valla sormaaa bakalım bız nasıl olucazzzz fotografcı tutmak ıstıyorum ama bu dıplerle ıgrenccc9 ncu ayda bu kadın gibi görünmek istiyorummmmmçok süslüüüü yahu
.
Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?
bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?
saol canımm.bizde bir ay erkek diye sevdik .doktorumuz erkeğe benzetti bide benim içime hep erkek doğuyodu .ahmet eymen koyacaktım bende .oğluşum oğluşum diye bir ay sevdik kızçemizispnra kesin kız olunca şooook olduk .seninde ikincin kız olur inş sende zeynepine kavuşursun canım
teşekkür ederim filizcim .sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah hepimizz
ben dalin bebeyağı aldım mahvetti beni alerji pişik yaptı .bir ayda geçmedi .şimdi vazelin ve saf zeytinyağı kullanıyorum .bebeğimede dalinin h,ç bir ürününü almadım .tabii herkeste aynı etkiyi yapmaz belki
kızlar ruıyamda kuş gordum mavii muhabbet kuşu deılmıs ama mavı sakaymıs ne hayırsa sabah namazından sonra gordum bıde sabaha dogru acaba anlamı ne:44::44: kafese koymusuz beslıyorduk onu
Allah hayır etsin baksana netten. ben de merak ettim. :44:
sorma filiz benim saçlarda çok fena .beyazlarımda çok var ama doktorum boyalara karşı çok sert izin vermiyo bende korkuyorum doğrusu kimyasal sonuçta .doğurayım hemen boyucam inşvalla sormaaa bakalım bız nasıl olucazzzz fotografcı tutmak ıstıyorum ama bu dıplerle ıgrenccc
sorma canım şok ki ne şok :) doktor erkek deyince hayırrrr ama Zeynep olcaktı adı demişim birden :) şaka demi diye üsteledim baya artık doktorum sonunda pipisini gösterdi bahar hala Zeynep istiyorsan Mustafa Zeynep de sen oğluna en iyisi dedi :) ama kısa süre sonra alıştım oğluşuma..Ömer Kayra'ma
Aslında içime hep erkek doğuyordu,rüyalarımda hep erkek çocuğu doğuruyor emziriyordum..Ama içimdende kız çocuğum olsun diye geçiyordu..ailemde hep kız var bizde 3 kız kardeşiz çünkü..Hayırlısı böyleymiş demek Allahtan hep hayırlısını diledik..5 yıl uğraştıktan sonra kız erkek farketmez Rabbimin lutfu bizim için..Ama ilerde birde kızım Zeynebim olsun çok isterim hayırlısı bakalım..Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimizin meleklerini..
valla sormaaa bakalım bız nasıl olucazzzz fotografcı tutmak ıstıyorum ama bu dıplerle ıgrenccc
sorma filiz benim saçlarda çok fena .beyazlarımda çok var ama doktorum boyalara karşı çok sert izin vermiyo bende korkuyorum doğrusu kimyasal sonuçta .doğurayım hemen boyucam inş
canım doğum fotoğrafçısı mı düşünüyorsun?
ben de düşünüyorum ama şöyle çok fiyatlı olmayan 250-300 mesela.
hey millet!
sizin haberiniz var mı fiyatlardan v.s?
kızlar ruıyamda kuş gordum mavii muhabbet kuşu deılmıs ama mavı sakaymıs ne hayırsa sabah namazından sonra gordum bıde sabaha dogru acaba anlamı ne:44::44: kafese koymusuz beslıyorduk onu
kendımce dusunuyorum esımde ben cekerım var makıne dıo pıs sey
600 falan cnm yaa normal oda en uygunu dusun bende 500 600 kadar verebılrıım en fazla dahasını veremem e bebegı sunan sengul dogum fotocusu ama cok pahalıdır sanırsam bende eklı o sorucam bakalımm:)
saol canm bende hayra yordum ıns guzeldır hamıle kalmadan oncede kocamannnnnn kugu kusu gordum bembeyaz penceremde duruyordu ve ben hayra yordum hamıle kaldım asılamayla allaha sukur..canım hayır olsun rüyan .mavi görmek çoook iyidir .
kızlar rüyalarınız kötü bile olsa iyiye yorun ve negatif olan insanlara anlatmayın rüyalarınızı .
eğer çok korktuğunz ve etkilendiğiz rüyalar olursa kendiniz hayra yorun ve akan musluğa antalın akıp gitsin ve unutun çok düşünmeyin .moralinizi bozmayın
evet biliyorum 500den başlıyor fiyatlar.
aynen ben de maksimum 500-600 veririrm ama daha da uygun olsun istiyorum, eşime kalsa ne gerek var.
iyi o zaman sen gir sen çek diyorum :)
onu da yapmıyor
biri girse doğumuma hayrına çekse ne güzel olur :)
dur ben kardeşimi kandırayım bari
canım doğum fotoğrafçısı mı düşünüyorsun?
ben de düşünüyorum ama şöyle çok fiyatlı olmayan 250-300 mesela.
hey millet!
sizin haberiniz var mı fiyatlardan v.s?
ayyy kızlar ben eşimin doğuma gelesini bile istemiyorum hatta haber vermesem diye düşünüyorum
doğurduktan sonra aralar gelir.eşim çok panik benim.kesin ya bayılır yada benide strese sokar,siz eşlerinizle doğuma girmeyi planlıyorsunuz helal size
sorma filiz benim saçlarda çok fena .beyazlarımda çok var ama doktorum boyalara karşı çok sert izin vermiyo bende korkuyorum doğrusu kimyasal sonuçta .doğurayım hemen boyucam inş
ben erken evlendim 17 yaşında kızım var .bu zamana kadar olmadı ikinci bebeğim tam ümüdimiz biterken mucizem geldi .bende rüyalarımda hep erkek bebek gördüm emzirdim felan sanırım bilinçaltımda vardı .bide doktor erkeğe benzetince kaptırmışız kendimizi .bizimde muayene olurken kızım kameraya çekiyodu kardeşini doktor kız deyince yavrum şoook oldu .bıraktı çekimi falan .kızım erkek olmasını çok istiyodu çok hayel kurdu falan .neyse kız diyince nasıl ağlamak allahım günlerce morali bozuk gezdi .benide üzdü ama şimdi biraz alıştı işte .sanırım içten içten bi kısknılma durumu var .alışverişi yaparken hep kızımın beğendiği şeyleri aldım fikrini sordum dahil ettimki biraz çi ısınsın .bakalım doğunca neler olucak .
kız kardeş büyük nimet .ne güzel senin kardeşlerin varmış .bende çok isterdim kız kardeşimin olmasını nasip işte
dediğin gibi onlar bize allahın lütfü kız erkek farketmezde insanoğlu işte isteklerimiz illaki oluo .rabbim sağlıkla kucağımıza lıp büyütmeyi nasip etsin
bende kayınvalidemlerin gelmesini istemiyorum aslında eşime diyorum ben doğurayım odaya geçeyim az kendime geleyim üzerimide giyineyim ondan sonra haber . millet gelip doluşacak ay ben rahat rahat sızlanamam bile. az eşime naz yapayım ondan sonra gelenler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?