benım daha bugun 1. vuruldu 2.yı eylulde cok gec degılmı?Günaydınlar herkeseeee tetonoz 2. aşımızı da olduk sabahtan daha ağrım sızım yok ama ilkinde 3 gün ağırlık olmuştu kolumda bakalım bu nasıl olucak sadece şeker yüklememiz kaldı şimdilik herşey zorunsuz olur inşallahh :))
bu sayfalar akar gıderdi de ben yetişemezdim sıcaktan mı ağırlıktan mı bilemedim kımsecikler bişi yazmıyor.
kızlar nerelerdesininz herkesin keyfi yerindedir umarım
burdayımnasılsın canımmm bızım keyıf ıdare eder valla sıcak hava iş falan yapılmıo hıc evde
Selamlar herkese, sıcak çook sıcak bebişim ne yapıyorsun bilemiyorum annecim.masa başı işim olmasına rağmen ve iş yukum azzıcıkk olmasına rağmen, zor iş çalışmak zor.
Herkes iyi umarım.Ben oğluma 1 çorap dahi almadım.odası bos bekliyor kocaman bir gömme dolabı var oğlumun evlenmeden önce yaptırmıştık sadece beşik alacağım.6.aya girmeyi bekliyorum biraz daha zaman diyorum kendime.teyzeleri yani arkadaşlarım alıp alıp getiriyorlar gerçi.tatlı oğlum butun bebişleri ve annelerini opuyor.
benım daha bugun 1. vuruldu 2.yı eylulde cok gec degılmı?
Selamlar herkese, sıcak çook sıcak bebişim ne yapıyorsun bilemiyorum annecim.masa başı işim olmasına rağmen ve iş yukum azzıcıkk olmasına rağmen, zor iş çalışmak zor.
Herkes iyi umarım.Ben oğluma 1 çorap dahi almadım.odası bos bekliyor kocaman bir gömme dolabı var oğlumun evlenmeden önce yaptırmıştık sadece beşik alacağım.6.aya girmeyi bekliyorum biraz daha zaman diyorum kendime.teyzeleri yani arkadaşlarım alıp alıp getiriyorlar gerçi.tatlı oğlum butun bebişleri ve annelerini opuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?