğluma kardeşinin olacağını söyledik. Çok şükür güzel karşıladı. İsmini de koydular babasıyla birlikte. Bebeğimizin adı Toprak olacak inşallah.İnşallah dediğime bakmayın ben hiç istememiştim bu ismi ama Poyraz başka bir isim kabul etmiyor. Toprak diye seviyor karnımı:) Sürekli bana çikolata yedirmeye çalışıyor sen yersen Toprak da yer mutlu olur diye :) Umarım doğunca da böyle sever.
Insallah canim , hayirli haberlerle gelirsin , detayliyi biz atlattik cok sükür , bizede iki doktor bakti kendine stress yapma canim .. Bu arada ebe bulmadim daha kendime erken diye ama doguma bir kac hafta kala ayarlamak istiyorum hem evede gelmesini isteyecegim , bu ara cuma doktordaydim randevularimizi son iki kez daha 4 er hafta sonraya verdi , ondan sonrada her iki haftada bir gidecekmisim artik günler gecsede kucagimiza alsaydik yavrularimizi
kızlar nasılsınız? gece gece uyku tutmadı
hiç 2 gün boyunca bebişi hissetmediğiniz oldumu
benim oğlum tekmelemiyor dünden beri çok tedirginim
insallahhhh hayirlisiyla atlatiriz bu testide.. Benim doktor iki haftaya düsürdü zaten, iki haftada bir gidicem.. Doktora sordum ebe yi ne zaman bulucaz diye, ben bulucam dedi. Ama daha erken ben haber vericem eve gelicek dedi. Normal dogum icin calisma yapilcakmis, birde grup varmis falan. cok anladim sayilmaz...Aynen yaaa ben artik cok zoranir oldum 4 ay daha ne yapmcam bilmyiorum. Midem hic rahat vermiyor her dakkka asid dilime kadar geliyr...
Nasılsınız ben o kadar yorgunum ki bugun evdeki eşyalarım toparlandı ben güya ağıriş yapmadım ama sabahın 8 inden bu saate kadar ayaktaydm ve suan ayaklarım altı zonkluyor yorgunluktan oğlumuzda hissedemedim .televizyonumuzuda söktük suan eşimle yatakdayız o bilgisayarda bende. Telefondan size yazayım dedim yarın tasıma şirketin gelecek eşyalar diğer eve gidecek ama ben işe gitmek zorundayım çünkü iş arkadaşım izinli artık akşamları o evi yerleştiricez neyse su evi yerleştirsen de haftasonu yıllık iznime çıksam dinlensem hepinizi çok öpdüm Heran uyuyabilirim
Sizin terminler erken baslamis canim , ayni bende dünden beri bir kasinti anlatamam her an birsey cikiyor ama tek saglikli olsunlarda , bizimde burda hamileler icin yüzmeler vardi ama gitmedim
Birgul cnm ya firsatin varsa yuzmeye git bence.gecen benim doktorum bir hastasindan bahsetti.hamileligini yuzmeyle gecirmis ve cok rahat normal dogum yapmis.keske tr de de imkanlar elverseydi bende gitmek isterdim.
canim benim 2003 de okul arkadaslarim havuzdan dizanteri oldular.. Ben o gün bu gün havuza girmem.
Ayy allah korusun cnm ya.bende havuza girmiyorum balayinda enfeklsiyon kapmistim.Allahtan ilacla hemen gecti.bidaha da adimimi atmadim ama hamileler icin ozel biyer olsa giderdim.tr de bu isler zor.olan da cok luks kaliyor bize.ama yurt disinda daha guvenilirdir diye dusunmustum bende.
merhaba kızlar bikaç gündür gelemedim
ya ben herşeyden çok etkileniyorum olumsuz şeyler okuyunca
günlerce etkisinde kalıyorum rabbim hepimizin meleklerini korusun
bende bu akşam bi ıslaklık hissediyorum şimdi peçete koydum anlamak
için,eşimde dioki altına kaçırmışsındır
haha :) normal böle şeyler bacıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?