günaydınn anneler ve kızımın tatlı arkadaşları .herkes iyidir inş .hepimiz için güzel bi hafta olsun .
perşembe doktor kontrolümüz vardı güzel geçti herşey yolunda çok şükür .kesin kızımız oluyobu seferde gösterdi zilli kızım .çıkınca ilk lışverişimizi yaptık cinsiyetimiz kesinleşince .park yatak bisürü kıyafet battaniye ne lazımsa aldık .babannemiz ve ananemiz saoğlsun hiç para verdirmediler bize .kalan bi kaç parça eşyamızıda ilerleyen aylarda alıcaz .hediyelerde çok oluyo malum fazla bişey almaya gerek yok şimdilik .cumartesi ayrıntılı için randevu aldık.
filiz teyze listeye benim kızımı eklermisin iki erkeğin arasına bi pembeli yakışır dimi ama .adımız da belli ZEYNEPSU olucak inşallahh
Hayırlı olsun canım oğluşunun adı..
Kızlar belis mobilyadan sade beyaz bebek odası (3 lü gardrop,şifonyer, büyümeyen beşik,ortopedik yatağı ve kenar yatak takımlarıyla birlikte ) 1.000-TL, ayrıca küçük sepet beşik belisin 90-TL. beğendik henüz almadık. Çok kaliteli malzeme gibi duruyodu mdf imiş,suntalamın iyi olmadığını duymuştum. Fiyatı çok makul geldi bana, sizce belis kullanışlımıdır.
Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?
bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?
Kızlar belis mobilyadan sade beyaz bebek odası (3 lü gardrop,şifonyer, büyümeyen beşik,ortopedik yatağı ve kenar yatak takımlarıyla birlikte ) 1.000-TL, ayrıca küçük sepet beşik belisin 90-TL. beğendik henüz almadık. Çok kaliteli malzeme gibi duruyodu mdf imiş,suntalamın iyi olmadığını duymuştum. Fiyatı çok makul geldi bana, sizce belis kullanışlımıdır.
İnternetten satışı var mı acaba canım. Belisin modelleri benim çok hoşuma gidiyor ama pahalı diye düşünüyordum hep. 1000 TL ise iyiymiş.
ffotografı varmı beyendıgın takımın canım bır bakabılırmıyım bende belısın buyumeyen yatagını aldım 70*130 yatagı uyku setı 400 e almıstım.sıfonyer ve dolapla bana verılen fıyatta senınkıyle aynı cıvardaydı ondan merak ettım
ffotografı varmı beyendıgın takımın canım bır bakabılırmıyım bende belısın buyumeyen yatagını aldım 70*130 yatagı uyku setı 400 e almıstım.sıfonyer ve dolapla bana verılen fıyatta senınkıyle aynı cıvardaydı ondan merak ettım
Belis Stella Standart Beşik Tr 1774 - Bebefix.com-Bebeğinin Herşeyi Burada,bebek arabası,bebek beşik
Canım bu fotoğraftakinin aynısı beşik. Diğer grubun resmini bulamadım,takım nette yok zaten ama,bu beşik yanına 3 lü dolap ve şifonyeri var. :)
saol canımm.bizde bir ay erkek diye sevdik .doktorumuz erkeğe benzetti bide benim içime hep erkek doğuyodu .ahmet eymen koyacaktım bende .oğluşum oğluşum diye bir ay sevdik kızçemizimaşallah cnım kızına hayırlı olsun ismi..Banada doktor ilk önce kız dedi 1 ay Zeynep diye sevdim oğluşumu :) Zeynep ismini çok seviyorum kızım olsaydı Zeynep olacaktı..
teşekkür ederim filizcim .sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hepimizzcanım hayırlı olsun kızcen eklıyorum hemen
Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?
bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?
Gunaydinnnnnnn fistiklarrrrrrrrr
ay sorma vallahi sürekli aklımda, illa doktora gidesim var napıcam böyle bilmiyorum.
3 hafta üst üste gittim, e şimdi de meraktan çatlıyorum
Offff Rabbim sen sağlık, sıhhat, hayırlı güzel ömürler nasip et bebişlerimize, bizleri de evhamlardan koru rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?