2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kalkıp ölçeyim dedim mezurayı bulamadım :))
normalde çok su içerdimde hamilelikte böyle içemez oldum
zorla içicem artık
çok da terliyorum aksine

takipteki dr.un istiyo 24.haftadan sonra yapılıyo..
eğer dr.un hastaneye bağlı çalışıyosa gittiğin hastanede istetiyor...
aynı gün olmuyo sabah erken aç karnına yapılması lazım

Ben 3 hafta sonra yapıcam şeker yüklemesini ama doktorum tok gel dedi.Doktorların uygulaması farklı bazısı açlık da bakıyo benimki tok baktırıyo.

Kislarr bugun oglusumu gordumm :)) ac gittigim icin cok hareket etmiyodu ama agzini acmis uyuyodu cok tatliydii masallaaaahhh :) 31cm 700 grm olms bitanecigmmmm... Seker yuklemem de normalmis hersey yolunda dedi cok sukurr bi kilo bile almamistm sasirdi doktorm .. ins cok kilo almm sona kadar... zaten kiloluyummm depresyona girerimmmm

Şeker yüklemesini görünce yazmak istedim baana bir arkadaşım yanına limon al dedi bi kaç damla sık diye tavsiye etmişti ve yaptım midemi bulndırmadı bi dikişte bitirmiştim bende size tavsiye ederim :) dr.a da sormuştum zararı olurmu diye olmaz demişti kaldıki o arkadaşta druna sorarak yapmış.

tekrar merhaba bi arkadaş sormuş merhaba bebek
ne diye bi program cnm pazar günleri show tv de oluyor
hem uzman dr oluyor hemde indirim şifresi veriyor
e bebek magazalarından indirimli alışveriş için
tabi yakalanabilirse

şeker yüklemesi iyi geçenlere maşallah çok şükür
atlatmışlar darısı bizim gibi yaptırcakların başına
bende biraz tırsıyorum çünkü yengem de ve görümcemde
çıkmıştı hamile kadının diyet yapması hakkaten çok zor oluyor

bide dün eşimin kardeşinin bi arkadaşı geldi yemege
kız fark etmedi gebe oldugumu bende acaba bnm göbeğim çok mu küçük
dedim kendi kendime ve tabi eşiminde kafasını yedim hatta fotografımı
çektirdim koycam diğer tarafa

Kızlar eşim mini pille çalışan bi masaj aleti almış, avuç içine sığacak kadar küçük,titreşim yayıyor. Acaba bende sırtıma omuzlarıma felan kullansam zararı olur mu? İnternette bişey bulamadım bunla ilgili. Bi fikriniz var mı?

Neharim ben masaja gidiyordum fizik tedavi amacli hamile olunca biraktirdilar bana doktorlar ..
Son donemde oneriyoruz drmislerdi .. Rahim kasilmasina gevsemesine sebep olabiliyor diye ..
Arada bir boyun ge omuzlara esime ovalatiyorum yinede ..
Heleki bel bolgesini hic onermiyorlar ... Ana sen yinede doktorunada sor derim , her doktor farkli dusunuyor ..

Mehlikaevra hadi gozun aydin canim sende atlattin .. Kocaman olmus pasanda masalllah ..

Dr. konusunda bende bi türlü şanslı çıkamadım doğrusu canım. Bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca imreniyorum ne güzel Dr.ları ilgileniyor bilgilendiriyor diye. Bu gidişle doğumu devlet hastanesinde yapıcam sanırım. Nasılsa ilgi aynı diyorum kendi kendime. Bari boşuna o kadar para dökmiyim özele. Allahtan Gebelik okulundaki ebeler çok rahatlatıyor içimi. Güleryüzlü, bilgili, yardıma açık olmaları biraz olsun rahatlatıyor beni. Tek üzüldüğüm nokta doğumda eşimin yanımda olamayacağı korkusu. Özellerde genellikle doğuma kadar odanda yakınların olabiliyor eşin destek oluyor. Ama devlette böyle bir imkan yok sanırım. Oysa benim en çok istediğim şey doğum başlayana kadar sancılarımı eşimin desteğiyle odamda atlatmak. Of bu konu aklıma geldikçe öyle sıkılıyorumki. Doğum değil de doğumdaki yalnızlık beni korkutuyor. Üstüne birde şöyle güvenle kendimi ve bebeğimi emanet edebileceğim bir Dr. bulamayışım eklenince ... Zaten hem ailemden hem de eşimin ailesinden uzaktayız. İki tarafında kendince işleri bahaneleri var. Doğuma giderken arıcaz da öyle gelcekler. Onlar gelene kadar ben bi başıma doğururum zaten. Birde eşimin işi dolayısıyla tel.i çekmiyor bazı köylerde. Ona da ulaşamazsam tam olur artık

