slm güzellerrr:))
hayırlı geceler.. şey dicem.. şimdi anneannemiz bize kırmızılı grili bi parkyatak aldı... tabi içinde yatağı vs olmuyo.. uyku seti alaym diyorum ama ne alsam bilemedim.. bikaç baktım nette ama bilemedimm.. napmayı düşünysnz?? kenarlık ekstradan alsam mı ki??
kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.
Haklisin canim aslinda imkani degerlendirmek lazim , ama bende havuza güvenemedim canim , bazi almanlarda cok pis oluyor , cesaret edemedim .Birgul cnm ya firsatin varsa yuzmeye git bence.gecen benim doktorum bir hastasindan bahsetti.hamileligini yuzmeyle gecirmis ve cok rahat normal dogum yapmis.keske tr de de imkanlar elverseydi bende gitmek isterdim.
merhaba kızlar bikaç gündür gelemedim
ya ben herşeyden çok etkileniyorum olumsuz şeyler okuyunca
günlerce etkisinde kalıyorum rabbim hepimizin meleklerini korusun
bende bu akşam bi ıslaklık hissediyorum şimdi peçete koydum anlamak
için,eşimde dioki altına kaçırmışsındır
Ben medela kullanmistim.cok memnundum ve cok isime yaradi
gunaydın annısler ve kuzuslarkw kp hala bızde.haftasonu da yorucu gectı.gelen gıdenımız hıc bıtmedı.neyse kı erken uyudum dınlendım bıraz.benım haftalarımda olup mıde sıkıntısı ceken var mı
gunaydın annısler ve kuzuslarkw kp hala bızde.haftasonu da yorucu gectı.gelen gıdenımız hıc bıtmedı.neyse kı erken uyudum dınlendım bıraz.benım haftalarımda olup mıde sıkıntısı ceken var mı
günaydıncanım benimde midem rahatsız bi haftadır bulantı değil ama çok çabuk doluyor sanki maden suyu içmeden rahat edemiyorum reflüm vardı onu da yeniden harekete geçirdi sanırım
benim midem de sıkıntılı, akşamları çok bişey yememeye çalışıyorum hafif şeyler çünkü hep ağzımda gibi.
bir de mide ilacına başlattı doktorum o biraz rahatlattı ama gene de var
ağzımın tadı da hiç olmuyor illa maden suyu içmem lazım akşamları bende de reflü vardı, felaket azdı
günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
ya ben çok korkuyorum. rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık:18:
benim midem de sıkıntılı, akşamları çok bişey yememeye çalışıyorum hafif şeyler çünkü hep ağzımda gibi.
bir de mide ilacına başlattı doktorum o biraz rahatlattı ama gene de var
ağzımın tadı da hiç olmuyor illa maden suyu içmem lazım akşamları bende de reflü vardı, felaket azdı
günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
ya ben çok korkuyorum. rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?