24. haftada basliyorlar canim burda ölcmeye...
iki hafta sonra ölcer doktor kesin.
simdi ölctüm bende sen deyince :))) 89 cm olmus masallah:)))
suyuda daha fazla tüketmeye calis canim..
ben kalkar kalkmaz suya dayaniyorum :)
cok önemli su .. heleki su sicak havalarda... hem senin hem bebisin cok ihtiyaci var
su hayattir deyip slogan atmak istiyorum
...
Selam kızlar şu şeker yuklemesı hakkında bılgı verır mısınız ? Doktorunuz mu ıstıyor hangı haftadan sonra yapılabılıyor doktor ıstekte bulundugu gun hemen olabılıyor mu yoksa detaylı ultrason gıbı randevu mu alınıyor onun ıcın ?
ben de şeker yüklemesi yaptırıcam sen 25. haftanda mı gittin canım
Kızlar eşim mini pille çalışan bi masaj aleti almış, avuç içine sığacak kadar küçük,titreşim yayıyor. Acaba bende sırtıma omuzlarıma felan kullansam zararı olur mu? İnternette bişey bulamadım bunla ilgili. Bi fikriniz var mı?
Şeker yüklemsini ben 1 ay sonra yaptırıcam doktor öyle söyledi ama sizler erken yaptırmışsınız bana göre... Ya zaten her hastaneye gittiğimde bir sürü sorun oluşuyor doktorlar hakkaten hızlı hızlı bakıyorlar özele gitsende aynı devlete gitsende aynı durum. Şöyle tatlı dilli bir doktora rastlamadım... Sempatik olmak çok önemli sonuçta hepimiz bu ülke insanları için çalışıyoruz ve hepimizin ayrı ayrı görevleri var ama herkesin egosu tavan yapmış vaziyette maalesef bu ülke siyah beyaz tv gibi...hastanede hemşirelere çok iş düşüyor doktor doğumda olabilir ve sen dışarıda randevun geçmiş vaziyette saatlerce bekliyorsun işte o an hemşire çıkıp şunu demesi lazım. Evet biliyoruz randevu saatiniz geçti ama doktor şuan dogumda özür dileriz lütfen sabırlı olun rica ediyoruz falan filan ama hemşire çıkıyor bizlik sorun yok hastane sorunu vs vs veya hamile kadınlara bagırıyor amaaann sinirlendim şimdi...
Dr. konusunda bende bi türlü şanslı çıkamadım doğrusu canım. Bazı arkadaşların yorumlarını okuyunca imreniyorum ne güzel Dr.ları ilgileniyor bilgilendiriyor diye. Bu gidişle doğumu devlet hastanesinde yapıcam sanırım. Nasılsa ilgi aynı diyorum kendi kendime. Bari boşuna o kadar para dökmiyim özele.Allahtan Gebelik okulundaki ebeler çok rahatlatıyor içimi. Güleryüzlü, bilgili, yardıma açık olmaları biraz olsun rahatlatıyor beni. Tek üzüldüğüm nokta doğumda eşimin yanımda olamayacağı korkusu. Özellerde genellikle doğuma kadar odanda yakınların olabiliyor eşin destek oluyor. Ama devlette böyle bir imkan yok sanırım. Oysa benim en çok istediğim şey doğum başlayana kadar sancılarımı eşimin desteğiyle odamda atlatmak. Of bu konu aklıma geldikçe öyle sıkılıyorumki. Doğum değil de doğumdaki yalnızlık beni korkutuyor. Üstüne birde şöyle güvenle kendimi ve bebeğimi emanet edebileceğim bir Dr. bulamayışım eklenince ... Zaten hem ailemden hem de eşimin ailesinden uzaktayız. İki tarafında kendince işleri bahaneleri var. Doğuma giderken arıcaz da öyle gelcekler. Onlar gelene kadar ben bi başıma doğururum zaten. Birde eşimin işi dolayısıyla tel.i çekmiyor bazı köylerde. Ona da ulaşamazsam tam olur artık
canım nerde oturuyorsun kı netten arastırsan aslında bulursun k.k bazı arkadaslar bulundugu semtte dr.fıkırlerı sunabılıyor.
