2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar hepinize günaydın, güzel bir hafta geçiririz inşallah sorunsuz hepimiz, nasılsınız?

bugün bebek yağı alıcam ama bana yardımcı olabilirmisiniz , hangisini önerirsiniz?

Bebeğin için alacaksan ben oğluşuma mustela aldım canım çok güzel kendimde denedim hemen :) markaları baya araştırdım en çok içime sineni mustela ürünleri oldu pişik kremi,şampuan,bebek yağı aldım.2. tercihimde sebamed sebamedinde şampuanını aldım onu da denedim o da güzeldi :) ama yağı varmı sebamedin tam bilmiyorum canım.bu iki marka güzel bence..

merhaba annişler nasılsınız?
ohh istanbul bi serinki hala kalkamadım yatağın içinden debelenip duruyorum
bu gece cam açık uyuyakalmışız üşütmüşüm.sabahta birden bi sıvı geldi korktum,neyseki şimdi iyiyim..sizden haberler nasıl :)

sorma canım şok ki ne şok :) doktor erkek deyince hayırrrr ama Zeynep olcaktı adı demişim birden :) şaka demi diye üsteledim baya artık doktorum sonunda pipisini gösterdi bahar hala Zeynep istiyorsan Mustafa Zeynep de sen oğluna en iyisi dedi :) ama kısa süre sonra alıştım oğluşuma..Ömer Kayra'ma
Aslında içime hep erkek doğuyordu,rüyalarımda hep erkek çocuğu doğuruyor emziriyordum..Ama içimdende kız çocuğum olsun diye geçiyordu..ailemde hep kız var bizde 3 kız kardeşiz çünkü..Hayırlısı böyleymiş demek Allahtan hep hayırlısını diledik..5 yıl uğraştıktan sonra kız erkek farketmez Rabbimin lutfu bizim için..Ama ilerde birde kızım Zeynebim olsun çok isterim hayırlısı bakalım..Allah sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin hepimizin meleklerini..

kızlar ruıyamda kuş gordum mavii muhabbet kuşu deılmıs ama mavı sakaymıs ne hayırsa sabah namazından sonra gordum bıde sabaha dogru acaba anlamı ne:44::44: kafese koymusuz beslıyorduk onu

valla sormaaa bakalım bız nasıl olucazzzz fotografcı tutmak ıstıyorum ama bu dıplerle ıgrenccc
sorma filiz benim saçlarda çok fena .beyazlarımda çok var ama doktorum boyalara karşı çok sert izin vermiyo bende korkuyorum doğrusu kimyasal sonuçta .doğurayım hemen boyucam inş

ben erken evlendim 17 yaşında kızım var .bu zamana kadar olmadı ikinci bebeğim tam ümüdimiz biterken mucizem geldi .bende rüyalarımda hep erkek bebek gördüm emzirdim felan sanırım bilinçaltımda vardı .bide doktor erkeğe benzetince kaptırmışız kendimizi .bizimde muayene olurken kızım kameraya çekiyodu kardeşini doktor kız deyince yavrum şoook oldu .bıraktı çekimi falan .kızım erkek olmasını çok istiyodu çok hayel kurdu falan .neyse kız diyince nasıl ağlamak allahım günlerce morali bozuk gezdi .benide üzdü ama şimdi biraz alıştı işte .sanırım içten içten bi kısknılma durumu var .alışverişi yaparken hep kızımın beğendiği şeyleri aldım fikrini sordum dahil ettimki biraz çi ısınsın .bakalım doğunca neler olucak .
kız kardeş büyük nimet .ne güzel senin kardeşlerin varmış .bende çok isterdim kız kardeşimin olmasını nasip işte
dediğin gibi onlar bize allahın lütfü kız erkek farketmezde insanoğlu işte isteklerimiz illaki oluo .rabbim sağlıkla kucağımıza lıp büyütmeyi nasip etsin

sorma filiz benim saçlarda çok fena .beyazlarımda çok var ama doktorum boyalara karşı çok sert izin vermiyo bende korkuyorum doğrusu kimyasal sonuçta .doğurayım hemen boyucam inş

benımde dr ızın verıyor ben cesaret edemıyorum annemle ablam ızın vermıooo ve dr gelen herkez cok bakımlı yaaa sorma bı ben sac dıbı gelmıs gıdıyorum eşimde boyat bişey olmaz dıo adam dıo ama yok cesaret edemıyorum

canım doğum fotoğrafçısı mı düşünüyorsun?
ben de düşünüyorum ama şöyle çok fiyatlı olmayan 250-300 mesela.

