2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım meclıs bu hafta tatıle gırıyor 2 hafta sonra cıkamaz sanırım ama bu hafta yogun toplantılar gundem yogunmus belkı bızım ızın mevzusunda gundemdedır

ben gecen hafta okumuştum cnm inş. bu hafat biizmkinide hallederler çünklü gazetede tatil çıkmadan halledilecek diyolardı bakan konusmasına göre göre tatil olmadan karar çıkckkkk inş.. 6 uzaarrrr hamişlerin duası kabul olurmuşşşş canlarımmm dua edinnn

yeni durumu bilmiyorum ama en son ekimde ilk iş o çıkacak gibi bir açıklama yapmıştı bakan ..........

ben geçen senenin ekim kasım bebeklerini okumuştumda o zaman da çıkacak denilmiş insanlar hüsrana uğramış üzerinden 1 sene geçmiş olacak bizler hüsrana uğramayız inşallah :44:

kızlar sabah kalktığımda avuç içlerim ve ayaklarımın altları ağrıyor benim. hani böyle çok iş yapınca yorulursunda ellerini sıkamazsınya öyle işte. sizinde oluyor mu? neden acaba

oda arkadaşım meclis kapanmadan çıkacakl diye gitti doğum iznine şuan ekim lafıda var öyle olursa bir aya izni bitiyo , ben bu ertelemeler yüzünden bari diyorum iznimiz bitmeden çıksada vursa yoksa ortada kalcaz ya ...........

pensimato cnm bnm de aynı şeklilde oluyor
ellerim ve ayaklarım uyuşmuş şişmiş oluyor hatta
sbh alarm çaldı ellerim tutmadı resmen telefonu alayım
ama sonra geçiyor allahtan

bide kızlar ben bebeğimin hareketlerini çok aşağıda
hissediyorum sizlerin nasıl
hani bikini çizgisi derler ya oralarda oluyor çogunlukla
bide bana göbeğimde aşağıydaymış gibi geliyo
paranoyak ben

Canım arayıp görüşmek lazım fiyat zaten duyumlara göre bence de daha fazladır..doktorun muayenehanesinden de 2 tana numara buldum onları da aramak lazım ahngisi uygun olursa canm bakalım...teşekkür ederim bu arada dilek hanımlada görüşürüm..

benimde sonradan geçiyor canım ama dediğin gibi ilk telefonu bile tutamıyorum.

benim bebeğim bazen çok aşağıda bazen ta midemde oluyor nasıl geziyorsa sıpa bi tekme atıyo kasıktan 2 dk sonra sol kaburgama dayanıyor resmen dün resmen dışarıdan bariz gördüm tekmesini

canım bende malesef çalışmak zorunda olanlardanım bebeğime kayınvalidem bakacak bir aksilik olmazsa..Benim kuzum 5 yıllık tedaviler sonucu oldu aşılama,tüp bebek,ameliyat o yuzden kredimiz var ev de kira..o yüzden mecburum allah yardım ederde bir an önce kurtuluruz inşallah borçlardan ama elimde olsaydı çocuğumu sütten ayırana kadar yada en az 1 yaşına kadar kendim büyürmek isterdim..

ben hep sol tarafımda hissediyorum
öyle kaburgalarımda değil zaten henüz göbek geliğinin
orda die biliyorum bebek daha o kdr yukarı çıkmadıki
ama işte bu bebikler kim bilir nasıl duruyorlar öyle görüntülerde
gördümki inanamadım

bugün aynı şeyi ben düşüyordum bazen erken doğururum diye strese sokuyorum kendimi
daha bebişin hareketlerini hiç yukarda hissetmedim hep bahsettiğin bikini bölgesinde :)

walla edıyorum canım bende calısıyorum cunku

o uyuşma bende sadece hani ayagınıza kramp girer ya aynı öyle ama sağ diz ayak arasında oluyo ki sola yatıyorum üstüne bile değil iğne batar gibi sızlıyo bazen acısına uyanıyom onun dışında bir yerimde yok ...

bebeğide bende haftasonundan öncesine kadar göbeğimden 4 parmak aşağıda hissediyordum tam bacaklarımın başladığı denkte , ama 2 gündür sanki göbeğime yaklaştı ama hala göbeğimde değil doktorda hep yeri iyi diyo demekki normal o kadar aşağıda olması

benımkıde solda yatoyr canım daha mıdeye dogru cıkacagı zamanlar gelecek osman mıdemıze daha cok baskı yapacak benım mıde zaten pelt ALLAH yardımcımız olsun

bebek ıcın lıste yapan varmı kızlar tekstıl ıcın ısın ıcınden cıkamadım ben:S mesela bıze kısa kollu body lazım olurmu yoksa uzunmu almalı hep lıste yapanınz varsa paylasabılırmı?