ınsallah öle bısey olmaz canım eşinde gelır doguma.. kotu dusunmee .
ınsallah canım kaybetmessın merak etme eskısın sen orda
ben gelıyorum cANIM ama sıte bos oluyor cıkıyorum yoksa burayı bırakmadık kı
canım fazla yorma kendını bende oleyım sabah topladıgımda oluyor yani..
saol cnm buarada ii cıktı sukur darısı sana olsunnnnn
herkese merhaba,
Kizlar kuzenin 4 ay önce dogum yapti, cok sükür cok rahat bir dogum oldu. Bebebk iki aylikken bacaklarini kipirdatmadigini gözlemlediler. Gittikleri doktorlar bekleyelim görelim dediler. En son iki hafta önce bebekde milyinda bir rastlanan bir kas hastaligi tespit ettiler. Nedenini konusunda kesin bir aciklama yapmadilar, genetik bir hastalik da olabilir, dogduktan sonra yapilan bir hata da olabilir dediler. Hatta hamile iken yapilan bir hatada. Kuzenim gecen hafta Ankara genetik hastanaesine gitti. Testler den yine kesin bir sonuc cikmadi. Doktorlar yasama sansi cok tanimiyorlar, büyüdükce kaslarininda gelismesi lazim ama gelismiyor...
28 Temmuz da bir profesör bir deney yapacak ve tek umutlu konusan doktor o. Rabbimden ümit kesilmez. Kuzenim daha cok kücük 21 yasinda, ve kabullenmiyor...Sizden ricam bu mubarek günün suyu hürmetine dualarinizda yer verin . Hamilelerin dualari kabul olur derler, bilinmez....Hem yer gök dua ile kurulmamismi, Rabbim mucizelerinden birini gösterir belki de...
Tesekkürler....
Nasılsınız kızlar..kontrolum gayet iyi geçti hem cinsiyetinide öğrendik bebegimin. Dr 3 bacaklı dedibi an korktum güldü meğer erkekmis o anlamda ole solemis :)) 15 gün sonra 4d ayrıntılı ultrasona gidicem 1 ay sonradA şeker yuklemesi yapicaklarmis....
kontrolü güzel geçenlere maşallah
kızlar nedir bu aralar bende dün gece krize girdim
zorda olsa tatlı bulduk aldık
ben 5.aya kada hiç tatlı yemedim desem yeridir
ama şeker yüklemesi yakşaltıkça bu şeker isteği neden artıyor
hayatım artık aşerme dönemindeymişiztadını çıkar kilon da yok nasılsaa
günaydın kızlarr güzel bir hafta sonu geçiririz inşallah....
topik gerçekten azaldı kızlar ya, heyy face tekiler sizde arada uğrayın buraya :)))
ben artık kızımın tekmelerini hissetmeye başladım dünden beri çok şükür,
gerçekten çok güzel bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
evt cnm kesin öyle artık daha isteğim var yemeklere karşı
çıkarıyorum valla ama şu şekeri de atlatsam daha rahatlıycam
bu arada foto koydum diğer tarafa sen gördün ama olsun
Hilal benimde karnımda aç bir kurt var sankiye ye doymuyorum. canımın çektiğinden değil ama... şekere ne zaman baktıracaksın? fotoya gerek kalmadı canımm
aynen bende öyle,önümüzdeki hafta cnm ayrıntılım var dr 20.haftada 2 problem görmüştü
ama 24 gel tekrar bakalım geçebilir demişti,ordan aldıgım sonuçlarla kendi doktoruma
gidicem o zmn yapılcak şeker yüklemesi heralde 24-25 arası bitcek
bende sana bahsettim ya bazı şeyler benimde hmn moralimi bozabiliyor
yada canımı sıkıyor ama boşvercez ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?