2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bebeişiniz olduktan sonra siz çalışamya devam edecekmisiniz

ben çalışamıycmm aslında çalışmak istyorumda çalışamıycmmm budakilerede kayınvalide de uzakta aslında çalışmak istyorumm durumlar belli kira ev masrafı eşiminki ucu ucuna yeter ancak burdakilere kayınvalğide bakacak diyorummm çalışcm gibisine nasılsa fazla eleman var tazmiantımı alıp çıkcm ev kira olunca sorun işteee ona bile bir süğrü para gidiyo ya sizler neler yapacaklsınız

Ben de Ankara da yaşıyorum ve nikahımda albümümüzü yapan fotoğrafçıdan çok memnun kalmıştım.Doğum albümünü de ona yaptırmayı düşünüyorum.Henüz fiyat konuşmadım ama 250 bana çok düşük bir fiyat gibi geldi.Düğün albümümü 850 tl.ye yapmıştı ve o kadar araştırmamın sonunda en iyi fiyatı veren kişiydi.İstersen bir görüş.Dilek Telcioğlu 0 533 5756668

hahahah kıslar benım gıttgım hastanede cekyorlar kendılerı yegenımıde cekmıslerdı dogumda epidural oldu teyzem.
kameraya almıslar bebegı tartmıslar boyumnu olçmuşler anneye gostermısler falan degsık gusel bı anı temızlenırjen gıydıdrrıkende bol bol cektıler sonra doktor web sıtesıne koymus.bende aynı doktora gıdıyorum İnşallah benım debole gusel bı anılarım olcak

canımmm sen hangı hast gıdıyordun? bızım varmı fotocu hıc bılmıyorum ama gdııp sorucam hastaneyede

ben çalışacağım devlet memuru olmak için o kadar uğraştım yanii. ilkine kayınvalidem baktı bunada bakacak galiba. şimdilik yani aksi bi durum çıkmazsa.olmasada burada bakacak kişi buluruz inşllh..ayrıca 1 yaşına kadar ben bakacağım ondan sonra yürümeye çıkıncada babanneye

canımmm sen hangı hast gıdıyordun? bızım varmı fotocu hıc bılmıyorum ama gdııp sorucam hastaneyede

medıcana canım ama fotograf ve kamereyı profesyonel fotograsfcı cekmedı bebısı gıydırıken hemsıre cektı amelıyat hanede de bırı cekmıs yıne sağlıkçılardan bırıdır.

çalışıcam canım mecburen

Son düzenleme:

güzelim işin varya tabiki bırakma devlet memuru olmak gibisi yokyaaa bende evde olcm evdekpss hazırlanmayı düşünyorum tek kişiyle olmuyo çünküüüü

çalışmayı ben çok seviyorum vicdanenede hiçbir rahatsızlığım yok başlarda acaba ben çocuğumla fazla vakit geçiremiyormuyum haksızlık mı ediyorum diye düşünüyordum ama şimdi etrafımda gördüm ki genelleme yapmıyorum benim ailemde dahil bu teze ev hanımı olupta çocuğuyla ilgilenemeyn o kdar kişi varki sabah çocuklar aman ayağımın altında dolanmayın dışarı çıkın ben temzilkik yapacam ayağımın altında dolanmayın misafir gelecek aya ayağımın altında dolanmayın yemek yapacam. ee çocukla ilgilenecek vakit kalmıyorki çocuk ya dışarda yada odasında vakit geçiriyor.
bunlar genel değildir kimse alınmasın.

bende çalışacağım ama hemen istemiyorum aslında ücretsiz doğum izninide kullanmak istiyorum ama şartlar el vermeyecek galiba annem bakar çocuğa artık ya şu yasayı çıkarsalar bari biz doğum yapana kadar 6 ay ücretli izin olsa ee bide süt izni 4 saate çıksa çok çok iyi olacak yarım gün çalışmış oluruz. bazen neden öğretmenlik okumadım diye kendime kızıyorum en azından hep yarım gün çalışırdım çevremde öğretmenler hep öyle ayarlıyor öğleye kadar koyuyorlar derslerini öğleden sonra evdeler. kısmet ama ne yapalım inşaalh güzel bi iyileştirme olurda izinlerle ilgili mağdur olmayız

yasayı dort gozle beklıyorum canım cıksa keske...
ama cıkmaz ıse 6 ay ucretsız ızın kullanamam ısten cıkarırlar kesın..
acaba 6 degılde 1 ay ucretsız kullanabılıyormuyuz acaba?

kızlar geçmişi okuyup anca geldim ama şimdide karnım acıktı
ben ztn gebelikten beri çalışmıyorum rsikli gebelik oldugu için
sonrasındada bırakcak kimsem yok bide çok zorlu şartlardan sonra
kavuşmuş olcaz allah kısmet ederse ,bende 2 yaşına kadar tadını
çıkarmayı planlıyorum sonra yuva kreş oyun gurubu fln erkenden vercem
bende kardeşimde erkenden yuvaya başladık çokta faydasını gördüm
ama bnmde haftda 2 gün çalıştıgım bi kurum var ama zorunlugu değil
gönüllü bende bu arada ona devam etmek isterim

aynen öle iki hafta sonra çıkacakmış ya bakan açıkladı hatta bişey daha çıkacmış oda ekime kalmışş özürlülerle ilgili olan ama doğum izni yasası iki hafta sonra belli olcakmış inş. 6 aya çıkarrr yaa hem iki ay daha izin ücreti alırız öğretmöen lik güzel sbaha gitsen öğlen eve gel öğlen gşitsen sabah evdesin ya gercekten güzel meslek işte şartlar ne gösteriyo

canım meclıs bu hafta tatıle gırıyor 2 hafta sonra cıkamaz sanırım ama bu hafta yogun toplantılar gundem yogunmus belkı bızım ızın mevzusunda gundemdedır

canım sen özel sektörde misin yoksa kamuda mısın? özelde nasıl bilmiyorum ama bence iş yerinin insiyatifine kalmış isteseler daha çok bile verirler. senelik iznin varsa eğer onlarıda kullanırsın arka arkaya. bebekler bi 7-8 aylık olsa çok iyi olur ya. devletteysen eğer zaten 2 yıla kadar hakkın var ister 1 ay kullan ister 24 ay birşey demiyorlar istediğin yerden baslayabilirsin

özeli bilmiyorum ama kamuda izni en fazla 2 ye bölebiliyorsun 2 yıl ücretsiz iznin mi var 3 ay kullandın sonra kalanı kullanabiliyorsun , kalan 21 ay ama sen 3 ay daha kullandın hakkın biter , sen istediğin kadar kullanıyorsun 2 yıl diye 2 yıl almak zorunda değilsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…