2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben 3 litre yakın içiyorum dr söyledi enfeksiyon var
Bende duydum ama ark ordan bişey aldı bozuk çıkmıstı çok sorun yaşamıştı yoksa baya uygun olur

günaydın kızlar nasılsınız?
detaylı usg sonucumu kendi doktoruma gösterdim.çentikleşme olayına fazla takılma dedi çok rahatladım.yalnız kızımın kliosunu az buldu.27 cm 470 gr olmuş.iyi besleyememişsin dedi :44: birde benim kıpırdak kızım kordonunu boynuna dolamış.ilk duyduğumda çok korktum.endişelenmeye gerek yok dedi.inşallah bir sorun olmaz.

Canım ben bir kez bacaktan denedim ama bir daha yapacağımı sanmıyorum yarım saat üstüne basamadım çok yaktı.tüp bebekte koldan çok iğne olduğum için hiç yanaşmadım açıkcası..şimdilik göbekten devam ediyorum ama önümüzdeki günlerde bebek büyüdüğünde mecbur başka yerden yapacağız koldan da bir kere hemşireme vurdururum bacaktan daha iyiyse öyle devam ederiz napalım..

ben normalde korkmuyorum ama dün biraz korkuttu beni zillim , c.tesi öğlene kadar eşimle temizlik yaptık ağır işi o yapsada dolanmakta yoruyo insanı üstüne hamile kalalı ilk defa sinemaya gittim ilk başlarda kalp atışını bile dinletmemişti doktorum erken diye sinemadaki sesten etkilenir diye düşünüp gitmemiştim sonrada eşim şehir dışına çıktı son bir aydır yoktu , sinemada filmden öte fragmanlar çok sesli ya hemen tepki verdi cadım Ses yükseliyo tekme artıyo Ama normalde sabahtan başlardı acıkınca ama pazar gün resmen öğleden sonra oldu tık yok korktum sinemada ki sesten mi etkilendi yorgunluğum mu çarptı diye en sonunda yattım dürttüm karnımıda hareket edince rahatladım , ama yinede akşam kadar doğru düzgün hareket etmedi oturduğumda falan hemen başlıyodu aam etmedi yemek yesem bile eskisi gibi değildi , şükür bu sabah normale döndü rahatladım dört gözle çarşamba ayrıntılıyı bekliyorum çok merak ettim kızçemi

kızlar emzikte nelere dikkat etmeliyiz. Kauçuk mu silikon mu? damaklı mı damaksız mı? Marka olarak ne tavsiye edersiniz.

canım ben kendimce araştırdım ve silikon damaklı almaya karar verdim.Marka olarakta öncelikli tercihim phılıps avent.ama geçenlerde chiconun damaklı silikon emziğini almıştım bundan sonra aldıklarım avent olacak inşallah..

ben hep kavun karpuz yemek istiyorum soğuk soğuk ben çok rahat 3-3,5 lt içiyorum canım ama hamilelik önceside zaten 2 kesin içiyordum

ben 19+6 da gitmiştim 350 ydi niye 470 az bulmuş benimki niye 350 ye bişey demedi yada :44::44::44:

canım hiç kafanı karıştırma bende 2 haftadır kilo almadım sayılır belki bu haftalarda yavaşlıyordur kilo alımı içini ferah tut yani bide senin haftandayken daha küçük kıpırtı hissediyordum son iki haftadır resmen takla atıyo yani normal senin durumun endişe etme canım

Bende aventin natural serisi biberonlarından aldım canım dün e-bebekten. Emziktede Nuk.un silikon uçlusunu aldım. Gerekirse daha sonra bi tanede aventinkini alırım diye düşündüm. Okuduğum çoğu yorumda nuk.un emziğinide seviyormuş bebekler.

filiz86
filizcim biz oğluşumuzun ismine karar verdik listeye eklermisin tatlım Ömer Kayra olacak Allah nasip ederse..

