2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Kızlar bu arada flyrey ve neslee hiç gelmiyolar artık, haberiniz var mı?
flyrey den haberim yok canim , ama nesle 3-4 gün önce yazmisti esinin is meselesi yüzünden laptopu cok kullanamiyorum demisti...
iyiymis ...

hos bulduk canım nasılsın
bugun durgun bir is günündeyim , o yüzden buraya yazma firsati buldum :))
oglusum yolda aksama evde keyfim yerinde, diger oglusumda göbüste hareket halinde yedigi pizzadan sonra :))
senin disin nasil oldu ?? gectimi agrin ?

kızlar ya polk.aradım sonuçlarım çıkmış telde öğrendim
bilen biri varsa beni aydınlatabilirmi???
50 lik yüklemeden sonra 99 çıkmış
açkende 61 çıkmıştı referans değerleri nasıl oluyor bilmiyorum
hastanenin web sayfasıda kitlenmiş açamıyorum açılsa ordan bakcamda

Slm benim bugun 100 luk yüklemem vardı Allahım ne işkence 5 saatım hastanede geçti bu arada bende hastane çıkışı almayı hiç düşünmüyorum zaten benim doğwum yaptığım hastane bebeğin ilk eşyalarını kendi veriyor senden hiçbir şey almıyorlar hem anne için hem bebek için hediyeler veriyorlar.

canım ben bi laborant olarak bilir kişi konuşayım gerçi artık yaptıran herkes ögrendi ;P tokluk üst sınır 140 yani senin süper şekerin falan yok keza açlığında öyle 100 ler bile normal ki senin süper tatlılara devam

emtu cnm çok sagol netten bakıyordum bende
elim ayagım boşalınca bişey var sandım bende stres içersindeydim
ama ben açlığa gelemiyorum ondan oldu demekki

ben hastane çıkışı özellikle mini mouselu olanlara bayılıyorum
çok özendim valla kışlıkları gelsin alıcam
kirlenirsede ne yapalım canı sağolsun
çok bekledik bu günleri boklu kıyafetlerini çitilemek bile güzeldir

Slm anneler ve kiymetlileri, umarim herkez çok iyidir ve herşey yolundadir.
Maşallah benim kiz simdiden dövüyor beni, tekmeler sertlesti iyiden iyiye 7/24 tekmeliyor maşallah.
Kizlar bişey sorayim sizlere, haftaya persembe seker yuklemem olacak 50 gr, doktorum ogun sabah hafif kahvaltini yapda gel dedi aç gelmeyimi dedim hayir hafif bi kahvaltı yap dedi, açık tokluk ölçümü sanirim ama ben dediği gibi gidersem nasil olacak kafam cok karıştı

Canım şimdi aynı şeyi ben sorcaktım. Benim doktorum da aynı şeyi söyledi, normal gel aç olmana gerek yok dedi. Eeee o zaman nasıl bakılcak açlık şekerimize :44:

Canım şimdi aynı şeyi ben sorcaktım. Benim doktorum da aynı şeyi söyledi, normal gel aç olmana gerek yok dedi. Eeee o zaman nasıl bakılcak açlık şekerimize :44:

canlarım 50 gramlıkta farketmiyor bikaç sat önceden hafif normal bi kahvaltı yapabilirsiniz 50 gramlık olduğu için riskiniz az o öylede bakılıyo hepsi farklı 75 gr var 100 gr var 50 de yiyin he bu arada açlığa bakılmıyo 50 gramlıkta yavrum 1 büyük bardak glikozlu suyu içiriyolar 1 saat öylee oturuyon 1 saat sonra kanını alıyorlar 1 kere

Son düzenleme:
kızlar yeni bir araba buldm sizce nasıl fikri olan varmı? gittigidiyorda 499 tl falan civarında fiyatı Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası Puset

Eklentiler

• $Hauck-Malibu-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-Puset__90317167_0.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 28

Bir bilene danismakta fayda olduğu birkez daha kanitlanmistir. Çok teşekkürler canim benim
Bilmeyince kirk tane teori oluyor kafada.

teşekkür ederim canımmm şimdi tamam oldu

kızlar yeni bir araba buldm sizce nasıl fikri olan varmı? gittigidiyorda 499 tl falan civarında fiyatı Hauck Malibu Travel Sistem Bebek Arabası Puset

ben çoookk beğendimmm, acaba kullanıcı yorumları nasıl? Hemen incelemeye almalıyım :))

annişkolar nasılsınız epeydir yoktum iş yerinde yerime bi eleman yetiştiriyorum malum iş öğretme olunca masalar suan için bir burdada benim bi özelim olduğunuz için yanında siteyi açmak istemedim biz oğluşumla iyiyiz sizlerde iyisinizdir umarım en kısa sürede masaları ayırıp yanınızdayımmm bütün yiğenlerimi tek tek öperimmmmm

artık çok geç ben aldım Ama şu çıkmama olayı tırstırdı hem battaniyesiyle falan 10 lu takım daha uyguna geliyo evde kullansın bence sakınca yok kafamda netleşti şimdi durum ...

Bizimki hastane çıkışlarını annemle kayınvalidem alıcak sen alma beğen biz alalım dediler bende 5li setlerden alıcam artık

Şeker yüklemesini benimseme doktorum yapmadı bir dahaki kontrolde yapılacak geç değilmi dedim yok dedi aç olmanada gerek yok dedi bakalım ne olacak

Benimde 93 çıktı. En çok tatlılara devam kısmı hoşuma gitti :) Çok sevindim. 100lüğü yaptırıcam diye korkuyodum.

Ben aç gitmiştim ama açlık şekerime bakılmadı canım direk 50lik glukozu içtim 1 saat sonra kan aldılar.

:44::44:canım geçen perşembede bende dr gittim çok şükür oğlum iyi ama bizizmde pozisyonumuz makat geliş ama dr daha erken döner dedi yine de aklıma takıldı benimde enfeksiyon başlangıcım var banada 3 gün arayla 2 tane fitil verdi bunada şükür napalım dönmezse sezeryan olcak artık rabbim başka dert vermesin:44::44:

bizim şeker yüklememiz sabah 8 00 aç karna ilk kan alındı sonra 75 glikoz sıcak sıcak içildi tam 1 saat sonra tekrar kan yine 1 saat sonra 3 kan alındı ilk kan 88 çıktı 2 159 çıktı 3 121 çıktı dr normal iyi çıkmış dedi kanda birde protein kalsiyum vitamin bakıldı ilaçlarımı aksatmadan içtiğim için dr beni tebrik etti iyi çıktınşükür neyse benim şeker yüklememde böyle geçti darısı sizlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…