slm kızlar umarım herkesler iyidir
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür iyi geçti
bagırsak rahatsızlıgım devam ediyor ilaca başladık
ama hala ishal durumu var umarım bir an önce geçer
insanın aklı her an her saniye yavrusunda oluyor acaba yeterli
beslendimi acaba ben wc ye çıkarken canı acıdımı vs vs
doktor gayet keyfi yerinde dedi ztn poposunu elini fln çıkartıyor resmen
karnımda böyle bi taraf yükseliyor
bir daha taaaaaaaaaaaa 1 ay sonra çağrdı geçmez zmn bana artık
çook geçmiş olsun hilal, bende dün sabaha mide ağrısı, kusma ve ishalle başladım birazdan geçer az daha bekliyeyim dedim ve öğlene kadar sürdü derken gece 11 de hastaneye gittik. İshal ve kusmada çok sıvı kaybediliyor ve su bile içemedim dün bebeğime bişey olacak diye öyle korkttum ki çok şükür iyiydi bebeğim Allahım korusun meleklerimizi... Benim ishal bugün geçiyorsa 2 gün sonra yine oluyor sana nasıl bir ilaç verdi doktorun canım?
cnm bnm geçmişten gelen ülseratif kolit die bir rahatsızlıgım var
bu haftaya kadar hiç bi sıkıntım yoktu zmn zmn hastalık ataklar halinde geliyor
şidettli ishal dışkıda kan,kramp iştahsızlık vs hastalıgın getirdikleri
bana yan etkisi en az olsun ve vücuttan çabuk atılsın die fitil verdi
bende dün doktora çok soru sordum böyle bırakırsak daha fena ttedavi etcez dedi
bende suyu inanaılmaz arttırdım iştahımda fena ama dr hızlı kilo almışsın bile dedi
bence kendi haline bırakma aman geçer fln diye gebelikte kullanılabilcek
bi ilaç iste bide yediklerinde bak tetikleyen şeyler varmı
yada değişen bi ilaç vitamin fln
Mrb kızlar e bebek indirim kodları aynı gün içinde mi kullanılıyor yoksa diğer zamanlarda kullanma imkanı var mı acaba? Sitede ciciler bırakmayan anneler sizler bilirsiniz heralde
yok eğer e bebek sitesinin yenı baslatmıs olduğu her güne bır harf verip birleştirilmiş şifreyi kullanmayı dıyorsan (100 tl alışverişe 50 tl indirim) hafta içi 5 günlük şifreyi hafta sonu cumartesi pazar kullanabiliyorsun
kızlar merhaba....inşallah hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir bugün.... tetanoz aşımı vurdurdum sabah kolum ağrıyo... bide bugün doğuruyorum sandım resmen..bebeğim aşağı doğru kaydı sankii o kadar ağrı hissettim ki ..müşteriyle konuşuyordum telefonda..adam bile anladı bişeyler olduğunu sesimden...şimdi geçti...şu braxton-hicks kasılmaları heralde bunlar..ama kötü bişeydi..ben böyle ağrı görmedim kasıklarımın ortasında ağrıdıkça bebekimde hareket ediyordu.....sizdede oluyor mu..napsam doktora gitsem mi acaba gerçi geçti şimdi
kız o nasıl oluyor banada anlatsana ben onu bilmiyorum. :)
Ewt canım pazar günü alınandan bahsediyorum. Teşekkür ederim öğrenmiş oldum.canım aynı gün içerisinde kullanman gerekiyor. pazar günü merhababebek den alınan şifrelerden bahsediyorsak tabiki
:) çok güzel fikir tatlım gerçi ben onu yapana kadar bizim pc de fenalık geçiririm yaa neyse haletcem bende inşallah bebişime gelsin yeni ciciler :) ama bu kodu giren ilk 300 kişiye başka bir kod verselerdi insanlarda rahat rahat alış verişlerini yapsalardıya illa uğraştırcaklar. neyse yinede yaşasın alışveriş çılgınlığı:)
geçmiş olsun canım nezaman kaçta oldu biz duymadık valla bişey
saolasın cnm sabah 8:33 gıbı oldu 5.3 müş sanırım merkezustude gokceada yazıodu ben ıstanbuldayım hıssettım
canım ben internet explorer kullanırken sıte benı krize soktu aradım acamıyorum dedım onlarda google crome yukle dedıler simdiii ohh fıstık gıbı
pazar gunleri ilk 200 kişiye gırebiliyorum o kadar hızlı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?