2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
herkese kocaman günaydın.

cok sıcak bır gün ve yine iş basındayım.
dün arabalar bebek yatakları alınmış konusulmuş kararlar verilmiş
bnede bı numara yok kuzuların isimleri bile yok yatak konusunda park yatak alıcam ama ne alacağıma karar bıle veremedim
araba desen sanırım 4 5 aylık olunca annemlere izmire gidince bakıcam
oyyy basım napcam ben
yatakla nevresim takımlarını halletseydım ıyıydı ama karar veremıyorum
neyse daha 3 ay var bakalım hallolur artık
esas sorun isimlerinde

sanada günaydın canım evet birçok şey aldı annelrimiz ama bende sendenim daha almadım ve karar veremiyourm park yatak almak istiyorum sanırım bayramdan sonra kalcak gibi hayırlısı olsun hakkımızda

nergiscim canım nekadara aldın merak ettim bebek arabası ve yatak olayı beni çok düşündüyor karar veremiyorum bir türlü:44:

650 tl ya aldık canım hepsiburadada 699 tl ydı 100 tl da hediye çeki veriodu ama eşim gözümüzle görüp alalım dedi. bişey olursa muhattabımız olsun dedi. aldık :) yatak da ben hemen oda yapmayı düşünmediim için oyun parklarından alıcam. normal beşikte düşünmüyorum çünkü sonra koyucak yerim yok bunnar en azından toplanınca çanta kadar oluo. bide derin ya daha güvenli gibi gelio bana. ablamın oğlunada öyle yapmıştık. beşik almadık diede hiç pişman olmadık

Gunaydinnnn kizlarrr.bugun ayrintilimiz var.cok cok cok heyecanliyim.5hafta oldu oglumu gormeyeli.4saat bile uyumadim sanirim.dua edin bizim icin nolur guzel haberlerle gelelim.

merhaba, bende aranıza yeni katıldım önceden sessiz sedasız uzaktan takipçinizdim. Birşey sormak istiyorum bu msjlarınızın altında gözüken gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz? bir türlü bulamadım

merhaba, bende aranıza yeni katıldım önceden sessiz sedasız uzaktan takipçinizdim. Birşey sormak istiyorum bu msjlarınızın altında gözüken gebelik takvimini nasıl yapıyorsunuz? bir türlü bulamadım

iyiki gelmişsin
hangi şehirdesin bebişinin cinsiyeti ne olacak ne kadarlık hamilesin

gebelik takvimine gelince

kontrol paneline gir kendi sayfanda orada profili düzenle var orada kişisel bilgilerde bebğinizin tahmini doğum tarihi var oraya tarih girip kaydet dediğinde çıkar
takıldığın yer olursa yardım edebilirim

Günaydın kızalaaarr

Bütün gece midemin altında bi ağrıyla uyudum yarım yamalak. Acaba bebek yukarı çıkıyo da ondan mı oluyo anlamadım :44:

En güzeli de oğluşumu gördüm rüyamda, uyuttum,2 saat sonra yanına bi gittim uyanmış, beni görünce nasıl heyecanlandı, nasıl gülümsedi Allahımmmm içim kaynar kaynar uyandımmmmm Hayırla sağlıkla doğsalar da sevseeeekkk

çok teşekkür ederimmm yaptım galibaa izmirliyim 21+5 haftalık hamileyim ve kızımm olucakkk allah nasip ederse.

Canım çok iyi almışsın ya oto koltuğu var mı peki. Bakayım o modele ben zaten bebek biraz büyüyünce baston pusete geçiyomuş herkes gerçekten yazık o paraya..

Ben de sağda bi yükselti görüyorum bazen göbeğim çıplakken bide benimki gündüz uyuyo heralde ben yatınca başlıyo kıpırdanmaya ben de onun minik pıt pıtlarını dinlemekten çoğu zaman sahuru ediyorum ;-)

Bunu da not aldım bakıcam. Zaten bu gidişle vazgeçicem arabadan çok kafası karışıyo insanın ;-)

Gunaydinnnn kizlarrr.bugun ayrintilimiz var.cok cok cok heyecanliyim.5hafta oldu oglumu gormeyeli.4saat bile uyumadim sanirim.dua edin bizim icin nolur guzel haberlerle gelelim.

hayırlı haberlerle gel canım inşallah günaydın bu arada tatlım :)

gunaydın herkeseeeeeeeeeee

günaydınnn canım hoşgelmişsin :)

hoşgeldin aramıza burada çok güzel vakit geçirirsin ve bir sürü tecrübe arasında çok şey öğrenirsin emin ol :)

evet bu hafta yukarı geçiş oluyormuş sanırım aklına kötü şeyler getirme canım :) rüyanda hayırlara çıkarsın rabbim okurken ben bile heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu :)

bende gormustummmm hıc uyanmak ıstemedım coookkk tatlıydı ve heycanlıııı

hoş bulduk tatlımmmm

nerelerdesin neler yapıyorsun keyfın yerınde mı kuzucuk hareketlendi mi ne zamandır görüşemedik seninle

günaydın canım buraya çok giremiyorum. iyiyim çok şükür cimcime kocaman oldu çok hareketli tepişip duruyo :) dahada büyüyünce nasıl olcak bilmiyorum :) seninkiler nasıl valla allah kolaylık versin bi taneyi zor taşıo insan :) gerçi sende bi çırpıda ikisinide dourcaksın bi arada büyücekler o daha güzel :) cinsiyetlerde deişme yok dimi. bu arada 7 kilo aldım ona biraz canım sıkkın onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür. cuma şeker yüklemesine gidicem inşallah oda ii çıkar. sen neler yapıosun nası gidio?

Son düzenleme:
günaydın yoğun bir iş günü yine beni bekliyor. tek güzel olan dün gece sabaha kadar yağmur yağdığı için bugün havalar çok güzel burada.

Bu ara acayip bi uyku hali var üstümde. Hiç bişey yapmasam paso uyusam dursam ;-)

Mini mini ciciler almaya başladım yavaştan ama tereddütlüyüm. Mesela yazlık elbiseleri 6-9 aylık alıyorum yeni doğanları kışlık uzun kollu almaya çalışıyorum. Ama zıbınlar kısa kollu mu uzun kollu mu yoksa hepsinden mi olmalı hangi ayı kısa hangi ayı uzun alsam bilemiyorum. Aaah anneciğim yakınımda olaydı :-( kv nin kendine hayrı yok bırak yardım etmeyi o yardım bekliyo benden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…