2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım hayırlı olsun kızcen eklıyorum hemen

Kızlar belis mobilyadan sade beyaz bebek odası (3 lü gardrop,şifonyer, büyümeyen beşik,ortopedik yatağı ve kenar yatak takımlarıyla birlikte ) 1.000-TL, ayrıca küçük sepet beşik belisin 90-TL. beğendik henüz almadık. Çok kaliteli malzeme gibi duruyodu mdf imiş,suntalamın iyi olmadığını duymuştum. Fiyatı çok makul geldi bana, sizce belis kullanışlımıdır.

Benimde 2 takım kayınvalidem 1 takımda annem 10lu hastane çıkışı almış yeter heralde başka almaya gerek duymadım. Herkes çok çabuk büyüyorlar dediği için 3-6 aylık şeyler alıyorum genelde bende. Sanki 0-3 ay alırsam giydiremicekmişim gibi geliyor. Zaten babamız gibi 5 kg. doğarsa hastane çıkışı falan olmaz

Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?

bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?

İnternetten satışı var mı acaba canım. Belisin modelleri benim çok hoşuma gidiyor ama pahalı diye düşünüyordum hep. 1000 TL ise iyiymiş.

Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?

bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?

ben nıvea kullanıyorum bıde vazelın aldım..
--belıs mobılyayı arkım almıs canım cokta guzel mdf ise o fıyata cok cok ii

canım nette resmi varsa ekler misin buraya merak ettim. bi kaç ay önce biz baktık da eşimle bi modeli vardı mağazada gerçekten güzeldi mdf dediğin gibi çok sağlam druyordu. ama fiyat 1000 değildi diye hatırlıyorum sanki çoktu. senin söylediğin model hangisi acaba?

ffotografı varmı beyendıgın takımın canım bır bakabılırmıyım bende belısın buyumeyen yatagını aldım 70*130 yatagı uyku setı 400 e almıstım.sıfonyer ve dolapla bana verılen fıyatta senınkıyle aynı cıvardaydı ondan merak ettım

İnternetten satışı var mı acaba canım. Belisin modelleri benim çok hoşuma gidiyor ama pahalı diye düşünüyordum hep. 1000 TL ise iyiymiş.

Ben de hep pahalı diye biliyorum internetten. Ankarada ulusta bayisi varmış oraya gittik. Dolap ve şifonyeri görmedim ama beşiği gördüm mağzada çok kaliteli üründü. Bana da çok uygun geldi.Katalogta ve internette yok bu ürün bu fiyatta takımları da yok. Kenarları falan sivri değil,sabitlenen yatağı,asansör kenarlı korkulukları vardı,korkuluklar çıkabiliyor. Ayrıca oymalı korkuluktu şık da duruyodu. Bakalım inşallah kullanışlı olur. Bir aya kadar alırız sanırım.

Son düzenleme:

canım senin beşiğinin resmi var mı peki?

Belis Stella Standart Beşik Tr 1774 - Bebefix.com-Bebeğinin Herşeyi Burada,bebek arabası,bebek beşik

Canım bu fotoğraftakinin aynısı beşik. Diğer grubun resmini bulamadım,takım nette yok zaten ama,bu beşik yanına 3 lü dolap ve şifonyeri var. :)

maşallah cnım kızına hayırlı olsun ismi..Banada doktor ilk önce kız dedi 1 ay Zeynep diye sevdim oğluşumu :) Zeynep ismini çok seviyorum kızım olsaydı Zeynep olacaktı..
saol canımm.bizde bir ay erkek diye sevdik .doktorumuz erkeğe benzetti bide benim içime hep erkek doğuyodu .ahmet eymen koyacaktım bende .oğluşum oğluşum diye bir ay sevdik kızçemizi spnra kesin kız olunca şooook olduk .seninde ikincin kız olur inş sende zeynepine kavuşursun canım
canım hayırlı olsun kızcen eklıyorum hemen
teşekkür ederim filizcim .sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hepimizz

ben dalin bebeyağı aldım mahvetti beni alerji pişik yaptı .bir ayda geçmedi .şimdi vazelin ve saf zeytinyağı kullanıyorum .bebeğimede dalinin h,ç bir ürününü almadım .tabii herkeste aynı etkiyi yapmaz belki

amin canım yaaa aklımız yavrularımızda ıste annelık ne kadar degısık bı duyguymus annemı sımdı daha ıyı anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…