2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aminnn canım seninde ağzına diline sağlık...:)

hayırlı haftalar hepinize walla bende her p.tesi bi sendrom oluyor kaçınılmaz :) bugün ilk olarak toplu taşıma aracında bana yer verdiler bi acaip oldum :)

günaydın en kocamanından

cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı cok sükür kuzularımın keyfi yerindeydi.
kontrol öncesi nasıl gerildiğimi anlatamam ama sımdı boşlukta gibiyim
tekmeleri durmuyor kuzularımın allahım cok şükür dileyen herkese yasatsın bu mutluluğu

RoGham iğnemide vuruldum bu hafta da tetenoz iğnemi vurulmam gerekiyormuş

ayaklarım inanılmaz sısıyor dedim doktorumun tepkisi ise hamilelikte normal olur boyle seyler dedı
bir ay sonraya gün verdi.

eee bizde napalım günlük yasantımıza geri döndük mecbuuuur. Allahtan işyeri klimalı da cok dert olmuyor

Bütün kuzucuklar ve annelerine mutlu sağlıklı tatlı heyecanları olan bı hafta diliyorum hadı hayırlısı ile bu haftamızada başladık

karni burnuna yaklasms annecikler yavruslari gununuz aydin olsun ..
Ayakta uyuyan selaydan hepinize gunaydin :))
Simdi otobisteyim , i$yerine varmadan insallah uyanirim :))

Bilgecubuk simdi gecmise bakiyordum birsey yazdinmi diye canim ,masallah kuzucuklarina, cok sevindim herseyin iyi olmasina .. Cifte kavrulmus mucizelerine insallah sag salim kavusursun ..

Ivanka seninde iyi haberlerini okudum gozun aydin ...

Hepinize guzel bir hafta , bebislere bol tepinmeligunler diliyorum .. Kolay gelsin hatunlar ..

iyi dileklerin için tesekkür ederim selay inan 1 aylık hasretten sonra kızım bana eceeee yaptı önce yüzünü kapattı sonra actı oğluşum ise bı kendınden emınkı dünya umrunda degıl komik coccuklarım benım. o kadar da bana el sallayın dıye tembihlemiştim heyecandan unuttular herhalde
Allah hepimize güç kuvvet versin cocuklarımıza sağlık sıhat versin

gecen hafta enerjim tavan yapmıstı
bı halı perde yıkayasım cam silesim vardı. bazalarımın altlarını boşalttım topladım yerleştırdim koş koş iş yaptım daha da yapasım vardı.
ama bu hafta ıse bıle zor geldım bi yorgun hıssedıyorum kı kendımı anlatamam
haftam haftamı tutmuyor gecen hafta tüm enerjiyi tüketmişim sanırım

herkeze gunaydınnn kızlarrr ve kuzucukları
inşallah guzel bır hafta olur hepımız ıcınnn.. ayrıntılısı guzel gecenlere kocaman maşallahhh
rabbım sorunsuz sekılde vaktınde zamanında dogurmamıızı nasıp eder ınsallahhhh kızlarrrrrrrrr

gunaydın kızlar..bu aralar asırı hassa gunler gecırıyorum hormonlarım tavan yaptı sanıyorum esım 1 ay sehır dısında olucak dıye zırıl zırıl aglıyorum.20 gun kaldı.kzımıda 20 gun sonra gorucem bole kandırıyorum kendımı.sag salım su gunlerı atlatsak baska bısı ıstemem.

Günaydınlar herkeseeee tetonoz 2. aşımızı da olduk sabahtan daha ağrım sızım yok ama ilkinde 3 gün ağırlık olmuştu kolumda bakalım bu nasıl olucak sadece şeker yüklememiz kaldı şimdilik herşey zorunsuz olur inşallahh :))

bak boşa tedirgin oldun. Gözün aydın cinsiyet için ayrıntılıyı da bekle derim, net olsun alışveriş ziyan olmasın

Boşa tedirgin olmuşum evet :) gerci hangimiz deilizki boşuna sıkıntıya sokuyoruz kendimizi:) şu cinsiyet konusunda dr kafamı karıştırdı zaten kordon yaniltmiyosa erkek dedi ayriltilida gerçekten emin olcaz sanırım kafamda soru işareti var.....

Günaydın herkese Bizde ablamızla birlikte küçük adamı görmeye gittk .Ultrason ölçümlerinde 22+5 görünüyor ve 505 gram olmuş normal dedi doktorumuz şimdi sıra tetenoz ve detaylı ultrasonda umarım şimdiye kadar nasıl geçtiğini anlamadık dilerim bundan snrada anlamayız

günaydın hanımlar hepinize hayırlı ramazanlar dilerim...
bebişlerimize de sağlık...

çok alıngan oldum ben, herşeyi üzerime alıyorum sanki ağlamak için yer arıyorum...
geçer dimi bu durum??

Gunaydiinn tostos anneler.
Güzel haberlerle herkezin gözü aydın. Bugün kontrolü olanlarda inşallah güzel haberlerle gelirler.

Kizkar ben geceleri hiç uyuyamiyorum sonra sabahta sersem gibi oluyorum. Su saat olmus heryerim heryerde bi dünya isim var kolum kalkmiyor
Cok bitkin ve halsizim immddaaattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…