2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

cnm orayı bende duymuştum ,bakalım inş.gerek kalmaz kalırsada giderim mutlaka
ztn kardiyolog dirençle ilgili bi problem ben göremedim dedi
kendi doktorumda bagırsaklardaki parlaklık azalmış demişti
yani bende sorunların geçtiğini düşünüyorum umarımda sorunsuz geçer

Günaydın mutlu pazarlar annecikler ve kuzucuklar,

canım sen burdaydın da sanırım geçen günkü konuşmadan sonra azalttın, ben daha önce fikrimi söylemiştim, sonradan yazama gerek görmedim biz ne desek boş sonuçta, herkesin kendi fikri, sen gel yinede bebişlerimizi konuşuruz biz

Mutlu pazarlar canlarımmmmmm

Kimsecikler gelmemiş uykudamısınız halaaa
Sabah kızımın tepikleriyle uyandım bende.zaten bu gece ne sola ne sağa yatırmadı beni.nereme dönsem pıt pıt ittirdi.yaramazmı olacak neee
Bu arada dün eşimin kuzenıne gittik.kızları 3 yaşına girdi.maşallah bi görseniz akıllı uslu bir kız bayılıyorum ona.
Gitmişken kuzen bize ayırdıklarını verdi.pembiş bir park yatak,kırmızı puset,hava nemlendirici,biberon sterilizasyon,manuel göğüs pompası.birde ufaklığın bazı cicilerini aldık ama genelde küçükleri dağıtmış ama bu yaştan sonrakiler hep benim kızıma gelecek inşallah.zaten 3-5 kere giydirebikiyormuş kıyafet çok olunca.bana da fazla bişey alma sakın dedi fırsat olmuyo bazen giydirmeye dedi.
Bizde dün e-bebekten arzumun yoğurt makinesini aldık 80 tl.nasılsa 6. Aydan itibaren lazım olacak dedik alalım.bide linens depo dan yorgan ve battaniye aldık.kocişle torium daki bebe mağazalarını gezdik fiyatlar öyle uçuk ta gelmedi çok lükse kaçmazsak tabiiama kuzenin eşi de dedi acayip masraf çıkacak doğumdan sonra o yüzden fazla açılmayın dedi.Allah yardımcımız olsun artık çalışıp didinip bebişe yatırıcaz parayı
Birazdan cicilerimizi de atıcam cici topiğimize. Öptüm hepinizi

Son düzenleme:

Cicileri görelim diycektim atcakmışsın bekliyoruz, doğumdan sonra bir sürü masraf çıkacağı için bir kısmını şimdiden almak mantıklı olacak sanırım, bebek doğana kadar içimdeki korku bitmiycek onu anladım ama o kadar çok ıvır zıvır varki alınması gereken bir yerlerden başlamak gerek...

koyun cicilerinizi de bizde görelim, güle güle kullansın bebiş inşallah :))))
ne şanslısınız canım ya bize birşeyler verecek kimse yok etrafımda küçük bebekli, herşey babmıza bakıyor işimiz zor (

Keske bende bebegim icin kiyafetler alabilsem.benim icin oyle guzel moral olurdu ki.ama miyomun yeri kotu oldugu icin ve plesanta onun cok yakininda oldugu icin doktorlar hamileligimin devami icin yasayip gorucez diyor.birde ustune 3lu testimde risk yuksek cikti.kafam karman corman.sali gunu perinatolaga gidicem antalyada yasayan varsa prof.inanc mendilcioglu na iyi bir doktordur umarim.sansim iyi gider iyi haberler alirim.sizin duaniza cok ihtiyacim var.

kızlar merhaba hepinize iyi pazarlar..en sonunda ayrıntılı ultrasonumuda yaptırdım....doktorum bana parmaklarını bile sayacaklar dediği an...dedim kesin 3 boyutlu falan renkli olandandır..ama bi gittim bildiğimi,z ultrason 10 bilemediniz 15 dakka sürdü...baktı falan adam raporu yazdı iyi çıktı dedi bana...meğersem bildiğimiz ultrasonmuş ayrıntılı dediği.....çok şükür herşey iyililş çıktı..o kadar üzülmüştüm ki...Allah tan kalp problemide doğurmaya engel değilmiş....Allah herkese mutlu haberler nasip etsin ...sim bile düşünememiştim hiç bişey alamamıştım oğluma tahliller sonuçlanana kadar....bundan sonra kanama aprı olmazsa 1 ay sonra gel dedi doktorum....

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..
moralini yüksek tut benimde 3lü testte bitane değer yüksek çıkmıştı ayrıntılıda herşey normal görüldü
herşey Allahın takdiri sn dua et ,üzülme inş. hiç bişy olmaz kuzuna

Evde kız baskınlığı yaşanacak oyüzden eşim çok tedirgin:)))
Kızımla babasına maç izlemesine izin vermeyeceğiz!:)
Umarım hepiniz güzel güzel çocuklarınızı kucaklarınıza alırsınıız:)

ivankacığım gözün aydın çok sevindim. Ayrıntılı ultrason hepimizin öyleydi.Siyah beyaz inceleme ve ölçümlerin sonunda bi 5-10 dk renkli görüyoruz yavrucanlarımızı, bi de resim veriyolar tamam.

neharcım çok sağol canım.... bana resim vermediler ayrıntılıda, doktorum resim verdi kendi ofisinde bakarken...yine net çıkmadı...net gösterilen ultrasonları dı şarda sordum bursada burtom diye bir yer var 300 tl dedi...pahalı geldi biraz...belki ilerleyen aylarda çektiririm. ne bilimm ya çok görmek istiyorum net bişekilde....çok merak ediyorummm

üzülme canım bizde göremedik 10 dk uğraştı,yoookk açmadı sıpa yüzünü, elleriyle kapattı zaten çok küçüktü, ilerleyen haftalarda tekrar gidelim diyoruz renkli çekim yapan b yere bakalım

bursalımısın canım, bende bursadayım
gözünaydın bu arada,

herkese merhaba

bende kasım annesiyim Allah nasip ederse

listeye eklermisiniz beni de
hoşgeldin canım aramıza..

üzülme canım bizde göremedik 10 dk uğraştı,yoookk açmadı sıpa yüzünü, elleriyle kapattı zaten çok küçüktü, ilerleyen haftalarda tekrar gidelim diyoruz renkli çekim yapan b yere bakalım
sürpriz mi yapmak istiyor annesine kuzucuk :)

nasılsınız kızlar, ben bugün cam silerken sandalyeden düştüm, neyime bu halde cam silmek dimi
çok şükür bişey olmadı kuzuma ama ayağım burkuldu zor yürüyorum

kızlarrr...benm gibi ayrıntılısını yaptırmamış olan var mı...ben mecburen 10 gün sonra yaptırcam da tedirgin oluyorum geç mi diye...

merhaba ivanka bende bursadayım ben ultramed de çektirdim enkli ultrsonu 225 tl daha uygunu dorukta 150 tl ama orasının nasıl olduğunu bilmiyorum ultramed güzel herşeye bakıyor dr.

ben bahar tıpta yaptırdım ama 10 dakika falan baktılar çok ta ayrıntılı değildi
ama anormal bişey göremedim dedi, tekrar özele gerek görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…