herkese kocaman günaydın.
cok sıcak bır gün ve yine iş basındayım.
dün arabalar bebek yatakları alınmış konusulmuş kararlar verilmiş
bnede bı numara yok kuzuların isimleri bile yok yatak konusunda park yatak alıcam ama ne alacağıma karar bıle veremedim
araba desen sanırım 4 5 aylık olunca annemlere izmire gidince bakıcam
oyyy basım napcam ben
yatakla nevresim takımlarını halletseydım ıyıydı ama karar veremıyorum
neyse daha 3 ay var bakalım hallolur artık
esas sorun isimlerinde
cnm bı resım eklesene daha oncede demıstımmmmmmm bende merak ettım duydum o markayı alısverıs topıgıne eklersn musaıt zamanda
nergiscim canım nekadara aldın merak ettim bebek arabası ve yatak olayı beni çok düşündüyor karar veremiyorum bir türlü:44:
Gunaydinnnn kizlarrr.bugun ayrintilimiz var.cok cok cok heyecanliyim.5hafta oldu oglumu gormeyeli.4saat bile uyumadim sanirim.dua edin bizim icin nolur guzel haberlerle gelelim.
merhaba, bende aranıza yeni katıldım önceden sessiz sedasız uzaktan takipçinizdim. Birşey sormak istiyorum bu msjlarınızın altında gözüken gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz? bir türlü bulamadım
iyiki gelmişsin
hangi şehirdesin bebişinin cinsiyeti ne olacak ne kadarlık hamilesin
gebelik takvimine gelince
kontrol paneline gir kendi sayfanda orada profili düzenle var orada kişisel bilgilerde bebğinizin tahmini doğum tarihi var oraya tarih girip kaydet dediğinde çıkar
takıldığın yer olursa yardım edebilirim
hayırlı haberler ıle gel İnşallah canım
hayır aramıza almayacağız seni....ben arabayı aldım canım. sürekli yazıyorum aynı şeyi; mutlaka çift yönlü al çünkü ilk aylar bebeğinin sana doğru olması gerekiyor, tekerlikleri biraz büyük olsun iyi manevra yapsın. fiyatına da takılma çok pahallıya gerek yok. yazık 1000 TL verene kadar bebeğinin ne ihtiyaçları karşılanır. ben baby2go elegan modelini aldım. tek kaldığı için indirimdeymiş 260 TL halletmiş olduk.
oğluşum çok sıkılıyor teyzeleri... sürekli geriliyor bende geriliyorumgöbeğimin sağ tarafı gergin bir tümsek sol tarafı boşta. artık yatış pozisyonlarıma da karışıyor. keyfine yenildik şimdiden
Merhaba kızlar bende dün aldım bebek arabasını pierre cardin 2080 travel sistem) banada bebek arabalarının genelde ön tekerlekleri 360 derece döner arka tekerlekler dönmez Buda tersten kullandığında sorun oluyor dediler bende bu yüzden bunu aldım tüm tekerlekler 360 derece dönüyor ) fiyatıda taşıma koltuğıtla birlikte 425 tl
Gunaydinnnn kizlarrr.bugun ayrintilimiz var.cok cok cok heyecanliyim.5hafta oldu oglumu gormeyeli.4saat bile uyumadim sanirim.dua edin bizim icin nolur guzel haberlerle gelelim.
gunaydın herkeseeeeeeeeeee
merhaba, bende aranıza yeni katıldım önceden sessiz sedasız uzaktan takipçinizdim. Birşey sormak istiyorum bu msjlarınızın altında gözüken gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz? bir türlü bulamadım
Günaydın kızalaaarr
Bütün gece midemin altında bi ağrıyla uyudum yarım yamalak. Acaba bebek yukarı çıkıyo da ondan mı oluyo anlamadım :44:
En güzeli de oğluşumu gördüm rüyamda, uyuttum,2 saat sonra yanına bi gittim uyanmış, beni görünce nasıl heyecanlandı, nasıl gülümsedi Allahımmmm içim kaynar kaynar uyandımmmmmHayırla sağlıkla doğsalar da sevseeeekkk
Günaydın kızalaaarr
Bütün gece midemin altında bi ağrıyla uyudum yarım yamalak. Acaba bebek yukarı çıkıyo da ondan mı oluyo anlamadım :44:
En güzeli de oğluşumu gördüm rüyamda, uyuttum,2 saat sonra yanına bi gittim uyanmış, beni görünce nasıl heyecanlandı, nasıl gülümsedi Allahımmmm içim kaynar kaynar uyandımmmmmHayırla sağlıkla doğsalar da sevseeeekkk
hayırlı haberlerle gel canım inşallah günaydın bu arada tatlım :)
günaydınnn canım hoşgelmişsin :)
hoşgeldin aramıza burada çok güzel vakit geçirirsin ve bir sürü tecrübe arasında çok şey öğrenirsin emin ol :)
evet bu hafta yukarı geçiş oluyormuş sanırım aklına kötü şeyler getirme canım :) rüyanda hayırlara çıkarsın rabbim okurken ben bile heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu :)
nerelerdesin neler yapıyorsun keyfın yerınde mı kuzucuk hareketlendi mi ne zamandır görüşemedik seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?