2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Park yatak da kenarlık gerekmiyor yumuşak kumaş olduğundan bebeğin sağı solu acımaz, filelerin arasından korkuluklar gibi kolu bacağı da çıkmaz. Bir nevresim takımı al geç. İçine visko ya da sünger, kış için de yün şilte ayarlarsan iyi olur. Park yatak yatağı ya da şiltesi diye aratırsan netten bulursun. Ben ara katı çıkarınca kızım çok derinde kaldı eşim özel ölçü yaylı yatak sipariş etti şimdi onunla kullanmaya başlayacağım. Yatağa da 80tl vereceğiz.

Son düzenleme:
benim uykum geldi ben kaçar
bu haftada çok yogunuz idrar tahlili,hemogram var
tetanoz aşısı var çocuk kardiyoloğu var inş.hepsi iyi geçer

kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.

nuk damaklı emziği almamıştı benim kızım sonrasında philips avent hediye gelmişşti halen kullanıyoruz 14 aylık olduk kiraz uçlu normal emzik birde bpa ile ilgili güvendiğim bi doktorun yazısını sizinle paylaşmak isterim
BPA plastiğin kimyasal yapısı içindedir ve ancak çok sıcak ortamlarda çok az bir kısmı ortama salınabiliyordur. Buna mukabil, bütün (termik) yazar kasa fişlerinin üzeri BPA ile kaplanmış durumdadır ve siz her kasa fişi ellediğinizde, biberonlardan geçebilecek miktarların çok daha fazlasını almaktasınız. Sonuç: Plastik biberonlar tehlikesizdir. Sadece içinde uzun süre kaynar sıvı saklananlarda, ortama çok cüzi bir miktarda BPA salınmakta olup, bu miktar, kasa fişlerinden alınanın binde birinden daha azdır.

Birgul cnm ya firsatin varsa yuzmeye git bence.gecen benim doktorum bir hastasindan bahsetti.hamileligini yuzmeyle gecirmis ve cok rahat normal dogum yapmis.keske tr de de imkanlar elverseydi bende gitmek isterdim.
Haklisin canim aslinda imkani degerlendirmek lazim , ama bende havuza güvenemedim canim , bazi almanlarda cok pis oluyor , cesaret edemedim .

O etkilenme bendede cok var canim yolda gecerken hasta birini görsem bile ister istemez etkileniyorum ..

kızlar hepnizin gunu aydın olsun ben bugun ıse geldım mecburen esımde eşyaları tasıma sırket ııle yenı eve goturucek bende aksama gıdınce evı ne halde bulurum acep uykusuzum valla yan odada yatıcam valla ısyerınde 1 sat uyusam kardır hepnızı opuyorum

Günaydın kızlar, herkez iyidir umarım benim oğlum 2-3 gündür çok fena kıpır kıpır gün geçtikçe bayağı farkediyor. Bu arara aklıma dün geldi İstanbulda yaşayanlar için bu bebek pompa , biberon , ateşölçer, telsiz gibi şeyleri ben eminönündeki doğu banktan almayı düşünüyorum bayağı fiyat farkı olur dediler bayram tatilnden sonra kesin gidicem sizin de aklınızda olsun.

gunaydın annısler ve kuzuslarkw kp hala bızde.haftasonu da yorucu gectı.gelen gıdenımız hıc bıtmedı.neyse kı erken uyudum dınlendım bıraz.benım haftalarımda olup mıde sıkıntısı ceken var mı

günaydın canım benimde midem rahatsız bi haftadır bulantı değil ama çok çabuk doluyor sanki maden suyu içmeden rahat edemiyorum reflüm vardı onu da yeniden harekete geçirdi sanırım

benim midem de sıkıntılı, akşamları çok bişey yememeye çalışıyorum hafif şeyler çünkü hep ağzımda gibi.
bir de mide ilacına başlattı doktorum o biraz rahatlattı ama gene de var

günaydın canım benimde midem rahatsız bi haftadır bulantı değil ama çok çabuk doluyor sanki maden suyu içmeden rahat edemiyorum reflüm vardı onu da yeniden harekete geçirdi sanırım

ağzımın tadı da hiç olmuyor illa maden suyu içmem lazım akşamları bende de reflü vardı, felaket azdı

günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
ya ben çok korkuyorum. rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık :18:

benımde mıde pelt hep yaaaaa

ay bu sıcakalrda hiç bişey yiyemiyorum akşam yeeklerini bıraktım bi kase yoğurt yiyorsam benden iyisi yok akşama kadar su şişesiyle ikiz gibi yaşıyorum sizler günde kaç lt su içiyorsunuz ben 2 ye yaklaşıyor

kızlar nasılsınız?? cumartesı gunu kontrole gıttım cok agrım va dıye rahım agzım falzan hepsı normaldı ancak cuma gunu ayrıntılıda degerlendırıcek olan doktorda kontrol edıcek. kızım gayet ıyıdı kızmıs heralde bıze yuzunu gızledı bakamadık bır turlu:) doktor erkek suratlı dedı ama bız anlamadık esımde bana benzıcek dıye kına yakıyordu..bakalım nolucak su cumayı atlatalımda baska bırsey ıstemıyorum.bır hafta yuregım agzımda gezıcem.

günaydın cnm henüz benmkide hareketlenmedi 21 haftada hareketlenir diyolar bilemyorummm ya bende kilo almıyorum sanki durdu bu sıralar

Günaydın hanımlar.Uykusuz bir gecenin ardından güne merhaba dedik. Ama kaygılı bir gün bugün öğleyin ayrıntılı ultrasonum var.Umarım herşey yolunda geçer,çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…