hilalcim bir tavsiyem var, yani doktorların mutlaka güvenilirdir de eğer sorunla ilgili tam bir gelişme öğrenemezden konak kadın doğum evi tepecik hast. bağlıymış artık. internetten gebe polk. randevu alıp bir de oradan ayrıntılı yaptırabilirsin. Çevremde sonuçları sorunlu çıkan bir çok kişi orada tekrarladıklarında temiz çıktı. Gebe polk. olduğu için çok yoğun değildi.gitmeyi düşünürsen internetten bakarız randevulara. bilgin olsun yani... ayrıca moralini de bozma senin de dediğin gibi daha gelişmeleri tamamlanmadıki?
Kendi adıma konuşmak gerekirse benim buraya az uğrama nedenim face grubundan değil, bazı konu ve annelere sinirlendiğimden. Konuyu ve topiği yorumumla başka noktalara götürmemek için az, öz olmaya çalışıyorum. Ama genelinizi okumaya çalışıyorum o konuda ben buradayım yani...
Mutlu pazarlar canlarımmmmmm
Kimsecikler gelmemiş uykudamısınız halaaa
Sabah kızımın tepikleriyle uyandım bende.zaten bu gece ne sola ne sağa yatırmadı beni.nereme dönsem pıt pıt ittirdi.yaramazmı olacak neee
Bu arada dün eşimin kuzenıne gittik.kızları 3 yaşına girdi.maşallah bi görseniz akıllı uslu bir kız bayılıyorum ona.
Gitmişken kuzen bize ayırdıklarını verdi.pembiş bir park yatak,kırmızı puset,hava nemlendirici,biberon sterilizasyon,manuel göğüs pompası.birde ufaklığın bazı cicilerini aldık ama genelde küçükleri dağıtmış ama bu yaştan sonrakiler hep benim kızıma gelecek inşallah.zaten 3-5 kere giydirebikiyormuş kıyafet çok olunca.bana da fazla bişey alma sakın dedi fırsat olmuyo bazen giydirmeye dedi.
Bizde dün e-bebekten arzumun yoğurt makinesini aldık 80 tl.nasılsa 6. Aydan itibaren lazım olacak dedik alalım.bide linens depo dan yorgan ve battaniye aldık.kocişle torium daki bebe mağazalarını gezdik fiyatlar öyle uçuk ta gelmedi çok lükse kaçmazsak tabiiama kuzenin eşi de dedi acayip masraf çıkacak doğumdan sonra o yüzden fazla açılmayın dedi.Allah yardımcımız olsun artık çalışıp didinip bebişe yatırıcaz parayı
Birazdan cicilerimizi de atıcam cici topiğimize. Öptüm hepinizi
Mutlu pazarlar canlarımmmmmm
Kimsecikler gelmemiş uykudamısınız halaaa
Sabah kızımın tepikleriyle uyandım bende.zaten bu gece ne sola ne sağa yatırmadı beni.nereme dönsem pıt pıt ittirdi.yaramazmı olacak neee
Bu arada dün eşimin kuzenıne gittik.kızları 3 yaşına girdi.maşallah bi görseniz akıllı uslu bir kız bayılıyorum ona.
Gitmişken kuzen bize ayırdıklarını verdi.pembiş bir park yatak,kırmızı puset,hava nemlendirici,biberon sterilizasyon,manuel göğüs pompası.birde ufaklığın bazı cicilerini aldık ama genelde küçükleri dağıtmış ama bu yaştan sonrakiler hep benim kızıma gelecek inşallah.zaten 3-5 kere giydirebikiyormuş kıyafet çok olunca.bana da fazla bişey alma sakın dedi fırsat olmuyo bazen giydirmeye dedi.
Bizde dün e-bebekten arzumun yoğurt makinesini aldık 80 tl.nasılsa 6. Aydan itibaren lazım olacak dedik alalım.bide linens depo dan yorgan ve battaniye aldık.kocişle torium daki bebe mağazalarını gezdik fiyatlar öyle uçuk ta gelmedi çok lükse kaçmazsak tabiiama kuzenin eşi de dedi acayip masraf çıkacak doğumdan sonra o yüzden fazla açılmayın dedi.Allah yardımcımız olsun artık çalışıp didinip bebişe yatırıcaz parayı
Birazdan cicilerimizi de atıcam cici topiğimize. Öptüm hepinizi
Keske bende bebegim icin kiyafetler alabilsem.benim icin oyle guzel moral olurdu ki.ama miyomun yeri kotu oldugu icin ve plesanta onun cok yakininda oldugu icin doktorlar hamileligimin devami icin yasayip gorucez diyor.birde ustune 3lu testimde risk yuksek cikti.kafam karman corman.sali gunu perinatolaga gidicem antalyada yasayan varsa prof.inanc mendilcioglu na iyi bir doktordur umarim.sansim iyi gider iyi haberler alirim.sizin duaniza cok ihtiyacim var.
kızlar merhaba hepinize iyi pazarlar..en sonunda ayrıntılı ultrasonumuda yaptırdım....doktorum bana parmaklarını bile sayacaklar dediği an...dedim kesin 3 boyutlu falan renkli olandandır..ama bi gittim bildiğimi,z ultrason 10 bilemediniz 15 dakka sürdü...baktı falan adam raporu yazdı iyi çıktı dedi bana...meğersem bildiğimiz ultrasonmuş ayrıntılı dediği.....çok şükür herşey iyililş çıktı..o kadar üzülmüştüm ki...Allah tan kalp problemide doğurmaya engel değilmiş....Allah herkese mutlu haberler nasip etsin ...sim bile düşünememiştim hiç bişey alamamıştım oğluma tahliller sonuçlanana kadar....bundan sonra kanama aprı olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum....
neharcım çok sağol canım.... bana resim vermediler ayrıntılıda, doktorum resim verdi kendi ofisinde bakarken...yine net çıkmadı...net gösterilen ultrasonları dı şarda sordum bursada burtom diye bir yer var 300 tl dedi...pahalı geldi biraz...belki ilerleyen aylarda çektiririm. ne bilimm ya çok görmek istiyorum net bişekilde....çok merak ediyorummm
bursalımısın canım, bende bursadayımneharcım çok sağol canım.... bana resim vermediler ayrıntılıda, doktorum resim verdi kendi ofisinde bakarken...yine net çıkmadı...net gösterilen ultrasonları dı şarda sordum bursada burtom diye bir yer var 300 tl dedi...pahalı geldi biraz...belki ilerleyen aylarda çektiririm. ne bilimm ya çok görmek istiyorum net bişekilde....çok merak ediyorummm
hoşgeldin canım aramıza..herkese merhaba
bende kasım annesiyim Allah nasip ederse
listeye eklermisiniz beni de
sürpriz mi yapmak istiyor annesine kuzucuk :)üzülme canım bizde göremedik 10 dk uğraştı,yoookk açmadı sıpa yüzünü, elleriyle kapattı zaten çok küçüktü, ilerleyen haftalarda tekrar gidelim diyoruz renkli çekim yapan b yere bakalım
neharcım çok sağol canım.... bana resim vermediler ayrıntılıda, doktorum resim verdi kendi ofisinde bakarken...yine net çıkmadı...net gösterilen ultrasonları dı şarda sordum bursada burtom diye bir yer var 300 tl dedi...pahalı geldi biraz...belki ilerleyen aylarda çektiririm. ne bilimm ya çok görmek istiyorum net bişekilde....çok merak ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?