ohhh be içimi rahatlattınız kızlar
doktor da normal diyoda ne bilim işte
bencede ayakalrı var aşağıda çünkü kıpır kıpır
bazen hala korkuyorum tekme atınca sonra anlıyorum

cnm bnm bilgisayarımda önceden dogum yapmış olan bi arkadaşımın
verdiği liste var hani herşey olcak die bişey yok ama yol gösterir en azından
istersen yükleyeyim

canım bende asagıda hıssedıyorum hemde baya bır asagıda orda oynuo dr sordum baktı normal asagıda deıl dedi.
24.haftadan sonra yukarı cıkarmıs bebısler

eldiven- 3/4 adet tırnakları yüzünü çizmesin diye
bere- kış bebği için yün olanlardan 2-3 adet / 1-2 adet de koton olanlardan
corap- 3-4 cift
yün ya da polar hırka veya yelek ( kış bebekleri için )
hırka merserize - yaz bebekleri için
tulum uzun kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
body kısa kol- 10 adet yeni doğanlardan ( ilk 20-25 gün için ) + 5-6 adet de 0-3 ay arası olanlardan
( body ve tulumlar cok sık kirlendiği ve alt açıldığı için 10 adete yakın alınsa iyi olur dedi arkadaşlarım )

tulum: yaz bebekleri için kısa kollu tulumlar ayak kısmı açık,( 10 adet yeni doğan, 5-6 adet 0-3 ay arası )
body: tulum içine kolsuz yaz bebekleri için ( 10 adet yenidoğan-5-6 adet 0-3 ay arası)
salya bezi -10 tane/ annenin omuzuna konan tülbent tipi
önlük-6 tane
ağız silme b.-10 tane
sac fırca-tarak
banyoda bebek yıkama bezi / süngeri
banyo havlusu
banyo küveti küçük
alt değiştirme plastiği
yatak kenarlarını koruyucu (bumper)
lastikli çarsaf-3 adet
nevresim-2veya 3 adet
yastık kılıfı-3 adet
merserize pike-yaz beebkleri icin
polar battaniye küçük-kış bebekleri için ( araba içine de konacak boyutta )
polar battaniye büyük
tırnak mak+törpü
hava nemlendirici
yatak koruyucu ( yatak çarşafı altına serilen kusma- çiş geçirmesin diye koruyucu muşamba)
bebek arabası
ana kucağı
araba koltuğu
gece destek minderi(hamileler için yan yatarken karın altına destek vermek için)
dönence -yatak başına asılan müzikli
göğüs pedi -anne sutyen içine konan
banyo kovası
silikon göğüskoruyucu
maşrapa
ateşölçer kulaktan veya koltuk altından
süt sağma pompası(ikizler için 2 li olanından)
banyo termometre
süt saklama poşetleri veya kapları( buzdolabına veya dondurucuya atmak için)
sterilazatör
emzik -1/2 adet
biberon 1/2 adet
kulak temizleme çub
küvet ağı ( portatif küvetin içine konan, bebek kaymıyor ve tek elle yıkayabiliyorsunuz)
bebek dolabı askısı
sallanan beşik
walkie talkie
emzirme sütyeni
loğusa gecelik- (dikkat edin mutlaka önden düğmeli ve açılan olsun)
göğüs kremi
bebek toz sabunu- kıyafetlerini yıkamak için, doktorlar asla deterjan kullanmayın diyor
bebek yumuşatıcısı- sabun yumuşatıcı
alt temizleme mendilleri
bebek şampuanı ve losyonu

Ben 3 litre yakın içiyorum dr söyledi enfeksiyon var

Bende duydum ama ark ordan bişey aldı bozuk çıkmıstı çok sorun yaşamıştı yoksa baya uygun olur

Benim teyzem 15 senedir oradan alışveriş yapıyor o yüzden oradakileride çok iyi tanıyor çok yardımcı oluyorlar bende onunla gidicem ama bildiğim kadarıyla ürün garantisi oluyorve bilinen bir markaysa her yerde teknık srevise başvuruluyor.

heee bide ben henüz hiç bişey almadım
sadece listem var
biz taşıncazda önce onu bi halletsek kafam rahatlıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…