2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın,merhabalar kızlar,umarım güzel bir hafta geçiririz.Herkes ne güzel şeyler almış bebişine ben daha hiç bişey almadım. Dün internetten alışveriş yapcaktım son anda vazgeçip kapadım. Elim gitmiyo bişi almaya,bakalım bizimki eşyasız doğcak galiba :)

slm kızlar,
ivanka cnm çok sevindim inş.bundan sonrada hiçbişey çıkmıycak

bizimde bu hafta kontrolümüz var heyecan dorukta

Selamlar kızlar nasılsınız biraz öncee doktordan geldim şükürler olsun herşey yolunda fakat cinsiyeyini hala göstermiyo meraktan ölcem :))

benım daha bugun 1. vuruldu 2.yı eylulde cok gec degılmı?

bu sayfalar akar gıderdi de ben yetişemezdim sıcaktan mı ağırlıktan mı bilemedim kımsecikler bişi yazmıyor.
kızlar nerelerdesininz herkesin keyfi yerindedir umarım

bu sayfalar akar gıderdi de ben yetişemezdim sıcaktan mı ağırlıktan mı bilemedim kımsecikler bişi yazmıyor.
kızlar nerelerdesininz herkesin keyfi yerindedir umarım

burdayım nasılsın canımmm bızım keyıf ıdare eder valla sıcak hava iş falan yapılmıo hıc evde

İVENKA çok sevindim güzel haberlerine kaç gündür giremiyorum ama her girdiğimde bir haber varmıdır diye bakınıyordum. çok mutlu oldum bebişinle sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür inaşallah

kızlar çok hoşuma gitti bu kapı süsleri

Eklentiler

• $PUSET-SEKLINDE-KAPI-SUSU-PEMBE-amp-MAVI__56080668_1.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $PUSET-SEKLINDE-KAPI-SUSU-PEMBE-amp-MAVI__56080668_2 (1).webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
uffff bebişimize halen bir isim koyamadık bu durum benim canımı çok sıkıyor ve halen yatak konusunda karar veremedim oda yapmıyam ama büyüyen beşikmi alsak yoksa oyun parkımı bilemedim .

Selamlar herkese, sıcak çook sıcak bebişim ne yapıyorsun bilemiyorum annecim.masa başı işim olmasına rağmen ve iş yukum azzıcıkk olmasına rağmen, zor iş çalışmak zor.
Herkes iyi umarım.Ben oğluma 1 çorap dahi almadım.odası bos bekliyor kocaman bir gömme dolabı var oğlumun evlenmeden önce yaptırmıştık sadece beşik alacağım.6.aya girmeyi bekliyorum biraz daha zaman diyorum kendime.teyzeleri yani arkadaşlarım alıp alıp getiriyorlar gerçi.tatlı oğlum butun bebişleri ve annelerini opuyor.

Umarım hayırlı olur bebişiiiin:) Gerçekten de yaz hamileliği yapmak çok zor. Su içemiyorum zaten iyicene kötü oluyorum... Sağlıkla kucağına alman dileği ile:)

kasım anneleri beni de alın aranızaaa alışverişe başladınız mı neler aldınız?

benim kafam bebek arabasıı konusunda çok fazla karıştı yeni bakmaya başladığım halde. içine girdikçe daha bi batıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. şu an favorim graco symbio ama çok pahalı oto koltuğuyla birlikte 1000 tlydi mağazada gerçi internette 700 800 civarı bulunabiliyo gibi gördüm. 300-400 e hallederiz diye düşünüyodum ama bu arabayı görünce onları beğenemiyorum bi türlü. bi de mamas papas hakkında fikriniz var mı? o da fena değil gibi ama arabayı incelemedim mağazada internette gördüm.

Normalde yani hamileligin basindan beri sekerli seyler yemeye n ben , son bir haftadan beri sanki kurabiye pasta bisküvi aseriyorum ...
Kesinlikle psikolojik oldugunu dûsunmeye basladim .. Seker yuklemesi olacak 2 hafta falan sonra sanirsam , beyin sirf onu dusunup hareket ediyor :)bana oyun oynuyor ..

Bende birsey almamistim ama italyadan donerken 1 esofman takiki aldim , italya hatirasi :)))yillar once buyuk oglumada ilk defa tatil donusu bir tulum almistim gelenegi bozmak istemedim :))
Bu haftada h&m den siparis verdim gecelik ve body ..

Canim artik yavas yavas baslasan artik .. Ben oglumdan kalan esyalara guveniyorum ..
Ayakta fazla dolandimmi asiri yorgun oluyorum birde oyuzden cok gec kalmak istemiyorum ..
Sanirim bu ayin sonunda veya bayram sonu artik kîyafetleri kontrol edip ne ihtiyacim var karar verecegim ..

Buralarda bu aralar cok sicak , ama yagmurlu gunlerimiz yakindir :))

Iyi aksamlar herkese uzun zamandir yoktum kv yanindaydim artik evimdeyim :)) nasilsiniz herkes iyidir umari gecmisi okuyamicam coooook olmus cunki

Ben ve kizim gayet iyiyiz hersey yolunda allaha sukur

Gec oldu ama kusura bakmayin herkese hayirli ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…