2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
oğluşum çok sıkılıyor teyzeleri... sürekli geriliyor bende geriliyorum göbeğimin sağ tarafı gergin bir tümsek sol tarafı boşta. artık yatış pozisyonlarıma da karışıyor. keyfine yenildik şimdiden

ben rüyamda emzirdiğimi görüyorum, etkisinden kurtulamıyorum. gerçekte o duygu nasıl bişey çok merak ediyorum.

bazen bende göruyorum genelde hamıle degılken cok göruyordum o kadar gercekmış gbı oluyodu kı uyandıgımda sankı yanımda bebegım varmışda gercekten emzırmışım gıbı oluyodu inş. herkes gıbı bızde o duyguları tadabılırız

benım kızımda cok yapıyo yaramaz olacaklar galıba bende nasıl yattacagımı sasırıyorum rahat edemedıgı zaman tekmelıyo

selam şeker yüklemesi yaptırdık 137 çıktı dr hamuru işi yasak bol bol su içsin kızartmalardan uzak dursun ve et yesin protein alın demiş :) tahlilleri göstermeye eşim gittide ...

ohh bari tedbiri elden bırakma canım 100 istememiş şükür çok sevindimm artık gıdalara önem vermen lazımmış çok şükür iimiş

artık pek kimse gelmiyor buraya anlaşılan herkes facede takılıyor. beliydi zaten bir zaman sonra topikin tadının kalmayacağı üzüldüm açıkcası oysaki çok faydalıydı bizler için burası
canım burdayızz gelıyoruz biz sabahları yazıyorummmm genelde ama bazen kımse yazmayınca cıkıyorum
bu konu konuşulmaktan bıkılmış sanırım

kimse cevap vermedi.......
benımde sıyah beyaz yapıldı drlar daha ii anlıyormus sadece resım ve bana gsterılmek uzere her gtmemde 4 d ıle gsterıyor bana 5 10 dk

sıkmıyorum canım ama sütmü bılmıyorum kurudugunda hafıf sarı renkte oluyo
cnm sıkkma benımde gelmıstı hatta solemıstım cok erken gelmıstı benım 12 haftamda falan .. suan o sarı olan sut kurumus bı sekılde benmde aynısı :))

hala gelıyomu canım ya benım daha cok az dun gelmeye basladı

ohh bari tedbiri elden bırakma canım 100 istememiş şükür çok sevindimm artık gıdalara önem vermen lazımmış çok şükür iimiş

evet ya zaten 50 likte benim zorumla yapıldı dr biraz rahatta .yaşın çok değil dedi çocukta kilolu değil şeker riski yok gibi dedi.

herkese slmmmm nasılsınız kıslarrrrrrrr

hoşgeldinnn iyiyiz canımm sen nasılsın keyifler nasıl:)

evet ya zaten 50 likte benim zorumla yapıldı dr biraz rahatta .yaşın çok değil dedi çocukta kilolu değil şeker riski yok gibi dedi.

çok sevindim canım benimde ağustos başı şeker yüklemesi sizde bana bol bol dua edin bişi çıkmasın annem şeker hastası benim o yüzden biraz beni düşündürüyor

canım bende su şeklinde görmedim henüz ama sarı pamuksu birşeyler oluyor çoğu zaman, sakın göğüslerini sıkma, duyduğun kadarıyla o suyu göğsünün ucuna sürmen faydalıymış, çok fazla oluyorsa göğüs pedi de kullanmaya başlayabilirsin tatlım,

bizde sizin gibiyiz teyzesi kızım gündüz uslu akşam 6 dan sonra coşuyor resmen :)))

inşallah sorunsuz geçer canım, benimde aklımda düşünüyorum sürekli nasıl çıkıcak diye, hayırlısı bakalım :)))

sarı pamuksu şeklınde oluyodu dun su seklınde geldı bı kac damla sıkmıyorum sagol canım bılmıyordum ucuna surmem gerektıgını ped kullanacak kadar cok degıl canım cok az gelıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…