kasım anneleri beni de alın aranızaaa alışverişe başladınız mı neler aldınız?
benim kafam bebek arabasıı konusunda çok fazla karıştı yeni bakmaya başladığım halde. içine girdikçe daha bi batıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. şu an favorim graco symbio ama çok pahalı oto koltuğuyla birlikte 1000 tlydi mağazada gerçi internette 700 800 civarı bulunabiliyo gibi gördüm. 300-400 e hallederiz diye düşünüyodum ama bu arabayı görünce onları beğenemiyorum bi türlü. bi de mamas papas hakkında fikriniz var mı? o da fena değil gibi ama arabayı incelemedim mağazada internette gördüm.
bu konu konuşulmaktan bıkılmış sanırım
kimse cevap vermedi.......
hayır aramıza almayacağız seni....ben arabayı aldım canım. sürekli yazıyorum aynı şeyi; mutlaka çift yönlü al çünkü ilk aylar bebeğinin sana doğru olması gerekiyor, tekerlikleri biraz büyük olsun iyi manevra yapsın. fiyatına da takılma çok pahallıya gerek yok. yazık 1000 TL verene kadar bebeğinin ne ihtiyaçları karşılanır. ben baby2go elegan modelini aldım. tek kaldığı için indirimdeymiş 260 TL halletmiş olduk.
Ben bebek arabası almayı düşünmüyorum çalıştığım ve doğum kışa geldiği için ihtiyaç olmaz gibi.Şimdilik puset alıcam hem evde hem arabada dışarda rahat oluyomuş.İhtiyaç olursa sonra bebeiş 6 aylık falan düşünürüm.Belki direk baston arabalardan alırım en çok o işe yarıyomuş
uffff bebişimize halen bir isim koyamadık bu durum benim canımı çok sıkıyor ve halen yatak konusunda karar veremedim oda yapmıyam ama büyüyen beşikmi alsak yoksa oyun parkımı bilemedim .
asyacımm yaaa bu çift tekerlekli olanları arkadaşlar pek beğenmediklerini söylemişlerdi bende pier cardin travel sistem almayı düşünüyordum ama onlar öyle deyince bende vazgeçtim.
kızlar nasılsınız bışey sorucam genelde cvp yazan olmuyor ama yınede belkı cvp veren olur dunden berı gögsumden su gıbı sıvı gelıyo arada bı kac damla şeklınde acaba sütüm mü gelecek basına gelen varmı :26:
canım eğer akan şey süt ise normalmiş. ama kesinle sıkmayın diyorlar
Belki fikir olur diye söylemek istiyorum.Biz de ilk park beşik alcaktık bikaç mağzaya gittik.Bir mağza sahibi park beşik de satmasına rağmen bize önermedi.Tamamen naylon ürünler bu ürünün içinde bebeğinizin ne kadar çok vakit geçireceğini düşünün hiç sağlıklı değil dedi.Tamam alanlardan memnun olanlar var ama adamın dediği beni tamamen ikna etti benolsam naylon bi yatağın içinde senelerce uyumak istemezim gerçekten çadır gibi.Ama ahşaplar daha sağlıklı,hem nasılsa ilerde mecbur oda takımı isteyecek,park yatağa sığmayacak o yüzden normal beşik daha uygun bence.Büyüyenleri de pek önermiyolar,büyüdüşünde içine uygun ölçüde yatak bulunmuyomuş
sıkmıyorum canım ama sütmü bılmıyorum kurudugunda hafıf sarı renkte oluyo
Asyaeren elbette ikisininde iyi kötü yönü vardır. Aldıysan güle güle kullansın bebişin.Çok uyusun az ağlasın annesini rahatsız etmesin inş. :)
bence süttür canım. hormonlardan kaynaklanıyordur... bende bazen sarı küçük pamuk gibi bişey görüyorum. sıvı olarak hiç şahit olmadım. bir de ne kadar doğru bilmem annem söyledi, anne sütü ilk akarken daha sarı oluyormuş. bu yüzden senin dediğin mantıklı geldi.
aslnda erken gelmesıne sevındım bılmıyorum zararı varmı ama doguma kdar gelmeye baslarsa bebegım daha kolay karnını doyurur dıye düşünüyorum
desene sütün yerinde duramıyorinşallah süt sıkıntısı yaşamayız da bol bol içiririz.
tecrübeli anne adayları bişey sormak istiyorum
dün ayrıntılı ultrasonumuzu olduk ama daha öncekilerden pek farklı değildi sadece biraz daha uzun sürdü
yine siyah beyaz inceledi dr ama öyle organlarını, parmaklarını tek tek saymadı
bebişin duruşundan çok ii poz alamadığı için renkli foto sonra, daha yakışıklı pozlarından veririz dedi
ben renkli bakıldığını, bebeğin yüzünün resmen net göründüğünü falan sanıyordum
ben mi yanlış biliyorum acep :26:
bu mudur ?
annişler nasılsınız bakalım, biz kızımla tekmeleşip duruyoruz
inş. bol olur canım en cok korktugum şeylerden bırı sütümün gec gelmesı
korkma canım, gelir illaki. gelmese de mamaların besin değerleri de anne sütü kadar iyidir diye düşünüyorum. anne sütünün yerini hiç bir şey alamaz tabi... inşallah emzirme duygusunu da yaşarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?