2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

hayır aramıza almayacağız seni.... ben arabayı aldım canım. sürekli yazıyorum aynı şeyi; mutlaka çift yönlü al çünkü ilk aylar bebeğinin sana doğru olması gerekiyor, tekerlikleri biraz büyük olsun iyi manevra yapsın. fiyatına da takılma çok pahallıya gerek yok. yazık 1000 TL verene kadar bebeğinin ne ihtiyaçları karşılanır. ben baby2go elegan modelini aldım. tek kaldığı için indirimdeymiş 260 TL halletmiş olduk.

bu konu konuşulmaktan bıkılmış sanırım

kimse cevap vermedi.......

Merhaba benimde seninkine benzer oldu.Renkli için sonraya gün verdi. Parmak ve organlarına baktıkca bize söyledi,çoğu organı bizde gördük ama ekran küçüktü ve renkli değildi.BU biraz gitiğimiz yerin cihazının kalitesi ile ilgili.CAnını sıkma önemli olan sağlığı ile ilgili iti sonuç çıkması.Gerisi teferruat :)

Ben bebek arabası almayı düşünmüyorum çalıştığım ve doğum kışa geldiği için ihtiyaç olmaz gibi.Şimdilik puset alıcam hem evde hem arabada dışarda rahat oluyomuş.İhtiyaç olursa sonra bebeiş 6 aylık falan düşünürüm.Belki direk baston arabalardan alırım en çok o işe yarıyomuş

asyacımm yaaa bu çift tekerlekli olanları arkadaşlar pek beğenmediklerini söylemişlerdi bende pier cardin travel sistem almayı düşünüyordum ama onlar öyle deyince bende vazgeçtim.

bende puset alıcam canım ama bebek arabasıyla beraber ikisi bir arada olanlar var onlardan istiyorum aslında fiyatları işte çok pahalı oyle çok parada vermek istemiyorum ama belki bebiş kullanmıcak bile doğru düzgün.

kızlar nasılsınız bışey sorucam genelde cvp yazan olmuyor ama yınede belkı cvp veren olur dunden berı gögsumden su gıbı sıvı gelıyo arada bı kac damla şeklınde acaba sütüm mü gelecek basına gelen varmı :26:

uffff bebişimize halen bir isim koyamadık bu durum benim canımı çok sıkıyor ve halen yatak konusunda karar veremedim oda yapmıyam ama büyüyen beşikmi alsak yoksa oyun parkımı bilemedim .

Belki fikir olur diye söylemek istiyorum.Biz de ilk park beşik alcaktık bikaç mağzaya gittik.Bir mağza sahibi park beşik de satmasına rağmen bize önermedi.Tamamen naylon ürünler bu ürünün içinde bebeğinizin ne kadar çok vakit geçireceğini düşünün hiç sağlıklı değil dedi.Tamam alanlardan memnun olanlar var ama adamın dediği beni tamamen ikna etti benolsam naylon bi yatağın içinde senelerce uyumak istemezim gerçekten çadır gibi.Ama ahşaplar daha sağlıklı,hem nasılsa ilerde mecbur oda takımı isteyecek,park yatağa sığmayacak o yüzden normal beşik daha uygun bence.Büyüyenleri de pek önermiyolar,büyüdüşünde içine uygun ölçüde yatak bulunmuyomuş

asyacımm yaaa bu çift tekerlekli olanları arkadaşlar pek beğenmediklerini söylemişlerdi bende pier cardin travel sistem almayı düşünüyordum ama onlar öyle deyince bende vazgeçtim.

canım çift tekerlik konusunda hiç bilgim yok ama bende kraftın travel twist bakıyorken satıcı arkadaş iç haznesinin ufak oluşundan dolayı önermedi. 2 el en çok gelen ürün bu dedi. Böyle çok fazla yorum olunca da en iyisi bu araba işine fazla bütçe ayırmayayım ben dedim. çünkü bebek azcık büyüdükten sonra çoğu insan baston alıyormuş. yazık değil mi??? travel alacaksan iç haznesine bak. çoğu gerçekten de küçük...

canım eğer akan şey süt ise normalmiş. ama kesinle sıkmayın diyorlar

ahh bu satıcılar... çok kafa karıştırıyorlar ben kullanan insanların yorumları nedeniyle park yatak aldım. evet naylon olması doğru çok da sağlıklı değil ama koruyucular filan olunca o naylona temas etmiyor. benimde mobilya almamamın sebebi (kullananlar dedi) mobilyaların çoğu sabit büyümüyor, çocuk atlayabiliyormuş. mutlaka park yatak gibi büyüyen tarzları vardır ama genelini sabit görüyorum. o yüzden de bana park yatak hem kullanışlı hem daha güvenli gibi geldi. mutlaka iki ürününde olumlu olumuz yanı vardır tabi ki...

Asyaeren elbette ikisininde iyi kötü yönü vardır. Aldıysan güle güle kullansın bebişin.Çok uyusun az ağlasın annesini rahatsız etmesin inş. :)

sıkmıyorum canım ama sütmü bılmıyorum kurudugunda hafıf sarı renkte oluyo

bence süttür canım. hormonlardan kaynaklanıyordur... bende bazen sarı küçük pamuk gibi bişey görüyorum. sıvı olarak hiç şahit olmadım. bir de ne kadar doğru bilmem annem söyledi, anne sütü ilk akarken daha sarı oluyormuş. bu yüzden senin dediğin mantıklı geldi.

Asyaeren elbette ikisininde iyi kötü yönü vardır. Aldıysan güle güle kullansın bebişin.Çok uyusun az ağlasın annesini rahatsız etmesin inş. :)

inşallah canım, hepimizin uslu veledi olsun inşallahhhh bende kullandıktan sonra göreceğim ne kadar kullanışlı

aslnda erken gelmesıne sevındım bılmıyorum zararı varmı ama doguma kdar gelmeye baslarsa bebegım daha kolay karnını doyurur dıye düşünüyorum

aslnda erken gelmesıne sevındım bılmıyorum zararı varmı ama doguma kdar gelmeye baslarsa bebegım daha kolay karnını doyurur dıye düşünüyorum

desene sütün yerinde duramıyor inşallah süt sıkıntısı yaşamayız da bol bol içiririz.

yok benimde siyah beyazdı ama uzun sürdü ölçtü hep rapor tuttular o şekildeydi maşallah oğluşum sağlıklıymış

annişler nasılsınız bakalım, biz kızımla tekmeleşip duruyoruz

maşallah size benim oğlum gündüzleri pek hareketli değil sanırım ama akşam çoşuyoruz bizde :)

inş. bol olur canım en cok korktugum şeylerden bırı sütümün gec gelmesı

korkma canım, gelir illaki. gelmese de mamaların besin değerleri de anne sütü kadar iyidir diye düşünüyorum. anne sütünün yerini hiç bir şey alamaz tabi... inşallah emzirme duygusunu da yaşarız.

korkma canım, gelir illaki. gelmese de mamaların besin değerleri de anne sütü kadar iyidir diye düşünüyorum. anne sütünün yerini hiç bir şey alamaz tabi... inşallah emzirme duygusunu da yaşarız.

haklısın canım ama gercekten o duygu bambaska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…