hey millet!
sizin haberiniz var mı fiyatlardan v.s?

kendımce dusunuyorum esımde ben cekerım var makıne dıo pıs sey
600 falan cnm yaa normal oda en uygunu dusun bende 500 600 kadar verebılrıım en fazla dahasını veremem e bebegı sunan sengul dogum fotocusu ama cok pahalıdır sanırsam bende eklı o sorucam bakalımm:)

kızlar ruıyamda kuş gordum mavii muhabbet kuşu deılmıs ama mavı sakaymıs ne hayırsa sabah namazından sonra gordum bıde sabaha dogru acaba anlamı ne:44::44: kafese koymusuz beslıyorduk onu

canım hayır olsun rüyan .mavi görmek çoook iyidir .
kızlar rüyalarınız kötü bile olsa iyiye yorun ve negatif olan insanlara anlatmayın rüyalarınızı .
eğer çok korktuğunz ve etkilendiğiz rüyalar olursa kendiniz hayra yorun ve akan musluğa antalın akıp gitsin ve unutun çok düşünmeyin .moralinizi bozmayın

evet biliyorum 500den başlıyor fiyatlar.
aynen ben de maksimum 500-600 veririrm ama daha da uygun olsun istiyorum, eşime kalsa ne gerek var.
iyi o zaman sen gir sen çek diyorum :)
onu da yapmıyor
biri girse doğumuma hayrına çekse ne güzel olur :)
dur ben kardeşimi kandırayım bari

saol canm bende hayra yordum ıns guzeldır hamıle kalmadan oncede kocamannnnnn kugu kusu gordum bembeyaz penceremde duruyordu ve ben hayra yordum hamıle kaldım asılamayla allaha sukur..

benımkı gırer doguma ablamada dedım hatta dr tanıdık belkı oda gırer nasıpse..

bende istiyorum aslında eşimin doğuma girmesini nasılsa sezeryan epidral olunca gelsin elimi tutsun birlikte karşılıyalım kızımı ama devlet hastanesinde yaparsam belki içeri almazlar. eşiminde işine gelir. beni o kadar erkekle başbaşa bırakma diye erkeklik duygularını hedef ediyorum ama bakalım

canım doğum fotoğrafçısı mı düşünüyorsun?
ben de düşünüyorum ama şöyle çok fiyatlı olmayan 250-300 mesela.

hey millet!
sizin haberiniz var mı fiyatlardan v.s?

Doğum fotğrafı çektirmeyi bende düşünüyorum canım.fiyatlar 250 tl den başlıyor sanırım ankarada olanları doğuma yakın araştırıp görüşeceğim oğlumun güzel bir doğum albumu olsun istiyorum..Ankarada tanıdıkları bildikleri olan varsa isim ve numara alabilirim :)

ayyy kızlar ben eşimin doğuma gelesini bile istemiyorum hatta haber vermesem diye düşünüyorum
doğurduktan sonra aralar gelir.eşim çok panik benim.kesin ya bayılır yada benide strese sokar,siz eşlerinizle doğuma girmeyi planlıyorsunuz helal size

bende kayınvalidemlerin gelmesini istemiyorum aslında eşime diyorum ben doğurayım odaya geçeyim az kendime geleyim üzerimide giyineyim ondan sonra haber . millet gelip doluşacak ay ben rahat rahat sızlanamam bile. az eşime naz yapayım ondan sonra gelenler gelsin

ay kuzum kıyamam :) evin tek kızı olmak istemiş demekki ama büyüyünce kız kardeşim kıymetini anlar canım..belirli bir yaşa kadar kavgalar eksik olmuyor ama daha sonra kıymetini anlıyor insan..biz eskiden çok kavga ederdik..ozellikle kıyafet konusunda :) annem hep derdi biriniz bi dağa biriniz bi dağa düşünce anlarsınız kıymetinizi diye..Gerçekten öyle oldu ben ankaradayım benim küçüğüm istanbulda en küçük bekar manisada bakalım o nerelere gidecek ..şimdi anlıyoruz kıymetini..kız kardeş asla terketmeyen sırtından vurmayan sırrını her daim açacağın her derdini paylaşacağın bir liman..

ya keşke tek başıma gidebilsem kiminle gidersem gideyim panik yapacak biliyorum
benim içimde zerre korku yok kessinler biçsinler umurumda değil.ama herkes panik yapacaktır eminim,kaynanam çok panik,annemle giderim desem annem hemen ağlamaya başlar..eşim baştan ofsayt,daha şimdi wc ye kalkınca geliyor hemen bişey mi oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…