ben 19+6 da gitmiştim 350 ydi niye 470 az bulmuş benimki niye 350 ye bişey demedi yada :44::44::44:

bu doktorlarda bi garip sanki her bebek aynı kiloda mı olmak zorunda bazısı 2.5 kilo doğuyor bazısı 4 kilo doğuyor önemli olan sağlıklı olması niye boşyere kafa karıştırıyorlarsa

ben hep kavun karpuz yemek istiyorum soğuk soğuk ben çok rahat 3-3,5 lt içiyorum canım ama hamilelik önceside zaten 2 kesin içiyordum

benim iştah tamamen gitti kavun karpuz hastasıyımdır normalde ama hamilelikte pek canım istemiyor ha olunca yiyorum ama hastası değilim eskisi gibi ..bende hamilelik öncesi çok su içiyordum ama hamile olunca ilk aylar sudan bile tiksinince bıraktım yavaş yavaş limitimi yükseltiyorum.

aventin natural biberonları çok güzel tatlım çok yumuşak,anne göğsü gibi gerçekten..ben de biberonu avent natural aldım inşallah kuzularımız sever..

Canım bende geçen hafta içi gittim 20. haftamın içindeyim 350 idi bence haftana göre normal çok fazla kafana takma.

ben iş yerinde masama 1,5 lt su koyuyorum öğlene kadar bu bitecek diye kendimi ayarlıyorum canım yavaş yavaş içiyorum evde de tv nin önüne koyuyorum hep gözüme çarpıyo. sende evde işte göz önüne bi yere koy bi bardak içmesende yavaş yavaş o şişeyi bitirmeye çalış bazen insan su içmesi gerektiğini unutuyo

Son düzenleme:
ben oğlumda chicconun kiraz uçlusunu almıştım ama chicco sonra hep damaklı çıkardı ve biz çok mağdur olduk .eymen başka emzik tutmadı en az 5-6 tane emzik aldık ama tutmadı .taaa chicco ana bayiii aradık elinizde yokmu diye bulamadık . o yüzden emzikte devamlı olması üst aylarının olması çok önemli benim için

günaydın cnm henüz benmkide hareketlenmedi 21 haftada hareketlenir diyolar bilemyorummm ya bende kilo almıyorum sanki durdu bu sıralar

günaydın canım, insan merak ediyor değil mi.
belki bu haftalarda duruyordur kilo alımı bilemiyorum :18:

Günaydın hanımlar.Uykusuz bir gecenin ardından güne merhaba dedik. Ama kaygılı bir gün bugün öğleyin ayrıntılı ultrasonum var.Umarım herşey yolunda geçer,çok merak ediyorum.

canımm hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin. ne güzel ayrıntılın var. benim daha en az 2-3 haftam var

aynı şey bende oldu. cuma akşamı kalkıp temizlik yaptım hamileliğimden beri ilk defa. süpürdüm, toz aldım, çamaşırları astım falan yordum kendimi. sonra da gene hamileliğimden beri ilk kez sinemaya gittik, ordaki ses de beni korkuttu, kıssalar şu sesi dedim :)
bebeğimin hareketlerini de hissedemiyorum, sanki böyle deli gibi kalp çarpıntısını elimi karnıma koyduğumda hissediyordum ama şimdi o da yavaşladı gibi.
diyorum temizlik yaptım yanlış mı yaptım :18:
ne güzel senin ayrıntılı yakınmış.
benim daha var, almadım bile randevu daha erken diye
inş. güzel haberlerle gelirsin

sağolasın canım. belki de yavaşlıyordur ama +300 gram almamız gerekiyor bebek için, ben normalde yediğimden az yiyorum bir de o var.
hadi bakalım inşallah benim oğlan da hareketlenir.
tekme at anneye hadi oğlum diyorum resmen :)

filiz86
filizcim biz oğluşumuzun ismine karar verdik listeye eklermisin tatlım Ömer Kayra olacak Allah nasip ederse..
tamam cnm eklerım sımdı..

canım bence kılo kıyaslaması yapma kımseyle.. sata gore 20+5 de gıttım 370 grdı. ama bebegım 5 gun onden gıdıyor 21+3 cıkıyor 370 gr dr gayet ii dedi dusun yanii senınkı cok cok daha ii takma kafana bunları her bebek aynı kıloda olmaz zaten

ben de evham basladı kıslar bebsı merak edıyorum hep nasıl ıyımı bı sorun varmı acaba dıye aklım hep onda Rabbim korusun meleklerımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…