Doğum fotğrafı çektirmeyi bende düşünüyorum canım.fiyatlar 250 tl den başlıyor sanırım ankarada olanları doğuma yakın araştırıp görüşeceğim oğlumun güzel bir doğum albumu olsun istiyorum..Ankarada tanıdıkları bildikleri olan varsa isim ve numara alabilirim :)
evet biliyorum 500den başlıyor fiyatlar.
aynen ben de maksimum 500-600 veririrm ama daha da uygun olsun istiyorum, eşime kalsa ne gerek var.
iyi o zaman sen gir sen çek diyorum :)
onu da yapmıyor
biri girse doğumuma hayrına çekse ne güzel olur :)
dur ben kardeşimi kandırayım bari
hahahah kıslar benım gıttgım hastanede cekyorlar kendılerı yegenımıde cekmıslerdı dogumda epidural oldu teyzem.
kameraya almıslar bebegı tartmıslar boyumnu olçmuşler anneye gostermısler falan degsık gusel bı anı temızlenırjen gıydıdrrıkende bol bol cektıler sonra doktor web sıtesıne koymus.bende aynı doktora gıdıyorum İnşallah benım debole gusel bı anılarım olcak
kızlar bebeişiniz olduktan sonra siz çalışamya devam edecekmisiniz
ben çalışamıycmm aslında çalışmak istyorumda çalışamıycmmm budakilerede kayınvalide de uzakta aslında çalışmak istyorumm durumlar belli kira ev masrafı eşiminki ucu ucuna yeter ancak burdakilere kayınvalğide bakacak diyorummm çalışcm gibisine nasılsa fazla eleman var tazmiantımı alıp çıkcm ev kira olunca sorun işteee ona bile bir süğrü para gidiyo ya sizler neler yapacaklsınız
Gunaydinnnnnnn fistiklarrrrrrrrr
canımmm sen hangı hast gıdıyordun? bızım varmı fotocu hıc bılmıyorum ama gdııp sorucam hastaneyede
kızlar bebeişiniz olduktan sonra siz çalışamya devam edecekmisiniz
ben çalışamıycmm aslında çalışmak istyorumda çalışamıycmmm budakilerede kayınvalide de uzakta aslında çalışmak istyorumm durumlar belli kira ev masrafı eşiminki ucu ucuna yeter ancak burdakilere kayınvalğide bakacak diyorummm çalışcm gibisine nasılsa fazla eleman var tazmiantımı alıp çıkcm ev kira olunca sorun işteee ona bile bir süğrü para gidiyo ya sizler neler yapacaklsınız
ben çalışacağım devlet memuru olmak için o kadar uğraştım yanii. ilkine kayınvalidem baktı bunada bakacak galiba. şimdilik yani aksi bi durum çıkmazsa.olmasada burada bakacak kişi buluruz inşllh..ayrıca 1 yaşına kadar ben bakacağım ondan sonra yürümeye çıkıncada babanneye
bende çalışacağım ama hemen istemiyorum aslında ücretsiz doğum izninide kullanmak istiyorum ama şartlar el vermeyecek galiba annem bakar çocuğa artık ya şu yasayı çıkarsalar bari biz doğum yapana kadar 6 ay ücretli izin olsa ee bide süt izni 4 saate çıksa çok çok iyi olacak yarım gün çalışmış oluruz. bazen neden öğretmenlik okumadım diye kendime kızıyorum en azından hep yarım gün çalışırdım çevremde öğretmenler hep öyle ayarlıyor öğleye kadar koyuyorlar derslerini öğleden sonra evdeler. kısmet ama ne yapalım inşaalh güzel bi iyileştirme olurda izinlerle ilgili mağdur olmayız
bende çalışacağım ama hemen istemiyorum aslında ücretsiz doğum izninide kullanmak istiyorum ama şartlar el vermeyecek galiba annem bakar çocuğa artık ya şu yasayı çıkarsalar bari biz doğum yapana kadar 6 ay ücretli izin olsa ee bide süt izni 4 saate çıksa çok çok iyi olacak yarım gün çalışmış oluruz. bazen neden öğretmenlik okumadım diye kendime kızıyorum en azından hep yarım gün çalışırdım çevremde öğretmenler hep öyle ayarlıyor öğleye kadar koyuyorlar derslerini öğleden sonra evdeler. kısmet ama ne yapalım inşaalh güzel bi iyileştirme olurda izinlerle ilgili mağdur olmayız
aynen öle iki hafta sonra çıkacakmış ya bakan açıkladı hatta bişey daha çıkacmış oda ekime kalmışş özürlülerle ilgili olan ama doğum izni yasası iki hafta sonra belli olcakmış inş. 6 aya çıkarrr yaa hem iki ay daha izin ücreti alırız öğretmöen lik güzel sbaha gitsen öğlen eve gel öğlen gşitsen sabah evdesin ya gercekten güzel meslek işte şartlar ne gösteriyo
yasayı dort gozle beklıyorum canım cıksa keske...
ama cıkmaz ıse 6 ay ucretsız ızın kullanamam ısten cıkarırlar kesın..
acaba 6 degılde 1 ay ucretsız kullanabılıyormuyuz acaba?
canım meclıs bu hafta tatıle gırıyor 2 hafta sonra cıkamaz sanırım ama bu hafta yogun toplantılar gundem yogunmus belkı bızım ızın mevzusunda gundemdedır
yasayı dort gozle beklıyorum canım cıksa keske...
ama cıkmaz ıse 6 ay ucretsız ızın kullanamam ısten cıkarırlar kesın..
acaba 6 degılde 1 ay ucretsız kullanabılıyormuyuz acaba?
ekime kalır canım bencede inş bize siz geç kaldınız demezler bu seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?