sarı pamuksu şeklınde oluyodu dun su seklınde geldı bı kac damla sıkmıyorum sagol canım bılmıyordum ucuna surmem gerektıgını ped kullanacak kadar cok degıl canım cok az gelıyo
sen benden öndeymişsin canım belki senin günlerinde bizde de başlar su gelmesi, çok değilse ped gerekmez ucuna sür yeterli canım.
inşallah doğumdan sonra da bol bol gelir de bebişlerimiz şapur şapur emer. :)))
suan gelmıyor canım benım ama sıkarsam gogsumu gelıo yada yattıgım zaman gogsumun ustune yatıyım sabaha ucunda sarı bısey oluo oda kurumus sutmus megersemhala gelıyomu canım ya benım daha cok az dun gelmeye basladı
herkese slmmmm nasılsınız kıslarrrrrrrr
slm kızlar bütün gündür ev arıyorum emlakçılarla telefondayım
fenalık geldi birazda netten alışveriş yapayım dedim ama bnm
kafam karıştı
şimdik bizim bebeler kış bebesi olacagı için biz ne giyiyorsak 1 kat
fazlasını giydircez,peki bu kısa kollu badileri nasıl kullancaz
bnm gördüğüm hep uzun üstü uzun giydiriyorlardı
sizlerde gördüm kısada almışsınız onlar ne için bende alayım mı
biri bana resimli anlatsa ne güzel oluvercek
canım ben aldım buyukte aldım kcuukte aldm kısın ıcıne onu gydırırım ustune kadıfe tulum ustunede yelek :)) evde zaten sıcak yeterlı dıye dusundum cok almadım ama aldım 3 5 tane senın tercıhın cnmcımmmm
peki cnm o kısa kollunun bacaklarıda açık kadife kumaş direk bebeğe
degerse problem olmaz mı,alcaksam da büyük alıyım o zmn havlara ısındıkça
giydirmelik
bu giyim konusu kafamı çok karıştırdı aynı evde mesela
ben çok üşürüm eşim yanar şimdi bebek derdinide
anlatamadıgı için terletmek veya üşütmek istemem cimcimeyi
slm kızlar
bn bebek arabasını almayı dusunuyorum ama ne alcagıma bı turlu karar veremedım sız aldınızmı veya bı arastrma yaptınzmı
canım bebek arabası sormuşsun. cevap veren oldumu bilmiorum ama ben geçen hafta sonu aldım. wollex. internetten beğenmiştim ama görmeden almak istemedim. ankarada bir yerde varmış gidip gördük beğendik. hemen aldık tavsiye ederim. ben özellikle travel sistem istediim için çokta uygun geldi fiyatı
bebeğimin tekmeleri artık dışardan görülüyor,göbeğimi acıp bakıyorum tekmelediği yer şişiyor cok net artık dışardan da hissetmeside baya sertleşti oğlumun tekmeleri
Gözün aydin canimm, burda baska bi topikde okumustum , göbeginin üzerine tv kumandasi koyupda bebegin hareketlerini takip edenler vardi :) benim oglumda baya sert vurmaya basladi ama daha kumandayi düsüremiyoz
yok canım bizimki de daha kumanda düşüremez :) ama bende duydum arkadaşlarım hep kitap kumanda falan koyuyolarmış düşürüyomuş artık bidaki ay olur heralde
sayfalar hızla ilerliyor takip edemiyorum ki..:) mutsuz mutlu sende mi bursalısın canım çok sevindim..bi arkadaşımız daha bursalıymış..siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
bu arada herkes bana süt geliyor mu diye soruyo çevremde...halbuki ben arkadaşlarımla kıyasladığımda göğüs anlamında çok gelişme yaşamadım ya; arkadaşlarımın kocaman olmuştu....bende ise adet olunca nasıl şişer işte öyle...zaten küçüktüler:s umudum hamilelikti kaldılar böyle:) biraz büyüme hariç hiç bi değişiklik yok...doktorada soramadım bu normal mi diye utandım....herhangi bir suda gelmiyor....belki ilerde değişir....
bebek g,iyim konusundanda soru sorulmuştu...kayınvalidemler almış ben henüz bişey almadım...ne alacağımıda bilmiyorum bide işten geç çıktığım için açık mağazada kalmıyor...kayınvalidem hastane çıkışı çorap...body falan almış; zıbın diyorlar galiba kısa kollu almış kolsuzda var...(, kısa kokllu tişört almış..herşey kısa kollu olunca mecburen üstüne bişeyler alıcam bende...arkadaşım içine bunu giydirirsin üstüne alt üst takım al dedi bana..bende ikili takım alırım büyük ihtimalle...aslında bi liste olsa ne iyi olurdu ordan bakıp alırdık...galiba biberonlar bile numara numaraymış....şimdi internetten liste bakıcam bende.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?