canım nerde oturuyorsun kı netten arastırsan aslında bulursun k.k bazı arkadaslar bulundugu semtte dr.fıkırlerı sunabılıyor.
ınsallah öle bısey olmaz canım eşinde gelır doguma.. kotu dusunmee .

canım nerde oturuyorsun kı netten arastırsan aslında bulursun k.k bazı arkadaslar bulundugu semtte dr.fıkırlerı sunabılıyor.
ınsallah öle bısey olmaz canım eşinde gelır doguma.. kotu dusunmee .

Gönende oturuyorum canım. Çok araştırdım ama dediğim gibi bi türlü uygun bir Dr. bulamadım. En yakın Bandırma ve Biga var onlarda da kafama yatmayan şeyler çok. Bakalım belkide bu kadar korktuğuma değmezde çok güzel bir doğum geçiririm. Tabi hepimiz için geçerli bu. İnşallah rahat bir doğum geçiririz :)

canım sen geliyorsunda diğer kızlar pek uğramıyor onlar için dedim bende :)))

rabbim acil şifa versin, inşallah düzelir canım, dualımız sizinle...

bak boşa tedirgin oldun. Gözün aydın cinsiyet için ayrıntılıyı da bekle derim, net olsun alışveriş ziyan olmasın

hayatım artık aşerme dönemindeymişiz tadını çıkar kilon da yok nasılsaa

hayatım artık aşerme dönemindeymişiz tadını çıkar kilon da yok nasılsaa

evt cnm kesin öyle artık daha isteğim var yemeklere karşı
çıkarıyorum valla ama şu şekeri de atlatsam daha rahatlıycam
bu arada foto koydum diğer tarafa sen gördün ama olsun

Kendi adıma konuşmak gerekirse benim buraya az uğrama nedenim face grubundan değil, bazı konu ve annelere sinirlendiğimden. Konuyu ve topiği yorumumla başka noktalara götürmemek için az, öz olmaya çalışıyorum. Ama genelinizi okumaya çalışıyorum o konuda ben buradayım yani...

evt cnm kesin öyle artık daha isteğim var yemeklere karşı
çıkarıyorum valla ama şu şekeri de atlatsam daha rahatlıycam
bu arada foto koydum diğer tarafa sen gördün ama olsun

Hilal benimde karnımda aç bir kurt var sanki ye ye doymuyorum. canımın çektiğinden değil ama... şekere ne zaman baktıracaksın? fotoya gerek kalmadı canımm

Hilal benimde karnımda aç bir kurt var sanki ye ye doymuyorum. canımın çektiğinden değil ama... şekere ne zaman baktıracaksın? fotoya gerek kalmadı canımm

aynen bende öyle,önümüzdeki hafta cnm ayrıntılım var dr 20.haftada 2 problem görmüştü
ama 24 gel tekrar bakalım geçebilir demişti,ordan aldıgım sonuçlarla kendi doktoruma
gidicem o zmn yapılcak şeker yüklemesi heralde 24-25 arası bitcek

bende sana bahsettim ya bazı şeyler benimde hmn moralimi bozabiliyor
yada canımı sıkıyor ama boşvercez ne yapalım

hilalcim bir tavsiyem var, yani doktorların mutlaka güvenilirdir de eğer sorunla ilgili tam bir gelişme öğrenemezden konak kadın doğum evi tepecik hast. bağlıymış artık. internetten gebe polk. randevu alıp bir de oradan ayrıntılı yaptırabilirsin. Çevremde sonuçları sorunlu çıkan bir çok kişi orada tekrarladıklarında temiz çıktı. Gebe polk. olduğu için çok yoğun değildi. gitmeyi düşünürsen internetten bakarız randevulara. bilgin olsun yani... ayrıca moralini de bozma senin de dediğin gibi daha gelişmeleri tamamlanmadıki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…