Ben 3 litre yakın içiyorum dr söyledi enfeksiyon varay bu sıcakalrda hiç bişey yiyemiyorum akşam yeeklerini bıraktım bi kase yoğurt yiyorsam benden iyisi yok akşama kadar su şişesiyle ikiz gibi yaşıyorum sizler günde kaç lt su içiyorsunuz ben 2 ye yaklaşıyor
Bende duydum ama ark ordan bişey aldı bozuk çıkmıstı çok sorun yaşamıştı yoksa baya uygun olurGünaydın kızlar, herkez iyidir umarım benim oğlum 2-3 gündür çok fena kıpır kıpır gün geçtikçe bayağı farkediyor. Bu arara aklıma dün geldi İstanbulda yaşayanlar için bu bebek pompa , biberon , ateşölçer, telsiz gibi şeyleri ben eminönündeki doğu banktan almayı düşünüyorum bayağı fiyat farkı olur dediler bayram tatilnden sonra kesin gidicem sizin de aklınızda olsun.
Arkadaşlar bende clexane 0,4 kullanıyorum günde 1 kez. Ben bir haftadır göbeği bıraktım koldan (arkaya tarafına doğru) vuruyorum. Karnım çok şiştiği için zorlanmaya ve korkmaya başlamıştım. Koldan acımıyor fazla.
günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
Ya ben çok korkuyorum. Rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
Sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık:18:
kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.
ay bu sıcakalrda hiç bişey yiyemiyorum akşam yeeklerini bıraktım bi kase yoğurt yiyorsam benden iyisi yok akşama kadar su şişesiyle ikiz gibi yaşıyorum sizler günde kaç lt su içiyorsunuz ben 2 ye yaklaşıyor
ben 19+6 da gitmiştim 350 ydi niye 470 az bulmuş benimki niye 350 ye bişey demedi yada :44::44::44:günaydın kızlar nasılsınız?
Detaylı usg sonucumu kendi doktoruma gösterdim.çentikleşme olayına fazla takılma dedi çok rahatladım.yalnız kızımın kliosunu az buldu.27 cm 470 gr olmuş.iyi besleyememişsin dedi :44: Birde benim kıpırdak kızım kordonunu boynuna dolamış.ilk duyduğumda çok korktum.endişelenmeye gerek yok dedi.inşallah bir sorun olmaz.
benim midem de sıkıntılı, akşamları çok bişey yememeye çalışıyorum hafif şeyler çünkü hep ağzımda gibi.
bir de mide ilacına başlattı doktorum o biraz rahatlattı ama gene de var
ağzımın tadı da hiç olmuyor illa maden suyu içmem lazım akşamları bende de reflü vardı, felaket azdı
günaydın annişler,
siz de benim gibi her gün acaba bebişimin kalbi atıyor mu diye merak ediyor musunuz?
ya ben çok korkuyorum. rabbime bırakmak istiyorum ama bir türlü içim rahat etmiyor, hareket de hissetmiyorum.
sanki karnım da büyümüyor, kilo da almıyorum artık:18:
canım ben kendimce araştırdım ve silikon damaklı almaya karar verdim.Marka olarakta öncelikli tercihim phılıps avent.ama geçenlerde chiconun damaklı silikon emziğini almıştım bundan sonra aldıklarım avent olacak inşallah..
ben 19+6 da gitmiştim 350 ydi niye 470 az bulmuş benimki niye 350 ye bişey demedi yada :44::44::44:
ben hep kavun karpuz yemek istiyorum soğuk soğukben çok rahat 3-3,5 lt içiyorum canım ama hamilelik önceside zaten 2 kesin içiyordum
ben 19+6 da gitmiştim 350 ydi niye 470 az bulmuş benimki niye 350 ye bişey demedi yada :44::44::44:
Bende aventin natural serisi biberonlarından aldım canım dün e-bebekten. Emziktede Nuk.un silikon uçlusunu aldım. Gerekirse daha sonra bi tanede aventinkini alırım diye düşündüm. Okuduğum çoğu yorumda nuk.un emziğinide seviyormuş bebekler.
günaydın kızlar nasılsınız?
detaylı usg sonucumu kendi doktoruma gösterdim.çentikleşme olayına fazla takılma dedi çok rahatladım.yalnız kızımın kliosunu az buldu.27 cm 470 gr olmuş.iyi besleyememişsin dedi :44: birde benim kıpırdak kızım kordonunu boynuna dolamış.ilk duyduğumda çok korktum.endişelenmeye gerek yok dedi.inşallah bir sorun olmaz.
benim iştah tamamen gitti kavun karpuz hastasıyımdır normalde ama hamilelikte pek canım istemiyor ha olunca yiyorum ama hastası değilim eskisi gibi ..bende hamilelik öncesi çok su içiyordum ama hamile olunca ilk aylar sudan bile tiksinince bıraktım yavaş yavaş limitimi yükseltiyorum.
günaydın cnm henüz benmkide hareketlenmedi 21 haftada hareketlenir diyolar bilemyorummm ya bende kilo almıyorum sanki durdu bu sıralar
Günaydın hanımlar.Uykusuz bir gecenin ardından güne merhaba dedik. Ama kaygılı bir gün bugün öğleyin ayrıntılı ultrasonum var.Umarım herşey yolunda geçer,çok merak ediyorum.
ben normalde korkmuyorum ama dün biraz korkuttu beni zillim , c.tesi öğlene kadar eşimle temizlik yaptık ağır işi o yapsada dolanmakta yoruyo insanı üstüne hamile kalalı ilk defa sinemaya gittim ilk başlarda kalp atışını bile dinletmemişti doktorum erken diye sinemadaki sesten etkilenir diye düşünüp gitmemiştim sonrada eşim şehir dışına çıktı son bir aydır yoktu , sinemada filmden öte fragmanlar çok sesli ya hemen tepki verdi cadımSes yükseliyo tekme artıyo Ama normalde sabahtan başlardı acıkınca ama pazar gün resmen öğleden sonra oldu tık yok korktum sinemada ki sesten mi etkilendi yorgunluğum mu çarptı diye en sonunda yattım dürttüm karnımıda hareket edince rahatladım , ama yinede akşam kadar doğru düzgün hareket etmedi oturduğumda falan hemen başlıyodu aam etmedi yemek yesem bile eskisi gibi değildi , şükür bu sabah normale döndü rahatladım dört gözle çarşamba ayrıntılıyı bekliyorum çok merak ettim kızçemi
canım hiç kafanı karıştırma bende 2 haftadır kilo almadım sayılır belki bu haftalarda yavaşlıyordur kilo alımı içini ferah tut yani bide senin haftandayken daha küçük kıpırtı hissediyordum son iki haftadır resmen takla atıyoyani normal senin durumun endişe etme canım
tamam cnm eklerım sımdı..filiz86
filizcim biz oğluşumuzun ismine karar verdik listeye eklermisin tatlım Ömer Kayra olacak Allah nasip ederse..
günaydın kızlar nasılsınız?
detaylı usg sonucumu kendi doktoruma gösterdim.çentikleşme olayına fazla takılma dedi çok rahatladım.yalnız kızımın kliosunu az buldu.27 cm 470 gr olmuş.iyi besleyememişsin dedi :44: birde benim kıpırdak kızım kordonunu boynuna dolamış.ilk duyduğumda çok korktum.endişelenmeye gerek yok dedi.inşallah bir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?